- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.568
- 348
hangi diş? anlayabileceğim bir şekilde tarif et tabii
canım benim dişlerimde çook problemli. tel falan bile olmadı bir sürü sorun çıktı,en sonunda lamine yaptırdım. bir sürü dolgum var,2 kanalım var. off dişten çok çektim ya,tek sevdiğim diş hekimi de sensin bu arada
acımaz öyle çok april zor değil diş taşı temizliği eğer makineyle yapıyorsa hemen biter zaten aletlerle yaparsa o biraz uzun sürüyor birazda acıtıyor temizlikten sonra biraz sızlama olur amaBende sevmem fobim onlar ! Çarşamba gideceğim ya şimdiden stres bastı.deadline acımaz dimi distasi temizliği yapılacak??
savunan maymun olsunTamam canım saolasın. Yaaa tabi kızarım da savunma istemiyorum :))))
ben çocukluğumdan beri alıştım sanırım,dişçi koltuklarında çok bulundum malum.ondan pek korkmuyorum,ama diş taşında acımaz.senin iltihap ne oldu?Bende sevmem fobim onlar ! Çarşamba gideceğim ya şimdiden stres bastı.deadline acımaz dimi distasi temizliği yapılacak??
çok çok geçmiş olsuniyi akşamlar kızlar paşam rahatsızlandi bu gün de hastneye gittik menülere dikkat etmeye çalıştım elimden geldigi kadarıyla ama yarın yazcam hepsini şimdi pasamla ilgilenmem lazım öpüyorum hepinizi seviyorum
ya biliyor musun tercih zamanında annem diş yaz diye tutturmuştu kadının en büyük hayaliydibenide çok çektim bakma sen o kadar çektim gidip okuyum dedim altta en arkadaki diş ama 20 yaş değil onu çektirmiştim zamanında
acımaz öyle çok april zor değil diş taşı temizliği eğer makineyle yapıyorsa hemen biter zaten aletlerle yaparsa o biraz uzun sürüyor birazda acıtıyor temizlikten sonra biraz sızlama olur ama
ya biliyor musun tercih zamanında annem diş yaz diye tutturmuştu kadının en büyük hayaliydiçünkü onun da çok sıkıntısı vardı,şu an bütün dişleri implant hatta. ama ben n'aptım idealist bir kişilik olaraktan boun fizik yazdım,yeminle pişmanım. bak lamine için hala gidemedim kesin güzel bir fatura çıkarırlar diye şimdi dişten mezun olsaydım böyle mi olurdu
iyi akşamlar kızlar paşam rahatsızlandi bu gün de hastneye gittik menülere dikkat etmeye çalıştım elimden geldigi kadarıyla ama yarın yazcam hepsini şimdi pasamla ilgilenmem lazım öpüyorum hepinizi seviyorum
benide çok çektim bakma sen o kadar çektim gidip okuyum dedim altta en arkadaki diş ama 20 yaş değil onu çektirmiştim zamanında
acımaz öyle çok april zor değil diş taşı temizliği eğer makineyle yapıyorsa hemen biter zaten aletlerle yaparsa o biraz uzun sürüyor birazda acıtıyor temizlikten sonra biraz sızlama olur ama
ben çocukluğumdan beri alıştım sanırım,dişçi koltuklarında çok bulundum malum.ondan pek korkmuyorum,ama diş taşında acımaz.senin iltihap ne oldu?
ya babamda bana matamatik yaz dedi ODTÜ falan yaz dedi diş yazma dedi bende idealist bir kişilik olarak dış yazdım çok pişmanım ya valla ah ah kendim ettimya biliyor musun tercih zamanında annem diş yaz diye tutturmuştu kadının en büyük hayaliydiçünkü onun da çok sıkıntısı vardı,şu an bütün dişleri implant hatta. ama ben n'aptım idealist bir kişilik olaraktan boun fizik yazdım,yeminle pişmanım. bak lamine için hala gidemedim kesin güzel bir fatura çıkarırlar diye şimdi dişten mezun olsaydım böyle mi olurdu
ya babamda bana matamatik yaz dedi ODTÜ falan yaz dedi diş yazma dedi bende idealist bir kişilik olarak dış yazdım çok pişmanım ya valla ah ah kendim ettimseviyorum işimi ama pişmanım yinede
Ya sürekli çalışıyorsun duraksiz yani mesela kliniğe bir giriyorum hiç oturmuyorum öğle arasına kadar su bile içemiyorum insanlar çok değişik bazen durduk durmadık yerde ortalığı karıştıran psikopatlar falan çıkıyor sırası olmadığı halde zorla muayene olmaya çalışanlar çıkıyor birde araya kaynamaya çalışanlar var işimi yapmayı seviyorum ama bazı insanlarla gerçekten başa çıkılmiyorMesela neyinden pişmansın??
