Zaten şu dönemlerimiz olmasa! Ne güzel kilolar veririz de her ay 10 günümüz kayboluyor böyle...
Tatlimmm işten çıkmadan 2 saat önce su içmeyi kes sonra eve gidince devam edersin
Tam yerindesin bebeğimzaten burada sağlıklı beslenmek esas ve bunu ömür boyu sürdürmek...
ayy anladım,benimkiler neyse ki küçük. ama sadece protezle istediğim gibi durmaz eminim,mecbur yaptıracağımfacia olsa da olmasa da aynı iz oluyor orası kötü
ya gerçekten ben bunu hesaplıyorum biliyor musunbu ara kadıköy'de çok işim oluyor,hesaplıyorum resmen. hmm vapur şu kadar sürer,otobüs bu kadar.şurada hallederim içeyim 1 lt daha gibisinden
inşaAllah kuzumcanım saçmalama sağlığın yerinde olsun da haftaya bomba gibi dönersin
Afiyet olsun canım hoşgeldin ben böyle tek tek görüp yazıyorum :)Kızlaaar dün ki listemi yazmayı unuttum sabah
hemencik yazayım
> Kahvaltı : Kepek ekmeğine peynir, zeytin ezmesi, kırmızı biber, maydonozla sandwich , portakal suyu
> Ara öğün : 1 adet mandalina
> Öğlen : Ispanak graten, zeytinyağlı fasulye, yoğurt
> Ara öğün : 1 ad kayısı, 1 adet kuru incir, 5-6 adet çiğ fındık
> Akşam : Kısır (Bebek ziyaretine gittiğimiz için imkanlar dahilinde kısır vardı)
> 2 lt su
canlı canlı görmem lazım benim deKüçükse ve sarkma fazla değilse protezle çözerler belki deama o izi de gözünüzde çok büyütmeyin, ince beyaz bir çizgi. hele ki çok esmer değilsen veya çok beyaz zamanla iyice kayboluyor.
ay çok zor oluyor ya içsek bir dert içmesek ayrı bir dertben de ben deee
bir de araba kullanırken köprüde düşünsene halimi
Yorumları okudum bende antibiyotik iciyorum karnım ondan mı sis acaba bol su iciyorum baştan beri ama yediklerime bugün dikkat edebildim korkunç isyahim var yalnız
canlı canlı görmem lazım benim deamsterdam12 sen gördün galiba,nasıldı sence?
ay çok zor oluyor ya içsek bir dert içmesek ayrı bir dert
canım sen esmer misin peki? evet iyileşme falan kesinlikle şans işi ya,ten yapısı.ben 5 ten fazla sonuç gördüm..hatta spora gittiğim otelde bir arkadaş yaptırmış bir yıl olmuş sadece dikleştirmeydi onun..iz yok denecek kadar azdı..iki şekilde yapıyorlar.lolipop tekniği ile olursa izler daha az tabi ki.alttan kesi olursa hep ucunda ve aşağıya inen hemde altında kesi oluyor.o yüzden ben kesinlikle lolipop yaptırıcam yaptırdığımda..bide kişinin tenine göre değişiyor.benim karnımın izleri beyazlaşmadı hala tam 1 yıl oldu..kahve tonları.mor duruyordu şimdi koyu kahve gibi.ama göğüslerim bembeyaz kendim esmer olmama rağmen inş. kötü olmaz.iyileşmeye göre de farklılık gösteriyor bazısı daha geç iyileşiyor bazısı daha erken.ayyy ameliyatımmmm geldi konuşunca böyleunutmuştum ne güzel kızım bahsettirmeyin bana
canım sen esmer misin peki? evet iyileşme falan kesinlikle şans işi ya,ten yapısı.
ivett ben bildiğin esmer bir hatunum..ama göğüsler ve bacaklar bembeyaz çok ilginç
Çokkk hoş hatunsun Çokkk
sen balıketlisin,sende boy var. şu an ikimiz de aynı gözüküyoruzdur bence,balıketliyiz bir kerem. şişkoluk geride kaldıama şişkooooo :'( teşekkür ederim canım kaptanım <3 <3
sen balıketlisin,sende boy var. şu an ikimiz de aynı gözüküyoruzdur bence,balıketliyiz bir kerem. şişkoluk geride kaldı
ilk videodaki abio zaman bizim gibi balık etlilere gelsin bu video 'nun başındaki amca'mın söyledikleri osdjdfkjghdfjghf https:
//www.youtube.com/watch?v=vCbrv_YCf2o
anladım canım,bu kadar yorgunluğa dikkat edememene yine de çok iyi vermişsin ve almamışsın
dur ben sana hemen özet geçeyim
biz çok iyiyiz valla geçen hafta 1. olduk önceliklebunu biliyorsundur ama yine de söyleyeyim dedim
onun dışındaamsterdam12 güzel kilo veriyor.asıldı yeniden,kaçamak yapmadı
zensim hasta oldu bu hafta ama şimdi iyi
@deadline tatlı orucunda ve bozmadııııgüzel kilo veriyor.
ApriL_2007 kaptanımız zaten her zamanki gibi süper,bize de tam destek
@mucu60 benim gibi biraz iştahı açıldı ama tutuyor kendini
ve bize yeni katılan 2 arkadaşımız varHomely_angel @siderolites tanıştırayım
haftanın özeti,benim gibisini bulamazsın
menü süper
salataya sos olarak neler katıyorsun?
ikimizde salata çok yiyoruz güzel sos tariflerimizi paylaşalım
ben nar ekşisi çok seviyorum canım,.genel de limon,nar ekşisi koyuyorum..bazen kuru nane ve limon sadece.değişik soslar deneyebilir aslında.sirke de balsamik olursa arada..
ay evet.takımı ayakta tutan sensin zaten canım
o zaman bizim gibi balık etlilere gelsin bu video 'nun başındaki amca'mın söyledikleri osdjdfkjghdfjghf https:
//www.youtube.com/watch?v=vCbrv_YCf2o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?