Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Slm bayanlaarr Ben 6. Takımdan Ecz.imis. Son 200 etapdır izindeydim, yeni döndüm falan filan
O ayrıntıları geçersek, gördüm ki bizim bir cafemiz varmıışş
Diyorum ki değişiklik isterseniz oraya da bir uğrayın Takımlar arası sohbet muhabbet, daha aktif oluruz

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ight-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-596

Boş kalmış cafemiz, kalmasın. Yazıktır, günahtır
Hepiniz öpüldünüüzz Sağlıklı, bol giden kalorili günlere

yaptım canım onu hatta o 2 saatte de bol bol wc ye gittim ama sanırım benimki psikolojik oldu artık.

ayy anladım,benimkiler neyse ki küçük. ama sadece protezle istediğim gibi durmaz eminim,mecbur yaptıracağım facia olsa da olmasa da aynı iz oluyor orası kötü

Küçükse ve sarkma fazla değilse protezle çözerler belki de ama o izi de gözünüzde çok büyütmeyin, ince beyaz bir çizgi. hele ki çok esmer değilsen veya çok beyaz zamanla iyice kayboluyor.

Kızlaaar dün ki listemi yazmayı unuttum sabah

hemencik yazayım

> Kahvaltı : Kepek ekmeğine peynir, zeytin ezmesi, kırmızı biber, maydonozla sandwich , portakal suyu
> Ara öğün : 1 adet mandalina
> Öğlen : Ispanak graten, zeytinyağlı fasulye, yoğurt
> Ara öğün : 1 ad kayısı, 1 adet kuru incir, 5-6 adet çiğ fındık
> Akşam : Kısır (Bebek ziyaretine gittiğimiz için imkanlar dahilinde kısır vardı)
> 2 lt su

Yorumları okudum bende antibiyotik iciyorum karnım ondan mı sis acaba bol su iciyorum baştan beri ama yediklerime bugün dikkat edebildim korkunç isyahim var yalnız

Afiyet olsun canım hoşgeldin ben böyle tek tek görüp yazıyorum :)

Küçükse ve sarkma fazla değilse protezle çözerler belki de ama o izi de gözünüzde çok büyütmeyin, ince beyaz bir çizgi. hele ki çok esmer değilsen veya çok beyaz zamanla iyice kayboluyor.
canlı canlı görmem lazım benim de amsterdam12 sen gördün galiba,nasıldı sence?
ben de ben deee

bir de araba kullanırken köprüde düşünsene halimi
ay çok zor oluyor ya içsek bir dert içmesek ayrı bir dert

Yorumları okudum bende antibiyotik iciyorum karnım ondan mı sis acaba bol su iciyorum baştan beri ama yediklerime bugün dikkat edebildim korkunç isyahim var yalnız

iştah hepimizde var ya n'oldu bizim topiğe
ama senin hücrelerin açtır canım normal savaşıyorlar o kadar. sen çok mahrum etme,bu hafta tartıyı da kafana takma

canlı canlı görmem lazım benim de amsterdam12 sen gördün galiba,nasıldı sence?

ay çok zor oluyor ya içsek bir dert içmesek ayrı bir dert

ben 5 ten fazla sonuç gördüm..hatta spora gittiğim otelde bir arkadaş yaptırmış bir yıl olmuş sadece dikleştirmeydi onun..iz yok denecek kadar azdı..iki şekilde yapıyorlar.lolipop tekniği ile olursa izler daha az tabi ki.alttan kesi olursa hep ucunda ve aşağıya inen hemde altında kesi oluyor.o yüzden ben kesinlikle lolipop yaptırıcam yaptırdığımda..bide kişinin tenine göre değişiyor.benim karnımın izleri beyazlaşmadı hala tam 1 yıl oldu..kahve tonları.mor duruyordu şimdi koyu kahve gibi.ama göğüslerim bembeyaz kendim esmer olmama rağmen inş. kötü olmaz.iyileşmeye göre de farklılık gösteriyor bazısı daha geç iyileşiyor bazısı daha erken.ayyy ameliyatımmmm geldi konuşunca böyle unutmuştum ne güzel kızım bahsettirmeyin bana

canım sen esmer misin peki? evet iyileşme falan kesinlikle şans işi ya,ten yapısı.

Canımsın eline sağlık bitanem aynen öyle geçiyor hafta :))))))

menü süper
salataya sos olarak neler katıyorsun?
ikimizde salata çok yiyoruz güzel sos tariflerimizi paylaşalım

Sadece limon ve 1 ck yada tk zeytinyağı

ben nar ekşisi çok seviyorum canım,.genel de limon,nar ekşisi koyuyorum..bazen kuru nane ve limon sadece.değişik soslar deneyebilir aslında.sirke de balsamik olursa arada..

Nar ekşisi kalorili diye biliyorum sen yinede çok sıkma

ay evet.takımı ayakta tutan sensin zaten canım

Aşkolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…