herkese güzel bayramlar
kızlar kaçamaklarımızda dikkat edelim ( ben de dahil ) verdiğimiz kilolar adam toplayıp geri gelmesin
seviyorum hepinizi
ben özellikle bunu kendime yazdımBen dikkat ediyorum kendi adıma konuşursam. Sabah cokkkkk hafif bir kahvaltı ettim şuana kadarda 1 lt su bitti . :)))))
menüleri paylaş amaBen de dikkat edecek inş
Paylaşcam yazmaynca kaçamak yaptığımi fark ettimmenüleri paylaş ama
ben yazsam bile utanmadan yapıyorum kaçamaklarıPaylaşcam yazmaynca kaçamak yaptığımi fark ettim
Kaç gündür yazmadım net bitmezse yazarım artk biterse de 25imden sonra hergn istisnasız yazarımben yazsam bile utanmadan yapıyorum kaçamakları
sen yaz ama aynen.bayram boyunca bekliyorum
tamam canımKaç gündür yazmadım net bitmezse yazarım artk biterse de 25imden sonra hergn istisnasız yazarım
ben de çok zorlanıyorum deadAy ben kendimi fena saldım bugün ortalıkta yemekten herkes zorla bişeyler yediriyor yayeminle 1 günde 10 kilo almış gibi hissediyorum zaten antibiyotik kullanıyorum iştahım da maşallah bir açıldı allahım durmam lazım yarın benimde kesinlikle ekstra dikkatli olmam lazim gerçi nasıl olcak bilmiyorum anneannem ve türevleri yaşlı teyzelerle
ve hala iştahım deli gibi açık benim de, 4-5 avuç leblebi nedir ya
Ay ben kendimi fena saldım bugün ortalıkta yemekten herkes zorla bişeyler yediriyor yayeminle 1 günde 10 kilo almış gibi hissediyorum zaten antibiyotik kullanıyorum iştahım da maşallah bir açıldı allahım durmam lazım yarın benimde kesinlikle ekstra dikkatli olmam lazim gerçi nasıl olcak bilmiyorum anneannem ve türevleri yaşlı teyzelerle
Burda da öyle nerdeyse ya bu bayram fena gectiben de çok zorlanıyorum dead
haşlanmış mısır,leblebi,patlamış mısır eskiden kaçamağım olurdu şimdi hafif diye yiyorum düşünevde öyle bir ortam var.
deniyorum aprıl ama yiyecekler de hep kalorili şeyler ya :)Deadline bebeğim yeme tut kendini, az tadına baksan olmaz mı porsiyonların küçük olsa mesela
Eki Görüntüle 1884648
5.takımdan kucak dolusu sevgiler,öpücükler hanımlarHerkese mutlu bayramlar,Allah ibadetlerimizi kabul etsin inşallah
Burda da öyle nerdeyse ya bu bayram fena gecti
deniyorum aprıl ama yiyecekler de hep kalorili şeyler ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?