Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canımsın eline sağlık bitanem aynen öyle geçiyor hafta :))))))

Sadece limon ve 1 ck yada tk zeytinyağı

Nar ekşisi kalorili diye biliyorum sen yinede çok sıkma

Aşkolsun
sen öyle deyince baktım hakikaten yüksekmiş kalorisi ama onsuz yapamam salataları,1 çorba kaşığından fazla koymayayım bari

-bugünkü menüm-
07.50: 3 domates, 4 salatalık, 6 siyah zeytin,3-4 acı biber,3 çiğ kaju,6 çiğ yer fıstığı
12.00: 7 kepçe mercimek çorbası ,1 tabak salata
14.10: yarım çiğ mısır
15.30: 1 tane haşlanmış,tuzlu mısır
17.45: 8 yk soya soslu mantar,1 kase mercimek çorba,1 kase kaşık salata,7 çiğ kaju

4 lt su
4 fincan bitki çayı (hibiskus+adaçayı+yeşilçay)
spor: 50 dk spor salonunda çalışma

canım senin listeler süper yaa, böyle olsam keşme ama içimde bir şeyler yeşerebilir benim

canım senin listeler süper yaa, böyle olsam keşme ama içimde bir şeyler yeşerebilir benim
süper mi gerçekten mi
ay mutlu oldum şimdi ama inan bu yeşil bir gün değildi,baklagil ve mantar ağırlıklı oldu. sırf ot,sebze yediğim günler var ben çok severim ama,yeşermez bence arttırabilirsin yeşillikleri.
zaten paketli gıdayı bırakınca insan mecbur kalıyor bunlara iyi oluyor,tek alışveriş yaptığım yer manav düşün.
market,kasap vs yok
bugün köy pazarı vardı burada,3 parti gittim. mesela domates alırken 7-8 kilo alıyorum en basitinden,1 haftada bitiyor. mahalle başındaki bir teyze şey dedi geçen kızım siz kaç kişi yaşıyorsunuz senin işin zor allah yardım etsin

iştah hepimizde var ya n'oldu bizim topiğe
ama senin hücrelerin açtır canım normal savaşıyorlar o kadar. sen çok mahrum etme,bu hafta tartıyı da kafana takma
Ay bayıldım hücrelerim ac benim evet yoksa istahim hiç yok bu hafta böyle geçti ama haftaya süper olucam söz veriyorum .Tabi Allahtan bisey cikmazsa

Bende o çiğ mısırı merak ettim bu kız vahşi

fitblack supersin canim senin gibisi yok hatirlaman da ayrica mutlu etti

Neyi hatırlamış ??

Ayy koptum

Kızlar şimdi doktordan geldim. Dişlerimi temizlettim şükür ki korktuğum gibi bir şey olmadı. Hafif sızladı sadece tabiii benim hassas midem bulandı biraz plastik eldiven kokusu sanki bişey sürdü dismacunu tadı gibi onun tadı midem fena oldu. Neyse şimdi daha iyiyim iki saatte ancak attım o tadı !!

Filmimde çekildi. Bir sorunum yokmuş o şişen dişimde :)))) fakat iki tane ufak dolgum var birde eskiden çektirdiğim boş olan dişime implant yaptırmam gerekiyormuş acil yoksa diğer dişlerimi etkilermis ve tabiki ben çok korkuyorum biraz düşüneyim dedim ! deadline ne dersin?

valla implanttan bende korkuyorum ya ne yalan söyleyim implant yerleştirince gömük diş çektirdinmi bilmiyorum bir süre yüzün şişiyor ağrı falan oluyor kemiğe vida çakılıyor bildiğin çalışırken özellikle çok sıkıntı üç dört gün evden çıkılmıyor falan sen şu an evdesin gerçi ama aklında olsun yaptıracaksan çok mantıklı bir zaman hangi dişin eksik bilmiyorum bazı dişlerde yaptırmak gerekiyor kısa zamanda ama çok acil değilse kendini hazırla bir süre öyle yaptır birde kışın yaptır bence sıcak havalarda ağrı şişlik biraz daha fazla oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…