Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlar, kusura bakmayın şu an kaldığımız yerde internet doğru düzgün çekmediğinden giremiyorum merkeze indiğimizde her fırsatta gireceğim İnş.

Böyle olunca iki gün menümü birlikte yazıyım;

Cuma:
Sabah 09:00 - kibrit kutusu peynir, 4 dilim domates, 6 dilim salatalık, 3 dilim kızarmış ekmek, kocaman bir dilim karpuz
Öğlen 12:30 - bir parça fırın tavuk, 4yk kısır, 3 yk yoğurtlu havuç
Akşam 19:00 - kumpir mayonez ve ketçapsız
2 lt su

Cumartesi
sabah 10:00 - kibrit kutusu peynir, 5 ad zeytin, 5 dilim domates, 1 adet orta boy salatalık, 3 ad biber, 2 tk tahin pekmez
Öğlen 16:00 - 1 ad etli ekmek
Akşam 20:00 - 1 adet zeytin yağlı biber dolma
3 lt su

şartlara göre düşünürsek gayeeet güzel olmuş bence

yine iştahım açıldı deli gibi ne bulsam yiyorum nasıl açım nasıl aççç,gözüm doymuyor çünkü
topikçe sizi de darlayarak az yemeye çalışacağım

-bugünkü menüm-
11.45: 3-4 kaşık köz salata,1 tabak soya kıymalı nohut,1 tabak mantarlı güveç,1 tabak salata
13.00: 2 tabak yağsız,tuzlu patlamış mısır
13.45: 9 yer fıstığı,3 kaju, 1 fincan sade türk kahvesi
18.15: 3 tüm patates (fırında baharatlı), 2 tabak kinoa'dan yaptığım kısır
4 lt su
3 fincan bitki çayı(yeşilçay+rezene)
1 maden suyu
spor olarak akşam 45 dk yürüyüş ve 10 dk kol çalışmayı düşünüyorum.

Homely_angel kinoalı salata yapınca kısıra benzetmiştim,kesin bunun kısırı da vardır dedim ve evet varmış bugün yaptım çoook güzel oldu,tavsiye ederim
normalde sağlıklı kısır yapmak için kışı bekliyordum,karnabahar kısırı için. şimdi yaz kış yapabilirim

Sen yemene rağmen güzel veriyorsun hem sporu da ihmal etmiyorsun günler kısaldı ya ben de dışarı çıkmaya spora gitmeye vaktim olmuyor du da evin kosesinde bekleyen bi bisikletiim vardı onu kurdum onla çalışacam artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…