Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım şekerinin düşmesi çok normal çünkü az yiyorsun bence kahvaltıyı mesela daha sağlam yapsan.

-bugünkü menüm-
12.00: 4 ceviz
12.30: 12 tane yer fıstığı, 2 tabak soslu çeri, 9 siyah zeytin, 1 tabak salatalık,biber
14.15: 1 muz
18.00: 2 tabak bamya yemeği, 17 yk domatesli biberli bulgur pilavı
2 fincan yeşil çay
3 lt su
1 maden suyu
spor henüz yapmadım deli gibi yürümeliyim bugün

1.5 saat yürüdüm,ama keşke hiç çıkmasaydım sahile. bizimkiler çekirdek çitlerken ben de 1 paket tadım leblebi yedim,90 gr kadar
burası da benim ağlama duvarım gibi oldu kimse yok neyse günahımı çıkarttım ben gidiyorum

Kızlar selam dün giremedim pek, gece 2 kere uyandı minik kuzu ben de bayıldım uyudum resmen bir düzen oturtsaydım gerisi kolay :) dün ki menümü yazayım
Kahvaltı:1 dilim ekmek 1 yumurta domates
Ara:1 şeftali
Öğlen:1 dilim kek (bol üzümlü az şekerli) 1 bardak süt
Akşam: bol bol et :) 3 şiş kuşbaşı 1 şiş ciğer ve 3 adet kaburga bol salata ekmek 1 dilimden az
Ara: yiyemedim uyumuşum:)
Bugün kayınvalidem gidiyor yarın ortalığı toplayıp temizleyeceğim evde yatılı misafir olunca olur olmaz bir düzensizlik oluyor ben de çok takıntılıyımdır sağolsun çok yardımcı oldu ama yarından sonra ben tam düzenime dönerim inşallah bu haftada hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum ya kaçamak yaptığım içindir hadi hayırlısı

Selam herkese evde olmak guzelde ben duzen oturtamadim uyku yemek karıştı birbirine saatlerin hiç tutmuyor ise başlamayı bekliyorum dört gözle

-bugünkü menüm-
10.30: 1 dilim tb ekmek, 2 tatlı kaşığı tahin+pekmez
12.45: 1 enginar,2 tabak soya kıymalı nohut, 15 yk sebzeli bulgur pilavı, 6 yer fıstığı
16.15: 10 yer fıstığı, 3 ceviz
20.00: 1 tarçınlı elma
*akşam 4'ten sonra full dışarıdaydım.
4 lt su
2 fincan yeşil çay
1 maden suyu
spor yok.

Kızlar bende uğrayamıyorum malesefff çünkü eşim evde hep yoğunuz, hep doluyuz ptesi den sonra daha çok olacağım tabiki de :))))))

Neyse akşam bişey yemediğin için o 15 kaşıklı pilavı görmeyeceğim :)))))

Neyse akşam bişey yemediğin için o 15 kaşıklı pilavı görmeyeceğim :)))))
april valla dünün üzerine tekrar pilav yemezdim ama dışarı çıkacağımızı öğrenince dedim ki yiyecek bir şey bulamayacaksın vegan, tıkın tıkınabildiğin kadar yanıma da sefer tasımla kuruyemiş ve meyve koydum işte öyle dengeledim
sen nasılsın bu arada?

İyi yapmışsın canım özellikle kuruyemiş kısmın süper ama sakın kavrulmamış olsun ok? İyiyim canım valla hep koşuşturmaca içinde geçiyor tatil biraz yoruldum ! Sadece o var gerisi süper sen nasılsın bebeğim??)

aynen kavrulmamış candır
tatilde ben de ruhen yoruldum resmen,bitsin bence artık bayram onun dışında süperim:) regl de oldum şişkinlik gitti,tartı sonuçları güzel haftaya da full sporr.
bundan sonra deli gibi spor yapacağım çok aksattım.

Oooo süperr ben hala olamadım. Sis sisss patlıcam! Aynen bende ptesiden sonra çok asılacağım çokkkk!!

Selam kızlar iyi geceler nihayet bayram el öpme bklavalar sarmalar kavurma fasilllari bitti :) bu kadar saydim ama merak etmeyin yemedim valla en sevdiğim anacigimin baklavasini bilem yemedim :) bu arada ben siteye giremiyorum ya chrome benm sifremi algilamiyor galiba giriş yap diyorum olmuyor tekrar şifre soruyor su anda da eşimin telden yaziyorum napcam bilemedim

Merhaba kızlar Hayırlı cumalar
Sabah erkenden yürüyüşe çıktim güzel havaları kacirmayayim dedim sonra cok ariycaz
Yarin iki günlük ayran detoksu yapmayı dusunuyorum belki temizlerim vucudumdaki fazla besin kirliliğini

canım doktora gittin mi bu konu için? insanda büyük sıkıntı yapıyor çünkü

Canım tabii ki gittim, hiç bir sorun yok zayıfla dediler zayıfladık hala oluyor yine ara sıra böyle!

Yemedin heee süpersin canımm umarım düzelir o durum yoksa nasıl sana ulaşacağız. Hepp gel lütfen...

Canımmm iyi yürüyüşler evet son güzel havalar iyi yapmışsın. Detoks da güzel fikir eğer uygularsan yararı olur bikaç günlük olanlar tercihimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…