Aramıza hoşgeldin canımBugün ilk günümdü canım, 5 gün önce doğum yaptım eşim eve bal kaymak taşıyor kayınvalidem 10 çeşit reçel yapmış durmadan ye ye diyor, bir annem fırsat bu fırsat tatlıyı kes bari kilo ver diyor :) simit fazla oldu farkındayım ama sabah çok açtım engel olamadım, bir de emzirdikten sonra kaşık kaşık reçel yemek istiyor insan inanılmaz bir tatlı ihtiyacı oluyor
ben gitmemeye karar verdim..diyetistene bu forumdan bahsettiğimde çok saçma olduğunu söyledi.demediğini bırakmadı..insanlar birbirini motive ederek kilo veriyo nesi kötü dediğim de de öyle şey mi olur.yarışma nedir kilo veriyosunuz bu nun yarışması mı olur kafanıza göre ayyyy neler neler:) buraya girmeyi yasakladı ben de diyetisyene gitmedim bidaha :):):)
ben gitmemeye karar verdim..diyetistene bu forumdan bahsettiğimde çok saçma olduğunu söyledi.demediğini bırakmadı..insanlar birbirini motive ederek kilo veriyo nesi kötü dediğim de de öyle şey mi olur.yarışma nedir kilo veriyosunuz bu nun yarışması mı olur kafanıza göre ayyyy neler neler:) buraya girmeyi yasakladı ben de diyetisyene gitmedim bidaha :):):)
-bugünkü menüm-
09.15: 2 domates, 2 salatalık, 2 biber, 5 siyah zeytin, 3 kepçe mercimek çorbası
12.00: 1 muz
13.20: 10 çiğ kaju, 13 çiğ yer fıstığı
15.45: 5 çiğ kaju, 2 tabak kabak yemeği, 2 tabak salata
16.45: 3 kaju, 9 yer fıstığı
kaju kaju kajuuuuu oldu hep,çok severim. ama aşırı kalorili ya!
4 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 35 dk kardiyo, 10 dk ağırlık
selam kızlarrr şuan gayet iyiyim
sadece ilaçların verdiği sersemlik var üzerimde artık ona da katlanıcam :)
Ama bu hafta çöp oldubeş gün hastalık nedir yaaa? Hiç böyle olmamıştım iki günde ne yaparsam kardır cuma reytinglerini düşürmem umarım
Ay sağol bitanem ne güzel moral veriyorsun evet bu hafta böyle olabilir ama önümüzdeki maçlara bakacağızHadii ya çok komik :))) amann herşeyin en iyisini onlar biliyorlar ya tek olmak istemişlerdir. Birde yasaklamış nelerle uğraşıyor ! Gerçekten çok komik :))))))
Çiğ olduğu için belki o kadar kalorisi yoktur canım. Menün güzel.
Sevindim canım süper bir haber buolsun bitsinde çöp olsun kuzummm sen iyi ol da haftaya bol bol eksilerin olur senin :)))))) kafaya takma
canım saçmalama sağlığın yerinde olsun da haftaya bomba gibi dönersinselam kızlarrr şuan gayet iyiyim
sadece ilaçların verdiği sersemlik var üzerimde artık ona da katlanıcam :)
Ama bu hafta çöp oldubeş gün hastalık nedir yaaa? Hiç böyle olmamıştım iki günde ne yaparsam kardır cuma reytinglerini düşürmem umarım
var var,çiğ olanın da var. ama daha sağlıklı o yüzden hep çiğ alıyorum,bir de her şeyi çiğ severimHadii ya çok komik :))) amann herşeyin en iyisini onlar biliyorlar ya tek olmak istemişlerdir. Birde yasaklamış nelerle uğraşıyor ! Gerçekten çok komik :))))))
Çiğ olduğu için belki o kadar kalorisi yoktur canım. Menün güzel.
Sevindim canım süper bir haber buolsun bitsinde çöp olsun kuzummm sen iyi ol da haftaya bol bol eksilerin olur senin :)))))) kafaya takma
haha güzel içim açıldı yahu
haha güzel içim açıldı yahu
yine bir günbatımı var ama olsun buna da şükürevet baktım bende dedim hakikaten hüzünlüymüş önceki bu daha güzel oldu hemde hoş
ama bak çocuklar mutlu mesut zıplıyor bunda hüzünlü hüzünlü oturmuyoryine bir günbatımı var ama olsun buna da şükür
şimdi tatlı da yiyemiyorsun yaama bak çocuklar mutlu mesut zıplıyor bunda hüzünlü hüzünlü oturmuyorbu aralar gün batımına sarmışım demekki ama içimde hüzün var biraz ancak bu kadar seçebildim resim ilerde daha rengarenk resimlerle geleceğim umuyorum ki
şimdi tatlı da yiyemiyorsun yaiyice hüzün çöktü tabii
benim de akşam akşam canım nasıl mısır çekti,dedim ki bu saatte olmaz yarın yiyeyimbu hafta pek gitmeyecek bu gidişle. ben yine ağlamaya başlayayım az kaldı cumaya
bende anestezi falan ödem yaptı galiba bende kendimi şiş hissediyorum ya dur bende ağlayım bakayım işe yerıyor mu bu arada evet çok hüzünlü tatlı yok ne zamandır
ben ödemi maydanoz çayı+adaçayı+rezene ile attım. ayrı ayrı içtim bunları bir de neredeyse 4lt su içtim her gün,tuzlar ancak gitti vücudumdanbende anestezi falan ödem yaptı galiba bende kendimi şiş hissediyorum ya dur bende ağlayım bakayım işe yerıyor mu bu arada evet çok hüzünlü tatlı yok ne zamandır
yine bir günbatımı var ama olsun buna da şükür
seninki de ödemdir ödem kaptanımBende de antibiyotik iştah yaptı şuan karnım davul gibi yada şiştim öyle oldu !
ben ödemi maydanoz çayı+adaçayı+rezene ile attım. ayrı ayrı içtim bunları bir de neredeyse 4lt su içtim her gün,tuzlar ancak gitti vücudumdan
Bende de antibiyotik iştah yaptı şuan karnım davul gibi yada şiştim öyle oldu !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?