Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün ki menüm iyi başladı kötü bitti
Kahvaltı:1 haşlanmıştı yumurta domates 1 dilin ekmek 5 zeytin peynir
Ara:1 küçük muz
Öğlen:1 tabak zeytinyağlı kabak 1 kade yoğurt
Ara:1 küçük muz
Akşam:5 içli köfte 1 tabak taze fasulye 1 kase salata
O içli köfteleri ben yedikçe kardeşim koydu bende konuşa konuşa yedim bir baktım 5 olmuş çok Can'ım sıkıldı

bugün saçmasapan beslendim,yine de yazayım
12.00: 7 yk tam buğday unundan,salçalı makarna, 2 tabak ayşe kadın fasulye,1 kase salata
16.00: 10 çiğ badem,1 avuç kabak çekirdeği, 2 tane tüm haşlanmış mısır
19.00: 3 çiğ badem,1 salkım siyah üzüm
berbat bir menü.
4 lt su
3 fincan bitki çayı
1 maden suyu
spor yok.

kızartılmış mıydı içli köfteler yoksa haşlama mı

Aç kalmışsın bence bir doyuracak makarna var kahvaltı da yapmamışsın

Yok haşlama biz de kızartmazlar, lohusayım diye yemek yağıyor bildiğin gibi değil :) tutuyorum kendimi ama anca bu kadar
tamam tamam haşlamaysa sıkma o kadar canını :)
yine yemek yığsınlar da makarna,börek,içli köfte değil söyle bari de şöyle güzelce sebze yemekleri pişirsinler

Dikkat ettim ama pek kilocuk gitmedi canm ya sabitim

Günaydn
Dünkü menüm
9:30 1 domates 1kk peynir 6 zeytin 3 tane light kraker
11:15 1 şeftali
12:90 1 şekersiz nescafe
13:30 4 küçük biber dolması 1 kase yoğurt
15:30 1 şeftali 1 bardak ayran
17:30 1 kase çorba, 6 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık kıyma kavurma ,salata
21:30 küçücük bir dilim ev keki
2.5 litre su
30 dakika bisiklet

Çok güzel menü ben de böyle yesem keşke

fitblack canm sen bu doymama işini nasl hallettin bende de bi açlık var sorma yemiyorum ama tansiyonum düşük şuan basım dönüyor yapmam gereken çok iş var ama yapamıyorum
canım aslında dünkü menünü çok beğenmiştim. öyle yediğin halde mi oluyor? yoksa bugüne özel mi?
çünkü dün gayet besleyici ve doyurucuydu bana göre,geçmezse mutlaka doktora git bir değerlerine baksınlar.
açlık işini yiyerek hallettim valla ben aç kalamıyorum,sinir stres yapıyor. ama tabii ne yedim? bol bol salata,sebze yemekleri (yağsız olacak hepsi) 10 kepçe çorba içtim geçen,doyana kadar kalkmıyorum. bir de böyle denesen?

Dün akşam acıktım sadece onda da evde değildir erken yedim ondan oldu da bu gün acim.... Ama bu ara hep acim ekmek yememeye çalışıyorum ondan mı bilemedim... Ya da psikolojik açlık mi napsam bilmiyorum bu gün de inat ettim sadece salata yicem öğlende bisey getirmedim o yuzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…