Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çocuklar + eşşş.. ama bahane yok artık , koşu bandı olmuyorsa lesli yapıcam
süpersin dostummmm
Kızlar selam nasılsınız?sonunda gelebildim az önce.nasil yoruldum anlatamam.cok yurudum tatilde ana diyete pek dikkat ettiğim söylenemez.davul gibi şişim ama yarin spora da diyete de kaldiğım yerden devam ediyorum
hoşgeldinnnnn
süper menüüü.. spor da çok iyi. ama 1500 kalori yanlıştır, netten baksana kondisyon bisikleti ile kaç kalori diye ..
merhaba canm doğumdan sonra toplamda 13 kilo vermisim 75e kadar cikmistim ite kaka 73e indim baktım olmuyor diyetisyene gittim .. 62yim su an bayadir da sabitim yani almadim hatta burdan 63.9 ile ayrilmisim yani biraz gitmiş bile :)
cansın sen yaa harikasınn
kuzum stress yapma lütfen.. bu konuda herhangi tıbbi bir yardım aldın mı..
günaydın kızlar pazartesi sendromu tavan su an bende siz nasılsınız?
offf ben de bu sabah çok zorlandımm. inşallah yarına düzelirim
kızlar primulut adet geciktirici kullanan var mı?iki gündür bıraktım ama hala regl olamadım.resmen heryerim şiş tartıda da 2 kg artı çıktım.kullandığıma bin pişmanım resmen
genelde ilacı bırakınca 2 gün ile 7 gün arasında adet olunur biraz daha bekle tatlım
aslında güzel olur tadı.ama beni bunların hepsi fena şişirir.sütü bile laktozsuz içiyorum hazımsızlık yaşıyorum.ne kadar eksi gördün sen canım?
ben de geçmiş yıllarda yapıyordum en az 1.5 gidiyor 2 günde.. ama bu sene 3 kere yaptım 300 gram ancak gitti nednese

canım 1500 cal olmaz sanki ben spor salonunda 15 dk yapıyorum hızlı, 75 cal falan gidiyor.
yalnız cal bakma spor bir harika

Kızlar günaydın :)) bol kilo verdiğimiz bir hafta olur umarım !!!!!
umarımm umarımm!!!
Herkese günaydın hayırlı sabahlar ayran detoksu ise yaradı eksi ile haftaya başladım çok şükür
çok sevindim canım bu hafta da dikkat et,tartı güzel çıksın
canım bence de doğru karar vermişsin,çok canını sıkma her şeyin zamanı vardır beklenti içinde oldukça olmuyor,hem stres de oluyorsun. akışına bırak

kızlar menüm bugün ki

sabah 9,30 2 dilim peynir,1 domates,2 salatalık,4 5 zeytin

öğle 12,30 2 dilim tavuk göğüslü salata iki tabak,4 ızgara köfte

akşam spor öncesi 17,30 1 tabak salata az yağlı

spor 45 dk ağırlık 45 dk kardiyo

spor sonrası 1 bardak tarçınlı süt,1 yeşil elma

su 2 lt

offf inş canım ya 3.gün bugün.ağrım var ama olmadı haala..acaip ödem yaptı bide davul gibiyim resmen.
canıımm maydanoz yesene sabah akşam. adaçayı ve rezene de iç bakalım,umarım olursun bu hafta. yoksa bayağı artı gelecek
fitblack gel de fırçala beni nerelerdesin kuzum?tatil sonrası pazartesi sendromu yaşamakla birlikte heryerim şiş şiş
-500 göremezsem fırçalayacağım, daha 3-4 gün var toparlayabilirsin

canıımm maydanoz yesene sabah akşam. adaçayı ve rezene de iç bakalım,umarım olursun bu hafta. yoksa bayağı artı gelecek

-500 göremezsem fırçalayacağım, daha 3-4 gün var toparlayabilirsin

sabah 78,80 dim ya şaka gibi.imkansız 1 hafta da böyle 2 kg birden almam.ama ilacı almaz olsaydım ya o yüzden oldu bence.yorumları okudum herkes aynı şeyi yazmış.yeşil çay kürü yapıyorum şu an.ay kasım da düğün var 40 günde 10 kg vermem lazım çok inat ettim.

canım ağırlık olarak ne çalışıyorsun? 45 dakika

oyyy ne güzel menüüüü
40 günde 10 kiloooooo.. zor ama olmaz diyebişey yok.

canım ağırlık olarak ne çalışıyorsun? 45 dakika

aslında çoğu da evde yapabileceğin hareketler keşke gösterebilsem sana.alt kol mesela ağırlıklarla.sonra squat.iç bacak yine ağırlıkla.ama çok yoruluyorum ayrı.hoca 20 dk yürü ağırlık yap 3 gün dedi ben yine de 45 dk yürüyorum.

alt kol için nasıl bir hareket? arkaya doğru yapılan mı? bir de ağırlık olarak kaç kilo çalışıyorsun canım?

canım spor harika allah aşkına kaçamak yapma da emeklerine değsin.

araya tatil girmeseydi ne güzel olcaktı.kendime sinir oldum vallahi.ama yok bozmuyorum artık spora gitmek zaten ölüm benim için taa bahçeşehirden çapa'ya gidiyorum.otel de topkapı da zaten.oraya gitmesi yapmasından daha zor.

alt kol için nasıl bir hareket? arkaya doğru yapılan mı? bir de ağırlık olarak kaç kilo çalışıyorsun canım?

ben 2 ya da 3 kg ile çalışıyorum canım.mesela squat yaparken de en az 2 kg sağa 2 kg sola al çok işe yarıyor.benim iç bacakları ağırlıkla biraz toparladım.onu da tek ağırlığı alıyorum 5 kg bile alabilirsin kolay oluyo o çünkü.bacaklarını iyice ger squat yap ayaklar dışa dönük şekilde..kol çok kolay.ağırlıkları al iki eline aşağıdan yukarı k endine doğru kaldır.hem alt hem üst çalıştırıyor.

off uzakmış da sana inanamıyorum bazen! neyse artık bozmak yok !

keşke yakın olsaydık birlikte giderdik spora valla.sen de istanbulluyydun dimi cnm*
istanbul'da yaşıyorum canım aynen,sarıyer'deyim ama ben sana çok uzağım fit34 diye bir yere gidiyorum sarıyer'de,çok da uygun. keşke beraber yapsaydık vallahi.
olmadı sahile gelebilirsen yürüyüş falan yaparız. ama çok dolusun uygun olursan söyle

haftasonları arada olabilir hazır havalar düzelmişken.bi ara gelip kireçburnuna kadar yürüyüp ordan metroyla eve geçiyordum.ben de topkapı holiday in e gidiyorum evime çok yakın.bide yıllık üye olunca bayağı uyguna geliyor.telefonumu yazayım sana özelden arada haberleşelim cnm hem muhabbet ederiz <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…