- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
bugün daha az yiyeceğim kızlar,dün sıkıntıdan kendimi yiyeceğe vurdumbugün passifloramı da içtim daha sakinim yemekten çıkarmayacağım hıncımı
canım dün ben de öyleydim ya!!çok gergin ve sinirliydim.malum dönem de yaklaşıyor..çok fazla meyve yedim yağsız da olsa yemeği abarttım bugün daha dikkat edicem..spora da gidemedim sıkıntıdan..bugün spora da gidiyorum.
Bu sezaryanım çok çok ağrılı geçti bugün 6. Gün ve ben hala ağrı çekiyorum o yüzden karın germe ameliyatını hiç düşünmüyorum yoksa ciddi ciddi düşünüyordum şuan en sempatik düşünce spor ve diyetBence öyle dışarıdan alınan kremlerle geçmez o çok zor. Ya iyi bir estetik cerrahına gideceksin yada durumu kabullenip öyle yaşamaya devam edeceksin canımmmmzaten yıllar geçtikçe onlar pek belli olmayacak beyazlasacak
Amannn canım dikkat!! Sakın yenilme o ruh haline
Şuan bildiğin sarktı karnım ama ilkinde de böyleydi sonra toplandı bakalım ilerki Zaman da Nasıl olacak , ama ameliyat beni çok korkutuyor hele ki bu doğumdan sonracanım sarkma ve buruşukluk da varsa karın germe ameliyatından başka çözüm var mı bilmiyorum,çatlaklar için birkaç yöntem var ama krem değil,kremler tek başına yeterli değil maalesef
Ayyy ağzından bak damlıyor , şuan en çok güvendiğim şey emzirmek zaten inşallah zayıflarım cuma gününü iple çekiyorumCanım toplarsın daha 5 gün geçmiş, doğum hücre yenilemesi demek sonuçta ve tüm kadınlara güzellik katıyor bence. kilolar da gider, göbek de düzleşir. Sütünü destekleyecek düzeyde sağlıklı beslenmeye çalış, en aktif sporlardan biri olan emzirmeyi de yapıyorsun uçar gider o pis kilolar.
Bu sezaryanım çok çok ağrılı geçti bugün 6. Gün ve ben hala ağrı çekiyorum o yüzden karın germe ameliyatını hiç düşünmüyorum yoksa ciddi ciddi düşünüyordum şuan en sempatik düşünce spor ve diyet
Ay benim yaş 32 , ilk doğumunu 28 de yapmıştım bu kadar kötü değildim yaşım ilerledikçe acıya sabrım kalmamış sanırım, karın germe ameliyatını çok araştırdım gerçekten herkes inanılmaz acılar çektim diyor , büyük konuşmayayım ama kilo verdikçe bu şekil bozukluğu düzelmez ise belki yaptırırım ama şuan bana çok uzak :)canım karın germe ameliyatı olan biri olarak şöyle söyleyim;ameliyat olduktan sonra dedim ki heralde 10 tane sezaryan olurumki bekarım :):) bence de sporla düzelt olmazsa son çare düşünürdün..bu sene tam bir yıl oldu ve ben hala yüzüstü yattığımda dmdik yatamıyorum..yarım yatabiliyorum.ama o sarkmış kötü bölge yok artık..çok acı çektim ama değdi.
Ay benim yaş 32 , ilk doğumunu 28 de yapmıştım bu kadar kötü değildim yaşım ilerledikçe acıya sabrım kalmamış sanırım, karın germe ameliyatını çok araştırdım gerçekten herkes inanılmaz acılar çektim diyor , büyük konuşmayayım ama kilo verdikçe bu şekil bozukluğu düzelmez ise belki yaptırırım ama şuan bana çok uzak :)
yenilmemek için çabalıyorum kaptanım merak etme..bu arada haftaya bayram izinliyiz değil mi bildirim olacak mı sonraki hafta?ben bayramda yokum tatildeyim yine.inş kilo almadan dönerim
Dün tatlı yememek sabah yüzümde Kocaman bir gülümseme ile geldi :) yaşasın başarabilirim dedim :) yılbaşına kadar sizce 20 kilo vermek mümkün müdür?
Süpersin canımhenüz belli değil bildirim var mı yok mu? Ben kesinlestiginde haber vereceğim tatlım. Bu sefer ki tatilinde lütfen alma bak zoru başarmaya başladın tekrar ara verirsen toparlanamazsın
Canımmm çok düzenli yemek ve sporla verirsin ama stres yapma 15 ver ama yine ver
Ayyy ağzından bak damlıyor , şuan en çok güvendiğim şey emzirmek zaten inşallah zayıflarım cuma gününü iple çekiyorum
Allah sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah Can'ım , sen de karın germe ameliyatımı oldun ? Daha önce kaç doğumun var?Valla canım ben de yine hamiş olsam sağlıkla doğursam kilolar umrumda değil. Ben onlardan korkacağıma onlar benden korksun :) Biliyorsun Eylül annelerinde kalabilseydim ben de şimdilerde oğluşuma kavuşacaktım.
Sağlıkla geldi kızın en önemlisi o, kilolar da elbet gider. Gerdirme ameliyatını konuşuyorsunuz da, estetik operasyon geçirmiş bir insan olarak evet çok acı verici ama değiyor gerçekten :)
evet canım dikkat edicem..ama yurtdışında olunca pek düzenli beslenemiyorsun alkol de alınca hepten gidiyo düzen..daha az yicem..bütün gün yürüyorum zaten .
Allah sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah Can'ım , sen de karın germe ameliyatımı oldun ? Daha önce kaç doğumun var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?