canım menü süper, o çikolatayı da zaten bebişlerin peşinde koşturmaktan yakmışsındır sen :)Kızlar selam Bayram'ınız kutlu olsun ben dün menümü yazamadım , çünkü benim minik gece uyumuyor büyük gündüz uyumuyor fena uykusuzum :) dün ki menümü yazayım:
Kahvaltı:1 bardak süt yarım simit
Öğlen: 1 yumurta domates salatalık 7 yeşil zeytin biraz peynir
Ara:1 incir 2 erik yarım şeftali
Akşam :3 küçük dolma , yarım tabak börülce 1 kase yoğurt
Not: dün 2 tane minicik çikolata yedim şekersiz kahvenin yanında çok uykusuzdum baskı yaptılar ye enerji olsun diye:)
ayy minnaklar dahaa çok2 kız büyük 3 yaş 9 ay küçük bugün 12 günlük :)
canım toparladın değil mi tamamen? sağlığın yerinde olsun da hepsini yaparsın. bence önce spor yap sonra güzel bir duş al,inanılmaz enerji toplarsınSelam kızlar herkese iyi bayramlar
Bayraminiz mübarek olsun sevdiklerinizle nice bayramlar görürsünüz inşaAllah
Cumartesi pazar geç saatlere kadar temizlik yaptım evi ancak toparlayabildim.
Evde pineklyenlerden biride benim dün kendime izin verdim bol bol dinlenip beslendim
Bugün tekrar düzenime dönmeye çalışıyorum ama üzerimde miskinlik var imdat yardım edin kurtulayim moddan
Oh gözün aydın canım evet öyle yapicam evden çıkmadan videolardan spor yapmayı düşünüyorum leslie ile başlayayim bakalım dışarı çıkmak istemiyorum evde odalarda gezinti çok güzel :)))ben de regl oldum sonundailk defa bu kadar sevindim ,aslında tam zamanında oldum ama pms çok sancılı geçti bu sefer.
sıcak su torbam ve bitki çaylarımla bugün ben de miskinim.
hahaOh gözün aydın canım evet öyle yapicam evden çıkmadan videolardan spor yapmayı düşünüyorum leslie ile başlayayim bakalım dışarı çıkmak istemiyorum evde odalarda gezinti çok güzel :)))
evet adaçayı,rezene,yeşil çayBende bitki çaylarina ağırlık vereyim bugünlerde atayim su odemi ve fazlaliklari
Ay evet yaaa öyle umuyorum benim minik 2 yaşına geldi mi ben 34 olurum rahat olurum diye düşünüyorumKesinlikle öyle olacaksın :))))) asıl güzel yaşlar 35den sonra başlar yaşayan bilirşuan 35i bitmiş bir tecrübeli olarak akıl vermiş olayımmm:))))))
Ben de dün oldum vegan azck rahatlasin ama benim ağrıyorben de regl oldum sonundailk defa bu kadar sevindim ,aslında tam zamanında oldum ama pms çok sancılı geçti bu sefer.
sıcak su torbam ve bitki çaylarımla bugün ben de miskinim.
süpersin beybiKızlar merhaba ilk defa bu bayramda gezerken ikramları kabul etmedim.. Hep geri cevirdimBu kadar emeği boşa cevirmekten iyidir
benim dee,hem de öyle böyle değilBen de dün oldum vegan azck rahatlasin ama benim ağrıyor
Bi de şimdi eşimin memlekete geldik buz gibi vay halimesüpersin beybi
benim dee,hem de öyle böyle değilki düşün şu havada termoforla geziyorum evde
sen de kendini sıcak tutBi de şimdi eşimin memlekete geldik buz gibi vay halimesen evdesn kendine dikkat et
Oh gözün aydın canım evet öyle yapicam evden çıkmadan videolardan spor yapmayı düşünüyorum leslie ile başlayayim bakalım dışarı çıkmak istemiyorum evde odalarda gezinti çok güzel :)))
İşte bu süpersin canımmmmKızlar merhaba ilk defa bu bayramda gezerken ikramları kabul etmedim.. Hep geri cevirdimBu kadar emeği boşa cevirmekten iyidir
akşam yemeğinin üstüne bir de 4 avuç leblebi yedim!!
eskiden buraya yazınca yemiyordum şimdi o da fark etmiyor
Selam kizlar soylemeden gecemeyecegim. Az su tuketimi de odeme neden oluyor ve ictiginiz her kahve cay icin belli bir oranda su arttirimi yapmaniz lazim. Tabi bu meyve sulari ve icmeyin ama icerseniz gazlilar icin de gecerli.
ApriL_2007 maalesef esim cuma calisiyor. C.tesi yola cikip ufak bir gezi yapacagiz. Karadeniz turumuz yalan oldu.
geçemediAaaa neden oldu öyle??? Yapma kuzumm yetmiyor mu ki yediklerin acaba iştahın açıldı sanırım geçemedi bu durum
Evet canım fazlasıyla tadını çıkarıyorum iyi oldu bu tatil bugün tam anlamıyla başladım kaldığım yerden hergun kaçamak yaptım itiraf edeyim ama bitti artık yola devam ediyorum artık yeter :)Çalışan kadının en zevk aldığı zaman odalardan odaya gezmek haklı olaraktadını çıkar kuzummm
İşte bu süpersin canımmmmbaşarmışsın sen olmuşsun tamam
Aaaa neden oldu öyle??? Yapma kuzumm yetmiyor mu ki yediklerin acaba iştahın açıldı sanırım geçemedi bu durum
Anladım canım neyse diğer planınız olur İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?