Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugün daha az yiyeceğim kızlar,dün sıkıntıdan kendimi yiyeceğe vurdum bugün passifloramı da içtim daha sakinim yemekten çıkarmayacağım hıncımı

canım dün ben de öyleydim ya!!çok gergin ve sinirliydim.malum dönem de yaklaşıyor..çok fazla meyve yedim yağsız da olsa yemeği abarttım bugün daha dikkat edicem..spora da gidemedim sıkıntıdan..bugün spora da gidiyorum.

Amannn canım dikkat!! Sakın yenilme o ruh haline

Bu sezaryanım çok çok ağrılı geçti bugün 6. Gün ve ben hala ağrı çekiyorum o yüzden karın germe ameliyatını hiç düşünmüyorum yoksa ciddi ciddi düşünüyordum şuan en sempatik düşünce spor ve diyet

pazartesi menüm
11:00 1/3 simit bir mandalina bir incir
13:30 3 kasık yumurtalı lor bir domates 5 zeytin 1.5 dilim tam buğday ekmeği
18:00 bol sebzeli tavuk but bir kasrı çorba 3 kasık pilav
19:00 azck karpuz bir incir bir salkım üzüm
21:00 sütlü türk kahvesi
2 litre su
1 fincan karışık bitki çayı

canım sarkma ve buruşukluk da varsa karın germe ameliyatından başka çözüm var mı bilmiyorum,çatlaklar için birkaç yöntem var ama krem değil,kremler tek başına yeterli değil maalesef
Şuan bildiğin sarktı karnım ama ilkinde de böyleydi sonra toplandı bakalım ilerki Zaman da Nasıl olacak , ama ameliyat beni çok korkutuyor hele ki bu doğumdan sonra

Ayyy ağzından bak damlıyor , şuan en çok güvendiğim şey emzirmek zaten inşallah zayıflarım cuma gününü iple çekiyorum

canım karın germe ameliyatı olan biri olarak şöyle söyleyim;ameliyat olduktan sonra dedim ki heralde 10 tane sezaryan olurum ki bekarım :):) bence de sporla düzelt olmazsa son çare düşünürdün..bu sene tam bir yıl oldu ve ben hala yüzüstü yattığımda dmdik yatamıyorum..yarım yatabiliyorum.ama o sarkmış kötü bölge yok artık..çok acı çektim ama değdi.

Dün tatlı yememek sabah yüzümde Kocaman bir gülümseme ile geldi :) yaşasın başarabilirim dedim :) yılbaşına kadar sizce 20 kilo vermek mümkün müdür?

Ay benim yaş 32 , ilk doğumunu 28 de yapmıştım bu kadar kötü değildim yaşım ilerledikçe acıya sabrım kalmamış sanırım, karın germe ameliyatını çok araştırdım gerçekten herkes inanılmaz acılar çektim diyor , büyük konuşmayayım ama kilo verdikçe bu şekil bozukluğu düzelmez ise belki yaptırırım ama şuan bana çok uzak :)

bencede öyle yap canım..ben bekar olduğum için olmak istedim pişman değilim..yine olsa yine olurum o kadar acı çekmiş olmama rağmen..hala yan simitlerim var şimdi onları sporla düzeltmem lazım.kilom 76 çünküüüü..spor yapmak zorundayım düzenli.

yenilmemek için çabalıyorum kaptanım merak etme..bu arada haftaya bayram izinliyiz değil mi bildirim olacak mı sonraki hafta?ben bayramda yokum tatildeyim yine.inş kilo almadan dönerim

Süpersin canım henüz belli değil bildirim var mı yok mu? Ben kesinlestiginde haber vereceğim tatlım. Bu sefer ki tatilinde lütfen alma bak zoru başarmaya başladın tekrar ara verirsen toparlanamazsın

Dün tatlı yememek sabah yüzümde Kocaman bir gülümseme ile geldi :) yaşasın başarabilirim dedim :) yılbaşına kadar sizce 20 kilo vermek mümkün müdür?

Canımmm çok düzenli yemek ve sporla verirsin ama stres yapma 15 ver ama yine ver

evet canım dikkat edicem..ama yurtdışında olunca pek düzenli beslenemiyorsun alkol de alınca hepten gidiyo düzen..daha az yicem..bütün gün yürüyorum zaten .

Ayyy ağzından bak damlıyor , şuan en çok güvendiğim şey emzirmek zaten inşallah zayıflarım cuma gününü iple çekiyorum

Valla canım ben de yine hamiş olsam sağlıkla doğursam kilolar umrumda değil. Ben onlardan korkacağıma onlar benden korksun :) Biliyorsun Eylül annelerinde kalabilseydim ben de şimdilerde oğluşuma kavuşacaktım.
Sağlıkla geldi kızın en önemlisi o, kilolar da elbet gider. Gerdirme ameliyatını konuşuyorsunuz da, estetik operasyon geçirmiş bir insan olarak evet çok acı verici ama değiyor gerçekten :)

Allah sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah Can'ım , sen de karın germe ameliyatımı oldun ? Daha önce kaç doğumun var?

Allah sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah Can'ım , sen de karın germe ameliyatımı oldun ? Daha önce kaç doğumun var?

Yok canım ben meme büyütme oldum :) Ama ben eski voleybolcu olduğum ve kas altı operasyon istediğimden acısı faciaydı. Yine de güzellik uğruna gıkımı çıkarmadım
Daha önce doğumum yok tatlım, ilk bebişi istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…