Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aynen kilolar gidiyor ya ondan yastayiz sanırım

evde kesinlikle hamur işi, makarna, pilav pişirmiyorum canım. eşime de zorunlu diyet oluyor yani, o da şikayetçi değil Allah' tan. dışarda da işte böyle zorunlu durumlarda yiyorum.

öyle diyetleri yapmanın süresi bence max 1 ay, sonra insan mutsuzlaşıyor.

3 çay da birbirinden farklı canım. biri siyah çay, biri naneli yeşil çay, biri kuşburnu. bundan sonra onu da ayrıntılı yazıyım ben :)

Günaydın canım haha yastayız dimi hemen gelsin kilolar özledik mi ne

hihiii özlenmesi en imkansız şey galiba :)

gerçi ben çocukken anormal zayıftım, doktor doktor gezdik. afrikalı filan diyorlardı bana sanırım o zaman içtiğim vitaminler şimdilerde işe yarıyor yaramaz olasıcalar.

İnşallah benim de bu günden itibaren düzenin yine sasacak izne ayrılacaam haftaya... Pazartesi paşayı sünnet ettirecez...
Ama sen sakın bozma duzeni

olsun toparlarsın hemen dönünce. hem çok düzenli ara öğün filan yapamasan da kalori dengesi yaparsan sıkıntı olmaz bence.
paşa' ya şimdiden olsun da bitsin maşallah diyelim o zaman :)

olsun toparlarsın hemen dönünce. hem çok düzenli ara öğün filan yapamasan da kalori dengesi yaparsan sıkıntı olmaz bence.
paşa' ya şimdiden olsun da bitsin maşallah diyelim o zaman :)
Evde de öyle kalorisi yüksek şeyler yemiyorum ama saatler sasinca kilo vermem duruyor benim... iki haftadır sabitim o yüzden....
Teşekkür ederiz teyzesi... Darısı sana diyelim biz de

Kızlar günaydın menü mü yazmadan önce bir sorum var benim kilom değişmemiş görünüyor çok gerildim sabah sabah ama şimdi aklıma takıldı biz yarın kilo bildirimimizi Nasıl yapacağız benim diyete başlayalı 15 gün oldu 86,4 başladım 83 oldum geçen hafta 81,9dum şimdi yine o kilodayım bu hafta Nasıl bildireceğim ben ? Menü mü yazayım ;
Kahvaltı:1 adet muz 1 bardak süt
Ara:1 avuç ayçekirdeği
Öğlen :1 tabak zeytinyağlı kabak 1 kase yoğurt
Ara:1 küçük muz
Akşam:5 adet lahana sarması 1 kase yoğurt
2 litre su ve bol sade kahve ve bitkiçayı
Ben bu hafta bu çekirdek yüzünden veremedim kilo sanırım çok mutsuzum

Canm sakın moralini bozma önümüzdeki hafta daha dikkatli olursun ben iki haftadır sabitim.... Kilo bildirimini de 9 eylül deki kilo ve bu haftaki kiloyu bildirerek yapacağız...

ya canımsınnnnnnnnn <3 kinoa hiç denemedim.alıp denemeyi düşünüyorum migrosta var sanırım değil mi?
yemekleri ofiste abla yapıyo ne istersem sorun olmuyo da tek sorun spordan eve geç dönmem.sporda önce 17,30 gibi burda bişeyler atıştırıp spora geçiyorum.evde de 22,00 gibi oluyorum ancak. o saatten sonra da salata ya da meyve ve süt le geçiştiriyorum..mesela bugün öğle yemeğinde kıymalı karnıbahar yicem ekstra yağ koydurmuyorum etin dışında bide salata ve yoğurtlu tavuk corbası.
bazı öğlenleri mercimek çorbası ve salata yiyebilirim aslında güzel fikir.ah canımmmmm zamanım olsa da keşke kendim hazırlasam y a :)

direk sote de yapıyorum,toprak güveç kabında sebze ile de yapıyorum,ama en çok soya sosu ile tavada direk pişiriyorum. kekikli falan çok güzel oluyor canım ayrıca pratik. tam bizlik
soya sosuna bayılırım mantarı soyayla denicem bol sebzeli biberli.kız sen mutfaktada süpersin maşallah

içine ton balığı koyunca salata ana öğün olmuyor yine dilediğince ye salatanı,ama bir tencere yemeği yap yanında ye. ya da salata yiyeceksen illa kinoa salatası,mercimek salatası yap mesela.

ben tribe giriyorum ton balıklı salata yediğimde sanki dünyaları yemiş gibi hissediyorum.yani salaatayı dilediğin gibi ye diyorsun sınırsız yanına da sebze yemeği değil mi?

canım afiyet olsun menün çok güzel.sen diyetisyene gidiyordun değil mi?kilo da duraklamadır merak etme kafana takma bence .

Evde de öyle kalorisi yüksek şeyler yemiyorum ama saatler sasinca kilo vermem duruyor benim... iki haftadır sabitim o yüzden....
Teşekkür ederiz teyzesi... Darısı sana diyelim biz de

o halde bu hafta da çok verimli geçmeyecek gibi ama sonra sımsıkı asılır bu haftaların acısını öyle çıkartırsın.

amin ne diyelim, biz daha bebeği göremedik ki pipiyi görüp kestirelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…