- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
2-3 güne regl olmam gerekiyor olsa da kurtulsam.şiştim iyice,bir de iştah tavan
canım benim haftaya olmam lazımmış şimdi baktım takvime gecikme yokmuş neyse ki,senin ne zaman olman lazımdı?Canımmm olsada kurtulsan bende aynıyım !
canım simit yiyebileceğin zaman 1/2 şeklinde yersen daha iyi olur bence,onun dışında öğleni öyle kurabiye ile geçiştirme yemek yeMerhabalar tatlı yemeden geçirdiğim bugün benim için büyük bir sınavdı, menümü yazayım;
Kahvaltı :6 zeytin 1 simit biraz beyaz peynir domates salatalık 1muz şekersiz çay
Ara:1 yeşil elma
Öğlen:3 tane tuzlu kurabiye 1 domates
Ara:1 bardak süt
Akşam:2 adet etli biber dolması
Spor: bol bol emzirme :)))
canım benim haftaya olmam lazımmış şimdi baktım takvime gecikme yokmuş neyse ki,senin ne zaman olman lazımdı?
Merhabalar tatlı yemeden geçirdiğim bugün benim için büyük bir sınavdı, menümü yazayım;
Kahvaltı :6 zeytin 1 simit biraz beyaz peynir domates salatalık 1muz şekersiz çay
Öğlen:3 tane tuzlu kurabiye 1 domates
Ara:1 bardak süt
Akşam:2 adet etli biber dolması
Spor: bol bol emzirme :)))
çok hüzünlüydüm ya onu yaparken annemleri çok özledim ben bu hafta bitse de eve gitsem annemle babamı görsem birde dişim ağrıyordu o arabenim de porsiyonlarımı küçültmem lazımdeadline sen de beni uyar bu konuda allah aşkına,öküz gibi yiyorum ya
bu arada profilin çok hüzünlü olmuş
ay dişim çok ağrıyordu arkadaş kanal tedavisine başladı bana o da dişm sıkıntılı baya inşallah çekime gitmez bakalımterzi kendi söküğünü dikemez misali oldu benimki sanki işte o endenle daha yemek yiyemedim çünkü 5 e doğru hastalar bitince anca anestezi yaptı zaten yüzümün yarısını hissetmiyorum akşam yemeği yiyemedim ama acıktım ya çokta mutsuzum şimdi anesteziyi hiç sevmiyorum aman ağrım olmasında daha buna razıyım diyorum
kahvaltı08,30: 1yumurta 1 dilim ekmek 1 çay bardağı süt
ara 10,00: biraz peynir 1 dilim ekmek köy ekmeğiydi
öğle 12,40: 1 kase mercimek çorbası 4 yk nohut yemeği 3 yk bulgur pilavı
akşam ton balığı 3 yk barbunya 1 dilm ekmek yiyeceğim inşallah birazdan
Canımmm yoksa dişçi korkun mu var
Benimde geçen hafta şişti damağıma doğru. Gözüken de bişey yok antibiyotik kullandım sis indi bakalım film çekilecek. Sanada geçmiş olsun kuzumm
ay geçmiş olsun,benim kanalı yapan kadın 5 dakikada bitirdi,deli gibiydi zatenay dişim çok ağrıyordu arkadaş kanal tedavisine başladı bana o da dişm sıkıntılı baya inşallah çekime gitmez bakalımterzi kendi söküğünü dikemez misali oldu benimki sanki işte o endenle daha yemek yiyemedim çünkü 5 e doğru hastalar bitince anca anestezi yaptı zaten yüzümün yarısını hissetmiyorum akşam yemeği yiyemedim ama acıktım ya çokta mutsuzum şimdi anesteziyi hiç sevmiyorum aman ağrım olmasında daha buna razıyım diyorum
kahvaltı08,30: 1yumurta 1 dilim ekmek 1 çay bardağı süt
ara 10,00: biraz peynir 1 dilim ekmek köy ekmeğiydi
öğle 12,40: 1 kase mercimek çorbası 4 yk nohut yemeği 3 yk bulgur pilavı
akşam ton balığı 3 yk barbunya 1 dilm ekmek yiyeceğim inşallah birazdan
kaptanım rezene içsen,söktürüyor o? günde 2 bardak iç derim benim ağrımı bile azaltıyor.Benim 10 gün geçtiAma bende bu durumlar stabil!
Tebrik ederim seni o zaman
demire ve gıda takviyesine başladığımdan beri böyleyim,açım sürekliçok hüzünlüydüm ya onu yaparken annemleri çok özledim ben bu hafta bitse de eve gitsem annemle babamı görsem birde dişim ağrıyordu o araşimdide yüzüm hep uyuşuk yine mutsuzum
bu arada takipteyim bu aralar hakikaten kaşıklar porsiyonlar 2 katına çıktı senin ya
demire ve gıda takviyesine başladığımdan beri böyleyim,açım süreklineyse artık daha kontrollü olacağım
valla baktıkça profiline benim de hüznüm artıyor
ya varya özenince çok sıkıntı çıkıyor benim dişime neler oldu bir bilsen alet kırıldı içinde falan zaten eğriymiş kökleri birde fazla kanal varmış dişimde inşallah ağrımaz da çektirmek zorunda kalmam çünkü diş yapılacak biyerde değil tek korkum şu an oay geçmiş olsun,benim kanalı yapan kadın 5 dakikada bitirdi,deli gibiydi zatenama ilginç bir şekilde sorun olmadı,belki yine giderim de söylene söylene çıktım yüzüm yok
anestezi hakikaten iğrenç bir şey ya benim gözkapaklarıma kadar uyuşmuştu
ay bira ara değiştireyim bari ya hüzünlenme
hangi diş? anlayabileceğim bir şekilde tarif et tabiiya varya özenince çok sıkıntı çıkıyor benim dişime neler oldu bir bilsen alet kırıldı içinde falan zaten eğriymiş kökleri birde fazla kanal varmış dişimde inşallah ağrımaz da çektirmek zorunda kalmam çünkü diş yapılacak biyerde değil tek korkum şu an o
kaptanım rezene içsen,söktürüyor o? günde 2 bardak iç derim benim ağrımı bile azaltıyor.
bu arada çok yersem bana sen de kızar mısınsöz veganım diye kendimi savunmayacağım
hangi diş? anlayabileceğim bir şekilde tarif et tabii
canım benim dişlerimde çook problemli. tel falan bile olmadı bir sürü sorun çıktı,en sonunda lamine yaptırdım. bir sürü dolgum var,2 kanalım var. off dişten çok çektim ya,tek sevdiğim diş hekimi de sensin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?