- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
canım bence zayıfladıktan sonra yeniden gitsen iyi olurdu,her şeyi kiloya bağlıyorlar zaten kilolu oluncaCanım tabii ki gittim, hiç bir sorun yok zayıfla dediler zayıfladık hala oluyor yine ara sıra böyle!
Yemedin heee süpersincanımm umarım düzelir o durum yoksa nasıl sana ulaşacağız. Hepp gel lütfen...
Canımmm iyi yürüyüşlerevet son güzel havalar iyi yapmışsın. Detoks da güzel fikir eğer uygularsan yararı olur bikaç günlük olanlar tercihimdir.
Tatlım geçenlerde de gittim. Bir şey bulamadılar:)))))))canım bence zayıfladıktan sonra yeniden gitsen iyi olurdu,her şeyi kiloya bağlıyorlar zaten kilolu olunca
Evet bende çok fazla yapamiyorum uyamam zaten bozarim :) İki gün iyidirCanım tabii ki gittim, hiç bir sorun yok zayıfla dediler zayıfladık hala oluyor yine ara sıra böyle!
Yemedin heee süpersincanımm umarım düzelir o durum yoksa nasıl sana ulaşacağız. Hepp gel lütfen...
Canımmm iyi yürüyüşlerevet son güzel havalar iyi yapmışsın. Detoks da güzel fikir eğer uygularsan yararı olur bikaç günlük olanlar tercihimdir.
canım o zaman bünyesel,sen olmana yakın dönemlerde günde 1 fincan rezene,1 fincan adaçayı içsen inan bana etkisi olacak. dene bir bakalımTatlım geçenlerde de gittim. Bir şey bulamadılar:)))))))
iki gün detoks niyetine az yağlı vegan beslensene :) nasıl hissedeceksin merak ediyorum. çünkü detokslarda pek hayvansal ürün olmaz geneldeEvet bende çok fazla yapamiyorum uyamam zaten bozarim :) İki gün iyidir
Vayy sırrın buymuş demek :)Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız ilk adım olarak elinize büyükçe bir çöp poşeti alın buzdolabındaki tüm hayvansal besinleri, yağı ve şekeri içine doldurup sevmediğiniz birine verin :)
Yağsız şekersiz bitkisel beslenme rağmen istedikleri kadar kilo veremeyenlerin yeşil-beyaz dengesine dikkat etmeleri gerekir. Zayıflama arabasında yeşiller gaz, beyazlar frendir. Hızlı zayıflamak isteyenlerin yeşilleri artırması, beyazları azaltması gerekir. Yeşillerden kastım, ıspanak, semizotu, marul, kuzukulağı, maydanoz, roka gibi aklınıza gelen tüm yeşil yapraklılardır. Bakliyat ve tam tahıllı ürünler, havuç, patates gibi nişastadan zengin sebzeler “beyaz” grubuna girer. Çiğ yeşillik miktarını günde 400 gram ve üzerinde tutmanız halinde kilonuza ve metabolizma hızınıza göre değişmekle birlikte ayda 4 - 8 kilogram arasında kilo verirsiniz. (400 gram yeşilliğin ne kadar olduğunu anlamak için bir seferliğine yıkayıp kuruladıktan sonra tartıp miktarı görmenizi öneririm.)
Sadece kilo vermek değil sağlık için de tek yol: Az Yağlı Bitkisel Beslenmedir
(1) Allen NE, The associations of diet with serum insulin-like growth factor I and its main binding proteins in 292 women meat-eaters, vegetarians, and vegans. Cancer Epidemiol
sır değil burada hepp söylüyorum ama sen yeni olduğun için bilmiyorsun tabiiVayy sırrın buymuş demek :)
bu hafta yoktu canım,haftaya cuma varKızlar selam bugün bildirim var mıydı?
günaydın minnoşlaaarrr , geçmiş bayramınınz kutlu olsunn
ben maalesef ipin ucunu kaçırdım , berbat haldeyim . dün sabah 73 kilo geldim gözlerime inanamadım..
artık günlük menülerimi yazıcam size .. kendime süre verdim 1 şubata kadar 60 ın altına düşücem .. artık hep sizdeyim kabul ederseniz..
dünkü menüm
09:30 : sütlü nescafe
12:00 yarım kase ezogelin çorba, 1 tabak ıspanak, 150 gr yarım yağlı yoğurt
16:00 7,8 tane beyaz leblebi, 1 incir
19:30 yeşil çay, 1 dilim kızarmış ekmek, bir parça peynir, 1 avuç fıstık
su:3.5 lt
spor:45 dk koşu bandında yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?