Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tabii ya yürüyeceğin için belki almazsin. Nereye yolculuk??

Belçika-Brugge ordan Amsterdam ve bikaç şehir daha.1 hafta..Gitmiştim hepsine daha önce ama bu sefer arkadaşımla gidince kıramadım yine gidicem bayramları burda kalmıyorum çok uzun zamandır evden atcaklar pek yakında

menümü yazayım kızlar

sabah klasik herzamanki kahvaltım ekmeksiz

ara 1 erik

öğle 13,00 haşlanmış tavuk göğüs büyükçe iki parça,1 kase cacık,2 tabak salata nar ekşili az yağlı

ara badem ve ceviz biraz , 1 erik

akşam 17,30 yulaflı süt ve elma

spor 1,5 saat
su 2,5 lt
ve yeşil çay kürü 1 lt ye yakın

Kızlar ben camları silmeye gidiyorum ara ara uğrarım yineee sabah hafif bir kahvaltı ettim bugün hareketli bir gün olacak seviyorum böyle gün geçirmeyi :)))))

canım sen yıllık izin mi kullanıyorsun?ne güzel evdesin.uzun zamandır evde duramıyorum..annem de söylenip duruyor birgün izin alıp anneme yardım etmek istiyorum aslında bayramüstü.kolay gelsin sana

Brugge en sevdiğim yerlerden biri, çok huzurlu gelmişti bana. İyi tatilller sana :)
benim için en masum içki olan framboise den içer misin? Türkiye' de bulamıyorum

ApriL_2007 cam derdi bende de var sen şimdi hızını alamazsn bana yardıma gel ben be zaman silerim bilmiyorum hafta sonu anca silerim herhalde akşamları gözüm almıyor hem bayram hem de pasamin sünnetini yapacam bayram sonu yani ciddi bi temizlik ihtiyacım var

Valla benimde gözümde öyle büyüyorlar ki anlatamam eskiden çok severdim silmeyi de artık hiç sevmediğim bir iş ! He heee hazır başlamışken bitirirdim o gazla doğru diyorsun ama aramızda ne yollar varr ne dağlar :)))))

neyse gonuller bir olsun biz de gaz konusunda yardmlasiriz o zaman ben gece çocuğu uyuttuktan sonra iş yapmayı seviyorum ama bu ara hep uykum geliyor...

neyse gonuller bir olsun biz de gaz konusunda yardmlasiriz o zaman ben gece çocuğu uyuttuktan sonra iş yapmayı seviyorum ama bu ara hep uykum geliyor...

Bende hiç akşamları yapamazdım iş! Ancak sıkışacağım zamanlarda mecbursam o gece uyumayıp iş yaptığımıda bilirim :) orasıda ayrı

Brugge en sevdiğim yerlerden biri, çok huzurlu gelmişti bana. İyi tatilller sana :)
benim için en masum içki olan framboise den içer misin? Türkiye' de bulamıyorum

içerim tabi ki..ben de çok sevmiştim.yalnız gitmiştim..tekrar gideceğimi biliyordum bu kez yalnız da değilim..içerim tabi ki..orda biraları görünce çıldırıcam zaten

içerim tabi ki..ben de çok sevmiştim.yalnız gitmiştim..tekrar gideceğimi biliyordum bu kez yalnız da değilim..içerim tabi ki..orda biraları görünce çıldırıcam zaten

Yurt dışında tatil planım olduğu zaman tek adresim sen olacaksın Merops sizin ofis neredeydi hangi ilçe?

Yurt dışında tatil planım olduğu zaman tek adresim sen olacaksın Merops sizin ofis neredeydi hangi ilçe?

canım benim gezilerim ofisle alakalı değil.biz uzakdoğu'dan grup getiriyoruz.ben kendi başıma geziyorum..kendim ayarlıyorum programlarımı..tek başıma 23 ülke gezdim.ka. şehir saymadım.ne zaman istersen yardımcı olurum..hatta bekar gezmek istersen bana takılabilirsin canım bu kez yalnız gitmiyorum sadece..bi kere o zehri alınca yerinde duramıyorsun

Hadii ya bende orasını kaçırmışım. Uzakdogunun pimpirikli insanlarını getiriyorsunuz yanii ok :)))))) Tamam yinede adresim sensin tecrübeli olarak ben hiç çıkmadın ki yurtdışına ooo tabii nede güzel olurdu bakarsin birara izini koparır gideriz nede güzel olur :))))))

sağol canım.senin için içeceğim gerçi pek hafif içmiyorum üstüne bi de amsterdam olunca allahhhh

Ağzı sulandı bizim kızın :)))))) eyvahh!

aman canım çok iyi hayırlı olsun.ben de son zamanlarda çoook sıkıldım işten..kendi işimi yapmak istiyorum..hayalim cafe açmak.bakalım inş birgün nasip olur.

Rabbim gönlüne göre versin İnşaAllah bebeğim. O da zevkli :))

çok doğru canım geç kalkınca gün hemen bitiyor hiçbir şey yapamadan kalıyorsun öyle.
alışırsın,buraya da yazmaya devam et menüleri sorumluluk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…