Hee hee evvet gelseesen neler yapıyorsun?? Çalışıyormusun canım? Tatilde bir yere mi gideceksin?
canım kinoa salatasını nasıl yapıyorsun? ben pilavını yapmıştım pek beğenmemiştim
Hee hee evvet gelseesen neler yapıyorsun?? Çalışıyormusun canım? Tatilde bir yere mi gideceksin?
Tam gezenti hatungezmekten yorulmuş kıyamam:)))))))
Canım çizdiğin yol cok dogru şartların öyle çünkü
Kızlar merhaba hala iyilesemedim.doktora gittim bana iyi ilaç ver dedim rapor yazamiyormus izin alayim dedim dairede kimse yok diye izinde alamadım mudurum istirahat et dedi bugün için . Antibiyotik falan yazdı doktor benim bu haftadan hiç ümidim yok kilo veremem sanki şiş hissediyorum kendimi üzgünüm canlarim
canım hiç dert etme sadece iyileşmeye bakKızlar merhaba hala iyilesemedim.doktora gittim bana iyi ilaç ver dedim rapor yazamiyormus izin alayim dedim dairede kimse yok diye izinde alamadım mudurum istirahat et dedi bugün için . Antibiyotik falan yazdı doktor benim bu haftadan hiç ümidim yok kilo veremem sanki şiş hissediyorum kendimi üzgünüm canlarim
ayy tamam ben bunu akşama yapacağımÇok kolay canım, o an evde sevdiğim hangi malzemeler varsa onlarla hazırlıyorum.
Daha detaylı tarif edeyim;
önce kinoayı ince süzgeçte güzelce yıkıyorum, sonra 10-15 dakika haşlıyorum. Zaten hemencik pişiveriyor. Ben artık suyu göz kararı koyuyorum ama 1,5 bardağa 2 bardak su gibi filan herhalde. o küçücük taneler azıcık büyüyüp şeffaflaşıyor pişince.
Sonra evde ne varsa doğruyorum. Örneğin dün maydonoz, nane, dere otu, mısır, ceviz, taze soğan, kıvırcık koydum. Bunun yanı sıra istersen çeri domates, salatalık, köz biber, avakado filan da çok yakışıyor.
Sonra az bir şey zeytin yağı ve limon ekliyorum. Protein deposu salata hazır!!!
Son dönemde çok tavsiye ediliyor, tadını çok sevmeseniz de yemenizi öneririm.
ayy tamam ben bunu akşama yapacağımnormal salata yapacaktım bunu yapayım
Bugün benim ilk günüm be tatlı krizi ile mücadale ediyorum , emzirdikten tatlıya saldırmak istiyorum ama tutuyorum kendimiben fahri kaptanım
kaptanımızApriL_2007 ve kaptan yardımcımız @deadline
bir fahri kaptanımız daha vardagatesi böylece tanıştırmış olayım
deneme süren yarın başlıyor aynen ama 3.cuma listede oluyorsun. ona çok takılma ama önemli olan burada bol paylaşımda bulunmak
canım evde muz ve tarçın var mı? ben onu yaptım iyi geldi bana da birazBugün benim ilk günüm be tatlı krizi ile mücadale ediyorum , emzirdikten tatlıya saldırmak istiyorum ama tutuyorum kendimi
ahaha teşekkürlerafiyet bal şeker olsun :) ama hiiiiç kilo olmasın.
Kızlar merhaba hala iyilesemedim.doktora gittim bana iyi ilaç ver dedim rapor yazamiyormus izin alayim dedim dairede kimse yok diye izinde alamadım mudurum istirahat et dedi bugün için . Antibiyotik falan yazdı doktor benim bu haftadan hiç ümidim yok kilo veremem sanki şiş hissediyorum kendimi üzgünüm canlarim
Ben çalışıyorum canım mühendisim ve fazlasıyla yoğun çalışıyorum. hatta o kadar ki bunaldım artık ve deli damarım bazen kabarıyor istifayı basasım geliyor.
Tatilin yarısını eşimin memleketinde geçireceğiz orada çiftlik filan var, ata biniyorum, ormanda yürüyüş yapıyorum keyifli oluyor. Sonra eve döneceğiz, biraz da ev keyfi yapmayı planlıyorum. Yoğun çalışırken evimi özlüyorum resmen.
Bugün benim ilk günüm be tatlı krizi ile mücadale ediyorum , emzirdikten tatlıya saldırmak istiyorum ama tutuyorum kendimi
kızlaar açım aç,üstelik dünyaları yedim
bu istanbul'da da bir elektrik bir su,burada da sürekli böyle. elektrikli aletler bozulacak o değil deKızlar elektrik kesiliyor bugün devamlı malesef şarjım az sonra yine uğrarımsize emanet buralar herkes menüsünü yazsin ok?
Canımmm sen iyileş gerisi mühim değil!
Çalışmak tabiki zor hee birde yoğunsan daha karmaşık bir hal alıyor. Bende 15 senedir durmadan çalışıyordum iki üç hafta önce kurtuldum dinleniyorum :))))) hayırlı zamanda hayırlı çıkışlar diliyorum sanada bebeğim
İşte buu tut tabi
Ahhhh yine aç :)))
bu istanbul'da da bir elektrik bir su,burada da sürekli böyle. elektrikli aletler bozulacak o değil de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?