Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhabalar tatlı yemeden geçirdiğim bugün benim için büyük bir sınavdı, menümü yazayım;
Kahvaltı :6 zeytin 1 simit biraz beyaz peynir domates salatalık 1muz şekersiz çay
Ara:1 yeşil elma
Öğlen:3 tane tuzlu kurabiye 1 domates
Ara:1 bardak süt
Akşam:2 adet etli biber dolması
Ara:1 yeşil elma
Spor: bol bol emzirme :)))

canım simit yiyebileceğin zaman 1/2 şeklinde yersen daha iyi olur bence,onun dışında öğleni öyle kurabiye ile geçiştirme yemek ye
ama ilk tatlıyı kıstığın için gerçi her şeyi bir anda değiştiremezsin. yeni mi başlamıştın diyete bu arada unuttum

benim de porsiyonlarımı küçültmem lazım deadline sen de beni uyar bu konuda allah aşkına,öküz gibi yiyorum ya
bu arada profilin çok hüzünlü olmuş

ay dişim çok ağrıyordu arkadaş kanal tedavisine başladı bana o da dişm sıkıntılı baya inşallah çekime gitmez bakalım terzi kendi söküğünü dikemez misali oldu benimki sanki işte o endenle daha yemek yiyemedim çünkü 5 e doğru hastalar bitince anca anestezi yaptı zaten yüzümün yarısını hissetmiyorum akşam yemeği yiyemedim ama acıktım ya çokta mutsuzum şimdi anesteziyi hiç sevmiyorum aman ağrım olmasında daha buna razıyım diyorum

kahvaltı08,30: 1yumurta 1 dilim ekmek 1 çay bardağı süt
ara 10,00: biraz peynir 1 dilim ekmek köy ekmeğiydi
öğle 12,40: 1 kase mercimek çorbası 4 yk nohut yemeği 3 yk bulgur pilavı
akşam ton balığı 3 yk barbunya 1 dilm ekmek yiyeceğim inşallah birazdan

canım benim haftaya olmam lazımmış şimdi baktım takvime gecikme yokmuş neyse ki,senin ne zaman olman lazımdı?

Benim 10 gün geçti Ama bende bu durumlar stabil!

Tebrik ederim seni o zaman

benim de porsiyonlarımı küçültmem lazım deadline sen de beni uyar bu konuda allah aşkına,öküz gibi yiyorum ya
bu arada profilin çok hüzünlü olmuş
çok hüzünlüydüm ya onu yaparken annemleri çok özledim ben bu hafta bitse de eve gitsem annemle babamı görsem birde dişim ağrıyordu o ara şimdide yüzüm hep uyuşuk yine mutsuzum
bu arada takipteyim bu aralar hakikaten kaşıklar porsiyonlar 2 katına çıktı senin ya

Canımmm yoksa dişçi korkun mu var

Benimde geçen hafta şişti damağıma doğru. Gözüken de bişey yok antibiyotik kullandım sis indi bakalım film çekilecek. Sanada geçmiş olsun kuzumm

Canımmm yoksa dişçi korkun mu var

Benimde geçen hafta şişti damağıma doğru. Gözüken de bişey yok antibiyotik kullandım sis indi bakalım film çekilecek. Sanada geçmiş olsun kuzumm
korkum yok valla ben severim dişci koltuklarınıda kendilerini de ama anestezinin etkisi geçene kadar geçen zamanı yani koltuktan sonrasını sevmiyorum acayip abşağrısı yapıyor birde yüzün akşama kadar uyuşuk geziyorsun ya herşeyin tadı değişiyor ona sinir oluyorum

ay geçmiş olsun,benim kanalı yapan kadın 5 dakikada bitirdi,deli gibiydi zaten ama ilginç bir şekilde sorun olmadı,belki yine giderim de söylene söylene çıktım yüzüm yok
anestezi hakikaten iğrenç bir şey ya benim gözkapaklarıma kadar uyuşmuştu

demire ve gıda takviyesine başladığımdan beri böyleyim,açım sürekli neyse artık daha kontrollü olacağım
valla baktıkça profiline benim de hüznüm artıyor

ya varya özenince çok sıkıntı çıkıyor benim dişime neler oldu bir bilsen alet kırıldı içinde falan zaten eğriymiş kökleri birde fazla kanal varmış dişimde inşallah ağrımaz da çektirmek zorunda kalmam çünkü diş yapılacak biyerde değil tek korkum şu an o

hangi diş? anlayabileceğim bir şekilde tarif et tabii
canım benim dişlerimde çook problemli. tel falan bile olmadı bir sürü sorun çıktı,en sonunda lamine yaptırdım. bir sürü dolgum var,2 kanalım var. off dişten çok çektim ya,tek sevdiğim diş hekimi de sensin bu arada

Bende sevmem fobim onlar ! Çarşamba gideceğim ya şimdiden stres bastı. deadline acımaz dimi distasi temizliği yapılacak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…