3.5 ay önce ben de o kilodaydımSabah aç tartıldım 86,4 kg
canım menü 10 numara 5 yıldızBugün ki menü mü yazayım ,
Kahvaltı: yarım simit biraz peynir 6 zeytin domates salatalık maydanoz şekersiz çay
Ara:2 minik muz
Öğlen:1 dilim ekmek 1 tabak zeytinyağlı patlıcan 1 kade yoğurt
Ara:1 bardak süt
Akşam: 2 tabak mercimekli erişte çorbası
Ara :1 yeşil elma
Tatlı yemedim hala çok Canım istiyormuz ile tatlı ihtiyacımı gidermeye çalışıyorum
canım ben sene sene kiloma kilo kattım,oturmaktan ve ineklemekten ve aşırı abur cubur yemekten. bir de bunları gece yemekten. eskiden yemek yemeye akşam başlardım düşün,gece çalışırken yerdim hep ve yemek değil işte hazır,paketli gıda.Kalmaz canım, sen neden kilo aldın?
facia derken nasıldı? acaba benimki de mi faciaEvet onda azıcık oluyor :) gördüm başka bir hastada onu. Ama facia gibi bir memeyi ki kız daha 19 yaşındaydı, inanılmaz toparladılar. Ona rağmen dikişler abartılı değildi.
canım evet onu iyi ayarlamak gerekiyor ya,bu harbi ciddi sıkıntı. işten çıkmadan halletsen trafik 1 saat sürse,dayanırsın benceYa su içmek benim için çooook büyük sorunneden biliyor musun, gün boyu bol su içince akşam trafiğinde köprüdeyken eyvahlar eyvahlar oluyor. Arabaya lazımdır yaptırcam bu gidişle
ay umarımCanım bu herkes de olur. Merak etme zayıflayınca hepsi gidecek öyle kalamaz
Önceki kaçtı ki üzüldün ?
canım sen direk göğüs büyütme olmuşsun onda iz olmuyor pek amaamsterdam12 ile benimki dikleştirme+protez olunca oluyor bayağı
çok sıkıldım ben de 7'lerden,ben 6'ların ortasındayken hemen 69 oluyorsun 6'ları kutluyoruz
konuşmuştuk bunu ben de istiyorum ama bir germe ameliyatı kadar değildir kimler kimler oluyor,senin hedef kilon kaçtı? boyunu da unuttumbir de stalkluyorum seni güya.
bence hedef kilona ulaşmadan yaptırma,63 de fazla.
ya bu forumdan ne ister bu dr ler diyetisyenler çözemedim :))))) bende revizyon için doktor gezdiğimde bir kaçı nerden duydunuz k. k dan dediğimde şöyle böyle dediler foruma :)) bence burası en iyi motive yeri sen takılma diyetisyene
ben de,yine ot çöp önereceğim ama malumdagatesi yok koltuğu devraldım,papatya falan iç bari,hepimiz kötüyüz bu hafta
facia derken nasıldı? acaba benimki de mi facia
ben de seni
hiç kullanmadım ama genel olarak kimsayal şeylere karşıyım hep,passiflora da bitkisel olduğu için arada alıyorumalmasan daha iyi olurdu ama çok kötü denk gelmiş.
o değil de ben de 1 hafta-10 gün içinde olacağım,pms başladı bende de.kadın olmak çok zor
canım evet onu iyi ayarlamak gerekiyor ya,bu harbi ciddi sıkıntı. işten çıkmadan halletsen trafik 1 saat sürse,dayanırsın bence
Doğuma giderken 92 ydim daha çok gider kilo diye düşünmüştümCanım bu herkes de olur. Merak etme zayıflayınca hepsi gidecek öyle kalamaz
Önceki kaçtı ki üzüldün ?
Ay çok teşekkürler moral oldu , sizin takım tam bana göre şimdi herkes yok Karatay yok Dukan derken bu şekilde beslenmeyi destekleyen yok, açıkcası ben ara öğünsüz duramamcanım menü 10 numara 5 yıldız
muzun üzerine tarçın serpip ye bir daha,bir de sütü de tarçınlı iç. bak o zaman isteyecek mi canın tatlı:)
Niye öyle olmuş ki acaba 19 yaşında?ben önceki halinin fotosunu görmüştüm, yüzü görünmüyordu. Bu hafta kaç yaşında tahmin et dedi doktor. Ben en az 50 dedim. Kız 19 yaşındaymış. hani ninelerin içi tamamen pörsür de göbeğine gelir ya öyle ve kocamanlardı.
Niye öyle olmuş ki acaba 19 yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?