Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım menü süper, o çikolatayı da zaten bebişlerin peşinde koşturmaktan yakmışsındır sen :)
2 kız büyük 3 yaş 9 ay küçük bugün 12 günlük :)
ayy minnaklar dahaa çok
canım toparladın değil mi tamamen? sağlığın yerinde olsun da hepsini yaparsın. bence önce spor yap sonra güzel bir duş al,inanılmaz enerji toplarsın

ben de regl oldum sonunda ilk defa bu kadar sevindim ,aslında tam zamanında oldum ama pms çok sancılı geçti bu sefer.
sıcak su torbam ve bitki çaylarımla bugün ben de miskinim.
Oh gözün aydın canım evet öyle yapicam evden çıkmadan videolardan spor yapmayı düşünüyorum leslie ile başlayayim bakalım dışarı çıkmak istemiyorum evde odalarda gezinti çok güzel :)))

Oh gözün aydın canım evet öyle yapicam evden çıkmadan videolardan spor yapmayı düşünüyorum leslie ile başlayayim bakalım dışarı çıkmak istemiyorum evde odalarda gezinti çok güzel :)))
haha tamam o zaman sana güzel sporlar,bol enerjiler
Bende bitki çaylarina ağırlık vereyim bugünlerde atayim su odemi ve fazlaliklari
evet adaçayı,rezene,yeşil çay

-bugünkü menüm-
11.40: 1 muz, 4 ceviz
13.40: 1 enginar, 1 büyük tabak bamya yemeği
17.00: 1 tabak bamya, 2 tabak kinoalı salata, 16 yer fıstığı
3 lt su
3 bardak bitki çayı ( adaçayı+ rezene+yeşil çay)
spor yok.

Selam kizlar soylemeden gecemeyecegim. Az su tuketimi de odeme neden oluyor ve ictiginiz her kahve cay icin belli bir oranda su arttirimi yapmaniz lazim. Tabi bu meyve sulari ve icmeyin ama icerseniz gazlilar icin de gecerli.

ApriL_2007 maalesef esim cuma calisiyor. C.tesi yola cikip ufak bir gezi yapacagiz. Karadeniz turumuz yalan oldu.

Çalışan kadının en zevk aldığı zaman odalardan odaya gezmek haklı olarak tadını çıkar kuzummm

Kızlar merhaba ilk defa bu bayramda gezerken ikramları kabul etmedim.. Hep geri cevirdim Bu kadar emeği boşa cevirmekten iyidir
İşte bu süpersin canımmmm başarmışsın sen olmuşsun tamam

akşam yemeğinin üstüne bir de 4 avuç leblebi yedim!!
eskiden buraya yazınca yemiyordum şimdi o da fark etmiyor

Aaaa neden oldu öyle??? Yapma kuzumm yetmiyor mu ki yediklerin acaba iştahın açıldı sanırım geçemedi bu durum

Anladım canım neyse diğer planınız olur İnşaAllah

Kızlar günaydın dün ki menümü yazayım dün gece giremedim uyudum uyandım uyudum uyandım :) ....,,
Kahvaltı:1 dilim ekmek biraz peynir
Ara:1 kase üzüm
Öğlen:ton balıklı salata
Ara:1 bardak süt 1 şeftali
Akşam:5 köfte ve patates, köfte ve patates fırında pişti, köfteler yemek kaşığı kadar patateste 1 büyük boy patates kadar yemişimdir
Kaçamak ; kızımın gofretinden tırtıkladım azıcık bayram gelince kaçamak yapasım geldi ya da uykusuzluktan kan şekerim düşüyor tatlıya saldırmak istiyorum ama tutuyorum kendimi

Aaaa neden oldu öyle??? Yapma kuzumm yetmiyor mu ki yediklerin acaba iştahın açıldı sanırım geçemedi bu durum
geçemedi ben de en hafif olanı leblebi diye onunla bastırmaya çalışıyorum. ama bugün yemekleri daha fazla yiyeyim belki tutar
spor salonu kapalı,açılsın acısını çıkartacağım

Evet canım fazlasıyla tadını çıkarıyorum iyi oldu bu tatil bugün tam anlamıyla başladım kaldığım yerden hergun kaçamak yaptım itiraf edeyim ama bitti artık yola devam ediyorum artık yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…