Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oooo hamarat hatun kolay gelsin

canım
hiç üzülme 73 öyle çok korkunç bir rakam değil. ayrıca şu an kiloların yerleşmemiş o yüzden hızla atarsın vücudundan. başladın ya önemli olan o. ve dediğin gibi her gün menünü yaz ki sorumluluk olsun
süper bir başlangıç
Günaydınnnnn C.tesi günümüzden merhabalar herkese.

fitblack kuzum güzel bilgiler için teşekkür ederim kesinlikle en sağlam beslenme şekli bitkisel
bitkilerin gücü adınaa !
ne demek canım vegan olunmasa bile herkes bol yeşillik yemeli bence,o yüzden paylaşayım dedim. meyveden sebzeden korkmayalım yiyelim

tamam canım ayran da güzel toksin attırır,sigara falan içiyorsan özellikle ( ama umarım içmiyorsundur)
biz hep bamya atarız dondurucuya çok güzel oluyor,kışın bamya diye sayıklıyorum yoksa

tamam canım ayran da güzel toksin attırır,sigara falan içiyorsan özellikle ( ama umarım içmiyorsundur)
biz hep bamya atarız dondurucuya çok güzel oluyor,kışın bamya diye sayıklıyorum yoksa

Sigara sakınnn içmeyelim ne olur

Bamyayıda hiç sevmem size afiyet olsun :)))))

aynen sigara çok zararlı umarım takımda içen yoktur
bamya sevilmez mi bence güzel yapan birinin elinden yememişsin sen

Umarım yoktur çünkü gerçekten sağlığa zararlı tam intihar sebebi !

He heee belkide öyle olmuştur ama tadı damak zevkime uymadı bikaç yerde denedim:)))

ApriL_2007 fitblack çok utandım ben iciyorum sigara maalesef ama tesadüf ki bu ara bırakmak düşüncesi hep aklımda hatta gecen gün buraya da yazacaktim acaba hem sigarayi bırakıp hem kilo verebilir miyim nasıl bir yol izlesem diye çünkü artık gerçekten rahatsız oluyorum sağlık ve hijyen açısından koku rahatsız etmeye başladı
Zor gerçekten sigara kendime çok kızıyorum hem sağlıklı beslenmeye çalış hem spor yap hemde sigara iç hiç yakışmıyor bana inşaAllah bırakabilirim

Guncellemelerimi yaptım da düzeldi neyse ki artikin burdayım :) bi öncesi sonrası resim yapicam ama pcden eski halimi bulmam lazım :) yemedim valla bitki çayı iciuorum o iştahı kapatıyor zaten :)

Bugünkü menüm
10:30 azck soğan kavurma, yarım kk peynir 3 zeytin yarım domates yarım salatalık 1/4 simit
12:00 bir şeftali
13.30 bir mandalina
14.30 2 kuru kayisi
15.30 bir kk peynir
18.30 bir tabak salata
21.30 bir kase yoğurt içine 6 kuru kayısı
2 litre su
50 dk kondisyon bisikleti surdum 1300 kalori yakmisim gostergeye göre
Bundan sonra menü yazmaya devam edeceğim yoksa arada kaçamak yapıyorum hiç iyi olmuyor...

Selam arkadaslar ben 1. Grubun eski tombik kizlarindan :) Tatilden dondum sizlere merhaba demek icin geldim. Gecmis bayraminiz mubarek olsun yediginiz ictiginiz kas olsun Ben bir aydir annemin yanindaydim tabi zayif gorunce beni dayadi onume yemekleri her saat basi elinde bi tabak tartida yok. Dedim gene gruba donecegim herhalde ama bugun ilk tartildim 46 yani tam 46 istedigim hayal ettigim kilo Yani kizlar diyet saglikli beslenme basta zor oluyor ama alisinca butun engellere anne yemekleri akraba ziyafet sofralarina ragmen verebiliyorsunz

Sizin de geçmiş bayramınız mübarek olsun.. Tebrikler.. Darısı bize böyle kilo verenleri gördükçe ayrı bi motive oluyoruz teşekkür ederiz yazdığınız için ..

canım bırakabilirsin ayrıca kilo verirken de bırakabilirsin. annem sigarayı bıraktı geçen yıl 7 kilo da verdi.
zaten bence diyet gibi düşünme sağlıklı yaşam olarak düşün

Guncellemelerimi yaptım da düzeldi neyse ki artikin burdayım :) bi öncesi sonrası resim yapicam ama pcden eski halimi bulmam lazım :) yemedim valla bitki çayı iciuorum o iştahı kapatıyor zaten :)
aynen yeşil çay benim de iştahımı çok kesiyor
before after bekleriz
canım sen dün hiç yemek yememişsin ki aç kalmadın mı?
neyse kaçamakların detoksu gibi olsun

dün eve gelince yorgunluktan bayıldığım için menümü yazamadım

-dünkü menüm-
11.30: 2 tabak domates,1 tabak salatalık biber, 8 siyah zeytin
14.00: 2 dilim ananas
15.30: 3 kepçe mercimek çorbası, 5 yk barbunya pilaki, 5 yk kereviz yemeği,1 tabak salata
17.15: 6 ceviz, 2 avuç beyaz leblebi, 2 avuç sarı leblebi
3 lt su
1 yeşil çay
1 maden suyu
spor: sahilde tempolu yürüyüş 3 saat
eve gelince yattığım yeri beğendim

aynen yeşil çay benim de iştahımı çok kesiyor
before after bekleriz

canım sen dün hiç yemek yememişsin ki aç kalmadın mı?
neyse kaçamakların detoksu gibi olsun
Çok acıktım hem de ama yemek yemeye erindim ust uste meyve yedim... Biraz meyve fazla oldu ama tatlıdan iyidir

Spora bence de ama olsun yürümek çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…