- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
bende de başladı.10 gün önce başlıyor ya.görsen bir sinirli,iştahlı,tuhaf bir varlık oluyorum..çok mutsuz hissediyorum şu dönemde ilacı da alırsam düşünemiyorum ama mecbur
hahahaah çiş hesaplaması yapıyoruz resmen
akşam trafiği genelde 1 saatten fazla sürüyor, bazen eve koşarak çıkıyorum. öyle olunca gündüz su içmeye korkar durumdayım.
Ay çok teşekkürler moral oldu , sizin takım tam bana göre şimdi herkes yok Karatay yok Dukan derken bu şekilde beslenmeyi destekleyen yok, açıkcası ben ara öğünsüz duramam
aynen o konuda ben de kararsızım ama 55'e inince göğüs yok gibi bir şey olacak bende,mecbur protez olacak. doktorlar da hafif sarkma bile olsa protezle daha da sarkar diye dikleştirme yapmadan yapmıyorlarmış.iyice düşünmek gerek biz hedef kilomuza ulaşalım da beraber araştırırız onu dabiz beraber olalalım kuzum ideal kiloya inincebenim bikaç doktor var aklımda da önce kilo vermem lazım..ama o izler cidden kötü.sarkık mı kalsın izli mi olsun bilemiyorum :) gerçi bikaç yaptıran arkadaşı gördüm izleri yok gibi bişeydi..tamamen doktorun elinde ve cildinin yapısına bağlı.
yok yok benim belim ince zaten karnımda hiç öyle sorunlar yok. bir tek göğüs işte,onda da protez olmadan cidden hoş durmuyor. ne güzel meme dokun var senin sende daha güzel olur,en küçük cc taktırırsın167 cnm boyum..ben 55 falan olmak istemem ya.en fazla 60 kg yeter bana.58 belkiiiiii..protez çok acı veriyomuş yoksa dikleştirme hiç acımıyor yaptıran arkadaşlarımın hepsi aynı şeyi söyledi.göğüslerde benim 90 aslında protezsiz de yaptırabilirim ama en iyi sonucu protezli olan veriyor..karın bölgende problem yoksa hiç elleme bence.
canım lifli beslen, bir de adaçayı ile rezene iç bakalım,cumaya kadar biraz atarsın belkigünaydın kızlar..regl dönemim yaklaştığından resmen davul gibiyim.üzerine kabızlık sorunu..kafayı yicem az kaldı :'( p tesi olsa da tatil moduna girsek bitmedi bu hafta yahu.
anladım canım,bu kadar yorgunluğa dikkat edememene yine de çok iyi vermişsin ve almamışsınCanim sana yazmak icin 3 kez actim dur dedim tamamini okuyayim. Ne okuyabildim ne yazabildim. Oglus iyice dellendi. Geceleri 15 dk bir uyaniyor diyordum. Dun gece hic uyumadim desem yeri. Bir de habire park bahce gezmek istiyor pasamiz. Cok yorgunum cok. Yemek fln da yapamiyorum. Iple tatili bekliyorum esim gelsin diye.bu sabah tartildim 300 gram vermisim.cumaya biraz daha gitse barisen nasilsin takim nasil
ayy anladım,benimkiler neyse ki küçük. ama sadece protezle istediğim gibi durmaz eminim,mecbur yaptıracağımben önceki halinin fotosunu görmüştüm, yüzü görünmüyordu. Bu hafta kaç yaşında tahmin et dedi doktor. Ben en az 50 dedim. Kız 19 yaşındaymış. hani ninelerin içi tamamen pörsür de göbeğine gelir ya öyle ve kocamanlardı.
canım lifli beslen, bir de adaçayı ile rezene iç bakalım,cumaya kadar biraz atarsın belki
hahahaah çiş hesaplaması yapıyoruz resmen
akşam trafiği genelde 1 saatten fazla sürüyor, bazen eve koşarak çıkıyorum. öyle olunca gündüz su içmeye korkar durumdayım.
regl öncesiyiz şiştik,tartıda sabit çıkarsan moral bozmak yok o yüzden,ama artı görmek istemiyoruminşallah canım bildiğin davul gibi karnım.
regl öncesiyiz şiştik,tartıda sabit çıkarsan moral bozmak yok o yüzden,ama artı görmek istemiyorum
menü süpermenüm şöyle bugün,
sabah 2 dilim peynir,7 zeytin,domates
öğle 1 tabak ıspanak yağsız,2 tabak salata az yağlı soslu
akşam 5 kötfe,1 kase çorba yağsız ,2 tabak salata
su 2 lt
spor yapamadım bu hafta yazsam da hep bişey çıktı inş yaparım diye düşünüyorum
canım bak kilo vermenin %70'i beslenme kalanı hareket.çok aminnnnn..valla moralim bozulur çok..bide bu hafta hiç spor yapamadım cok stres oldum..annem rahatsızdı gidemedim iki akşam.bugünde misafir geliyormuş annemi bırakamıcam yine..zaten haftasonu hazırlık gidiyorum diye..şu bayram geçsin çok sıkı asılcam diyete de spora da..
menü süper
salataya sos olarak neler katıyorsun?
ikimizde salata çok yiyoruz güzel sos tariflerimizi paylaşalım
canım ben o şekilde beslenmeyi çok yanlış buluyorum,hatta takımca bizden yapan yok. ara öğün yiyerek verdim ben de,kan şekerimi hep dengede tuttum zorlanmadım.sen doğru yoldasın şu an alışma evresi. 21 günden sonra hiç diyet yapmıyor gibi hissedeceksin. ayrıca menün çok dengeliydi böyle devam etAy çok teşekkürler moral oldu , sizin takım tam bana göre şimdi herkes yok Karatay yok Dukan derken bu şekilde beslenmeyi destekleyen yok, açıkcası ben ara öğünsüz duramam
aynen ben de,bazen sumak da koyuyorum bak dene güzel oluyor. sirke olarak elma,enginar,balsamik sirke değişiyor.ben nar ekşisi çok seviyorum canım,.genel de limon,nar ekşisi koyuyorum..bazen kuru nane ve limon sadece.değişik soslar deneyebilir aslında.sirke de balsamik olursa arada..
aynen ben de,bazen sumak da koyuyorum bak dene güzel oluyor. sirke olarak elma,enginar,balsamik sirke değişiyor.
dene dene çok faydalı,bak ağlamaya başladın sen de.benim totemim herkesi etkiledienginar sirkesini denemedim hiç.bi deneyeyim
dene dene çok faydalı,bak ağlamaya başladın sen de.benim totemim herkesi etkiledi
hepimizay evet.takımı ayakta tutan sensin zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?