Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

-bugünkü menüm-
09.30: 1 avuç kabak çekirdeği, 1 tabak domates, 1 tabak salatalık biber, 6 yeşil zeytin
11.00: 5 çiğ badem
12.45: 3 dilim tb ekmek, 2 tk tahin, 6 zeytin,biber, 1 nektarin
18.00: 3 tabak semizotlu salata, 3 tabak soya soslu istiridye mantarı
19.30: 6 ceviz (yerim birazdan)
3.5 lt su
3 fincan bitki çayı (rezene+yeşilçay)
spor yok

Yok canım ben yapmadım. Öğleleri ofisin çevresindeki 3-4 alternatifden birine gidiyoruz ve maalesef hep yağlı ağır yemekler var. En hafifleri bunlar yani düşün. Bu pizzayı yapan yer de çok iyi bir İtalyan Restaurant'ı, incecik yapıyor ve cidden başarılı.

Canım senin menündekileri hayalimde yanyana koyuyorum. Hacimleri kocamaaaan, kalorileri minnacık :) süper ya.

Bugünkü menüm :

Sabah - 08:30 - 1 kase sütlü nesfit
Öğlen - 12:30 - 4 yk mantarlı tavuk sote, 1 yk şehriye pilavı, 4 yk yoğurtlu havuç
Akşam - 20:00 - 6 yk patates yemeği

1,5 lt su, 3 bardak çay

Ara öğünlere yarın devam edicem sonunda. Odama yerleşemeyince kaç gündür saatler uçtu gitti.

bu günkü menüm
08:00 1 kk peynir 8 zeytin 1 domates 1 salatalık dereotu maydanoz
10:40 1 kk peynir
12:00 bir tabak salata
13:30 şekersiz nescafe
17:30 4-5 kuru üzüm
18:30 1 kase çorba 8 yk türlü yemeği salata azck
21:30 türk kahvesi
22:00 1 küçük elma
2,5 litre su
1 fincan yeşil çay
20 dk yürüyüş + 25 dk bisiklet

canm menün güzel seveyrum senin menüleri

yerleşik düzen olmayınca maalesef saatler karisiyor canm

tam buğday unlu,mantarlı deyince dedim tam benlik! neyse zaten tarifi olsa bile bu üşengeçlikle yapmazdım ben. vegan lokantaya gidip yiyeyim bi'ara pizza
Canım senin menündekileri hayalimde yanyana koyuyorum. Hacimleri kocamaaaan, kalorileri minnacık :) süper ya.
evet gerçekten öyle 1 kibrit kutusu peynir,3 zeytin gibi diyetler asla bana göre değil.
canım çay siyah çay mı
menü,spor harika harika!!
canm menün güzel seveyrum senin menüleri
ben de seninkileriiiii
aynen hem kocaman tabaklar hem de az kalorili besleyici
bugün salata yaparken artık salata kabı küçük gelmeye başladı (ki kocaman bir şey aslında) limonu tuzu falan döktükten sonra karıştıramadım taştı resmen. annem rahat rahat karıştırayım diye leğen getirdi
ama şu an evdeyim diye böyle. dışarıda olsam sizin kadar iyi beslenemem. ona da bir çözüm bulmam lazım,sefer tası falan artık

bol bol ye kuzum sen vegansin anca dengelersin :) ben de köyde çalışıyorum ya evden taşıyorum hergün biz yemek termosu almıştık çok önceden şimdi benim işime yarıyor :) 3 çeşit yemek koyulabiliyor içine hem de hiç ısısını kaybetmiyor sana da lazım öyle birşey

evet ben de vegan olan bir doktorla konuştuğumda aynı şeyi söyledi kalori olarak ancak alıyorum zaten. yemek termosuna da baktım şimdi çok kullanışlı bir şeye benziyor ben de alayım.
okulda vegan menü çıkıyor ama çok yağlı yapıyorlar. yağsız yemeye alıştım ağır gelecek

evet çok kullanışlı biz çok uyguna almıştık marketlere indirimli ürünler geliyor ya orda tesadüfen gördük iyiki almışız :)

Canm ya ilgazin alerjik astım başlangıç dediler boğulup gidiyordu son zamanlarda evde bulundurmayin deyince apar topar anneme verdim ama çok kotu oldum o da bebek bakıyor devamlı durduramam dedi avlanmayı bilmez sokak yaşamını bilmez yaşı var biraz kimse almaya yanaşmıyor diye de çok üzüldüm bugün bi teyze aldı bakicak ama zaten 20 kusur kedisi var nasıl olacak bilmiyorum hiç içim rahat değil aklım hep kedimde

Ilgaz alerjik astım başlamış canm Dr evden uzaklastirin dedi içim yana yana verdim bi teyze bakacak

bu sabah eşim bana sen iyice zayıfladın ya hayırlısı dedi
Neden kötü mü oldu dedim iyi iyi dedi ama isteksiz gibi
Ya kızlar sizde de var mı düzen şaşması kafamda bir sürü planlar var yapamıyorum öyle oturmak istiyorum ne spor ne başka bişey moral bozukluğu falanda yok yani tamamen tembellik anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…