Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aynen,ne kadar büyüsem de ben 15'te kaldım. bazıları diyor 18 gibiyim,20 gibiyim ama yok ben 15'ten sonra büyümedim
ya ben zaten küçük görünüyorum ya bana ufaklık muamelesi yapıyor otobüs firması çalışanları muavinleri sen geç canım falan diyorlar bana geçen markette kasiyer bana hangi liseye gidiyorsun dedi bende dedim lise mi valla muhtemelen senden büyüğüm canım ya dedim şoka girdi kız o nedenle ruhum 17 bile olamadı izin vermiyorlar büyük hissedeyim

ay eskiden ben de öyleydim 52 kiloyken falan ama sonra bir kilo aldım yaş bindi üstüme. en çok da ona sinir oldum. zayıfladıkça küçülüyorsun daha da artık sen de 15'e kadar düşersin

Daha ne istiyorsun kuzummm?? Çıtır kalacaksın hep bundan daha güzeli mi olur :))))) süper bir durum

kızlar bir şey soracağım size
ben kilo alınca ayak parmaklarım bile kilo aldı,ayak numaram 36.5 iken 37 oldu falan.
ellerim çok ince ve zarifti dolma parmak falan oldu öyle diyeyim
hala oralarda bir incelme göremiyorum böyle kalmaz değil mi parmak boğumumun bile baseni var

Bugün ki menü mü yazayım ,
Kahvaltı: yarım simit biraz peynir 6 zeytin domates salatalık maydanoz şekersiz çay
Ara:2 minik muz
Öğlen:1 dilim ekmek 1 tabak zeytinyağlı patlıcan 1 kade yoğurt
Ara:1 bardak süt
Akşam: 2 tabak mercimekli erişte çorbası
Ara :1 yeşil elma
Tatlı yemedim hala çok Canım istiyor muz ile tatlı ihtiyacımı gidermeye çalışıyorum

Çok teşekkür ederim tatlım inşallah dediğin gibi olur , çok geçmiş olsun sana da

Kalmaz canım, sen neden kilo aldın?

canım sen direk göğüs büyütme olmuşsun onda iz olmuyor pek ama @Merops ile benimki dikleştirme+protez olunca oluyor bayağı

Evet onda azıcık oluyor :) gördüm başka bir hastada onu. Ama facia gibi bir memeyi ki kız daha 19 yaşındaydı, inanılmaz toparladılar. Ona rağmen dikişler abartılı değildi.

1 lt su şişesi al yanına hep dursun unutmuyorsun o zaman susamasan bile içesin geliyor garip bir şekilde

Ya su içmek benim için çooook büyük sorun neden biliyor musun, gün boyu bol su içince akşam trafiğinde köprüdeyken eyvahlar eyvahlar oluyor. Arabaya lazımdır yaptırcam bu gidişle

Canım bu herkes de olur. Merak etme zayıflayınca hepsi gidecek öyle kalamaz

Sabah aç tartıldım 86,4 kg

Önceki kaçtı ki üzüldün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…