Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım afiyet olsun, bir ara tarifini yazar mısın deneyelim bakalım :)

Herkese çok mutlu, çok huzurlu nice bayramlar diliyorum. Benim için bu Bayram çok buruk geçiyor. Çünkü eğer oğlum dursaydı bu hafta doğum görünüyordu. Şimdi çok tatlı telaşlarım olacaktı.

Neyse Bayram günü size de buhran yaratmıyım, iki günlük menümü yazıyım.

Pazar
Kahvaltı 09:45 - 1 kk beyaz peynir, 4 dilim domates, 3 zeytin, 3 adet köy biberi, 3 tk kızılcık marmelatı, 2 dilim köy ekmeği
Öğlen 15:30 - 1 adet karnıyarık, 1 kase domates salatası
Akşam 20:00 - 1 adet etli ekmek, 1 bardak ayran
3 lt su

Pazartesi
Kahvaltı 10:00 - 1 kk beyaz peynir, 2 zeytin, 1 adet salatalık, yarım dilim ekmek
Öğlen 15:00 - bir tabak bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Akşam 19:30 - 5 yk kadar kavurma

2 lt su, 1 adet soda
1 saat kadar basketbol, yarım saat yüzme

Mutluuu huzurlu saglik dolu nice bayramlara kizlar.

maalesef pazar basladigim ev tdmizligini henuz bitiremedim biri gelse ev ayakta gidiyor bir yerlere hic tatli yemedim hic kacamak yapmadim..1 tane cikolata yedim sadece :)

benim için de çok buruk geçiyor bayram ama senin sebebinin yanında solda sıfır kalır
o ortama rağmen menülerde çok iyi gidiyorsun ama

maalesef pazar basladigim ev tdmizligini henuz bitiremedim biri gelse ev ayakta gidiyor bir yerlere hic tatli yemedim hic kacamak yapmadim..1 tane cikolata yedim sadece :)
ooo süpersin!
keşke menü paylaşabilsen sen de takım hareketlenirdi,bak iyi gidiyormuşsun.
ama hiç vaktin de olmuyor ki neyse arada böyle ses vermen de yeter :)

Günaydın kızlar ikinci günden merhabalar gününüz güzel geçer İnşaAllah. Ben sabah pek iyi başlamadım amaa neyse :))))) sonrasından umut edeceğiz...

Canım ahh sadece sabır diliyorum. Tabiki gönül isterki olsaydı doğsaydı ama işte bazen nasip olmuyor Rabbim 'in bir bildiği vardır elbet ki vakti zamanı gelince herşey olacak hep umudunu yüksek tut. İnşaAllah güzel haberlerini yine burada alacağız

Gelelim menülerine güzel gitmiş canım sporuna da bayıldım

Kardes takimimiz hepinize mutlu, huzurlu bayramlar diliyoruz.
4. takimdan sevgilerle.
Eki Görüntüle 1884744

Çokkk teşekkürler kuzummm sizedeee iyi bayramlar sevgiler

Oyyy kolay gelsin umarım çabucak biter. Işık hızında kuzummm sen evdesin, biyerlere gitmeyecek miydiniz siz???

Kızlar selam Bayram'ınız kutlu olsun ben dün menümü yazamadım , çünkü benim minik gece uyumuyor büyük gündüz uyumuyor fena uykusuzum :) dün ki menümü yazayım:
Kahvaltı:1 bardak süt yarım simit
Öğlen: 1 yumurta domates salatalık 7 yeşil zeytin biraz peynir
Ara:1 incir 2 erik yarım şeftali
Akşam :3 küçük dolma , yarım tabak börülce 1 kase yoğurt
Not: dün 2 tane minicik çikolata yedim şekersiz kahvenin yanında çok uykusuzdum baskı yaptılar ye enerji olsun diye:)

Canımmm çok yorulmuşsun kıyamam diğer minik kaç yaşında seninkiler kız erkek hangisi?

Selam kızlar herkese iyi bayramlar
Bayraminiz mübarek olsun sevdiklerinizle nice bayramlar görürsünüz inşaAllah
Cumartesi pazar geç saatlere kadar temizlik yaptım evi ancak toparlayabildim.
Evde pineklyenlerden biride benim dün kendime izin verdim bol bol dinlenip beslendim
Bugün tekrar düzenime dönmeye çalışıyorum ama üzerimde miskinlik var imdat yardım edin kurtulayim moddan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…