- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.570
- 348
Aynenbu sabah eşim bana sen iyice zayıfladın ya hayırlısı dedi
Neden kötü mü oldu dedim iyi iyi dedi ama isteksiz gibi
Ya kızlar sizde de var mı düzen şaşması kafamda bir sürü planlar var yapamıyorum öyle oturmak istiyorum ne spor ne başka bişey moral bozukluğu falanda yok yani tamamen tembellik anlamadım
Aynen havalar soğudu kışlık hırka ile oturuyorum şimdidenGünaydın kızlar burada hava yağmurlu serin sonbahar geldi artık
Aynenkilolar gidiyor ya ondan yastayiz sanırım
Günaydın canım haha yastayız dimi hemen gelsin kilolar özledik mi neAynen havalar soğudu kışlık hırka ile oturuyorum şimdiden
yerleşik düzen olmayınca maalesef saatler karisiyor canm
Aman amaaaan geri gelmesin o pislikleeeeerGünaydın canım haha yastayız dimi hemen gelsin kilolar özledik mi ne
İnşallah benim de bu günden itibaren düzenin yine sasacak izne ayrılacaam haftaya... Pazartesi paşayı sünnet ettirecez...aynen ya, bugünden itibaren yerleştim ve düzenli saatlere devam inş.
tam buğday unlu,mantarlı deyince dedim tam benlik! neyse zaten tarifi olsa bile bu üşengeçlikle yapmazdım ben. vegan lokantaya gidip yiyeyim bi'ara pizza
evet gerçekten öyle1 kibrit kutusu peynir,3 zeytin gibi diyetler asla bana göre değil.
canım çay siyah çay mı
menü,spor harika harika!!
ben de seninkileriiiii
bugün salata yaparken artık salata kabı küçük gelmeye başladı (ki kocaman bir şey aslında) limonu tuzu falan döktükten sonra karıştıramadım taştı resmen. annem rahat rahat karıştırayım diye leğen getirdi
ama şu an evdeyim diye böyle. dışarıda olsam sizin kadar iyi beslenemem. ona da bir çözüm bulmam lazım,sefer tası falan artık
Günaydın canım haha yastayız dimi hemen gelsin kilolar özledik mi ne
İnşallah benim de bu günden itibaren düzenin yine sasacak izne ayrılacaam haftaya... Pazartesi paşayı sünnet ettirecez...
Ama sen sakın bozma duzeni
Evde de öyle kalorisi yüksek şeyler yemiyorum ama saatler sasinca kilo vermem duruyor benim...olsun toparlarsın hemen dönünce. hem çok düzenli ara öğün filan yapamasan da kalori dengesi yaparsan sıkıntı olmaz bence.
paşa' ya şimdiden olsun da bitsin maşallah diyelim o zaman :)
Canm sakın moralini bozma önümüzdeki hafta daha dikkatli olursun ben iki haftadır sabitim.... Kilo bildirimini de 9 eylül deki kilo ve bu haftaki kiloyu bildirerek yapacağız...Kızlar günaydın menü mü yazmadan önce bir sorum var benim kilom değişmemiş görünüyor çok gerildim sabah sabah ama şimdi aklıma takıldı biz yarın kilo bildirimimizi Nasıl yapacağız benim diyete başlayalı 15 gün oldu 86,4 başladım 83 oldum geçen hafta 81,9dum şimdi yine o kilodayım bu hafta Nasıl bildireceğim ben ? Menü mü yazayım ;
Kahvaltı:1 adet muz 1 bardak süt
Ara:1 avuç ayçekirdeği
Öğlen :1 tabak zeytinyağlı kabak 1 kase yoğurt
Ara:1 küçük muz
Akşam:5 adet lahana sarması 1 kase yoğurt
2 litre su ve bol sade kahve ve bitkiçayı
Ben bu hafta bu çekirdek yüzünden veremedim kilo sanırım çok mutsuzum
amsterdam12 sen hiç baklagil yemiyorsun neden?
mercimek çok faydalı. kırmızı ve yeşil olarak al,kırmızının çorbasını yap haftada 3-4 gün iç. salataların yanında en kötü.
yeşili haşla salatana kat.
kinoa al.beyaz kırmızı salatalara çok yakışıyor.
bir de yemek yapman lazım. akşamdan yap dolaba koy,az az ısıt ısıt ye. çok yap 2-3 gün yetsin.
bamya,kereviz,enginar,taze fasulye yap şu sebzeleri aaa.
yemek bulamadıkça yaz bana whatsapp'tan ben sana şey ederim.
soya sosuna bayılırım mantarı soyayla denicem bol sebzeli biberli.kız sen mutfaktada süpersin maşallahdirek sote de yapıyorum,toprak güveç kabında sebze ile de yapıyorum,ama en çok soya sosu ile tavada direk pişiriyorum. kekikli falan çok güzel oluyor canımayrıca pratik. tam bizlik
içine ton balığı koyunca salata ana öğün olmuyoryine dilediğince ye salatanı,ama bir tencere yemeği yap yanında ye. ya da salata yiyeceksen illa kinoa salatası,mercimek salatası yap mesela.
Kızlar günaydın menü mü yazmadan önce bir sorum var benim kilom değişmemiş görünüyor çok gerildim sabah sabah ama şimdi aklıma takıldı biz yarın kilo bildirimimizi Nasıl yapacağız benim diyete başlayalı 15 gün oldu 86,4 başladım 83 oldum geçen hafta 81,9dum şimdi yine o kilodayım bu hafta Nasıl bildireceğim ben ? Menü mü yazayım ;
Kahvaltı:1 adet muz 1 bardak süt
Ara:1 avuç ayçekirdeği
Öğlen :1 tabak zeytinyağlı kabak 1 kase yoğurt
Ara:1 küçük muz
Akşam:5 adet lahana sarması 1 kase yoğurt
2 litre su ve bol sade kahve ve bitkiçayı
Ben bu hafta bu çekirdek yüzünden veremedim kilo sanırım çok mutsuzum
Evde de öyle kalorisi yüksek şeyler yemiyorum ama saatler sasinca kilo vermem duruyor benim...iki haftadır sabitim o yüzden....
Teşekkür ederiz teyzesi... Darısı sana diyelim biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?