Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sizin de geçmiş bayramınız mübarek olsun.. Tebrikler.. Darısı bize böyle kilo verenleri gördükçe ayrı bi motive oluyoruz teşekkür ederiz yazdığınız için ..
Verirsiniz tabiki tam olarak gecen sene bu zamanlar agliyordum burda gitmiyo kizlar kaldi su yaglar diye veriliyormus gidim gidim da olsa sonucta ulastik ya :) Ben mezun oldum bu gruptan ama macera bitmiyor aynen devam korumak icin ki alistigin duzense zor degil. Bir de motivasyon icin diyorum son uc dort senedir alisveris yapmadim oramdan buramdan portledigi icin gobek gogus simit.onceki gun yillarin acisini cikardim hersey indirimde ve ne giysem oluyor. Olmayanda vardi tabi ki ama genis bol geldigi icin oyle gunlerinizde gelecek hiccc moralinizi motivasyonunuzu bozmayin

oyyyy menüye geell.. detoks mu yapıyorsun canımm..spor da harika olmuş..bne de aynı fikirdeyim burya mutlaka yazılamlı yoksa kaçamak yapılıyor
ayyy maviaskcımmm hoşgeldinn.. harikasın vallaaa hep sayıkladığın kilodasın . süppperrssiinnnnnnnnn
menün er zamanki gibi harikaaaaa.. yürüyüşe bayıldımmmmm bayıldımmmmmm
Günaydın kızlar bende sahilde 2 saat yurudum kahvaltımi yaptım hava mis gibi burda bugün evi temizleyeyim iyice malum yarın iş başı :)
senin yürüyüşün de muhteşemmm olmuşş. ay özendim yaaaaaa..
ben en fazla koşu bandına çıkıyorum 30. dkdan sonra sanırsın evde kıyamet kopuyor.. 45 dk zor tamamlıyorum

dünkü menüm
09:00 sütlü nescafe
10:30 1 dilim tam buğday ekmeği, sebzeli omlet- 1 domates-1 salatalık- 50 gr beyaz peynir- 2 dilim kaşar-3 zeytin-1 incir
14:30 2 incir, türk kahvesisade
18:30 2 kase ezogelin çorbası- yarım dilim tam buğday ekmeği
su:3 lt
spor 30 dk leslie

Aynen ben de almıyorum şimdi kıyafet incrlince yazık olmasın darısı bize bol gelsin kıyafetler bi de siz kaç kilo verdiniz

Aynen doktorum yazmaynca kaçamak oluyor detoks de değil ama yemek istemedim

Güzel

Çok acıktım hem de ama yemek yemeye erindim ust uste meyve yedim... Biraz meyve fazla oldu ama tatlıdan iyidir
meyve zayıflatır kilo aldırmaz afiyet olsun balım,detoks gibi olmuş vücudun arınmıştır. ama 2 günden fazla böyle beslenme
Spora bence de ama olsun yürümek çok güzel
yürüyüş her yeri çalıştırıyor derlerdi de inanmazdım. bacaklarımdan çok üst gövdem ağrıyor,kaburgalarım,kollarım,alt karnım gerçekten her yeri çalıştırıyormuş kızlar
Günaydın kızlar bende sahilde 2 saat yurudum kahvaltımi yaptım hava mis gibi burda bugün evi temizleyeyim iyice malum yarın iş başı :)
burada da hava güzeldi,hatta soğumaya başlamış. artık sahile ince mont alıp çıkmanın zamanı gelmiş.
ayrıca spor muhteşem
Süpermiş anneni canı gönülden tebrik ediyorum darısı başıma
canım sigarayı bırakmanın nasıl zor bir şey olduğunu annemden gördüm ve anladım.o yüzden seni anlıyorum ama kafada bitiyor. bir de sakın azaltarak bırakırımlara girme şak diye kes. diğer türlüsü vücuda işkence oluyor.

46 kilo muhteşem canım seni tebrik ediyorum umarım biz de korumadayken böyle yazabiliriz senin gibi

çocuklardan mı yapamıyorsun canım?
ama zaten koşu bandında 45 dakikadan fazla yürüme,eklemlere zarar. düz zeminde çok yürümek iyi değil
ben de koşu bandında 45 dakikayı geçmem mesela,ama sahilde vs dilediğin kadar yürü açık havada

ohh çok güzel sıkı bir kahvaltı,akşam hafif bayıldım

Aynen ben de almıyorum şimdi kıyafet incrlince yazık olmasın darısı bize bol gelsin kıyafetler bi de siz kaç kilo verdiniz
Ben gruba basladigimda 55 56 kiloydum 46 oldum. Ama ilk bu topiklere bes sene once 65 le basladim al ver yapa yapa iste en son 46 yi gordum sabitledim

-bugünkü menüm-
11.20: 2 avuç leblebi, 5 siyah zeytin, 2 tabak domates, 1 tabak salatalık,biber
13.30: 2 dilim ananas
15.00: 1 kase salata,3 kepçe mercimek çorba, 5 yk barbunya pilaki
17.00: 3 büyük patates (fırında,baharatlı), köz çarliston ve kapya biber
3 lt su
3 fincan adaçayı
1 maden suyu
1 türk kahvesi
spor yok hala hamım

Kızlar selam nasılsınız?sonunda gelebildim az önce.nasil yoruldum anlatamam.cok yurudum tatilde ana diyete pek dikkat ettiğim söylenemez.davul gibi şişim ama yarin spora da diyete de kaldiğım yerden devam ediyorum

Kızlar selam nasılsınız?sonunda gelebildim az önce.nasil yoruldum anlatamam.cok yurudum tatilde ana diyete pek dikkat ettiğim söylenemez.davul gibi şişim ama yarin spora da diyete de kaldiğım yerden devam ediyorum

Hoş geldin bal surat yok yok ben gördüm resimlerde hep diyet içecek yiyecek vardı önünde kolay gelsin bende salı salondayım hayırlısı bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…