çocuklar + eşşş.. ama bahane yok artık , koşu bandı olmuyorsa lesli yapıcamçocuklardan mı yapamıyorsun canım?
ama zaten koşu bandında 45 dakikadan fazla yürüme,eklemlere zarar. düz zeminde çok yürümek iyi değil
ben de koşu bandında 45 dakikayı geçmem mesela,ama sahilde vs dilediğin kadar yürü açık havada
süpersin dostummmm-bugünkü menüm-
11.20: 2 avuç leblebi, 5 siyah zeytin, 2 tabak domates, 1 tabak salatalık,biber
13.30: 2 dilim ananas
15.00: 1 kase salata,3 kepçe mercimek çorba, 5 yk barbunya pilaki
17.00: 3 büyük patates (fırında,baharatlı), köz çarliston ve kapya biber
3 lt su
3 fincan adaçayı
1 maden suyu
1 türk kahvesi
spor yok hala hamım
hoşgeldinnnnnKızlar selam nasılsınız?sonunda gelebildim az önce.nasil yoruldum anlatamam.cok yurudum tatilde ana diyete pek dikkat ettiğim söylenemez.davul gibi şişim ama yarin spora da diyete de kaldiğım yerden devam ediyorum
süper menüüü.. spor da çok iyi. ama 1500 kalori yanlıştır, netten baksana kondisyon bisikleti ile kaç kalori diye ..bu günkü menüm
11:30 bir poaca(ev yapımı pasaya yaptım ben de yedim.kızlar dayanamadım) 4 zytin bir kk peynir
15:30 bir şeftali
18:00 bir kase yeşil mercimek çorbası 8 yk sebze yemeği
20:00 iki bardak patlamış mısır(az yağlı az tuzlu)
21:30 yarım şeftali
2 litre su
1 fincan yeşil çay
45+15 dk bisiklet gostergeye göre yaklaşık 1500 kalori gitti
cansın sen yaa harikasınnmerhaba canm doğumdan sonra toplamda 13 kilo vermisim 75e kadar cikmistim ite kaka 73e indim baktım olmuyor diyetisyene gittim .. 62yim su an bayadir da sabitim yani almadim hatta burdan 63.9 ile ayrilmisim yani biraz gitmiş bile :)
kuzum stress yapma lütfen.. bu konuda herhangi tıbbi bir yardım aldın mı..Günaydın kızlar, sonunda düzenli internete kavuştum ve döndüm. Üstelik regli de oldum yani bu ay da bebek yok. bu beklemeden o kadar sıkıldım ki bir kaç gündür resmen depresyondaydım. bu beklenti içinde olmaktan sıyrılmam gerekiyor sanırım. ben de karar verdim madem öyle kilo vermeye daha sıkı sarılma, spor yapma zamanı geldi. işi çok sıkı tutarak bugünden itibaren başlıyorum bakalım. umarım kilocuklar 2şer 3er gider.
offf ben de bu sabah çok zorlandımm. inşallah yarına düzelirimgünaydın kızlar pazartesi sendromu tavan su an bende siz nasılsınız?
genelde ilacı bırakınca 2 gün ile 7 gün arasında adet olunur biraz daha bekle tatlımkızlar primulut adet geciktirici kullanan var mı?iki gündür bıraktım ama hala regl olamadım.resmen heryerim şiş tartıda da 2 kg artı çıktım.kullandığıma bin pişmanım resmen
ben de geçmiş yıllarda yapıyordum en az 1.5 gidiyor 2 günde.. ama bu sene 3 kere yaptım 300 gram ancak gitti nedneseaslında güzel olur tadı.ama beni bunların hepsi fena şişirir.sütü bile laktozsuz içiyorum hazımsızlık yaşıyorum.ne kadar eksi gördün sen canım?
canım 1500 cal olmaz sankibu günkü menüm
11:30 bir poaca(ev yapımı pasaya yaptım ben de yedim.kızlar dayanamadım) 4 zytin bir kk peynir
15:30 bir şeftali
18:00 bir kase yeşil mercimek çorbası 8 yk sebze yemeği
20:00 iki bardak patlamış mısır(az yağlı az tuzlu)
21:30 yarım şeftali
2 litre su
1 fincan yeşil çay
45+15 dk bisiklet gostergeye göre yaklaşık 1500 kalori gitti
umarımm umarımm!!!Kızlar günaydın :)) bol kilo verdiğimiz bir hafta olur umarım !!!!!
