Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ay bende inanamıyorum kendime ne desen haklısın valla canım.47 günüm var 10 kg vermem lazım çok inat ettim.
canım olmayacak şey değil aslında,yediklerinden şok yapacak kadar kısma. spora aynı şekilde devam et.
bugünkü menün de güzeldi bak o şekilde bozmadan 47 gün yap bakalım.

tamam bebekim.
ben geçen sahilde 3 saat yürüdüm nasıl bir gaza geldiysem. seni de sürüklerim peşimden,pes etmek yok yorulmak yok diye

Netten de bakmadm ama bisikletin göstergesi öyle gösteriyor keşke doğru olsa

-bugünkü menüm-
12.15: 1 küçük muz
13.00: 2 tabak domates,1 tabak salatalık biber,4 siyah zeytin
16.00: 10 kepçe mercimek çorbası,1 kase salata (evde sadece çorba vardı,yemeği yapmam da gecikti)
17.00: 3 avuç leblebi,1 salkım siyah üzüm
18.00: 15 yk taze fasulye
3 lt su
3 fincan bitki çayı (adaçayı+ yeşilçay)
1 maden suyu
spor yok,yarın salona gidiyorum

Kizlarrr imdat yardım bana el atın iki gün detoks yaptım bugün sapittim yine aslında iyiydi herşey kurmda bayramlaşma sebebiyle baklava yedim kalabalıktan yok diyemedim ( bahaneye bak)
Ee battı balık yan gider diyerek sonrası geldi hiç yazmam ne yedim utanirim valla ama 60 olmaiycam ben bu gidişle yine oynuycam 63 64 lerde

detoksu bozdun mu çok mu kan şekerin düştü canım,neler yedin

Bugünkü menüm;
09:00 - 1 kase nesfit sütlü
12:30 - 1 kase yayla çorba, 1 büyük kase ızgara hellimli salata
15:30 - ofise gelen dondurma 2 top
20:00 - 2 parça ızgara somon, 3 yk buharda sebze, 2 küçük başlama patates, 1 bardak yeşil detoks suyu

2 lt su
Spor yok

selam fıstıklar bayramda ordan oraya valla helak oldum ya gerçekten çok yoruldum nerde ne yedim onu bile bilmiyorum neyse artık geçti gitti cumaya kadar tartılmayacağım valla cuma artık görürüm ne olmuş ne bitmiş inşallah çok kötü şeyler olmamıştır

Kızlar merhaba gelemedim bikaç gündür hasta oldum farenjit kulak ağrısı burun yanması bas agriisi şeklinde devam etmekteyim. Kafamı kaldıramadım.

Yarın daha iyi olmak umuduyla başımı yastığa koydum ama bakalım ne olacak?

oradan oraya sürüklendiysen yakmışsındır bence (umarııım)
neyse menülerini paylaş artık ama 3 gün biraz toparlarsın bence.

kaptanım çok geçmiş olsun
havalar birden döndü,üşütmüşsündür. dikkat et kendine. ben de akşam vakti ince de olsa mont falan alıyorum çıkacaksam.
zencefil ile balı karıştırıp yut.
bir de annem ben vegan olmadan önce karabiberli süt yapardı,o da iyi.

Geçmiş olsun canım bu havalar çarpıyor insanı bende zor iyileştim

Evet canımm yaz başı ve sonu oluyorum ben hepp ya ilaç da içmedim sevmiyorum! Yarın yaparım dediğini ilaçtan iyidir kuzumm çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım bu havalar çarpıyor insanı bende zor iyileştim

Saol bebem aynen fena çarptı! Yamuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…