- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
bayağı oldu zaten iltihap falan kalmamıştır ama neden olduğu önemli,bize de söyle
oha ne güzel babaymışya babamda bana matamatik yaz dedi ODTÜ falan yaz dedi diş yazma dedi bende idealist bir kişilik olarak dış yazdım çok pişmanım ya valla ah ah kendim ettimseviyorum işimi ama pişmanım yinede
yok canım değil ilk senem,bu sene kaldığım yerden devamBu sene başlıyorsun dimi peki ilk sene mi??
evet ben de böyle düşünmüştüm,insanlarla uğraşacağıma sayılarla ya da makinelerle uğraşayım dedim. amaan her iş zor,kolay iş mi varYa sürekli çalışıyorsun duraksiz yani mesela kliniğe bir giriyorum hiç oturmuyorum öğle arasına kadar su bile içemiyorum insanlar çok değişik bazen durduk durmadık yerde ortalığı karıştıran psikopatlar falan çıkıyor sırası olmadığı halde zorla muayene olmaya çalışanlar çıkıyor birde araya kaynamaya çalışanlar var işimi yapmayı seviyorum ama bazı insanlarla gerçekten başa çıkılmiyor
ayy canım sen emziriyorsun doğru,o zaman daha fazla yemen lazım. ama simit,kurabiye vs yerine yemek yeBugün ilk günümdü canım, 5 gün önce doğum yaptım eşim eve bal kaymak taşıyor kayınvalidem 10 çeşit reçel yapmış durmadan ye ye diyor, bir annem fırsat bu fırsat tatlıyı kes bari kilo ver diyor :) simit fazla oldu farkındayım ama sabah çok açtım engel olamadım, bir de emzirdikten sonra kaşık kaşık reçel yemek istiyor insan inanılmaz bir tatlı ihtiyacı oluyor
bende de çatlaklar falan gırla,pilates en iyisi. bir de düzenli sıkılaştırıcı krem kullan tamamdırAy şuan karnımı görseniz ağlarsınız bildiğin sarktı, ilk doğumda da böyle olmuştu sonra pilates ile bayağı toplamıştım , inşallah bu sefer daha iyi olur kilo verip spora başlayacağım
ya evet harbi değişikSenin menün gerçekten değişikmiş ama maşallah kısa Zaman da çok güzel kilo vermişsin
Kremler işe yarıyor mu? Benim ilk kızımdan kalma çatlaklar var hiçbirşey işe yaramadı E tabi ikisi de kilolu doğdu ve karnım bildiğin poşet şimdi , bana önerebileceğiniz krem var mı denenmiş ve işe yaramışbende de çatlaklar falan gırla,pilates en iyisi. bir de düzenli sıkılaştırıcı krem kullan tamamdır
Kremler işe yarıyor mu? Benim ilk kızımdan kalma çatlaklar var hiçbirşey işe yaramadı E tabi ikisi de kilolu doğdu ve karnım bildiğin poşet şimdi , bana önerebileceğiniz krem var mı denenmiş ve işe yaramış
canım sarkma ve buruşukluk da varsa karın germe ameliyatından başka çözüm var mı bilmiyorum,çatlaklar için birkaç yöntem var ama krem değil,kremler tek başına yeterli değil maalesefKremler işe yarıyor mu? Benim ilk kızımdan kalma çatlaklar var hiçbirşey işe yaramadı E tabi ikisi de kilolu doğdu ve karnım bildiğin poşet şimdi , bana önerebileceğiniz krem var mı denenmiş ve işe yaramış
günaydın kaptanım,bak erken kalktım senin gibiGünaydınnnnn
Güzel bir gün olsun hepimize mutlu mutlu
günaydın kaptanım,bak erken kalktım senin gibi
Ay şuan karnımı görseniz ağlarsınız bildiğin sarktı, ilk doğumda da böyle olmuştu sonra pilates ile bayağı toplamıştım , inşallah bu sefer daha iyi olur kilo verip spora başlayacağım
Günaydın kızlar yatmaktan iyice sıkıldım işe geldim.İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim .Bugün kendimi zorluycam yat yat daha beter hasta oldum sanki. Kendime gelmek istiyorum biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?