Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

o halde bu hafta da çok verimli geçmeyecek gibi ama sonra sımsıkı asılır bu haftaların acısını öyle çıkartırsın.

amin ne diyelim, biz daha bebeği göremedik ki pipiyi görüp kestirelim :)
Aynen öyle ümit ediyorum...
Canm inşallah görürsün hayirlisiyla sadece bekleme süresi seni yorar ama rahat olmaya çalış zaten kendiliğinden olacak kuzum

canım dur bakalım öyle moral bozmak yok, bir kere sen dokuz aydır bir bebek besledin. vücudunun besine de ihtiyacı var. sende bu azim varken kilolar da gidecek merak etme.

Aynen öyle ümit ediyorum...
Canm inşallah görürsün hayirlisiyla sadece bekleme süresi seni yorar ama rahat olmaya çalış zaten kendiliğinden olacak kuzum

inşallah tatlım, artık elimden geldiğince zamana bırakmaya karar verdim. o yüzden fit olmaya yoruyorum kafamı bu ara :)
sadece periyodun ikinci yarısında yeşil çay- bitki çayı içmeyeceğim. onun yerine daha bol su

fitblack canm sen kaçıncı siniftasn şimdi
canım bitmesi gerekiyordu bu yıl,1 yıl dondurduğum için geçen sene uzadı
Günaydın kızlar burada hava yağmurlu serin sonbahar geldi artık
aynenn istanbul'da buz gibi.
ay bende de var bu hafta hiç spor salonuna gidemedim,üstümde ölü toprağı var gibi. ben de planladıklarımı yapamıyorum hiç,havalardan mıdır nedir

ayy çok güzel. ben de evde pişirmiyorum onları pek. 2-3 haftada 1 ancak yiyorumdur. o da hep tam buğday,kepekli vs olacak.
çayların çok güzelmiş bu arada afiyet olsun
haha aynen ben çocukken çöp müşüm çöp. hatta annem ben yemiyorum diye sırtında yaralar falan çıkarmış,çok üzülüyormuş. beni de hep yiyeyim diye parklara falan götürürmüş elinde yemeklerle dolaşırmış kadın.diyorum ki artık nasıl dua ettiysen azıcık fazla etmişsin geri al
Evde de öyle kalorisi yüksek şeyler yemiyorum ama saatler sasinca kilo vermem duruyor benim... iki haftadır sabitim o yüzden....
Teşekkür ederiz teyzesi... Darısı sana diyelim biz de
o saatler çok önemliymiş cidden.ben de hiç dikkat edemiyorum ama şey diyorlar,hep aynı saatte yiyin,aynı saatte spor yapın. düzen olması şart ya 1-2 haftaya oturturuz herhalde

canım öncelikle menün çok güzel. ben öyle abartı bir şey göremedim. 1 avuç çekirdek de öyle kilo yapmaz ben de yiyorum kabak çekirdeği falan. ayrıca moral bozma,araya bayram girdi herkes dikkat edemedi. cumadan sonra çok daha sıkı sarılacağız tamam?
bayram haftası bildirim olmadığı için zaten
bayram öncesi:
bu hafta:
fark:
diye bildirim yapman yeterli. sonuçta 2 haftada verdin bayağı

kinoa migros'ta var. bak ofisteki abla istediğini yapıyormuş çok şanslısın.
spordan sonra evde 22.00 gibi oluyorsan hiçbir şey yeme.en ennn kötü %99 bitter çikolatalardan al sadece 1 kare ye.o da spordan çıkar çıkmaz eve gelmeden.en erken kaç oluyorsa işte.
spordan önce doyurucu beslen geç saatte yeme.

soya sosuna bayılırım mantarı soyayla denicem bol sebzeli biberli.kız sen mutfaktada süpersin maşallah
canım keşke öyle olsa
benim tarifler çok basit inan. mantarı yıka,doğra. üzerine 1 diş sarımsak,kekik,karabiber,tuz,soya sosu dök.tavada pişir.
bitti gitti
sonra sebze yemekleri klasik türk yemekleri zaten. soğanı kavur,az salça. domates biber,hangi sebzeyi koyacaksan üzerine fırlat. su koy. bitti gitti.
vallahi hepsi bu.

ben tribe giriyorum ton balıklı salata yediğimde sanki dünyaları yemiş gibi hissediyorum.yani salaatayı dilediğin gibi ye diyorsun sınırsız yanına da sebze yemeği değil mi?
salata ve nişastalı olmayan sebze yemeklerini sınırsız ye. allah aşkına bir ye artık 2 lokma geçsin boğazından,vitamin olacak vitamin!

canım afiyet olsun menün çok güzel.sen diyetisyene gidiyordun değil mi?kilo da duraklamadır merak etme kafana takma bence .
Yok diyetisyense gitmiyordum bir ara gitmiştim geçen yaz hamile kalmadan önce onun uyguladığı yeme sistemini uyguluyorum , 92 kilo ile soğuma girdim 31 ağustosta şuan 81,9 um 79 olurum diyordum hayal oldu

Menümü beğenmene çooook sevindim akşam 1 tencere sarma yerdim ama bildiğin aç kalktım 5 sarma hiiçç doyurmadı beni, evde olunca tüm gün durmadan birşeylere gidiyor aklım çekirdekte acayip oyalıyor stres atıyorum resmen ama olmuyor hem tuzlu hem kalorili bıraktım çekirdeği inşallah azimle hızla 75 İ görürüm

görürsün canım ben inanıyorum. zaten 1 tencere sarma yiyen bir insanın birden kesmemesi gerekiyor azar azar bırakırsın. ki bence 5 tane sarma da çok değil ki :) sen süt veriyorsun üstelik! nasıl enerji harcıyorsun.
ayçekirdeği boş bir gıda. onu bence de bırak. arada kabak çekirdeği ye,çiğ ve tuzsuz

kayınvalide arada söyleniyor, sever o filan diye ama ben de seviyorum ama yemiyorum, o da sağlığı için yemeyecek diyorum. zaten çocukluktan beri yeme düzeni etli şeyler üzerine olduğundan eşimde şimdiden kolesterol var.

sağol canım, gel beraber olsun. çekmecemde bol mitarda yeşil çay var :)

demek ki ikimizde de sonradan etki etmiş yapılanlar off off ne olduysa bana 25 ten sonra oldu zaten

kayınvalide arada söyleniyor, sever o filan diye ama ben de seviyorum ama yemiyorum, o da sağlığı için yemeyecek diyorum. zaten çocukluktan beri yeme düzeni etli şeyler üzerine olduğundan eşimde şimdiden kolesterol var.

sağol canım, gel beraber olsun. çekmecemde bol mitarda yeşil çay var :)

demek ki ikimizde de sonradan etki etmiş yapılanlar off off ne olduysa bana 25 ten sonra oldu zaten

sen en doğrusunu yapıyorsun.
hayvansal gıdayı biraz azaltıp bol yeşillik yerse eşin sağlığına kavuşur. ayrıca hepimiz severiz hamurişi vs ama yememek gerekiyor işte.
ben de yeşil çayımı içiyorum şimdi,çok güzel iştah kesiyor değil mi
çocukken zayıf olduğumuza göre bizde genetik problem yok. ben o yüzden kolay kilo veriyorum,obezite vs yok bizim ailede hiç. hep hareketsizlik ve abur cubur yüzünden işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…