Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar merhaba hala iyilesemedim.doktora gittim bana iyi ilaç ver dedim rapor yazamiyormus izin alayim dedim dairede kimse yok diye izinde alamadım mudurum istirahat et dedi bugün için . Antibiyotik falan yazdı doktor benim bu haftadan hiç ümidim yok kilo veremem sanki şiş hissediyorum kendimi üzgünüm canlarim

Hee hee evvet gelsee sen neler yapıyorsun?? Çalışıyormusun canım? Tatilde bir yere mi gideceksin?

Ben çalışıyorum canım mühendisim ve fazlasıyla yoğun çalışıyorum. hatta o kadar ki bunaldım artık ve deli damarım bazen kabarıyor istifayı basasım geliyor.

Tatilin yarısını eşimin memleketinde geçireceğiz orada çiftlik filan var, ata biniyorum, ormanda yürüyüş yapıyorum keyifli oluyor. Sonra eve döneceğiz, biraz da ev keyfi yapmayı planlıyorum. Yoğun çalışırken evimi özlüyorum resmen.

canım kinoa salatasını nasıl yapıyorsun? ben pilavını yapmıştım pek beğenmemiştim

Çok kolay canım, o an evde sevdiğim hangi malzemeler varsa onlarla hazırlıyorum.

Daha detaylı tarif edeyim;
önce kinoayı ince süzgeçte güzelce yıkıyorum, sonra 10-15 dakika haşlıyorum. Zaten hemencik pişiveriyor. Ben artık suyu göz kararı koyuyorum ama 1,5 bardağa 2 bardak su gibi filan herhalde. o küçücük taneler azıcık büyüyüp şeffaflaşıyor pişince.

Sonra evde ne varsa doğruyorum. Örneğin dün maydonoz, nane, dere otu, mısır, ceviz, taze soğan, kıvırcık koydum. Bunun yanı sıra istersen çeri domates, salatalık, köz biber, avakado filan da çok yakışıyor.

Sonra az bir şey zeytin yağı ve limon ekliyorum. Protein deposu salata hazır!!!

Son dönemde çok tavsiye ediliyor, tadını çok sevmeseniz de yemenizi öneririm.

canım çok geçmiş olsun..sağlığın daha önemli iyice dinlen..

canım hiç dert etme sadece iyileşmeye bak çok geçmiş olsun bu hafta toparlarsın umarım

ayy tamam ben bunu akşama yapacağım normal salata yapacaktım bunu yapayım

Bugün benim ilk günüm be tatlı krizi ile mücadale ediyorum , emzirdikten tatlıya saldırmak istiyorum ama tutuyorum kendimi

Canımmm sen iyileş gerisi mühim değil!

Çalışmak tabiki zor hee birde yoğunsan daha karmaşık bir hal alıyor. Bende 15 senedir durmadan çalışıyordum iki üç hafta önce kurtuldum dinleniyorum :))))) hayırlı zamanda hayırlı çıkışlar diliyorum sanada bebeğim

Bugün benim ilk günüm be tatlı krizi ile mücadale ediyorum , emzirdikten tatlıya saldırmak istiyorum ama tutuyorum kendimi

İşte buu tut tabi

kızlaar açım aç,üstelik dünyaları yedim

Ahhhh yine aç :)))

amiiiiiin canım teşekkür ederim :)

-bugünkü menüm-
10.30: 1 salkım siyah üzüm,2 avuç leblebi,2 tane ceviz
12.30: 12 yk barbunya pilaki,1 tabak salata,8 tane közlenmiş kapya biber,1.5 enginar (dünyaları yedim dünyaları)
15.15: 1 muz, 4 ceviz
17.45: 3 tabak kabak yemeği,1 tabak salata
3.5 lt su
3 fincan yeşil çay
1 maden suyu
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…