canım olmayacak şey değil aslında,yediklerinden şok yapacak kadar kısma. spora aynı şekilde devam et.ay bende inanamıyorum kendime ne desen haklısın valla canım.47 günüm var 10 kg vermem lazım çok inat ettim.
tamam bebekim.haftasonları arada olabilir hazır havalar düzelmişken.bi ara gelip kireçburnuna kadar yürüyüp ordan metroyla eve geçiyordum.ben de topkapı holiday in e gidiyorum evime çok yakın.bide yıllık üye olunca bayağı uyguna geliyor.telefonumu yazayım sana özelden arada haberleşelim cnm hem muhabbet ederiz <3
kuzum stress yapma lütfen.. bu konuda herhangi tıbbi bir yardım aldın mı..
o zaman endişelenme.. zamanı var demekki .. özelden bana son 4-5 ayın son adet başlangıç tarihlerini yazar mısın. yumurtlama tarihlerine fln bir bakalım olur mutüm testler yapıldı canım, öyle önemli bir şey çıkmadı.
Netten de bakmadm ama bisikletin göstergesi öyle gösteriyor keşke doğru olsaçocuklar + eşşş.. ama bahane yok artık , koşu bandı olmuyorsa lesli yapıcam
süpersin dostummmm
hoşgeldinnnnn
süper menüüü.. spor da çok iyi. ama 1500 kalori yanlıştır, netten baksana kondisyon bisikleti ile kaç kalori diye ..
cansın sen yaa harikasınn
kuzum stress yapma lütfen.. bu konuda herhangi tıbbi bir yardım aldın mı..
offf ben de bu sabah çok zorlandımm. inşallah yarına düzelirim
genelde ilacı bırakınca 2 gün ile 7 gün arasında adet olunur biraz daha bekle tatlım
ben de geçmiş yıllarda yapıyordum en az 1.5 gidiyor 2 günde.. ama bu sene 3 kere yaptım 300 gram ancak gitti nednese
Canım tolamda 1200 gitti bayramdaki artıları attım yaniaslında güzel olur tadı.ama beni bunların hepsi fena şişirir.sütü bile laktozsuz içiyorum hazımsızlık yaşıyorum.ne kadar eksi gördün sen canım?
Selam canım eşim nasılsınselamlar fıstıklaaarrr
detoksu bozdun muKizlarrr imdat yardım bana el atın iki gün detoks yaptım bugün sapittim yine aslında iyiydi herşey kurmda bayramlaşma sebebiyle baklava yedim kalabalıktan yok diyemedim ( bahaneye bak)
Ee battı balık yan gider diyerek sonrası geldi hiç yazmam ne yedim utanirim valla ama 60 olmaiycam ben bu gidişle yine oynuycam 63 64 lerde
Detoks iki günlük tu canım bitti dün karbonhidrat ağırlıklı yedim makarna falandetoksu bozdun muçok mu kan şekerin düştü canım,neler yedin
tüh metabolizma iyice şaşırmıştır. bir daha sakın yapma özellikle de detoksun üstüneDetoks iki günlük tu canım bitti dün karbonhidrat ağırlıklı yedim makarna falan
oradan oraya sürüklendiysen yakmışsındır benceselam fıstıklar bayramda ordan oraya valla helak oldum ya gerçekten çok yoruldum nerde ne yedim onu bile bilmiyorum neyse artık geçti gitti cumaya kadar tartılmayacağım valla cuma artık görürüm ne olmuş ne bitmiş inşallah çok kötü şeyler olmamıştır
kaptanım çok geçmiş olsunKızlar merhabagelemedim bikaç gündür hasta oldum farenjit kulak ağrısı burun yanması bas agriisi şeklinde devam etmekteyim. Kafamı kaldıramadım.
Yarın daha iyi olmak umuduyla başımı yastığa koydum ama bakalım ne olacak?
Yok canım yapmiycam artık cumaya kadar 500 gr daha vermeyi planlıyorum düz 62 olup iki haftada 60 olmak hedefim çok uzadi bu iş bence :)) Tabi Allah izin verirsetüh metabolizma iyice şaşırmıştır. bir daha sakın yapma özellikle de detoksun üstüne
Geçmiş olsun canım bu havalar çarpıyor insanı bende zor iyileştimKızlar merhabagelemedim bikaç gündür hasta oldum farenjit kulak ağrısı burun yanması bas agriisi şeklinde devam etmekteyim. Kafamı kaldıramadım.
Yarın daha iyi olmak umuduyla başımı yastığa koydum ama bakalım ne olacak?
kaptanım çok geçmiş olsun
havalar birden döndü,üşütmüşsündür. dikkat et kendine. ben de akşam vakti ince de olsa mont falan alıyorum çıkacaksam.
zencefil ile balı karıştırıp yut.
bir de annem ben vegan olmadan önce karabiberli süt yapardı,o da iyi.
Geçmiş olsun canım bu havalar çarpıyor insanı bende zor iyileştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?