çok sevindim canımHerkese günaydın hayırlı sabahlar ayran detoksu ise yaradı eksi ile haftaya başladım çok şükür
canım bence de doğru karar vermişsin,çok canını sıkma her şeyin zamanı vardırGünaydın kızlar, sonunda düzenli internete kavuştum ve döndüm. Üstelik regli de oldum yani bu ay da bebek yok. bu beklemeden o kadar sıkıldım ki bir kaç gündür resmen depresyondaydım. bu beklenti içinde olmaktan sıyrılmam gerekiyor sanırım. ben de karar verdim madem öyle kilo vermeye daha sıkı sarılma, spor yapma zamanı geldi. işi çok sıkı tutarak bugünden itibaren başlıyorum bakalım. umarım kilocuklar 2şer 3er gider.
canıımm maydanoz yesene sabah akşam. adaçayı ve rezene de iç bakalım,umarım olursun bu hafta. yoksa bayağı artı gelecekofff inş canım ya 3.gün bugün.ağrım var ama olmadı haala..acaip ödem yaptı bide davul gibiyim resmen.
-500 göremezsem fırçalayacağım, daha 3-4 gün varfitblack gel de fırçala beni nerelerdesin kuzum?tatil sonrası pazartesi sendromu yaşamakla birlikte heryerim şiş şiş
canıımm maydanoz yesene sabah akşam. adaçayı ve rezene de iç bakalım,umarım olursun bu hafta. yoksa bayağı artı gelecek
-500 göremezsem fırçalayacağım, daha 3-4 gün vartoparlayabilirsin
canım ağırlık olarak ne çalışıyorsun? 45 dakikakızlar menüm bugün ki
sabah 9,30 2 dilim peynir,1 domates,2 salatalık,4 5 zeytin
öğle 12,30 2 dilim tavuk göğüslü salata iki tabak,4 ızgara köfte
akşam spor öncesi 17,30 1 tabak salata az yağlı
spor 45 dk ağırlık 45 dk kardiyo
spor sonrası 1 bardak tarçınlı süt,1 yeşil elma
su 2 lt
oyyy ne güzel menüüüükızlar menüm bugün ki
sabah 9,30 2 dilim peynir,1 domates,2 salatalık,4 5 zeytin
öğle 12,30 2 dilim tavuk göğüslü salata iki tabak,4 ızgara köfte
akşam spor öncesi 17,30 1 tabak salata az yağlı
spor 45 dk ağırlık 45 dk kardiyo
spor sonrası 1 bardak tarçınlı süt,1 yeşil elma
su 2 lt
40 günde 10 kiloooooo.. zor ama olmaz diyebişey yok.sabah 78,80 dim ya şaka gibi.imkansız 1 hafta da böyle 2 kg birden almam.ama ilacı almaz olsaydım ya o yüzden oldu bence.yorumları okudum herkes aynı şeyi yazmış.yeşil çay kürü yapıyorum şu an.ay kasım da düğün var 40 günde 10 kg vermem lazım çok inat ettim.
canım ağırlık olarak ne çalışıyorsun? 45 dakika
canım ağırlık olarak ne çalışıyorsun? 45 dakika
canım spor harika allah aşkına kaçamak yapma da emeklerine değsin.program yazdı canım hoca 45 dk sürüyor tam olarak az az ara veriyorum tabi çok kısa aralıklar.kol-bacak-alt karın fln.45 dk da yürüyorum.
alt kol için nasıl bir hareket? arkaya doğru yapılan mı? bir de ağırlık olarak kaç kilo çalışıyorsun canım?aslında çoğu da evde yapabileceğin hareketler keşke gösterebilsem sana.alt kol mesela ağırlıklarla.sonra squat.iç bacak yine ağırlıkla.ama çok yoruluyorum ayrı.hoca 20 dk yürü ağırlık yap 3 gün dedi ben yine de 45 dk yürüyorum.
canım spor harika allah aşkına kaçamak yapma da emeklerine değsin.
alt kol için nasıl bir hareket? arkaya doğru yapılan mı? bir de ağırlık olarak kaç kilo çalışıyorsun canım?
alt kol için nasıl bir hareket? arkaya doğru yapılan mı? bir de ağırlık olarak kaç kilo çalışıyorsun canım?
off uzakmış da sana inanamıyorum bazen! neyse artık bozmak yok !araya tatil girmeseydi ne güzel olcaktı.kendime sinir oldum vallahi.ama yok bozmuyorum artık spora gitmek zaten ölüm benim için taa bahçeşehirden çapa'ya gidiyorum.otel de topkapı da zaten.oraya gitmesi yapmasından daha zor.
off uzakmış da sana inanamıyorum bazen! neyse artık bozmak yok !
istanbul'da yaşıyorum canım aynen,sarıyer'deyim ama ben sana çok uzağımkeşke yakın olsaydık birlikte giderdik spora valla.sen de istanbulluyydun dimi cnm*
istanbul'da yaşıyorum canım aynen,sarıyer'deyim ama ben sana çok uzağımfit34 diye bir yere gidiyorum sarıyer'de,çok da uygun. keşke beraber yapsaydık vallahi.
olmadı sahile gelebilirsen yürüyüş falan yaparız. ama çok dolusunuygun olursan söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?