ay biliyor biliyor, beni vazgeçirmeye çalışıyor işteTribe gellllll ! Teyzen bilmiyormu vegan olduğunu ?
ay biliyor biliyor, beni vazgeçirmeye çalışıyor işte
hayır benim annem de vejetaryen zaten, hatta %90 vegan falanAyyy alem teyzekesin annen de ondan yanadır
Ooooo iyiymişhayır benim annem de vejetaryen zaten, hatta %90 vegan falan
yoksa adanalı biri nasıl vegan olur,annem asimile etti beni
Hahahheskiden anneme kızardım bazen bende öyle yapıyorum işin içine iş çıkartıyorum annemi anlıyorum artikkkk çünkü ev işi hiç bitmiyor. Sende bizdensin yaniiii eeee naptin dağıttıklarını toplayabildinmi??
Canımmm Ohhh sefan olsun ozaman ne güzel işler yokOoooo ılgaz paşamızın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara heppp mutlulukla kalın bebeğim. Zaman ne kadar çabuk geçiyor Vayyy be bebişi de giydirmekle çok hayırlı bir iş yapmışsınız gönlü güzel arkadaşım Allah kabul etsin. Bizde iyiyiz canımm bende seni özledim uygun olunca hep gel ki muhabbetin dibine vuralım yineee
Kuzummm çok güzel bir menü süper
Tatlım zaten menü paylaşımına devam sadece cuma kilo bildirimi olmayacak
İyi geceler menü mü yazayım , sabah saçmaladım ama diğer öğünler fena geçmedi :)
Kahvaltı:1 poaça domates salatalık peynir 6 adet zeytin 2 erik
Ara:2 erik
Öğlen:1 kase yoğurt 2 dilim ekmek
Ara:1 ceviz 2 incir
Akşam:1 kade yoğurt 3 orta boy etli biber dolması
Ara:1 avuç üzüm
günaydııınGünaydınnnnn kızlar
Nabersiniz??
aaa tamamTatlım o ailesinin yanına gitti ya şimdi özlem gideriyordur. Ankarada :)))
aaa tamam
bir senle ben kaldık april
Zaman'la azaltacağım menüyü kilo vermem yavaşladıkça azaltayım diyorumEmzirdigin için güzel Canımmm menün
Zaman'la azaltacağım menüyü kilo vermem yavaşladıkça azaltayım diyorum
Bugün 10 günlük oldu:)Evet canım aynen öyle yaparsınsenin bebeğin kaç aylık yada günlük ?
bize birkaç akrabalarımız tatil niyetine geldi :) ben de evde pinekliyorum.Evet ya sanırım %90 tatile gitti :))))) biz de evde pinekliyelim! Aslında bende istiyordum ama nedense eşimden bir ışık sinyal alamadım bizde bugün kabristan ziyareti yapmayı düşünüyoruz...
bence zaten az yiyorsun,yediklerini azaltma ama daha az kalorisi olan şeyler ye. makarna,dolma,pilav,ekmek bunları tek tek bırakabilirsin meselaZaman'la azaltacağım menüyü kilo vermem yavaşladıkça azaltayım diyorum
olsun sen keyfine bak,özlemini giderSelam kızlar arada okuyorum ama yazamıyorum ya tam yazcam bişey oluyor evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?