aynen,ne kadar büyüsem de ben 15'te kaldım. bazıları diyor 18 gibiyim,20 gibiyim ama yok ben 15'ten sonra büyümedimHe heeee aynen:)))))
Bu seferki güzel sizin içinizdeki çocuklar gibi olmuş
seninki de ödemdir ödem kaptanım
bu hafta sonuncu olursak çok komik olacağız,bir zirve bir dip
ay varya anca gidiyor o ilaçlar vucuttan bende bol su içmeye çalışıyorum ama hep unutuyorum içmeyiben ödemi maydanoz çayı+adaçayı+rezene ile attım. ayrı ayrı içtim bunları bir de neredeyse 4lt su içtim her gün,tuzlar ancak gitti vücudumdan
ben de,yine ot çöp önereceğim ama malumÇokkk iyi yapmışsın canım bizde yapmalıyız. Yarından sonra yüklenecegim şu dişçi randevum da bir bitsin. Çok gerginim yahu!
Ayyy sakın olmayalım ağla ağla sen
1 lt su şişesi al yanına hep dursun unutmuyorsun o zaman susamasan bile içesin geliyor garip bir şekildeay varya anca gidiyor o ilaçlar vucuttan bende bol su içmeye çalışıyorum ama hep unutuyorum içmeyi
ya ben zaten küçük görünüyorum ya bana ufaklık muamelesi yapıyor otobüs firması çalışanları muavinleri sen geç canım falan diyorlar banaaynen,ne kadar büyüsem de ben 15'te kaldım. bazıları diyor 18 gibiyim,20 gibiyim ama yok ben 15'ten sonra büyümedim
ay eskiden ben de öyleydim 52 kiloyken falan ama sonra bir kilo aldım yaş bindi üstüme. en çok da ona sinir oldum. zayıfladıkça küçülüyorsun daha da artık sen de 15'e kadar düşersinya ben zaten küçük görünüyorum ya bana ufaklık muamelesi yapıyor otobüs firması çalışanları muavinleri sen geç canım falan diyorlar banageçen markette kasiyer bana hangi liseye gidiyorsun dedi bende dedim lise mi valla muhtemelen senden büyüğüm canım ya dedim şoka girdi kız o nedenle ruhum 17 bile olamadı izin vermiyorlar büyük hissedeyim
evet ama boşver zayıf olayım da küçük olayım varsınay eskiden ben de öyleydim 52 kiloyken falan ama sonra bir kilo aldım yaş bindi üstüme. en çok da ona sinir oldum. zayıfladıkça küçülüyorsun daha da artık sen de 15'e kadar düşersin
ya ben zaten küçük görünüyorum ya bana ufaklık muamelesi yapıyor otobüs firması çalışanları muavinleri sen geç canım falan diyorlar banageçen markette kasiyer bana hangi liseye gidiyorsun dedi bende dedim lise mi valla muhtemelen senden büyüğüm canım ya dedim şoka girdi kız o nedenle ruhum 17 bile olamadı izin vermiyorlar büyük hissedeyim
1 lt su şişesi al yanına hep dursun unutmuyorsun o zaman susamasan bile içesin geliyor garip bir şekilde
Sabah aç tartıldım 86,4 kgaslında emzirirken çok rahat veriliyor diyorlar o yüzden dert etme kesin gider :) kaçtı başlangıç kilon?
Çok teşekkür ederim tatlım inşallah dediğin gibi olur , çok geçmiş olsun sana daAramıza hoşgeldin canımKusura bakma ben hastalıktan gözümü açıp yeni arkadaşları göremedim daha yeni doğum yapmışsın Geçmiş olsun.Tadını çıkar bebeğinin emzirmenin dengeli beslenip emzirerek kolaylıkla verirsin kiloları
Kalmaz canım, sen neden kilo aldın?kızlar bir şey soracağım size
ben kilo alınca ayak parmaklarım bile kilo aldı,ayak numaram 36.5 iken 37 oldu falan.
ellerim çok ince ve zarifti dolma parmak falan oldu öyle diyeyim
hala oralarda bir incelme göremiyorum böyle kalmaz değil miparmak boğumumun bile baseni var
canım istanbul'da mı yaptırdın? doktorun kimdi acaba
canım sen direk göğüs büyütme olmuşsun onda iz olmuyor pek ama @Merops ile benimki dikleştirme+protez olunca oluyor bayağı
1 lt su şişesi al yanına hep dursun unutmuyorsun o zaman susamasan bile içesin geliyor garip bir şekilde
kızlar bir şey soracağım size
ben kilo alınca ayak parmaklarım bile kilo aldı,ayak numaram 36.5 iken 37 oldu falan.
ellerim çok ince ve zarifti dolma parmak falan oldu öyle diyeyim
hala oralarda bir incelme göremiyorum böyle kalmaz değil miparmak boğumumun bile baseni var
Sabah aç tartıldım 86,4 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?