Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

benide çok çektim bakma sen o kadar çektim gidip okuyum dedim altta en arkadaki diş ama 20 yaş değil onu çektirmiştim zamanında

Bende sevmem fobim onlar ! Çarşamba gideceğim ya şimdiden stres bastı. deadline acımaz dimi distasi temizliği yapılacak??
acımaz öyle çok april zor değil diş taşı temizliği eğer makineyle yapıyorsa hemen biter zaten aletlerle yaparsa o biraz uzun sürüyor birazda acıtıyor temizlikten sonra biraz sızlama olur ama

çok çok geçmiş olsun

ya biliyor musun tercih zamanında annem diş yaz diye tutturmuştu kadının en büyük hayaliydi çünkü onun da çok sıkıntısı vardı,şu an bütün dişleri implant hatta. ama ben n'aptım idealist bir kişilik olaraktan boun fizik yazdım,yeminle pişmanım. bak lamine için hala gidemedim kesin güzel bir fatura çıkarırlar diye şimdi dişten mezun olsaydım böyle mi olurdu

Yaaa öyle son pişmanlık fayda etmez! Sen kaçıncı sınıftasın kuzumm ??

Canımmm çok geçmiş olsun bizde seni seviyoruz görüşmek üzere öpüyorum

İyi bari acımaz o zaman bakalım çarşamba günü göreceğim . Napalım bir bakıma sokmak şart yoksa dişler çok acımasız farkettirmeden bizi terkediyorlar.

ben çocukluğumdan beri alıştım sanırım,dişçi koltuklarında çok bulundum malum.ondan pek korkmuyorum,ama diş taşında acımaz.senin iltihap ne oldu?

Ne güzel relakssss olmak canım içtim ilaçları indi sis, Çarşamba film çekilecek bakalım o gün belli olacak

ya babamda bana matamatik yaz dedi ODTÜ falan yaz dedi diş yazma dedi bende idealist bir kişilik olarak dış yazdım çok pişmanım ya valla ah ah kendim ettim seviyorum işimi ama pişmanım yinede

Mesela neyinden pişmansın??
Ya sürekli çalışıyorsun duraksiz yani mesela kliniğe bir giriyorum hiç oturmuyorum öğle arasına kadar su bile içemiyorum insanlar çok değişik bazen durduk durmadık yerde ortalığı karıştıran psikopatlar falan çıkıyor sırası olmadığı halde zorla muayene olmaya çalışanlar çıkıyor birde araya kaynamaya çalışanlar var işimi yapmayı seviyorum ama bazı insanlarla gerçekten başa çıkılmiyor

Bugün ilk günümdü canım, 5 gün önce doğum yaptım eşim eve bal kaymak taşıyor kayınvalidem 10 çeşit reçel yapmış durmadan ye ye diyor, bir annem fırsat bu fırsat tatlıyı kes bari kilo ver diyor :) simit fazla oldu farkındayım ama sabah çok açtım engel olamadım, bir de emzirdikten sonra kaşık kaşık reçel yemek istiyor insan inanılmaz bir tatlı ihtiyacı oluyor

Senin menün gerçekten değişikmiş ama maşallah kısa Zaman da çok güzel kilo vermişsin

Ay şuan karnımı görseniz ağlarsınız bildiğin sarktı, ilk doğumda da böyle olmuştu sonra pilates ile bayağı toplamıştım , inşallah bu sefer daha iyi olur kilo verip spora başlayacağım
Bu arada en azından göbek olması için nedenin var ben bekarım ama göbek var sebepsiz o daha kotu toparlarsin pes etme daha yeni doğum yapmışsın zaten yavaş yavaş hepsi sezeryan mi yoksa normal doğum mu oldu

O şekilde düşünüldüğünde haklısın canım ama ilerde kendi kliniğinde hizmet vermeye başlayınca bu kadar yorulmazsın. İnşaAllah o günler gelir...

Ay şuan karnımı görseniz ağlarsınız bildiğin sarktı, ilk doğumda da böyle olmuştu sonra pilates ile bayağı toplamıştım , inşallah bu sefer daha iyi olur kilo verip spora başlayacağım

Canım sporla o halledilir şimdi ona canını sıkma sen kilonu ver

bayağı oldu zaten iltihap falan kalmamıştır ama neden olduğu önemli,bize de söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…