Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu günkü menüm
11:30 bir poaca(ev yapımı pasaya yaptım ben de yedim.kızlar dayanamadım) 4 zytin bir kk peynir
15:30 bir şeftali
18:00 bir kase yeşil mercimek çorbası 8 yk sebze yemeği
20:00 iki bardak patlamış mısır(az yağlı az tuzlu)
21:30 yarım şeftali
2 litre su
1 fincan yeşil çay
45+15 dk bisiklet gostergeye göre yaklaşık 1500 kalori gitti

Merhaba toplamda kaç kilo verdin canm
merhaba canm doğumdan sonra toplamda 13 kilo vermisim 75e kadar cikmistim ite kaka 73e indim baktım olmuyor diyetisyene gittim .. 62yim su an bayadir da sabitim yani almadim hatta burdan 63.9 ile ayrilmisim yani biraz gitmiş bile :)

merhaba canm doğumdan sonra toplamda 13 kilo vermisim 75e kadar cikmistim ite kaka 73e indim baktım olmuyor diyetisyene gittim .. 62yim su an bayadir da sabitim yani almadim hatta burdan 63.9 ile ayrilmisim yani biraz gitmiş bile :)
ben de diyetisyene başlamıştım ama diyetisyenimin tayini çıktı gitti artk burda devam ediyorum inşallah gidecek bu kilolar

Günaydın kızlar, sonunda düzenli internete kavuştum ve döndüm. Üstelik regli de oldum yani bu ay da bebek yok. bu beklemeden o kadar sıkıldım ki bir kaç gündür resmen depresyondaydım. bu beklenti içinde olmaktan sıyrılmam gerekiyor sanırım. ben de karar verdim madem öyle kilo vermeye daha sıkı sarılma, spor yapma zamanı geldi. işi çok sıkı tutarak bugünden itibaren başlıyorum bakalım. umarım kilocuklar 2şer 3er gider.

kızlar primulut adet geciktirici kullanan var mı?iki gündür bıraktım ama hala regl olamadım.resmen heryerim şiş tartıda da 2 kg artı çıktım.kullandığıma bin pişmanım resmen
Kullanmadim canım bilmiyorum evet resimleri gordum harika bir tatil olmuş
Ayran detoksu iki gün uygulanıyor dörder kaşık nohut mercimek bulgur hasliyorsun
Yarım kilo yoğurtla karıştırıp suyla çorba kıvamına getiriyirsun ben biraz köyü kıvamda yapıyorum içine bir salatalık rendeliyorum
Sabah kepek ekmeği salatalık domates zeytin yumurta kahvaltı iki gün aynı
Sonra iki saat ara ile yaptığımız ayranı içiyoruz saat sekize kadar bitmeli bol su bitki çayları iciyoruz detoks yaparken Umarım anlatabilmisimdir
Unuttum canım iki gün ayrı yapıyorsun ayrani

canım stresde çok önemli kafana ne kadar takarsan o kadar ertelenir .Kendine başka amaçlar bul hobilerin olsun mümkün mertebe uzaklas bebek fikrinden Allah nasip etmişse o gelecek zaten kendini üzme

kızlar primulut adet geciktirici kullanan var mı?iki gündür bıraktım ama hala regl olamadım.resmen heryerim şiş tartıda da 2 kg artı çıktım.kullandığıma bin pişmanım resmen

ben kullanmıştım 3 yıl önce iki kez. bende olumsuz bir etki yaratmamıştı tatlım, bıraktıktan iki gün sonra olmuştum. Ama bir arkadaşımı çok etkilemişti. 3 hafta filan olamadı. umarım seninki de sıkıntısız geçer.

canım stresde çok önemli kafana ne kadar takarsan o kadar ertelenir .Kendine başka amaçlar bul hobilerin olsun mümkün mertebe uzaklas bebek fikrinden Allah nasip etmişse o gelecek zaten kendini üzme

kesinlikle çok haklısın, bunu mantığım biliyor ama duygularım uygulayamıyor işte

offf inş canım ya 3.gün bugün.ağrım var ama olmadı haala..acaip ödem yaptı bide davul gibiyim resmen.

aslında güzel olur tadı.ama beni bunların hepsi fena şişirir.sütü bile laktozsuz içiyorum hazımsızlık yaşıyorum.ne kadar eksi gördün sen canım?

offf inş canım ya 3.gün bugün.ağrım var ama olmadı haala..acaip ödem yaptı bide davul gibiyim resmen.

geciktirici kullanma dışında tüm yaşadıklarımız aynı şu an. karnım ağrıyor, bir ton işim var, tatile geri dönmek istiyorum, aynen mutsuz hissediyorum.

neyse şöyle bir sirkelenmek lazım, hadi bak öğle saati de geldi çıkıp şöyle güzel bir salata yiyip kendimize gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…