Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

porsiyon kuralı hariç hepsini yapıyorum
ben de spora gidemedim sıkıntıdan,bugün gittim ama iyi geliyor gitmemek daha kötü oluyor.ikimizde yedik demek ki ama sağlıksız bir şey almadık,cips çikolata gibi.bu da bir şey bugün porsiyonu daha dengeleyelim

yenilmemek için çabalıyorum kaptanım merak etme..bu arada haftaya bayram izinliyiz değil mi bildirim olacak mı sonraki hafta?ben bayramda yokum tatildeyim yine.inş kilo almadan dönerim
sakııııııııın
2 kilo verdin bile sakın
6'ları görene kadar peşindeyim,hemen kaçacak gibi bir halin var
izin olsa bile ben sana izin vermiyorum.bayram haftası da en az -500 gr ile geleceksin,menü yazmak zorunda değilsin onu kaptanımız bilir

Şuan bildiğin sarktı karnım ama ilkinde de böyleydi sonra toplandı bakalım ilerki Zaman da Nasıl olacak , ama ameliyat beni çok korkutuyor hele ki bu doğumdan sonra
anladım canım,bak nivea'nın sıkılaştırıcı vücut yağı,losyonu falan var.onlardan alsana
bir dee venus legacy diye bir yöntem var canım ameliyatsız sıkılaştırmak için.tabii bunların hepsi sen iyileşince.
benim de kollarda yumuşama var da araştırıyorum böyle sen kiloyu ver onu hallederiz,ben sana özelden anlatırım bir sürü şeyi

topikte söylediğini bilmediğimden hiç açmıyordum bu konuyu ama bildiğim için özellikle kilo almanı istemiyorum,o kadar acı çektin,değer mi?
duygu sömürüsü yapayım da bayramda artıyla gelme

Dün tatlı yememek sabah yüzümde Kocaman bir gülümseme ile geldi :) yaşasın başarabilirim dedim :) yılbaşına kadar sizce 20 kilo vermek mümkün müdür?
evet bence mümkün :) ama spor şart. sen şimdi spor yapamıyorsun o yüzden hedefini 15'e düşür derim.
ben bu sezaryen işlerini bilmiyorum ama toparlayıp spora başlayabilirim dersen neden olmasın

evet canım dikkat edicem..ama yurtdışında olunca pek düzenli beslenemiyorsun alkol de alınca hepten gidiyo düzen..daha az yicem..bütün gün yürüyorum zaten .
hayır meyve ye ot ye düzgün beslen,ay yine içim şişti benim artıyla dönme sakın bak
azıcık alkolü bıraksan,en azından zayıflayana kadar.ayran falan iç

sen ne yaptırdın canım

canım memnun musun? benim de düşündüğüm bir şey bu çünkü enn çok göğüs bölgemden inceldim ve 70 kiloyum şu an bir şey kalmadı. 55 olunca düşünemiyorum.

ben de çok şey danışacağım ileride sana umarım 36 beden fıstıklar oluruz da hoplaya zıplaya gezeriz

topikte söylediğini bilmediğimden hiç açmıyordum bu konuyu ama bildiğim için özellikle kilo almanı istemiyorum,o kadar acı çektin,değer mi?
duygu sömürüsü yapayım da bayramda artıyla gelme

eveettt çok haklısın..izleri halenn geçmedi tamamen kuzum..dikkat etmeye çalışıyorum.

canım senden varya tam yaşam koçu olur :):) sen peşime düşmeseydin şimdiye çoktan vazgeçmiştim..seviyorum seni <3 <3

ben regl öncesi şu sıkıntıyı nasıl atlatıcam bilmiyorum..10 gün var daha başlamasına ama sıkıntılar başladı..akşam pasiflorayı fondip yapacağım bu gidişle :) bide tatilde adet geciktirici kullanabilirim bikaç gün..denize gitme ihtimalim var o da iyice şişiriyormuş insanı bilemedim ne yapsam.

ya 6'ları görsem varya!!!şu an için 7 lerden kurtulmak en büyük hayalimmmmmmmmmmm...

göğüs büyütme için de çok acı verici diyorlar..ben de son olarak meme dikleştirme istiyordum protezle birlikte.ama herkes ağrısını anlatınca karın germeden sonra cesaret edemedim..bide bu sefer 63 e inmeden-en az bir operasyon geçirmyi düşünmüyorum.

canım memnun musun? benim de düşündüğüm bir şey bu çünkü enn çok göğüs bölgemden inceldim ve 70 kiloyum şu an bir şey kalmadı. 55 olunca düşünemiyorum.

çok memnunum canım, 3 sene oldu ben yaptıralı ve doktorumun ellerine sağlık o kadar doğal ki öyle top gibi değiller yani. kas altı yaptırdığın sürece emzirme vb de hiç sorun yok. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…