- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
kızartılmış mıydı içli köfteler yoksa haşlama mıBugün ki menüm iyi başladı kötü bitti
Kahvaltı:1 haşlanmıştı yumurta domates 1 dilin ekmek 5 zeytin peynir
Ara:1 küçük muz
Öğlen:1 tabak zeytinyağlı kabak 1 kade yoğurt
Ara:1 küçük muz
Akşam:5 içli köfte 1 tabak taze fasulye 1 kase salata
O içli köfteleri ben yedikçe kardeşim koydu bende konuşa konuşa yedim bir baktım 5 olmuş çok Can'ım sıkıldı
Yok haşlama biz de kızartmazlar, lohusayım diye yemek yağıyor bildiğin gibi değil :) tutuyorum kendimi ama anca bu kadarkızartılmış mıydı içli köfteler yoksa haşlama mı
Aç kalmışsın bence bir doyuracak makarna var kahvaltı da yapmamışsınbugün saçmasapan beslendim,yine de yazayım
12.00: 7 yk tam buğday unundan,salçalı makarna, 2 tabak ayşe kadın fasulye,1 kase salata
16.00: 10 çiğ badem,1 avuç kabak çekirdeği, 2 tane tüm haşlanmış mısır
19.00: 3 çiğ badem,1 salkım siyah üzüm
berbat bir menü.
4 lt su
3 fincan bitki çayı
1 maden suyu
spor yok.
tamam tamam haşlamaysa sıkma o kadar canını :)Yok haşlama biz de kızartmazlar, lohusayım diye yemek yağıyor bildiğin gibi değil :) tutuyorum kendimi ama anca bu kadar
evet çok geç kalktım! aslında aç kalmadım 2 tane haşlanmış mısır yediğim için,ama besleyici bir şey yemedimAç kalmışsın bence bir doyuracak makarna var kahvaltı da yapmamışsın
Mısır beni daha çok acıktırıyor hiç doymamevet çok geç kalktım! aslında aç kalmadım 2 tane haşlanmış mısır yediğim için,ama besleyici bir şey yemedimyarın çok güzel besleneceğim
Dikkat ettim ama pek kilocuk gitmedi canm ya sabitimay alıntı yapıyorum yapıyorum gidiyor sinir oldum neyse burdan yazayım
@ApriL_2007 geçmiş olsun ya bu dönemler tam hastalık dönemleri gerçekten dikkat et kendine
@ispanyol seni göremek çok güzel hoşgeldin tekrar özledik seni çok
fitblack seni çok iyi görüyorum valla black en çok senden umutluyum bayram sonrası
@dagatesi nerdesin ya bayadır görüşmüyoruz çok özledim seni ortalıktada göremedim nasılsın canım
zensim bluegreeneyes bence iyi atlattınız bayramı ya takipteyimde sizi
siderolites aynı ben ya bende o kavanoz elimdeyse dibini görmeden bırakmam yani bırakmazdım şimdi yanına yaklaşmıyorum mümkünse bir süre daha göremesem iyi olur
ay ne kalabalığız biz ya aslında ne yazacağımı unutttum kusura bakmayın @Merops ve @myssteriouss sizede bişey yazacaktım ama aklıma gelmiyor neyse gelirse yazarım bari selam vereyim sizede
@afrodit26 ayy bu arada hoşgeldin afroditciğim sana hoşgeldin diyecektim şu an aklıma geldi bu arada kilo almadığından süpersin yani
Çok güzel menü ben de böyle yesem keşkeGünaydn
Dünkü menüm
9:30 1 domates 1kk peynir 6 zeytin 3 tane light kraker
11:15 1 şeftali
12:90 1 şekersiz nescafe
13:30 4 küçük biber dolması 1 kase yoğurt
15:30 1 şeftali 1 bardak ayran
17:30 1 kase çorba, 6 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık kıyma kavurma ,salata
21:30 küçücük bir dilim ev keki
2.5 litre su
30 dakika bisiklet
canım aslında dünkü menünü çok beğenmiştim. öyle yediğin halde mi oluyor? yoksa bugüne özel mi?fitblack canm sen bu doymama işini nasl hallettin bende de bi açlık var sorma yemiyorum ama tansiyonum düşük şuan basım dönüyor yapmam gereken çok iş var ama yapamıyorum
Hafta içi böyle düzenli oluyor ama tatillerde karışıyor canm benim deÇok güzel menü ben de böyle yesem keşke
yanında kuru üzüm gibi şekerini dengeleyecek meyveler varsa onlardan yiyebilirsin şu an,bir de çiğ badem falan.Masanın üzerinde bir yığın form var dolacak onlar bana bakıyor ben onlara
Dün akşam acıktım sadece onda da evde değildir erken yedim ondan oldu da bu gün acim.... Ama bu ara hep acim ekmek yememeye çalışıyorum ondan mı bilemedim... Ya da psikolojik açlık mi napsam bilmiyorum bu gün de inat ettim sadece salata yicem öğlende bisey getirmedim o yuzden...canım aslında dünkü menünü çok beğenmiştim. öyle yediğin halde mi oluyor? yoksa bugüne özel mi?
çünkü dün gayet besleyici ve doyurucuydu bana göre,geçmezse mutlaka doktora git bir değerlerine baksınlar.
açlık işini yiyerek hallettim valla ben aç kalamıyorum,sinir stres yapıyor. ama tabii ne yedim? bol bol salata,sebze yemekleri (yağsız olacak hepsi) 10 kepçe çorba içtim geçen,doyana kadar kalkmıyorum. bir de böyle denesen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?