canım şekerinin düşmesi çok normal çünkü az yiyorsun benceKızlar günaydın dün ki menümü yazayım dün gece giremedim uyudum uyandım uyudum uyandım :) ....,,
Kahvaltı:1 dilim ekmek biraz peynir
Ara:1 kase üzüm
Öğlen:ton balıklı salata
Ara:1 bardak süt 1 şeftali
Akşam:5 köfte ve patates, köfte ve patates fırında pişti, köfteler yemek kaşığı kadar patateste 1 büyük boy patates kadar yemişimdir
Kaçamak ; kızımın gofretinden tırtıkladım azıcık bayram gelince kaçamak yapasım geldi ya da uykusuzluktan kan şekerim düşüyor tatlıya saldırmak istiyorum ama tutuyorum kendimi
ben de öyle dedim ama sor bakayım ben yapıyor muyumKızlar evet kahvaltı çok önemli. Hem erken yapmalıyız hemde sağlam
-bugünkü menüm-
10.30: 1 dilim tb ekmek, 2 tatlı kaşığı tahin+pekmez
12.45: 1 enginar,2 tabak soya kıymalı nohut, 15 yk sebzeli bulgur pilavı, 6 yer fıstığı
16.15: 10 yer fıstığı, 3 ceviz
20.00: 1 tarçınlı elma
*akşam 4'ten sonra full dışarıdaydım.
4 lt su
2 fincan yeşil çay
1 maden suyu
spor yok.
april valla dünün üzerine tekrar pilav yemezdim ama dışarı çıkacağımızı öğrenince dedim ki yiyecek bir şey bulamayacaksın vegan, tıkın tıkınabildiğin kadarNeyse akşam bişey yemediğin için o 15 kaşıklı pilavı görmeyeceğim :)))))
april valla dünün üzerine tekrar pilav yemezdim ama dışarı çıkacağımızı öğrenince dedim ki yiyecek bir şey bulamayacaksın vegan, tıkın tıkınabildiğin kadaryanıma da sefer tasımla kuruyemiş ve meyve koydum işte öyle dengeledim
sen nasılsın bu arada?
aynen kavrulmamış candırİyi yapmışsın canım özellikle kuruyemiş kısmın süper ama sakın kavrulmamış olsun ok? İyiyim canım valla hep koşuşturmaca içinde geçiyor tatil biraz yoruldum ! Sadece o var gerisi süper sen nasılsın bebeğim??)
aynen kavrulmamış candır
tatilde ben de ruhen yoruldum resmen,bitsin bence artık bayramonun dışında süperim:) regl de oldum şişkinlik gitti,tartı sonuçları güzel haftaya da full sporr.
bundan sonra deli gibi spor yapacağımçok aksattım.
canım doktora gittin mi bu konu için? insanda büyük sıkıntı yapıyor çünküOooo süperr ben hala olamadım. Sis sisss patlıcam! Aynen bende ptesiden sonra çok asılacağım çokkkk!!
canım doktora gittin mi bu konu için? insanda büyük sıkıntı yapıyor çünkü
Selam kızlar iyi geceler nihayet bayram el öpme bklavalar sarmalar kavurma fasilllari bitti :) bu kadar saydim ama merak etmeyin yemedim valla en sevdiğim anacigimin baklavasini bilem yemedim :) bu arada ben siteye giremiyorum ya chrome benm sifremi algilamiyor galiba giriş yap diyorum olmuyor tekrar şifre soruyor su anda da eşimin telden yaziyorum napcam bilemedim
Merhaba kızlar Hayırlı cumalar
Sabah erkenden yürüyüşe çıktim güzel havaları kacirmayayim dedim sonra cok ariycaz
Yarin iki günlük ayran detoksu yapmayı dusunuyorum belki temizlerim vucudumdaki fazla besin kirliliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?