Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok memnunum canım, 3 sene oldu ben yaptıralı ve doktorumun ellerine sağlık o kadar doğal ki öyle top gibi değiller yani. kas altı yaptırdığın sürece emzirme vb de hiç sorun yok. Tavsiye ederim

çok sağol canım yaptırmadan önce sana danışacağım o halde..darısı başıma <3

ilk 3 gün en zoru ve 1 hafta da bir yerde otururken doğrulmak imkansız. yanınızda güçlü kuvvetli biri şart. Yatır beni, oturt beni diye geçiyordu. Bir de ben mızmız hasta değildim pek, doktorum bile şaşırmıştı bu kadar zor bir operasyon sonrası nasıl sesin çıkmıyor sesin diyordu :) Geçip gidiyor anlayacağız, yaptır sonra da kendini iç çamaşırı dükkanına at

sen kaç kg ya indin cnım?ya benim yemek yemem tamamen psikolojik..başladığımda devamı geliyor da işte..inşallah canımmmmm ..
ben 77 ile başladım cuma 70,6ydm... bu ara ben de hep birşeyler yemek istiyorum sonra midem bulanıyor yemiyorum ama sürekli aklim yemekte 14 temmuzda basladm hiç böyle olmamıştım bir haftadr yemek istiyorum...

ben 77 ile başladım cuma 70,6ydm... bu ara ben de hep birşeyler yemek istiyorum sonra midem bulanıyor yemiyorum ama sürekli aklim yemekte 14 temmuzda basladm hiç böyle olmamıştım bir haftadr yemek istiyorum...

bana bu dediğin 2 aydır oluyo canım ya..diyetisyene gitmiştim.diyet hakkında kesinlikle konuşma bahsetme bile demişti :)
tek düşündüğüm yemek yemekti ve karnım aç olmamasına rağmen.sen sakın bırakma 6 ları görmene çok az kalmış.ya ben 70,40 a kdr inip 78 lere çıkmayı başaran insanım

benim de diyetisyenimin tayini çıktı gitti onun da etkisi oldu sanırım ay sonunda diyetisyene rezil olmak var öbür türlüsünde :-( artık diyetisyenim burası

benim de diyetisyenimin tayini çıktı gitti onun da etkisi oldu sanırım ay sonunda diyetisyene rezil olmak var öbür türlüsünde :-( artık diyetisyenim burası

ben gitmemeye karar verdim..diyetistene bu forumdan bahsettiğimde çok saçma olduğunu söyledi.demediğini bırakmadı..insanlar birbirini motive ederek kilo veriyo nesi kötü dediğim de de öyle şey mi olur.yarışma nedir kilo veriyosunuz bu nun yarışması mı olur kafanıza göre ayyyy neler neler:) buraya girmeyi yasakladı ben de diyetisyene gitmedim bidaha :):):)

ben hiç bahsetmemistim ama bişey de demezdi herhalde çok beyefendi birisiydi... yenisi gelse biran önce yine gidecem burası küçük olduğu için özel yok başka biyere de gitmek istemiyorum sürekli git gel zor olur diye..

canım senden varya tam yaşam koçu olur :):) sen peşime düşmeseydin şimdiye çoktan vazgeçmiştim..seviyorum seni <3 <3
ben de seni
hiç kullanmadım ama genel olarak kimsayal şeylere karşıyım hep,passiflora da bitkisel olduğu için arada alıyorum almasan daha iyi olurdu ama çok kötü denk gelmiş.
o değil de ben de 1 hafta-10 gün içinde olacağım,pms başladı bende de.kadın olmak çok zor

ya 6'ları görsem varya!!!şu an için 7 lerden kurtulmak en büyük hayalimmmmmmmmmmm...
çok sıkıldım ben de 7'lerden,ben 6'ların ortasındayken hemen 69 oluyorsun 6'ları kutluyoruz
konuşmuştuk bunu ben de istiyorum ama bir germe ameliyatı kadar değildir kimler kimler oluyor,senin hedef kilon kaçtı? boyunu da unuttum bir de stalkluyorum seni güya.
bence hedef kilona ulaşmadan yaptırma,63 de fazla.

merops yilmak yok ben de başlarken senin kilondaydim bak 6 lara azck kaldiiii ama bu ara şeytan durtuyor beni uyarın..
beni de beni de. kajuları yer fıstıklarını götürdüm of. seni ne dürtüyor?
ben de birazdan menüyü yazayım da daha da bir şey yemeyeyim!!

çok memnunum canım, 3 sene oldu ben yaptıralı ve doktorumun ellerine sağlık o kadar doğal ki öyle top gibi değiller yani. kas altı yaptırdığın sürece emzirme vb de hiç sorun yok. Tavsiye ederim
canım istanbul'da mı yaptırdın? doktorun kimdi acaba

ayy sen de mi ben deee
sorun şu ki benim midem de bulanmıyor

ayy haspam. ben burada diyetisyene gitmeden,sorumluluk hissederek 3 ayda 17 kilo verdim.kadına bak,üstelik hiçbirimiz yarış diye haftada 3-4 kilo vermeye çalışmıyoruz,o işin esprisi gibi bir şey.önemli olan destek olmak

-bugünkü menüm-
09.15: 2 domates, 2 salatalık, 2 biber, 5 siyah zeytin, 3 kepçe mercimek çorbası
12.00: 1 muz
13.20: 10 çiğ kaju, 13 çiğ yer fıstığı
15.45: 5 çiğ kaju, 2 tabak kabak yemeği, 2 tabak salata
16.45: 3 kaju, 9 yer fıstığı

kaju kaju kajuuuuu oldu hep,çok severim. ama aşırı kalorili ya!
4 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 35 dk kardiyo, 10 dk ağırlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…