Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende de başladı.10 gün önce başlıyor ya.görsen bir sinirli,iştahlı,tuhaf bir varlık oluyorum..çok mutsuz hissediyorum şu dönemde ilacı da alırsam düşünemiyorum ama mecbur

Zaten şu dönemlerimiz olmasa! Ne güzel kilolar veririz de her ay 10 günümüz kayboluyor böyle...

hahahaah çiş hesaplaması yapıyoruz resmen
akşam trafiği genelde 1 saatten fazla sürüyor, bazen eve koşarak çıkıyorum. öyle olunca gündüz su içmeye korkar durumdayım.

Tatlimmm işten çıkmadan 2 saat önce su içmeyi kes sonra eve gidince devam edersin

Ay çok teşekkürler moral oldu , sizin takım tam bana göre şimdi herkes yok Karatay yok Dukan derken bu şekilde beslenmeyi destekleyen yok, açıkcası ben ara öğünsüz duramam

Tam yerindesin bebeğim zaten burada sağlıklı beslenmek esas ve bunu ömür boyu sürdürmek...

aynen o konuda ben de kararsızım ama 55'e inince göğüs yok gibi bir şey olacak bende,mecbur protez olacak. doktorlar da hafif sarkma bile olsa protezle daha da sarkar diye dikleştirme yapmadan yapmıyorlarmış.iyice düşünmek gerek biz hedef kilomuza ulaşalım da beraber araştırırız onu da

yok yok benim belim ince zaten karnımda hiç öyle sorunlar yok. bir tek göğüs işte,onda da protez olmadan cidden hoş durmuyor. ne güzel meme dokun var senin sende daha güzel olur,en küçük cc taktırırsın
boyun uzunmuş benim 1.60,o zaman sana 58-60 arası ideal

günaydın kızlar..regl dönemim yaklaştığından resmen davul gibiyim.üzerine kabızlık sorunu..kafayı yicem az kaldı :'( p tesi olsa da tatil moduna girsek bitmedi bu hafta yahu.
canım lifli beslen, bir de adaçayı ile rezene iç bakalım,cumaya kadar biraz atarsın belki

anladım canım,bu kadar yorgunluğa dikkat edememene yine de çok iyi vermişsin ve almamışsın
dur ben sana hemen özet geçeyim
biz çok iyiyiz valla geçen hafta 1. olduk öncelikle bunu biliyorsundur ama yine de söyleyeyim dedim
onun dışında amsterdam12 güzel kilo veriyor.asıldı yeniden,kaçamak yapmadı
zensim hasta oldu bu hafta ama şimdi iyi
deadline tatlı orucunda ve bozmadıııı güzel kilo veriyor.
ApriL_2007 kaptanımız zaten her zamanki gibi süper,bize de tam destek
@mucu60 benim gibi biraz iştahı açıldı ama tutuyor kendini
ve bize yeni katılan 2 arkadaşımız var @myssteriouss siderolites tanıştırayım

haftanın özeti,benim gibisini bulamazsın

ayy anladım,benimkiler neyse ki küçük. ama sadece protezle istediğim gibi durmaz eminim,mecbur yaptıracağım facia olsa da olmasa da aynı iz oluyor orası kötü

hahahaah çiş hesaplaması yapıyoruz resmen
akşam trafiği genelde 1 saatten fazla sürüyor, bazen eve koşarak çıkıyorum. öyle olunca gündüz su içmeye korkar durumdayım.

ya gerçekten ben bunu hesaplıyorum biliyor musun bu ara kadıköy'de çok işim oluyor,hesaplıyorum resmen. hmm vapur şu kadar sürer,otobüs bu kadar.şurada hallederim içeyim 1 lt daha gibisinden

regl öncesiyiz şiştik,tartıda sabit çıkarsan moral bozmak yok o yüzden,ama artı görmek istemiyorum

çok aminnnnn..valla moralim bozulur çok..bide bu hafta hiç spor yapamadım cok stres oldum..annem rahatsızdı gidemedim iki akşam.bugünde misafir geliyormuş annemi bırakamıcam yine..zaten haftasonu hazırlık gidiyorum diye..şu bayram geçsin çok sıkı asılcam diyete de spora da..

menü süper
salataya sos olarak neler katıyorsun?
ikimizde salata çok yiyoruz güzel sos tariflerimizi paylaşalım

canım bak kilo vermenin %70'i beslenme kalanı hareket.
spor daha çok şekilli bir vücut ve sıkılaşma için,sen bu hafta güzel beslendin.ondan en fazla sabit çıkarsın korkma.

Ay çok teşekkürler moral oldu , sizin takım tam bana göre şimdi herkes yok Karatay yok Dukan derken bu şekilde beslenmeyi destekleyen yok, açıkcası ben ara öğünsüz duramam
canım ben o şekilde beslenmeyi çok yanlış buluyorum,hatta takımca bizden yapan yok. ara öğün yiyerek verdim ben de,kan şekerimi hep dengede tuttum zorlanmadım.sen doğru yoldasın şu an alışma evresi. 21 günden sonra hiç diyet yapmıyor gibi hissedeceksin. ayrıca menün çok dengeliydi böyle devam et

ben nar ekşisi çok seviyorum canım,.genel de limon,nar ekşisi koyuyorum..bazen kuru nane ve limon sadece.değişik soslar deneyebilir aslında.sirke de balsamik olursa arada..
aynen ben de,bazen sumak da koyuyorum bak dene güzel oluyor. sirke olarak elma,enginar,balsamik sirke değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…