uzadıkça sıkıyor insanı valla,hadi bir azim!Yok canım yapmiycam artık cumaya kadar 500 gr daha vermeyi planlıyorum düz 62 olup iki haftada 60 olmak hedefim çok uzadi bu iş bence :)) Tabi Allah izin verirse
ben de çok direniyorum ilaçlara. hatta son 4-5 aydır ilaç kullanımını %90 kestim desem yeridir. eskiden ağrı kesiciler etki etmezdi majezik ancak keserdi. şimdi parol'un yarısı bile geçiriyor ağrılarımı.Evet canımm yaz başı ve sonu oluyorum ben hepp yailaç da içmedim sevmiyorum! Yarın yaparım dediğini ilaçtan iyidir kuzumm çok teşekkür ederim
Saol bebem aynen fena çarptı! Yamuldum
gayet güzel menü canım,afiyet olsunKızlar günaydın dün ki menümü paylaşayım ;
Kahvaltı:6 zeytin 1 dilim ekmek biraz peynir 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık
Ara:1 bardak süt 1 küçük muz
Öğlen: domates soslu makarna( makarna 2 avuçtan az bol domates zeytinyağı kullandım 1 tatlı kaşığı)
Ara:Türk kahvesi şekersiz 4 adet kuru kayısı
Akşam:1 tabak zeytinyağlı kabak ve 1 kase yoğurt
Şükür tatlı şeker çikolata yok ama gün içinde 1 avuç ayçekirdeği yedim hergün 2-3 litre su içiyorum ve birkaç kupa bitki çayı
günaydın bebekimGünaydın Fıstıklar
Kızlar merhabagelemedim bikaç gündür hasta oldum farenjit kulak ağrısı burun yanması bas agriisi şeklinde devam etmekteyim. Kafamı kaldıramadım.
Yarın daha iyi olmak umuduyla başımı yastığa koydum ama bakalım ne olacak?
10 kepçe miiiii.. yine de çok güzel menünnnn.. seviyom ki seniii-bugünkü menüm-
12.15: 1 küçük muz
13.00: 2 tabak domates,1 tabak salatalık biber,4 siyah zeytin
16.00: 10 kepçe mercimek çorbası,1 kase salata (evde sadece çorba vardı,yemeği yapmam da gecikti)
17.00: 3 avuç leblebi,1 salkım siyah üzüm
18.00: 15 yk taze fasulye
3 lt su
3 fincan bitki çayı (adaçayı+ yeşilçay)
1 maden suyu
spor yok,yarın salona gidiyorum
harikasın tatlımm bravooooCanım tolamda 1200 gitti bayramdaki artıları attım yani
tamam üzülme moral bozma yok.. önümüzdeki 2 gün telafi edersin. kh olabildiğince azalt sebze ve protein ağırlıklı beslen ..Kizlarrr imdat yardım bana el atın iki gün detoks yaptım bugün sapittim yine aslında iyiydi herşey kurmda bayramlaşma sebebiyle baklava yedim kalabalıktan yok diyemedim ( bahaneye bak)
Ee battı balık yan gider diyerek sonrası geldi hiç yazmam ne yedim utanirim valla ama 60 olmaiycam ben bu gidişle yine oynuycam 63 64 lerde
dondurmaya takılma ara öğün olmuş.. menün çok güzelBugünkü menüm;
09:00 - 1 kase nesfit sütlü
12:30 - 1 kase yayla çorba, 1 büyük kase ızgara hellimli salata
15:30 - ofise gelen dondurma 2 top
20:00 - 2 parça ızgara somon, 3 yk buharda sebze, 2 küçük başlama patates, 1 bardak yeşil detoks suyu
2 lt su
Spor yok
bence max 500 gr artıdır , sen yakmışsındır onlarıııselam fıstıklar bayramda ordan oraya valla helak oldum ya gerçekten çok yoruldum nerde ne yedim onu bile bilmiyorum neyse artık geçti gitti cumaya kadar tartılmayacağım valla cuma artık görürüm ne olmuş ne bitmiş inşallah çok kötü şeyler olmamıştır
oyyy kuzumm çok geçmiş olsunnn... dinlen, bolca sıvı, zencefil- bal öneririm..Kızlar merhabagelemedim bikaç gündür hasta oldum farenjit kulak ağrısı burun yanması bas agriisi şeklinde devam etmekteyim. Kafamı kaldıramadım.
