- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Yok diyetisyense gitmiyordum bir ara gitmiştim geçen yaz hamile kalmadan önce onun uyguladığı yeme sistemini uyguluyorum , 92 kilo ile soğuma girdim 31 ağustosta şuan 81,9 um 79 olurum diyordum hayal oldu
salata ve nişastalı olmayan sebze yemeklerini sınırsız ye. allah aşkına bir ye artık2 lokma geçsin boğazından,vitamin olacak vitamin!
canım keşke öyle olsa
benim tarifler çok basit inan. mantarı yıka,doğra. üzerine 1 diş sarımsak,kekik,karabiber,tuz,soya sosu dök.tavada pişir.
bitti gitti
sonra sebze yemekleri klasik türk yemekleri zaten. soğanı kavur,az salça. domates biber,hangi sebzeyi koyacaksan üzerine fırlat. su koy. bitti gitti.
vallahi hepsi bu.
kinoa migros'ta var. bak ofisteki abla istediğini yapıyormuş çok şanslısın.
spordan sonra evde 22.00 gibi oluyorsan hiçbir şey yeme.en ennn kötü %99 bitter çikolatalardan al sadece 1 kare ye.o da spordan çıkar çıkmaz eve gelmeden.en erken kaç oluyorsa işte.
spordan önce doyurucu beslen geç saatte yeme.
tüy bitti dilimde!
çünkü diyet psikolojisinde,sağlıklı yaşamı benimseyince geçecek bunlar. alıştıracağım
Canm ya ilgazin alerjik astım başlangıç dediler boğulup gidiyordu son zamanlarda evde bulundurmayin deyince apar topar anneme verdim ama çok kotu oldum o da bebek bakıyor devamlı durduramam dedi avlanmayı bilmez sokak yaşamını bilmez yaşı var biraz kimse almaya yanaşmıyor diye de çok üzüldüm bugün bi teyze aldı bakicak ama zaten 20 kusur kedisi var nasıl olacak bilmiyorum hiç içim rahat değil aklım hep kedimde
bu sabah eşim bana sen iyice zayıfladın ya hayırlısı dedi
Neden kötü mü oldu dedim iyi iyi dedi ama isteksiz gibi
Ya kızlar sizde de var mı düzen şaşması kafamda bir sürü planlar var yapamıyorum öyle oturmak istiyorum ne spor ne başka bişey moral bozukluğu falanda yok yani tamamen tembellik anlamadım
Kızlar günaydın menü mü yazmadan önce bir sorum var benim kilom değişmemiş görünüyor çok gerildim sabah sabah ama şimdi aklıma takıldı biz yarın kilo bildirimimizi Nasıl yapacağız benim diyete başlayalı 15 gün oldu 86,4 başladım 83 oldum geçen hafta 81,9dum şimdi yine o kilodayım bu hafta Nasıl bildireceğim ben ? Menü mü yazayım ;
Kahvaltı:1 adet muz 1 bardak süt
Ara:1 avuç ayçekirdeği
Öğlen :1 tabak zeytinyağlı kabak 1 kase yoğurt
Ara:1 küçük muz
Akşam:5 adet lahana sarması 1 kase yoğurt
2 litre su ve bol sade kahve ve bitkiçayı
Ben bu hafta bu çekirdek yüzünden veremedim kilo sanırım çok mutsuzum
Kızlar merhaba nasılsınız :)
o halde bu hafta da çok verimli geçmeyecek gibi ama sonra sımsıkı asılır bu haftaların acısını öyle çıkartırsın.
amin ne diyelim, biz daha bebeği göremedik ki pipiyi görüp kestirelim :)
salata ve nişastalı olmayan sebze yemeklerini sınırsız ye. allah aşkına bir ye artık2 lokma geçsin boğazından,vitamin olacak vitamin!
