Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aprilim hosbulduk balim
Cok sey yasadim fatirasini bedenim odeyecek
Cok Kilo aldim Geldim bacim
Sen nasilsin

Bebeğim olsun her neyse o geride kaldı. Yine yeniden başlayıp mükemmel sonuca ulaşacağını biliyorum. Seni gördüm mutlu oldum iyiki geldin iyii ki varsın

İyiyim bende devam aynen bildiğin gibi motive etmeye ve olmaya hep hazır bir şekilde buralardayım:))))

Canmcim ben bugün yazacaktim ama ilgazi doğum günü organizasyonu dolayısıyla yazamadim haftaya beni de listeye alır mısın :) kilo 62..

Canmcim ben bugün yazacaktim ama ilgazi doğum günü organizasyonu dolayısıyla yazamadim haftaya beni de listeye alır mısın :) kilo 62..

Canımmm bu hafta bayram dolayısıyla bildirim yok sonraki cuma alırım ok? Nasılsın napıyorsun bebem?

Günaydın kızlar ben akşam yazmıştım menümü ama görünmüyor şimdi yeniden yazıyorum
Kahvaltı :1 dilim tam buğday ekmek domates salatalık 6 zeytin
Ara:1 avuç üzüm
Öğlen :4 kaşık kıymalı makarna 3 kaşık barbunya
Ara:1 bardak süt 2 ceviz
Akşam : bol yoğurtlu fırına patates
Biraz karbonhidratlı oldu ama pek seçme şansımız yok buara

evet biraz öyle olmuş ama ileride toparlarsın zaten şu an bile çok güzel gidiyor kilolar

Günaydın benim de en sevdiğim gün ama bu gün hep temizlik le geçecek ;(

Benimkisi de öyle geçecek malesefff, kolay gelsin bebeğim.

Günaydın kızlar mutlu hafta sonları bugün çok yogunum carsi pazar ev işleri kosturma yapicam gecen hafta yatinca bu hafta kosucam mecbur :)

Aynen yaa bugün yarın hep koşturmaca var!

evet biraz öyle olmuş ama ileride toparlarsın zaten şu an bile çok güzel gidiyor kilolar
Kayınvalidem bende yemekleri o yapıyor annem olsa daha sebze ağırlıklı yapar ama kayınvalidem seviyor nişasta karbonhidrat :) eşimde seviyor sabah gitmiş koccamaaan bir poşet simit poaça almış ve ben kahvaltıda poaça yedim çok da pişman oldum ama artık lohusalığıma verin:)

Sana sabırlar diliyorum evde ! Gerçekten eve girmemeli öyle şeyler ki daha istikrarlı geçsin günler

eve alınınca zor oluyor bizde de açma vardı sabah kahvaltıda zamanla alışırsın ama

eve alınınca zor oluyor bizde de açma vardı sabah kahvaltıda zamanla alışırsın ama

Tabiki iş bizde biter aslında çünkü bu şeylerin sonu yok hayat boyu karşımıza çıkıyor kacamayiz ki onlarla yaşamayı öğrendim dediğimiz an biz tam olduk diyeceğiz :))))

Tabiki iş bizde biter aslında çünkü bu şeylerin sonu yok hayat boyu karşımıza çıkıyor kacamayiz ki onlarla yaşamayı öğrendim dediğimiz an biz tam olduk diyeceğiz :))))
kesinlikle,başlarda kaçıyordum ama şimdi alıştım çok da etkilemiyor açıkçası. bu raddeye gelmek güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…