Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlarrr şuan gayet iyiyim
sadece ilaçların verdiği sersemlik var üzerimde artık ona da katlanıcam :)
Ama bu hafta çöp oldu beş gün hastalık nedir yaaa? Hiç böyle olmamıştım iki günde ne yaparsam kardır cuma reytinglerini düşürmem umarım

Aramıza hoşgeldin canım Kusura bakma ben hastalıktan gözümü açıp yeni arkadaşları göremedim daha yeni doğum yapmışsın Geçmiş olsun.Tadını çıkar bebeğinin emzirmenin dengeli beslenip emzirerek kolaylıkla verirsin kiloları

ya bu forumdan ne ister bu dr ler diyetisyenler çözemedim :))))) bende revizyon için doktor gezdiğimde bir kaçı nerden duydunuz k. k dan dediğimde şöyle böyle dediler foruma :)) bence burası en iyi motive yeri sen takılma diyetisyene

Hadii ya çok komik :))) amann herşeyin en iyisini onlar biliyorlar ya tek olmak istemişlerdir. Birde yasaklamış nelerle uğraşıyor ! Gerçekten çok komik :))))))

Çiğ olduğu için belki o kadar kalorisi yoktur canım. Menün güzel .

Sevindim canım süper bir haber bu olsun bitsinde çöp olsun kuzummm sen iyi ol da haftaya bol bol eksilerin olur senin :)))))) kafaya takma

Ay sağol bitanem ne güzel moral veriyorsun evet bu hafta böyle olabilir ama önümüzdeki maçlara bakacağız

canım saçmalama sağlığın yerinde olsun da haftaya bomba gibi dönersin

var var,çiğ olanın da var. ama daha sağlıklı o yüzden hep çiğ alıyorum,bir de her şeyi çiğ severim

şimdi tatlı da yiyemiyorsun ya iyice hüzün çöktü tabii
benim de akşam akşam canım nasıl mısır çekti,dedim ki bu saatte olmaz yarın yiyeyimbu hafta pek gitmeyecek bu gidişle. ben yine ağlamaya başlayayım az kaldı cumaya

bende anestezi falan ödem yaptı galiba bende kendimi şiş hissediyorum ya dur bende ağlayım bakayım işe yerıyor mu bu arada evet çok hüzünlü tatlı yok ne zamandır

bende anestezi falan ödem yaptı galiba bende kendimi şiş hissediyorum ya dur bende ağlayım bakayım işe yerıyor mu bu arada evet çok hüzünlü tatlı yok ne zamandır

Bende de antibiyotik iştah yaptı şuan karnım davul gibi yada şiştim öyle oldu !

ben ödemi maydanoz çayı+adaçayı+rezene ile attım. ayrı ayrı içtim bunları bir de neredeyse 4lt su içtim her gün,tuzlar ancak gitti vücudumdan

ben ödemi maydanoz çayı+adaçayı+rezene ile attım. ayrı ayrı içtim bunları bir de neredeyse 4lt su içtim her gün,tuzlar ancak gitti vücudumdan

Çokkk iyi yapmışsın canım bizde yapmalıyız. Yarından sonra yüklenecegim şu dişçi randevum da bir bitsin. Çok gerginim yahu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…