Bugün ilk günümdü canım, 5 gün önce doğum yaptım eşim eve bal kaymak taşıyor kayınvalidem 10 çeşit reçel yapmış durmadan ye ye diyor, bir annem fırsat bu fırsat tatlıyı kes bari kilo ver diyor :) simit fazla oldu farkındayım ama sabah çok açtım engel olamadım, bir de emzirdikten sonra kaşık kaşık reçel yemek istiyor insan inanılmaz bir tatlı ihtiyacı oluyorcanım simit yiyebileceğin zaman 1/2 şeklinde yersen daha iyi olur bence,onun dışında öğleni öyle kurabiye ile geçiştirme yemek ye
ama ilk tatlıyı kıstığın için gerçi her şeyi bir anda değiştiremezsin. yeni mi başlamıştın diyete bu arada unuttum
Ay şuan karnımı görseniz ağlarsınız bildiğin sarktı, ilk doğumda da böyle olmuştu sonra pilates ile bayağı toplamıştım , inşallah bu sefer daha iyi olur kilo verip spora başlayacağım
Senin menün gerçekten değişikmiş ama maşallah kısa Zaman da çok güzel kilo vermişsin-bugünkü menüm-
10.30: 1 salkım siyah üzüm,2 avuç leblebi,2 tane ceviz
12.30: 12 yk barbunya pilaki,1 tabak salata,8 tane közlenmiş kapya biber,1.5 enginar (dünyaları yedim dünyaları)
15.15: 1 muz, 4 ceviz
17.45: 3 tabak kabak yemeği,1 tabak salata
3.5 lt su
3 fincan yeşil çay
1 maden suyu
spor yok
Adaçayı için max 48 saat içinde olursunuz :)Canımmm olsada kurtulsan bende aynıyım !
Bu arada en azından göbek olması için nedenin var ben bekarım ama göbek var sebepsiz o daha kotuAy şuan karnımı görseniz ağlarsınız bildiğin sarktı, ilk doğumda da böyle olmuştu sonra pilates ile bayağı toplamıştım , inşallah bu sefer daha iyi olur kilo verip spora başlayacağım
Ya sürekli çalışıyorsun duraksiz yani mesela kliniğe bir giriyorum hiç oturmuyorum öğle arasına kadar su bile içemiyorum insanlar çok değişik bazen durduk durmadık yerde ortalığı karıştıran psikopatlar falan çıkıyor sırası olmadığı halde zorla muayene olmaya çalışanlar çıkıyor birde araya kaynamaya çalışanlar var işimi yapmayı seviyorum ama bazı insanlarla gerçekten başa çıkılmiyor
Ay şuan karnımı görseniz ağlarsınız bildiğin sarktı, ilk doğumda da böyle olmuştu sonra pilates ile bayağı toplamıştım , inşallah bu sefer daha iyi olur kilo verip spora başlayacağım
canım geçen sene okulu dondurduğum için geriden geliyorum maalesefYaaa öyle son pişmanlık fayda etmez! Sen kaçıncı sınıftasın kuzumm ??
bayağı oldu zaten iltihap falan kalmamıştır ama neden olduğu önemli,bize de söyleCanımmm çok geçmiş olsun bizde seni seviyoruzgörüşmek üzere öpüyorum
İyi bari acımaz o zaman bakalım çarşamba günü göreceğim . Napalım bir bakıma sokmak şart yoksa dişler çok acımasız farkettirmeden bizi terkediyorlar.
Ne güzel relakssss olmakcanım içtim ilaçları indi sis, Çarşamba film çekilecek bakalım o gün belli olacak
canım geçen sene okulu dondurduğum için geriden geliyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?