- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
şartlara göre düşünürsek gayeeet güzel olmuş benceGünaydın kızlar, kusura bakmayın şu an kaldığımız yerde internet doğru düzgün çekmediğinden giremiyorummerkeze indiğimizde her fırsatta gireceğim İnş.
Böyle olunca iki gün menümü birlikte yazıyım;
Cuma:
Sabah 09:00 - kibrit kutusu peynir, 4 dilim domates, 6 dilim salatalık, 3 dilim kızarmış ekmek, kocaman bir dilim karpuz
Öğlen 12:30 - bir parça fırın tavuk, 4yk kısır, 3 yk yoğurtlu havuç
Akşam 19:00 - kumpir mayonez ve ketçapsız
2 lt su
Cumartesi
sabah 10:00 - kibrit kutusu peynir, 5 ad zeytin, 5 dilim domates, 1 adet orta boy salatalık, 3 ad biber, 2 tk tahin pekmez
Öğlen 16:00 - 1 ad etli ekmek
Akşam 20:00 - 1 adet zeytin yağlı biber dolma
3 lt su
şartlara göre düşünürsek gayeeet güzel olmuş bence
porsiyonu ayarladığın sürece sorun yok bence,1500 kaloriyi geçmeSağol canım, dün etli ekmek yediğimiz yer bir çiftlikti ve en masum bunu buldum. Sen düşün gerisini
Aaaa beni unutmayım ben de evdeyim kapının önüne bile çıkamıyorum :)))aaa tamam
bir senle ben kaldık april
ayy doğru doğruAaaa beni unutmayım ben de evdeyim kapının önüne bile çıkamıyorum :)))
canım sen nerelerdesin? merak ettim vallahi,bir sorun yok umarımBen de evdeyiiimmmyarn bi akraba ziyareti yapacaz sadece
anladım canım tamam ama özledik seni arada böyle ses ver :)Telefonu değiştirdim bi süre siteye görmedim internetim azaldı da fazla girmisyorum şimdi
anladım canım tamam ama özledik seni arada böyle ses ver :)
evet iştahın açılmıştı senin deMenü lerimi de paylsmadm kaç gündür
Dikkat ettim ama çok minnak minnak kaçamak lar yapmadım değil ama dengeledm sonraki öğünler deevet iştahın açılmıştı senin deumarım iyi gitmiştir menülerin,benimkiler gördüğün gibi çok tutamıyorum kendimi
süpersinDikkat ettim ama çok minnak minnak kaçamak lar yapmadım değil ama dengeledm sonraki öğünler de
Bi de mens oncesiyim ya ondan da oldum sanırım bi olsam da karnm da azck insesüpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?