- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.570
- 348
merhaba canm doğumdan sonra toplamda 13 kilo vermisim 75e kadar cikmistim ite kaka 73e indim baktım olmuyor diyetisyene gittim .. 62yim su an bayadir da sabitim yani almadim hatta burdan 63.9 ile ayrilmisim yani biraz gitmiş bile :)Merhaba toplamda kaç kilo verdin canm
Mutlaka yapicigim :)aynen yeşil çay benim de iştahımı çok kesiyor
before after bekleriz
canım sen dün hiç yemek yememişsin kiaç kalmadın mı?
neyse kaçamakların detoksu gibi olsun
ben de diyetisyene başlamıştım ama diyetisyenimin tayini çıktı gitti artk burda devam ediyorum inşallah gidecek bu kilolarmerhaba canm doğumdan sonra toplamda 13 kilo vermisim 75e kadar cikmistim ite kaka 73e indim baktım olmuyor diyetisyene gittim .. 62yim su an bayadir da sabitim yani almadim hatta burdan 63.9 ile ayrilmisim yani biraz gitmiş bile :)
Herkese günaydın hayırlı sabahlar ayran detoksu ise yaradı eksi ile haftaya başladım çok şükür
Kullanmadim canım bilmiyorum evet resimleri gordum harika bir tatil olmuşkızlar primulut adet geciktirici kullanan var mı?iki gündür bıraktım ama hala regl olamadım.resmen heryerim şiş tartıda da 2 kg artı çıktım.kullandığıma bin pişmanım resmen
canım stresde çok önemli kafana ne kadar takarsan o kadar ertelenir .Kendine başka amaçlar bul hobilerin olsun mümkün mertebe uzaklas bebek fikrinden Allah nasip etmişse o gelecek zaten kendini üzmeGünaydın kızlar, sonunda düzenli internete kavuştum ve döndüm. Üstelik regli de oldum yani bu ay da bebek yok. bu beklemeden o kadar sıkıldım ki bir kaç gündür resmen depresyondaydım. bu beklenti içinde olmaktan sıyrılmam gerekiyor sanırım. ben de karar verdim madem öyle kilo vermeye daha sıkı sarılma, spor yapma zamanı geldi. işi çok sıkı tutarak bugünden itibaren başlıyorum bakalım. umarım kilocuklar 2şer 3er gider.
günaydın kızlar pazartesi sendromu tavan su an bende siz nasılsınız?
kızlar primulut adet geciktirici kullanan var mı?iki gündür bıraktım ama hala regl olamadım.resmen heryerim şiş tartıda da 2 kg artı çıktım.kullandığıma bin pişmanım resmen
canım stresde çok önemli kafana ne kadar takarsan o kadar ertelenir .Kendine başka amaçlar bul hobilerin olsun mümkün mertebe uzaklas bebek fikrinden Allah nasip etmişse o gelecek zaten kendini üzme
ben kullanmıştım 3 yıl önce iki kez. bende olumsuz bir etki yaratmamıştı tatlım, bıraktıktan iki gün sonra olmuştum. Ama bir arkadaşımı çok etkilemişti. 3 hafta filan olamadı. umarım seninki de sıkıntısız geçer.
Kullanmadim canım bilmiyorum evet resimleri gordum harika bir tatil olmuş
Ayran detoksu iki gün uygulanıyor dörder kaşık nohut mercimek bulgur hasliyorsun
Yarım kilo yoğurtla karıştırıp suyla çorba kıvamına getiriyirsun ben biraz köyü kıvamda yapıyorum içine bir salatalık rendeliyorum
Sabah kepek ekmeği salatalık domates zeytin yumurta kahvaltı iki gün aynı
Sonra iki saat ara ile yaptığımız ayranı içiyoruz saat sekize kadar bitmeli bol su bitki çayları iciyoruz detoks yaparken Umarım anlatabilmisimdir
Unuttum canım iki gün ayrı yapıyorsun ayrani
off sorma zaten depresiftim bu ara şu an ağlamak üzereyim.
offf inş canım ya 3.gün bugün.ağrım var ama olmadı haala..acaip ödem yaptı bide davul gibiyim resmen.
bende öyleyim aynen.zaten 10 gün tatilin üstünden işe gelmişim.üstüne bisürü aksilik.en kötüsü regl sendromu..olmadan önce hep sinirli,gergin ve çok mutsuz hissediyordum şimdi üstüne geciktirici kullandım daha fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?