- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.570
- 348
Tünaydın kızlar :)
Dün akşam geç saatlere kadar turşu kurduk çok yorulmuşum sabah zor uyandım bugun de bamya aticam dondurucuya ilk defa deniycem bakalım nasıl olacak
fitblack canım başladım ayran detoksuna önümüzdeki hafta sonu da vegan tarzı beslenmeyi denerim sebzeyi çok severim zaten oldum olası
canımben maalesef ipin ucunu kaçırdım , berbat haldeyim . dün sabah 73 kilo geldim gözlerime inanamadım..
artık günlük menülerimi yazıcam size .. kendime süre verdim 1 şubata kadar 60 ın altına düşücem .. artık hep sizdeyim kabul ederseniz..
süper bir başlangıçdünkü menüm
09:30 : sütlü nescafe
12:00 yarım kase ezogelin çorba, 1 tabak ıspanak, 150 gr yarım yağlı yoğurt
16:00 7,8 tane beyaz leblebi, 1 incir
19:30 yeşil çay, 1 dilim kızarmış ekmek, bir parça peynir, 1 avuç fıstık
su:3.5 lt
spor:45 dk koşu bandında yürüyüş
bitkilerin gücü adınaa !GünaydınnnnnC.tesi günümüzden merhabalar herkese.
fitblack kuzum güzel bilgiler için teşekkür ederim kesinlikle en sağlam beslenme şekli bitkisel
tamam canım ayran da güzel toksin attırır,sigara falan içiyorsan özellikle ( ama umarım içmiyorsundur)Tünaydın kızlar :)
Dün akşam geç saatlere kadar turşu kurduk çok yorulmuşum sabah zor uyandım bugun de bamya aticam dondurucuya ilk defa deniycem bakalım nasıl olacak
fitblack canım başladım ayran detoksuna önümüzdeki hafta sonu da vegan tarzı beslenmeyi denerim sebzeyi çok severim zaten oldum olası
tamam canım ayran da güzel toksin attırır,sigara falan içiyorsan özellikle ( ama umarım içmiyorsundur)
biz hep bamya atarız dondurucuya çok güzel oluyor,kışın bamya diye sayıklıyorum yoksa
aynen sigara çok zararlıSigara sakınnn içmeyelim ne olur
Bamyayıda hiç sevmem size afiyet olsun :)))))
aynen sigara çok zararlıumarım takımda içen yoktur
bamya sevilmez mi bence güzel yapan birinin elinden yememişsin sen
Guncellemelerimi yaptım da düzeldi neyse ki artikin burdayım :) bi öncesi sonrası resim yapicam ama pcden eski halimi bulmam lazım :) yemedim valla bitki çayı iciuorum o iştahı kapatıyor zaten :)Canım tabii ki gittim, hiç bir sorun yok zayıfla dediler zayıfladık hala oluyor yine ara sıra böyle!
Yemedin heee süpersincanımm umarım düzelir o durum yoksa nasıl sana ulaşacağız. Hepp gel lütfen...
Canımmm iyi yürüyüşlerevet son güzel havalar iyi yapmışsın. Detoks da güzel fikir eğer uygularsan yararı olur bikaç günlük olanlar tercihimdir.
Merhaba toplamda kaç kilo verdin canmGuncellemelerimi yaptım da düzeldi neyse ki artikin burdayım :) bi öncesi sonrası resim yapicam ama pcden eski halimi bulmam lazım :) yemedim valla bitki çayı iciuorum o iştahı kapatıyor zaten :)
Sizin de geçmiş bayramınız mübarek olsun.. Tebrikler.. Darısı bize böyle kilo verenleri gördükçe ayrı bi motive oluyoruz teşekkür ederiz yazdığınız içinSelam arkadaslar ben 1. Grubun eski tombik kizlarindan :) Tatilden dondum sizlere merhaba demek icin geldim. Gecmis bayraminiz mubarek olsun yediginiz ictiginiz kas olsunBen bir aydir annemin yanindaydim tabi zayif gorunce beni dayadi onume yemekleri her saat basi elinde bi tabak tartida yok. Dedim gene gruba donecegim herhalde ama bugun ilk tartildim 46 yani tam 46 istedigim hayal ettigim kilo Yani kizlar diyet saglikli beslenme basta zor oluyor ama alisinca butun engellere anne yemekleri akraba ziyafet sofralarina ragmen verebiliyorsunz
canım bırakabilirsin ayrıca kilo verirken de bırakabilirsin. annem sigarayı bıraktı geçen yıl 7 kilo da verdi.ApriL_2007 fitblack çok utandım ben iciyorum sigara maalesef ama tesadüf ki bu ara bırakmak düşüncesi hep aklımda hatta gecen gün buraya da yazacaktim acaba hem sigarayi bırakıp hem kilo verebilir miyim nasıl bir yol izlesem diye çünkü artık gerçekten rahatsız oluyorum sağlık ve hijyen açısından koku rahatsız etmeye başladı
Zor gerçekten sigara kendime çok kızıyorum hem sağlıklı beslenmeye çalış hem spor yap hemde sigara iç hiç yakışmıyor bana inşaAllah bırakabilirim
aynen yeşil çay benim de iştahımı çok kesiyorGuncellemelerimi yaptım da düzeldi neyse ki artikin burdayım :) bi öncesi sonrası resim yapicam ama pcden eski halimi bulmam lazım :) yemedim valla bitki çayı iciuorum o iştahı kapatıyor zaten :)
canım sen dün hiç yemek yememişsin kiBugünkü menüm
10:30 azck soğan kavurma, yarım kk peynir 3 zeytin yarım domates yarım salatalık 1/4 simit
12:00 bir şeftali
13.30 bir mandalina
14.30 2 kuru kayisi
15.30 bir kk peynir
18.30 bir tabak salata
21.30 bir kase yoğurt içine 6 kuru kayısı
2 litre su
50 dk kondisyon bisikleti surdum 1300 kalori yakmisim gostergeye göre
Bundan sonra menü yazmaya devam edeceğim yoksa arada kaçamak yapıyorum hiç iyi olmuyor...
Çok acıktım hem de ama yemek yemeye erindimaynen yeşil çay benim de iştahımı çok kesiyor
before after bekleriz
canım sen dün hiç yemek yememişsin kiaç kalmadın mı?
neyse kaçamakların detoksu gibi olsun
Spora bence dedün eve gelince yorgunluktan bayıldığım için menümü yazamadım
-dünkü menüm-
11.30: 2 tabak domates,1 tabak salatalık biber, 8 siyah zeytin
14.00: 2 dilim ananas
15.30: 3 kepçe mercimek çorbası, 5 yk barbunya pilaki, 5 yk kereviz yemeği,1 tabak salata
17.15: 6 ceviz, 2 avuç beyaz leblebi, 2 avuç sarı leblebi
3 lt su
1 yeşil çay
1 maden suyu
spor: sahilde tempolu yürüyüş 3 saat
eve gelince yattığım yeri beğendim
Süpermiş anneni canı gönülden tebrik ediyorum darısı başımacanım bırakabilirsin ayrıca kilo verirken de bırakabilirsin. annem sigarayı bıraktı geçen yıl 7 kilo da verdi.
zaten bence diyet gibi düşünme sağlıklı yaşam olarak düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?