- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Homely_angel kinoalı salata yapınca kısıra benzetmiştim,kesin bunun kısırı da vardır dedim ve evet varmış bugün yaptım çoook güzel oldu,tavsiye ederim
normalde sağlıklı kısır yapmak için kışı bekliyordum,karnabahar kısırı için. şimdi yaz kış yapabilirim
mutlaka dene :)Canım afiyet olsun, bir ara tarifini yazar mısın deneyelim bakalım :)
Evet ya sanırım %90 tatile gitti :))))) biz de evde pinekliyelim! Aslında bende istiyordum ama nedense eşimden bir ışık sinyal alamadım bizde bugün kabristan ziyareti yapmayı düşünüyoruz...
benim için de çok buruk geçiyor bayram ama senin sebebinin yanında solda sıfır kalırHerkese çok mutlu, çok huzurlu nice bayramlar diliyorum. Benim için bu Bayram çok buruk geçiyor. Çünkü eğer oğlum dursaydı bu hafta doğum görünüyordu. Şimdi çok tatlı telaşlarım olacaktı.
Neyse Bayram günü size de buhran yaratmıyım, iki günlük menümü yazıyım.
Pazar
Kahvaltı 09:45 - 1 kk beyaz peynir, 4 dilim domates, 3 zeytin, 3 adet köy biberi, 3 tk kızılcık marmelatı, 2 dilim köy ekmeği
Öğlen 15:30 - 1 adet karnıyarık, 1 kase domates salatası
Akşam 20:00 - 1 adet etli ekmek, 1 bardak ayran
3 lt su
Pazartesi
Kahvaltı 10:00 - 1 kk beyaz peynir, 2 zeytin, 1 adet salatalık, yarım dilim ekmek
Öğlen 15:00 - bir tabak bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Akşam 19:30 - 5 yk kadar kavurma
2 lt su, 1 adet soda
1 saat kadar basketbol, yarım saat yüzme
rica ederim,ben bunu bir de gavurdağı salatasına kattım sumaklı, pul biberli, cevizli falan öyle de çok güzel oldu. her versiyonunu deneyip yapıyorum şu anDeneyeceğim eve dönünce, teşekkürler
ooo süpersin!Mutluuu huzurlu saglik dolu nice bayramlara kizlar.
maalesef pazar basladigim ev tdmizligini henuz bitiremedimbiri gelse ev ayakta gidiyor bir yerlere hic tatli yemedim hic kacamak yapmadim..1 tane cikolata yedim sadece :)
Herkese çok mutlu, çok huzurlu nice bayramlar diliyorum. Benim için bu Bayram çok buruk geçiyor. Çünkü eğer oğlum dursaydı bu hafta doğum görünüyordu. Şimdi çok tatlı telaşlarım olacaktı.
Neyse Bayram günü size de buhran yaratmıyım, iki günlük menümü yazıyım.
Pazar
Kahvaltı 09:45 - 1 kk beyaz peynir, 4 dilim domates, 3 zeytin, 3 adet köy biberi, 3 tk kızılcık marmelatı, 2 dilim köy ekmeği
Öğlen 15:30 - 1 adet karnıyarık, 1 kase domates salatası
Akşam 20:00 - 1 adet etli ekmek, 1 bardak ayran
3 lt su
Pazartesi
Kahvaltı 10:00 - 1 kk beyaz peynir, 2 zeytin, 1 adet salatalık, yarım dilim ekmek
Öğlen 15:00 - bir tabak bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Akşam 19:30 - 5 yk kadar kavurma
2 lt su, 1 adet soda
1 saat kadar basketbol, yarım saat yüzme
Kardes takimimiz hepinize mutlu, huzurlu bayramlar diliyoruz.
4. takimdan sevgilerle.
Eki Görüntüle 1884744
Mutluuu huzurlu saglik dolu nice bayramlara kizlar.
maalesef pazar basladigim ev tdmizligini henuz bitiremedimbiri gelse ev ayakta gidiyor bir yerlere hic tatli yemedim hic kacamak yapmadim..1 tane cikolata yedim sadece :)
Kızlar selam Bayram'ınız kutlu olsun ben dün menümü yazamadım , çünkü benim minik gece uyumuyor büyük gündüz uyumuyor fena uykusuzum :) dün ki menümü yazayım:
Kahvaltı:1 bardak süt yarım simit
Öğlen: 1 yumurta domates salatalık 7 yeşil zeytin biraz peynir
Ara:1 incir 2 erik yarım şeftali
Akşam :3 küçük dolma , yarım tabak börülce 1 kase yoğurt
Not: dün 2 tane minicik çikolata yedim şekersiz kahvenin yanında çok uykusuzdum baskı yaptılar ye enerji olsun diye:)
2 kız büyük 3 yaş 9 ay küçük bugün 12 günlük :)Canımmm çok yorulmuşsun kıyamam diğer minik kaç yaşında seninkiler kız erkek hangisi?
2 kız büyük 3 yaş 9 ay küçük bugün 12 günlük :)
Ay dimi diyorum 35 yaşında hala genç ve özgür olabilirim :) umut işteOyyyyy Maşallah kuzucuklaraÇok da küçükler. Ama biraz büyüsünler senden rahatı da olmayacak orası kesin canım
Kesinlikle öyle olacaksın :))))) asıl güzel yaşlar 35den sonra başlar yaşayan bilirAy dimi diyorum 35 yaşında hala genç ve özgür olabilirim :) umut işte
nedeen,ne olduGünaydın kızlar ikinci günden merhabalargününüz güzel geçer İnşaAllah. Ben sabah pek iyi başlamadım amaa neyse :))))) sonrasından umut edeceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?