- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
çok memnunum canım, 3 sene oldu ben yaptıralı ve doktorumun ellerine sağlık o kadar doğal ki öyle top gibi değiller yani. kas altı yaptırdığın sürece emzirme vb de hiç sorun yok. Tavsiye ederim
göğüs büyütme için de çok acı verici diyorlar..ben de son olarak meme dikleştirme istiyordum protezle birlikte.ama herkes ağrısını anlatınca karın germeden sonra cesaret edemedim..bide bu sefer 63 e inmeden-en az bir operasyon geçirmyi düşünmüyorum.
çok sağol canım yaptırmadan önce sana danışacağım o halde..darısı başıma <3
ok, ne zaman istersen :) hatta doktoruma bile yönlendiririm, gidip konuşursun dilersen.
ben 77 ile başladım cuma 70,6ydm... bu ara ben de hep birşeyler yemek istiyorum sonra midem bulanıyor yemiyorum ama sürekli aklim yemekte 14 temmuzda basladm hiç böyle olmamıştım bir haftadr yemek istiyorum...sen kaç kg ya indin cnım?ya benim yemek yemem tamamen psikolojik..başladığımda devamı geliyor da işte..inşallah canımmmmm ..
çok sevinirim canım.doktor seçimi çok önemli.bi de izli bir operasyon benim ki malum :)
ben 77 ile başladım cuma 70,6ydm... bu ara ben de hep birşeyler yemek istiyorum sonra midem bulanıyor yemiyorum ama sürekli aklim yemekte 14 temmuzda basladm hiç böyle olmamıştım bir haftadr yemek istiyorum...
benim de diyetisyenimin tayini çıktı gitti onun da etkisi oldu sanırım ay sonunda diyetisyene rezil olmak var öbür türlüsünde :-( artık diyetisyenim burasıbana bu dediğin 2 aydır oluyo canım ya..diyetisyene gitmiştim.diyet hakkında kesinlikle konuşma bahsetme bile demişti :)
tek düşündüğüm yemek yemekti ve karnım aç olmamasına rağmen.sen sakın bırakma 6 ları görmene çok az kalmış.ya ben 70,40 a kdr inip 78 lere çıkmayı başaran insanım
benim de diyetisyenimin tayini çıktı gitti onun da etkisi oldu sanırım ay sonunda diyetisyene rezil olmak var öbür türlüsünde :-( artık diyetisyenim burası
ben hiç bahsetmemistim ama bişey de demezdi herhalde çok beyefendi birisiydi... yenisi gelse biran önce yine gidecem burası küçük olduğu için özel yok başka biyere de gitmek istemiyorum sürekli git gel zor olur diye..ben gitmemeye karar verdim..diyetistene bu forumdan bahsettiğimde çok saçma olduğunu söyledi.demediğini bırakmadı..insanlar birbirini motive ederek kilo veriyo nesi kötü dediğim de de öyle şey mi olur.yarışma nedir kilo veriyosunuz bu nun yarışması mı olur kafanıza göre ayyyy neler neler:) buraya girmeyi yasakladı ben de diyetisyene gitmedim bidaha :):):)
ben de senicanım senden varya tam yaşam koçu olur :):) sen peşime düşmeseydin şimdiye çoktan vazgeçmiştim..seviyorum seni <3 <3
hiç kullanmadım ama genel olarak kimsayal şeylere karşıyım hep,passiflora da bitkisel olduğu için arada alıyorumben regl öncesi şu sıkıntıyı nasıl atlatıcam bilmiyorum..10 gün var daha başlamasına ama sıkıntılar başladı..akşam pasiflorayı fondip yapacağım bu gidişle :) bide tatilde adet geciktirici kullanabilirim bikaç gün..denize gitme ihtimalim var o da iyice şişiriyormuş insanı bilemedim ne yapsam.
çok sıkıldım ben de 7'lerden,ben 6'ların ortasındayken hemen 69 oluyorsun 6'ları kutluyoruzya 6'ları görsem varya!!!şu an için 7 lerden kurtulmak en büyük hayalimmmmmmmmmmm...
konuşmuştuk bunu ben de istiyorum ama bir germe ameliyatı kadar değildir kimler kimler oluyor,senin hedef kilon kaçtı? boyunu da unuttumgöğüs büyütme için de çok acı verici diyorlar..ben de son olarak meme dikleştirme istiyordum protezle birlikte.ama herkes ağrısını anlatınca karın germeden sonra cesaret edemedim..bide bu sefer 63 e inmeden-en az bir operasyon geçirmyi düşünmüyorum.
beni de beni de. kajuları yer fıstıklarını götürdüm of. seni ne dürtüyor?merops yilmak yok ben de başlarken senin kilondaydim bak 6 lara azck kaldiiiiama bu ara şeytan durtuyor beni uyarın..
canım istanbul'da mı yaptırdın? doktorun kimdi acabaçok memnunum canım, 3 sene oldu ben yaptıralı ve doktorumun ellerine sağlık o kadar doğal ki öyle top gibi değiller yani. kas altı yaptırdığın sürece emzirme vb de hiç sorun yok. Tavsiye ederim
ayy sen de mi ben deeeben 77 ile başladım cuma 70,6ydm... bu ara ben de hep birşeyler yemek istiyorum sonra midem bulanıyor yemiyorum ama sürekli aklim yemekte 14 temmuzda basladm hiç böyle olmamıştım bir haftadr yemek istiyorum...
canım sen direk göğüs büyütme olmuşsun onda iz olmuyor pek amabenim o kadar küçük ve belirsizki izlerim, gelinlik provalarımda fark etmemişler bile. söylediğim zaman çok şaşırmıştı oradaki bayan :)
ayy haspam. ben burada diyetisyene gitmeden,sorumluluk hissederek 3 ayda 17 kilo verdim.kadına bak,üstelik hiçbirimiz yarış diye haftada 3-4 kilo vermeye çalışmıyoruz,o işin esprisi gibi bir şey.önemli olan destek olmakben gitmemeye karar verdim..diyetistene bu forumdan bahsettiğimde çok saçma olduğunu söyledi.demediğini bırakmadı..insanlar birbirini motive ederek kilo veriyo nesi kötü dediğim de de öyle şey mi olur.yarışma nedir kilo veriyosunuz bu nun yarışması mı olur kafanıza göre ayyyy neler neler:) buraya girmeyi yasakladı ben de diyetisyene gitmedim bidaha :):):)
Çok uzun bir süre en büyük spor emzirme benim için :)evet bence mümkün :) ama spor şart. sen şimdi spor yapamıyorsun o yüzden hedefini 15'e düşür derim.
ben bu sezaryen işlerini bilmiyorum ama toparlayıp spora başlayabilirim dersen neden olmasın
aslında emzirirken çok rahat veriliyor diyorlar o yüzden dert etme kesin gider :) kaçtı başlangıç kilon?Çok uzun bir süre en büyük spor emzirme benim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?