Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

herkese güzel bayramlar
kızlar kaçamaklarımızda dikkat edelim ( ben de dahil ) verdiğimiz kilolar adam toplayıp geri gelmesin
seviyorum hepinizi

Ben dikkat ediyorum kendi adıma konuşursam. Sabah cokkkkk hafif bir kahvaltı ettim şuana kadarda 1 lt su bitti . :)))))

Ben dikkat ediyorum kendi adıma konuşursam. Sabah cokkkkk hafif bir kahvaltı ettim şuana kadarda 1 lt su bitti . :)))))
ben özellikle bunu kendime yazdım vegan olan her şeye atlama potansiyelim var.
sen zaten süpersin
ben de dikkat edeceğim bakalım akşama menü nasıl çıkacak

-bugünkü menüm-
10.30: 1 tabak çeri, 1 kase köz salatası, 1 tabak kinoa kısırı
12.45: 4 avuç leblebi
14.45: 1.5 adet haşlanmış,tuzlu mısır
18.15: 2 tabak soya kıymalı nohut, 1 tabak söğüş salata,1 kase köz salatası
4 lt su
3 fincan bitki çayı ( yeşil çay+ rezene)
1 maden suyu
spor: 2 saat sahilde yürüme

• itiraf notu: dün yazdığım sporu yapamadım

Ay ben kendimi fena saldım bugün ortalıkta yemekten herkes zorla bişeyler yediriyor ya yeminle 1 günde 10 kilo almış gibi hissediyorum zaten antibiyotik kullanıyorum iştahım da maşallah bir açıldı allahım durmam lazım yarın benimde kesinlikle ekstra dikkatli olmam lazim gerçi nasıl olcak bilmiyorum anneannem ve türevleri yaşlı teyzelerle

ben de çok zorlanıyorum dead
haşlanmış mısır,leblebi,patlamış mısır eskiden kaçamağım olurdu şimdi hafif diye yiyorum düşün evde öyle bir ortam var.

Deadline bebeğim yeme tut kendini, az tadına baksan olmaz mı porsiyonların küçük olsa mesela

5.takımdan kucak dolusu sevgiler,öpücükler hanımlar Herkese mutlu bayramlar,Allah ibadetlerimizi kabul etsin inşallah

ben de çok zorlanıyorum dead
haşlanmış mısır,leblebi,patlamış mısır eskiden kaçamağım olurdu şimdi hafif diye yiyorum düşün evde öyle bir ortam var.
Burda da öyle nerdeyse ya bu bayram fena gecti

Deadline bebeğim yeme tut kendini, az tadına baksan olmaz mı porsiyonların küçük olsa mesela
deniyorum aprıl ama yiyecekler de hep kalorili şeyler ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…