geç oldu ama günaydınnnnGünaydın Fıstıklar
süpersin , menün çok iyiKızlar günaydın dün ki menümü paylaşayım ;
Kahvaltı:6 zeytin 1 dilim ekmek biraz peynir 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık
Ara:1 bardak süt 1 küçük muz
Öğlen: domates soslu makarna( makarna 2 avuçtan az bol domates zeytinyağı kullandım 1 tatlı kaşığı)
Ara:Türk kahvesi şekersiz 4 adet kuru kayısı
Akşam:1 tabak zeytinyağlı kabak ve 1 kase yoğurt
Şükür tatlı şeker çikolata yok ama gün içinde 1 avuç ayçekirdeği yedim hergün 2-3 litre su içiyorum ve birkaç kupa bitki çayı
merhaba bayan fitleydifıstığıMerhaba fit olmak isteyen bayanlar
Ay çok sevindim teşekkürler , iştahım çok açık ama frenliyorum10 kepçe miiiii.. yine de çok güzel menünnnn.. seviyom ki seniii
harikasın tatlımm bravoooo
tamam üzülme moral bozma yok.. önümüzdeki 2 gün telafi edersin. kh olabildiğince azalt sebze ve protein ağırlıklı beslen ..
dondurmaya takılma ara öğün olmuş.. menün çok güzel
bence max 500 gr artıdır , sen yakmışsındır onlarııı
oyyy kuzumm çok geçmiş olsunnn... dinlen, bolca sıvı, zencefil- bal öneririm..
geç oldu ama günaydınnnn
süpersin , menün çok iyi
Ay çok saol çekirdeği de yemesem iyiydi ama10 kepçe miiiii.. yine de çok güzel menünnnn.. seviyom ki seniii
harikasın tatlımm bravoooo
tamam üzülme moral bozma yok.. önümüzdeki 2 gün telafi edersin. kh olabildiğince azalt sebze ve protein ağırlıklı beslen ..
dondurmaya takılma ara öğün olmuş.. menün çok güzel
bence max 500 gr artıdır , sen yakmışsındır onlarııı
oyyy kuzumm çok geçmiş olsunnn... dinlen, bolca sıvı, zencefil- bal öneririm..
geç oldu ama günaydınnnn
süpersin , menün çok iyi
10 kepçe miiiii.. yine de çok güzel menünnnn.. seviyom ki seniii
menü süper,afiyet olsundünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 1 kupa yeşil çay
09:00 sade türk kahvesi
12:00 yarım porsiyon kadar tavuk, 1 tabak dereotlu yoğurt
16:00 sütlü nescafe, 10 fıstık, 4 leblebi
19:00 körili tavuk 1 tabak , koca bir tabak salata, 1 avuç antep fıstığı
su:3.5 lt
spor.leslie 35 dk
biliorum tavuk -protein çok oldu.. ama haftanın 2 günü protein günü yapıcam.. ondan öyle..
dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 1 kupa yeşil çay
09:00 sade türk kahvesi
12:00 yarım porsiyon kadar tavuk, 1 tabak dereotlu yoğurt
16:00 sütlü nescafe, 10 fıstık, 4 leblebi
19:00 körili tavuk 1 tabak , koca bir tabak salata, 1 avuç antep fıstığı
su:3.5 lt
spor.leslie 35 dk
biliorum tavuk -protein çok oldu.. ama haftanın 2 günü protein günü yapıcam.. ondan öyle..
Kızlar merhabagelemedim bikaç gündür hasta oldum farenjit kulak ağrısı burun yanması bas agriisi şeklinde devam etmekteyim. Kafamı kaldıramadım.
kızlar selam nasılsınız?ben berbat ve ötesiyim.bidaha adet geciktirici falan asla içmicem kendime söz verdim..zaten çok zor geçiriyorum bu dönemi.inanılmaz sinirli,mutsuz,tuhaf bşey oluyordum..şimdi üstüne daha da fenayım.erkek arkadaşımla bile tartıştım hiç sebepsiz.heryerim şişti..ruh hastası modundayım kesin kilo da aldım inanılmaz şiş hissediyorumhala da başlamadı reglim :'(
ayy fena olmuş ama ayaklarına sıcak su koysan, bitki çaylarını zaten içiyorsun. bir de fazla hareket etmeye çalış tatlım, mesela koşuya filan çıksan faydası olabilir.
oyy kuzummm .. paptya çayı , melisa çayı içebilrisin.. veya passiflora şurup al rahatlatır seni...kızlar selam nasılsınız?ben berbat ve ötesiyim.bidaha adet geciktirici falan asla içmicem kendime söz verdim..zaten çok zor geçiriyorum bu dönemi.inanılmaz sinirli,mutsuz,tuhaf bşey oluyordum..şimdi üstüne daha da fenayım.erkek arkadaşımla bile tartıştım hiç sebepsiz.heryerim şişti..ruh hastası modundayım kesin kilo da aldım inanılmaz şiş hissediyorumhala da başlamadı reglim :'(
dukan değil kuşum.. karbonhidratı günlük 20 gram a kadar düşüyorum proteini arttırıyorum.. aslında salata ve yoğurt olmasa daha iyiyidi ama çok sağlıksız olacaktı..afiyet olsun cnm çok güzel olmuş menün.ben de en az 2 gün protein yapayım diyorum..mesela dereotu yoğurtlu ve salata yemişsin..ekleyebiliyor musun bu şekilde protein günlerine salatayı.dukan değil sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?