Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yok canım yapmiycam artık cumaya kadar 500 gr daha vermeyi planlıyorum düz 62 olup iki haftada 60 olmak hedefim çok uzadi bu iş bence :)) Tabi Allah izin verirse
uzadıkça sıkıyor insanı valla,hadi bir azim!
Evet canımm yaz başı ve sonu oluyorum ben hepp ya ilaç da içmedim sevmiyorum! Yarın yaparım dediğini ilaçtan iyidir kuzumm çok teşekkür ederim

Saol bebem aynen fena çarptı! Yamuldum
ben de çok direniyorum ilaçlara. hatta son 4-5 aydır ilaç kullanımını %90 kestim desem yeridir. eskiden ağrı kesiciler etki etmezdi majezik ancak keserdi. şimdi parol'un yarısı bile geçiriyor ağrılarımı.
olabildiğince içme canım,doğal antibiyotiklere yönel

Kızlar günaydın dün ki menümü paylaşayım ;
Kahvaltı:6 zeytin 1 dilim ekmek biraz peynir 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık
Ara:1 bardak süt 1 küçük muz
Öğlen: domates soslu makarna( makarna 2 avuçtan az bol domates zeytinyağı kullandım 1 tatlı kaşığı)
Ara:Türk kahvesi şekersiz 4 adet kuru kayısı
Akşam:1 tabak zeytinyağlı kabak ve 1 kase yoğurt
Şükür tatlı şeker çikolata yok ama gün içinde 1 avuç ayçekirdeği yedim hergün 2-3 litre su içiyorum ve birkaç kupa bitki çayı

gayet güzel menü canım,afiyet olsun
Günaydın Fıstıklar
günaydın bebekim

canım çok geçmiş olsun.havalar çok tuhaf gidiyor dikkat et kendine <3 dinlen bol bol.

10 kepçe miiiii.. yine de çok güzel menünnnn.. seviyom ki seniii
Canım tolamda 1200 gitti bayramdaki artıları attım yani
harikasın tatlımm bravoooo
tamam üzülme moral bozma yok.. önümüzdeki 2 gün telafi edersin. kh olabildiğince azalt sebze ve protein ağırlıklı beslen ..
dondurmaya takılma ara öğün olmuş.. menün çok güzel
bence max 500 gr artıdır , sen yakmışsındır onlarııı
oyyy kuzumm çok geçmiş olsunnn... dinlen, bolca sıvı, zencefil- bal öneririm..
Günaydın Fıstıklar
geç oldu ama günaydınnnn
süpersin , menün çok iyi

dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 1 kupa yeşil çay
09:00 sade türk kahvesi
12:00 yarım porsiyon kadar tavuk, 1 tabak dereotlu yoğurt
16:00 sütlü nescafe, 10 fıstık, 4 leblebi
19:00 körili tavuk 1 tabak , koca bir tabak salata, 1 avuç antep fıstığı
su:3.5 lt
spor.leslie 35 dk
biliorum tavuk -protein çok oldu.. ama haftanın 2 günü protein günü yapıcam.. ondan öyle..

Ay çok sevindim teşekkürler , iştahım çok açık ama frenliyorum

Ay çok saol çekirdeği de yemesem iyiydi ama

menü süper,afiyet olsun kaçamak yok

kızlar selam nasılsınız?ben berbat ve ötesiyim.bidaha adet geciktirici falan asla içmicem kendime söz verdim..zaten çok zor geçiriyorum bu dönemi.inanılmaz sinirli,mutsuz,tuhaf bşey oluyordum..şimdi üstüne daha da fenayım.erkek arkadaşımla bile tartıştım hiç sebepsiz.heryerim şişti..ruh hastası modundayım kesin kilo da aldım inanılmaz şiş hissediyorum hala da başlamadı reglim :'(

afiyet olsun cnm çok güzel olmuş menün.ben de en az 2 gün protein yapayım diyorum..mesela dereotu yoğurtlu ve salata yemişsin..ekleyebiliyor musun bu şekilde protein günlerine salatayı.dukan değil sanırım?

çok çoook geçmiş olsun.

ayy fena olmuş ama ayaklarına sıcak su koysan, bitki çaylarını zaten içiyorsun. bir de fazla hareket etmeye çalış tatlım, mesela koşuya filan çıksan faydası olabilir.

oyy kuzummm .. paptya çayı , melisa çayı içebilrisin.. veya passiflora şurup al rahatlatır seni...
afiyet olsun cnm çok güzel olmuş menün.ben de en az 2 gün protein yapayım diyorum..mesela dereotu yoğurtlu ve salata yemişsin..ekleyebiliyor musun bu şekilde protein günlerine salatayı.dukan değil sanırım?
dukan değil kuşum.. karbonhidratı günlük 20 gram a kadar düşüyorum proteini arttırıyorum.. aslında salata ve yoğurt olmasa daha iyiyidi ama çok sağlıksız olacaktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…