porsiyon kuralı hariç hepsini yapıyorum
ben de spora gidemedim sıkıntıdan,bugün gittim ama iyi geliyor gitmemek daha kötü oluyor.ikimizde yedik demek ki ama sağlıksız bir şey almadık,cips çikolata gibi.bu da bir şeycanım dün ben de öyleydim ya!!çok gergin ve sinirliydim.malum dönem de yaklaşıyor..çok fazla meyve yedim yağsız da olsa yemeği abarttım bugün daha dikkat edicem..spora da gidemedim sıkıntıdan..bugün spora da gidiyorum.
sakııııııııınyenilmemek için çabalıyorum kaptanım merak etme..bu arada haftaya bayram izinliyiz değil mi bildirim olacak mı sonraki hafta?ben bayramda yokum tatildeyim yine.inş kilo almadan dönerim
anladım canım,bak nivea'nın sıkılaştırıcı vücut yağı,losyonu falan var.onlardan alsanaŞuan bildiğin sarktı karnım ama ilkinde de böyleydi sonra toplandı bakalım ilerki Zaman da Nasıl olacak , ama ameliyat beni çok korkutuyor hele ki bu doğumdan sonra
topikte söylediğini bilmediğimden hiç açmıyordum bu konuyu ama bildiğim için özellikle kilo almanı istemiyorum,o kadar acı çektin,değer mi?canım karın germe ameliyatı olan biri olarak şöyle söyleyim;ameliyat olduktan sonra dedim ki heralde 10 tane sezaryan olurumki bekarım :):) bence de sporla düzelt olmazsa son çare düşünürdün..bu sene tam bir yıl oldu ve ben hala yüzüstü yattığımda dmdik yatamıyorum..yarım yatabiliyorum.ama o sarkmış kötü bölge yok artık..çok acı çektim ama değdi.
evet bence mümkün :) ama spor şart. sen şimdi spor yapamıyorsun o yüzden hedefini 15'e düşür derim.Dün tatlı yememek sabah yüzümde Kocaman bir gülümseme ile geldi :) yaşasın başarabilirim dedim :) yılbaşına kadar sizce 20 kilo vermek mümkün müdür?
hayır meyve ye ot ye düzgün beslen,ay yine içim şişti benim artıyla dönme sakın bakevet canım dikkat edicem..ama yurtdışında olunca pek düzenli beslenemiyorsun alkol de alınca hepten gidiyo düzen..daha az yicem..bütün gün yürüyorum zaten .
sen ne yaptırdın canımValla canım ben de yine hamiş olsam sağlıkla doğursam kilolar umrumda değil. Ben onlardan korkacağıma onlar benden korksun :) Biliyorsun Eylül annelerinde kalabilseydim ben de şimdilerde oğluşuma kavuşacaktım.
Sağlıkla geldi kızın en önemlisi o, kilolar da elbet gider. Gerdirme ameliyatını konuşuyorsunuz da, estetik operasyon geçirmiş bir insan olarak evet çok acı verici ama değiyor gerçekten :)
canım memnun musun? benim de düşündüğüm bir şey bu çünkü enn çok göğüs bölgemden inceldim ve 70 kiloyum şu an bir şey kalmadı. 55 olunca düşünemiyorum.Yok canım ben meme büyütme oldum :) Ama ben eski voleybolcu olduğum ve kas altı operasyon istediğimden acısı faciaydı. Yine de güzellik uğruna gıkımı çıkarmadım
Daha önce doğumum yok tatlım, ilk bebişi istiyoruz.
eyvahlar olsuniçerim tabi ki..ben de çok sevmiştim.yalnız gitmiştim..tekrar gideceğimi biliyordum bu kez yalnız da değilim..içerim tabi ki..orda biraları görünce çıldırıcam zaten
ben de çok şey danışacağım ileride sanacanım benim gezilerim ofisle alakalı değil.biz uzakdoğu'dan grup getiriyoruz.ben kendi başıma geziyorum..kendim ayarlıyorum programlarımı..tek başıma 23 ülke gezdim.ka. şehir saymadım.ne zaman istersen yardımcı olurum..hatta bekar gezmek istersen bana takılabilirsin canımbu kez yalnız gitmiyorum sadece..bi kere o zehri alınca yerinde duramıyorsun
ben de çok şey danışacağım ileride sanaumarım 36 beden fıstıklar oluruz da hoplaya zıplaya gezeriz
hayır meyve ye ot ye düzgün beslen,ay yine içim şişti benim artıyla dönme sakın bak
azıcık alkolü bıraksan,en azından zayıflayana kadar.ayran falan iç
topikte söylediğini bilmediğimden hiç açmıyordum bu konuyu ama bildiğim için özellikle kilo almanı istemiyorum,o kadar acı çektin,değer mi?
duygu sömürüsü yapayım da bayramda artıyla gelme
sakııııııııın
2 kilo verdin bile sakın
6'ları görene kadar peşindeyim,hemen kaçacak gibi bir halin var
izin olsa bile ben sana izin vermiyorum.bayram haftası da en az -500 gr ile geleceksin,menü yazmak zorunda değilsin onu kaptanımız bilir
porsiyon kuralı hariç hepsini yapıyorum
ben de spora gidemedim sıkıntıdan,bugün gittim ama iyi geliyor gitmemek daha kötü oluyor.ikimizde yedik demek ki ama sağlıksız bir şey almadık,cips çikolata gibi.bu da bir şeybugün porsiyonu daha dengeleyelim
sakııııııııın
2 kilo verdin bile sakın
6'ları görene kadar peşindeyim,hemen kaçacak gibi bir halin var
izin olsa bile ben sana izin vermiyorum.bayram haftası da en az -500 gr ile geleceksin,menü yazmak zorunda değilsin onu kaptanımız bilir
Yok canım ben meme büyütme oldum :) Ama ben eski voleybolcu olduğum ve kas altı operasyon istediğimden acısı faciaydı. Yine de güzellik uğruna gıkımı çıkarmadım
Daha önce doğumum yok tatlım, ilk bebişi istiyoruz.
merops yilmak yok ben de başlarken senin kilondaydim bak 6 lara azck kaldiiiiya 6'ları görsem varya!!!şu an için 7 lerden kurtulmak en büyük hayalimmmmmmmmmmm...
canım memnun musun? benim de düşündüğüm bir şey bu çünkü enn çok göğüs bölgemden inceldim ve 70 kiloyum şu an bir şey kalmadı. 55 olunca düşünemiyorum.
merops yilmak yok ben de başlarken senin kilondaydim bak 6 lara azck kaldiiiiama bu ara şeytan durtuyor beni uyarın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?