Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya babamda bana matamatik yaz dedi ODTÜ falan yaz dedi diş yazma dedi bende idealist bir kişilik olarak dış yazdım çok pişmanım ya valla ah ah kendim ettim seviyorum işimi ama pişmanım yinede
oha ne güzel babaymış ben tercih listeme hepp bölüm yazdım,fen-edebiyat. galatasaray matematiği bile yazmıştım fransızca olmasına rağmen,annemle çok kavga etmiştik. bir de annem rehber öğretmen benim,çok karıştı tercihlerime ama benim dediğim oldu

Bu sene başlıyorsun dimi peki ilk sene mi??
yok canım değil ilk senem,bu sene kaldığım yerden devam
evet ben de böyle düşünmüştüm,insanlarla uğraşacağıma sayılarla ya da makinelerle uğraşayım dedim. amaan her iş zor,kolay iş mi var ama insanlarla uğraşmak apayrı zor

ayy canım sen emziriyorsun doğru,o zaman daha fazla yemen lazım. ama simit,kurabiye vs yerine yemek ye
bir de ilk günün daha normal zaten

Ay şuan karnımı görseniz ağlarsınız bildiğin sarktı, ilk doğumda da böyle olmuştu sonra pilates ile bayağı toplamıştım , inşallah bu sefer daha iyi olur kilo verip spora başlayacağım
bende de çatlaklar falan gırla,pilates en iyisi. bir de düzenli sıkılaştırıcı krem kullan tamamdır

Senin menün gerçekten değişikmiş ama maşallah kısa Zaman da çok güzel kilo vermişsin
ya evet harbi değişik ben rafine ve paketli olan her şeyi (neredeyse) çıkardım hayatımdan. tencere yemeklerinde serbest kıldım kendimi,gitti yine de kilo. meyve,sebze,tahıl,bakliyat bu kadar

bende de çatlaklar falan gırla,pilates en iyisi. bir de düzenli sıkılaştırıcı krem kullan tamamdır
Kremler işe yarıyor mu? Benim ilk kızımdan kalma çatlaklar var hiçbirşey işe yaramadı E tabi ikisi de kilolu doğdu ve karnım bildiğin poşet şimdi , bana önerebileceğiniz krem var mı denenmiş ve işe yaramış

Bence öyle dışarıdan alınan kremlerle geçmez o çok zor. Ya iyi bir estetik cerrahına gideceksin yada durumu kabullenip öyle yaşamaya devam edeceksin canımmmm zaten yıllar geçtikçe onlar pek belli olmayacak beyazlasacak

canım sarkma ve buruşukluk da varsa karın germe ameliyatından başka çözüm var mı bilmiyorum,çatlaklar için birkaç yöntem var ama krem değil,kremler tek başına yeterli değil maalesef

günaydın kaptanım,bak erken kalktım senin gibi

Erken kalkmak süper oluyor canım. Hayat düzgün ilerliyor. Böyle iyi ben hergün böyleyim. Zaten evde durmaya daha alışamadım. Düzenim bozuldu özellikle yemek saatleri fena ama bunada bir çözüm bulacağım.

Ay şuan karnımı görseniz ağlarsınız bildiğin sarktı, ilk doğumda da böyle olmuştu sonra pilates ile bayağı toplamıştım , inşallah bu sefer daha iyi olur kilo verip spora başlayacağım

Canım toplarsın daha 5 gün geçmiş, doğum hücre yenilemesi demek sonuçta ve tüm kadınlara güzellik katıyor bence. kilolar da gider, göbek de düzleşir. Sütünü destekleyecek düzeyde sağlıklı beslenmeye çalış, en aktif sporlardan biri olan emzirmeyi de yapıyorsun uçar gider o pis kilolar.

Günaydııııın

Her şeyin gönlünüzce geçtiği, eğlenceli ve kalorisiz bir gün olsun inş.

Dün akşam menümü yazamadım hemen onunla başlıyım;

> Sabah: 2 adet galeta, küçük bir parça peynir, açık çay
> Öğlen : maalesef iş yerinde başka bir şey bulamayınca yarım kase mantı üstüne türk kahvesi
> Akşam : Izgara balık, bol yeşil salata
> 1 bardak yeşil çay
> 2 lt su

bugün hiiiç kaçamak yapmayacağım, söz

Günaydın kızlar yatmaktan iyice sıkıldım işe geldim.İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim .Bugün kendimi zorluycam yat yat daha beter hasta oldum sanki. Kendime gelmek istiyorum biran önce

Ayy Evvt yatmak daha yorucu! Zaten biraz daha iyiysen hayatın içine karışabilirsin canım belki o daha iyi bir ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…