yağsız,unsuz,şekersiz yediğim için veriyorum bence,rafine şey hiç yok ya :) bisiklet nasıl güzel inceltiyor biliyor musun hemen başla hemenSen yemene rağmen güzel veriyorsun hem sporu da ihmal etmiyorsun günler kısaldı ya ben de dışarı çıkmaya spora gitmeye vaktim olmuyor du da evin kosesinde bekleyen bi bisikletiim vardı onu kurdum onla çalışacak artk
sen de mi ben de. salı günü olmam lazım,olsam da kurtulsam iyice gerginlik de yaptı, evde aynen böyleyim -->Bi de mens oncesiyim ya ondan da oldum sanırım bi olsam da karnm da azck inse
Bisiklet bende 5 senedir var da kullanmıyordum...yağsız,unsuz,şekersiz yediğim için veriyorum bence,rafine şey hiç yok ya :) bisiklet nasıl güzel inceltiyor biliyor musun hemen başla hemen
Aynen ben de çarşamba olmam lazım bi olsam da kurtulsamsen de mi ben de. salı günü olmam lazım,olsam da kurtulsam iyice gerginlik de yaptı, evde aynen böyleyim -->
olunca bir kutlama yapalımAynen ben de çarşamba olmam lazım bi olsam da kurtulsam
şu günler çabuk geçsinAdaçayı içtim az önceama gobus çıktı bi de üstüne üstlük burnunun dibinde uçuk çıktı tam bayramlık oldum fitblack ya alıntı yapamadm hala telefonun ecemisiyim
Günler çabuk geçsin ama tatil bitmesinşu günler çabuk geçsin
Günler çabuk geçsin ama tatil bitmesin
AynenAyyy kesinlikle tatil hiç bitmesin
İyi geceler menü mü yazayım hemen ;
Kahvaltı:yarım simit biraz peynir
Ara:2 erik
Öğle:2 dilim ekmek 1 tabak yoğurtlu patlıcan
Akşam:3 etli dolma 3 kaşık börülce 1 kase yoğurt
Ara: dayanamadım 1 avuç ayçekirdeği yedim
yine iştahım açıldı deli gibi ne bulsam yiyorumnasıl açım nasıl aççç,gözüm doymuyor çünkü
topikçe sizi de darlayarak az yemeye çalışacağım
Aaaa beni unutmayım ben de evdeyim kapının önüne bile çıkamıyorum :)))
yedim valla patlamış mısırları falanSakınnn çek elini her neyse o gıdalardan bakkk bizde alırız elimizesisstttt!!
Sen biraz daha böyle kalacaksın he heeeeamaaa bence cikkk valla o bebişin de temiz havaya ihtiyacı var valla benim olsa çoktan çıkmıştım
Eki Görüntüle 1884532
10.takımdan kucak dolusu sevgiler...
hayirli bayramlar
koskocaman sevgiler 9.takimdan fistiklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?