Mezuniyeteeeeeeay nereye alırsın gidersin
hıı tamam o zamanMezuniyeteeeeee
Aprilim hosbulduk balim
Cok sey yasadim fatirasini bedenim odeyecek
Cok Kilo aldim Geldim bacim
Sen nasilsin
Canmcim ben bugün yazacaktim ama ilgazi doğum günü organizasyonu dolayısıyla yazamadim haftaya beni de listeye alır mısın :) kilo 62..Bebeğim olsun her neyse o geride kaldı. Yine yeniden başlayıp mükemmel sonuca ulaşacağını biliyorum. Seni gördüm mutlu oldum iyiki geldin iyii ki varsın
İyiyim bende devam aynen bildiğin gibi motive etmeye ve olmaya hep hazır bir şekilde buralardayım:))))
Canmcim ben bugün yazacaktim ama ilgazi doğum günü organizasyonu dolayısıyla yazamadim haftaya beni de listeye alır mısın :) kilo 62..
benim de en sevdiğim günGünaydınnnnn beybiler
En sevdiğim günden merhabalar herkese
Günaydın benim de en sevdiğim gün ama bu gün hep temizlik le geçecek ;(benim de en sevdiğim gün
günaydın kaptanım
benim deGünaydın benim de en sevdiğim gün ama bu gün hep temizlik le geçecek ;(
evet biraz öyle olmuş ama ileride toparlarsınGünaydın kızlar ben akşam yazmıştım menümü ama görünmüyor şimdi yeniden yazıyorum
Kahvaltı :1 dilim tam buğday ekmek domates salatalık 6 zeytin
Ara:1 avuç üzüm
Öğlen :4 kaşık kıymalı makarna 3 kaşık barbunya
Ara:1 bardak süt 2 ceviz
Akşam : bol yoğurtlu fırına patates
Biraz karbonhidratlı oldu ama pek seçme şansımız yok buara
Günaydın benim de en sevdiğim gün ama bu gün hep temizlik le geçecek ;(
Günaydın kızlar mutlu hafta sonları bugün çok yogunum carsi pazar ev işleri kosturma yapicam gecen hafta yatinca bu hafta kosucam mecbur :)
Kayınvalidem bende yemekleri o yapıyor annem olsa daha sebze ağırlıklı yapar ama kayınvalidem seviyor nişasta karbonhidrat :) eşimde seviyor sabah gitmiş koccamaaan bir poşet simit poaça almış ve ben kahvaltıda poaça yedim çok da pişman oldum ama artık lohusalığıma verin:)evet biraz öyle olmuş ama ileride toparlarsınzaten şu an bile çok güzel gidiyor kilolar
Kayınvalidem bende yemekleri o yapıyor annem olsa daha sebze ağırlıklı yapar ama kayınvalidem seviyor nişasta karbonhidrat :) eşimde seviyor sabah gitmiş koccamaaan bir poşet simit poaça almış ve ben kahvaltıda poaça yedim çok da pişman oldum ama artık lohusalığıma verin:)
eve alınınca zor oluyor bizde de açma vardı sabah kahvaltıdaKayınvalidem bende yemekleri o yapıyor annem olsa daha sebze ağırlıklı yapar ama kayınvalidem seviyor nişasta karbonhidrat :) eşimde seviyor sabah gitmiş koccamaaan bir poşet simit poaça almış ve ben kahvaltıda poaça yedim çok da pişman oldum ama artık lohusalığıma verin:)
eve alınınca zor oluyor bizde de açma vardı sabah kahvaltıdazamanla alışırsın ama
kesinlikle,başlarda kaçıyordum ama şimdi alıştım çok da etkilemiyor açıkçası. bu raddeye gelmek güzel :)Tabiki iş bizde biter aslında çünkü bu şeylerin sonu yok hayat boyu karşımıza çıkıyor kacamayiz ki onlarla yaşamayı öğrendim dediğimiz an biz tam olduk diyeceğiz :))))
kesinlikle,başlarda kaçıyordum ama şimdi alıştım çok da etkilemiyor açıkçası. bu raddeye gelmek güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?