evde full bir temizlik var,biz geç kaldık çoğu şeye şimdi sıkıştıkSen nasılsın canım?? Evde durumlar nasıl?
artık bayram da geldi ya buralarda in cin top oynar
ben hep buradayım kaptanımSorma yaaa öyle olmasın lütfenn gelin
evde full bir temizlik var,biz geç kaldık çoğu şeye şimdi sıkıştıkben de temizlik bitince evde ayrı bir köşe ayırıp "pilates köşesi" yapacağım kendime. sonra her gün pilates
sen nasılsın kaptanım? bitti mi sizin evin işleri güçleri?
ben hep buradayım kaptanım
bu bayram benim için bayram değil zaten
2 geç olmuş başlamak için ama sen hızlı hatunsundur hemen bitirirsinCanımmm bendede full + full temizlik varda yapacak hatunun pek isteği yok ama mecburen başlamalıyım 2de söz başlıyorum :))))) Allah 'tan camları sildim hafta içi
Vayyy ne güzel köşe o köşe
evet kuzucukları kesmesinlerNiye vegansın diye mi
2 geç olmuş başlamak için ama sen hızlı hatunsundur hemen bitirirsin
evet kuzucukları kesmesinler
İyiyim canm iste tatilden döndük ayağınızın tozuyla doğum günü kutladikk çok yorgunum valla allahtan temizlik derdim yok yeni yapıldı zaten :) birazdan oğluna bayram alışverişine gidicez bir de tatlı bir ufaklık giydiricez kurban kesmek yerine çocuk sevindirmek daha sevap diye dusunuyorum..onun dışında yetişecek işler bana göz kırpıyor ama hiç de canm istemiyor lakin para lazım :) işte böle canm sen neler yapıyorsun ay valla özledim burayıCanımmm bu hafta bayram dolayısıyla bildirim yok sonraki cuma alırım ok? Nasılsın napıyorsun bebem?
Bende mutfağı döktüm temizliyorum bir yandan çamaşır makinesi çalışıyor yine ortalığı dagittim işin içinden çıkmaya çalışıyorum
Bugün dağınıklığı toparlayabilrisem yarın camları silicem
Hiç derli toplu calisamiyorum öğrenciyken de öyleydi ders çalışılan diye tüm kitaplari dagitirdim
İyiyim canm iste tatilden döndük ayağınızın tozuyla doğum günü kutladikk çok yorgunum valla allahtan temizlik derdim yok yeni yapıldı zaten :) birazdan oğluna bayram alışverişine gidicez bir de tatlı bir ufaklık giydiricez kurban kesmek yerine çocuk sevindirmek daha sevap diye dusunuyorum..onun dışında yetişecek işler bana göz kırpıyor ama hiç de canm istemiyor lakin para lazım :) işte böle canm sen neler yapıyorsun ay valla özledim burayı
-bugünkü menüm-
08.45: 7 kaju, 5 fıstık, 3 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak salata
11.00: 1 tane tarçınlı elma
12.30: 2 fırında patates,1 tabak köz salatası
15.00: 10 kaju
17.45: 3 tabak mantarlı güveç, 2 kepçe mercimek çorbası
4 lt su
4 fincan bitki çayı ( adaçayı, yeşilçay )
1 maden suyu
spor şu an yapmadım ama akşama yapacağım
bir de şimdi 10 tane yer fıstığı yedim
kızlar bu arada bayram da olsa menü paylaşalım bence,kaçamakları yaparken akşam buraya yazacak olmak biraz daha az yememizi sağlar
işte herkes uçar gider diye yine de söyleyeyim dedimHahahheskiden anneme kızardım bazen bende öyle yapıyorum işin içine iş çıkartıyorum annemi anlıyorum artikkkk çünkü ev işi hiç bitmiyor. Sende bizdensin yaniiii eeee naptin dağıttıklarını toplayabildinmi??
Canımmm Ohhh sefan olsun ozaman ne güzel işler yokOoooo ılgaz paşamızın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara heppp mutlulukla kalın bebeğim. Zaman ne kadar çabuk geçiyor Vayyy be bebişi de giydirmekle çok hayırlı bir iş yapmışsınız gönlü güzel arkadaşım Allah kabul etsin. Bizde iyiyiz canımm bende seni özledim uygun olunca hep gel ki muhabbetin dibine vuralım yineee
Kuzummm çok güzel bir menü süper
Tatlım zaten menü paylaşımına devam sadece cuma kilo bildirimi olmayacak
spor olarak da;
20 dk yürüme + 10 dk pilates
eveetBen temizlik yorulması sonucu spor yapamadım. Sen ne güzel yapmışsın. Köşeni hazırladın mı??
eveetben de yorgunluktan yürüyüşü 20 dakikada bıraktım.
bir de pms dönemindeyim ya regl olmadım daha,bir sinir bir gerginlikpatlayacak bomba gibiyim
teyzem sütlü kahve yapmış bana da koydu,bu kahve neden sütlü diye hüngür hüngür ağladım öğlenEvdekilere yazık desene :)))
teyzem sütlü kahve yapmış bana da koydu,bu kahve neden sütlü diye hüngür hüngür ağladım öğlen
passiflora çayı yapıyorum şimdi de yatayım ben iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?