Kızlar kilo bildirimi yapiyoruz mu bugün ?ApriL_2007
yiyende ölüyor yemiyen de fjdgdfjklgjdfoııopa
sen en doğrusunu yapıyorsun.
hayvansal gıdayı biraz azaltıp bol yeşillik yerse eşin sağlığına kavuşur. ayrıca hepimiz severiz hamurişi vs ama yememek gerekiyor işte.
ben de yeşil çayımı içiyorum şimdi,çok güzel iştah kesiyor değil mi
çocukken zayıf olduğumuza göre bizde genetik problem yok. ben o yüzden kolay kilo veriyorum,obezite vs yok bizim ailede hiç. hep hareketsizlik ve abur cubur yüzünden işte
evet canım her yemeğe, çorbaya da et koyulmaz ki. sebzenin de bir tadı var di mi yani. ama eşim alışkın olduğundan onları yemek olarak görmüyor. mesela taze fasulye etsizse, onun için aperatif. çorbaya kıyma, pilava et suyu hep böyle görmüş evde. annesine göre etsiz yemek lezzetsiz olur. amaaa tabi bizim evde mis gibi olur :)
yeşil çayı ben de bol bol içtim bugün ama wc ile de çok görüştük bugün. yolda bakalım neler olacak :) hahaha haberlerde köprüde aarabayı bırakmış koşan kız haberi duyarsanız o benim demektir
bizde de kilolu kimse yok tatlım, biz boğazı kesersek tamamdır bu iş. ofis hayatımı da daha hareketli hale getirsem olacak bu iş.
yarın sabah tartı var bakalım neler olmuş
Amannn sakın koşarken de kötü olabilir sonuç
offf o zaman daha feci bir sonuç olabilir di mi haklısın. amanın haberin manşeti değişti kafamda, çok feci
Selam kizlar epeydir giremedim. Telefon pek yanimda olmuyor halim de olmuyor acikcasi. Bir kac gun gezelim dedik ama yagmur bizi vurdu. Yine de guzeldi. Yarin kilomu bildiririm ama bir sure daha giremeyebilirim.
ya bak tam dayaklıksın var yayiyende ölüyor yemiyen de fjdgdfjklgjdfoııopa
yedin bitirdin beniben bi ara geçen sene gaza gelip çorba makinesi bile almıştım.1 kere kullandım sadece bidaha da kaldı öyle..içine istediğin sebzeyi atıyorsun ister çorba ister normal yemek yapıyorsun.yarım saat falan sürüyor gel gör ki tembelim :)
09.30: boll yulaflı,meyveli,sütlü kahvaltı / sebze veya baklagil çorbası / kinoa (meyve salatasına ya da normal salataya koy)/ domatesli zeytinli normal kahvaltıo zaman spordan önce işten çıkmadan 17,00 gibi yerim öğlen olan yemekten ya da balıklı salata falan.öğle yemeğini 12,30 gibi yediğim için ara da da 15,30 gibi badem,sütlü kahve falan yiyip içinde çok yemiş hissine kapılıyorum.17,00 olunca bişey yemeden spora gideyim diyorum..şöyle yapalım direk sen boşlukları doldursana benim için kuzum
sabah 9,30 kahvaltı :
öğle 12,30
ara 15,30 badem,meyve ve sütlü kahve fix bu
akşam yemeği 17,30 olabilir sonra spora gidiyorum zaten
spor 19,30 -21,00 arası
evde olmam 21,30 - 22,00 arası oluyor
kendime uygun programı yapamadım gittifitblack helppppppppppppp :):):)
evet ya etsiz yemeği yemek olarak görmeyen çok. ben de adanalıyım baba tarafım böyle. ama beni de annem alıştırdı sonra baktım kii sebzeleri daha çok seviyorumevet canım her yemeğe, çorbaya da et koyulmaz ki. sebzenin de bir tadı var di mi yani. ama eşim alışkın olduğundan onları yemek olarak görmüyor. mesela taze fasulye etsizse, onun için aperatif. çorbaya kıyma, pilava et suyu hep böyle görmüş evde. annesine göre etsiz yemek lezzetsiz olur. amaaa tabi bizim evde mis gibi olur :)
yeşil çayı ben de bol bol içtim bugün ama wc ile de çok görüştük bugün. yolda bakalım neler olacak :) hahaha haberlerde köprüde aarabayı bırakmış koşan kız haberi duyarsanız o benim demektir
bizde de kilolu kimse yok tatlım, biz boğazı kesersek tamamdır bu iş. ofis hayatımı da daha hareketli hale getirsem olacak bu iş.
yarın sabah tartı var bakalım neler olmuş
ahahahaofff o zaman daha feci bir sonuç olabilir di mi haklısın. amanın haberin manşeti değişti kafamda, çok feci
ama biz seni özledikSelam kizlar epeydir giremedim. Telefon pek yanimda olmuyor halim de olmuyor acikcasi. Bir kac gun gezelim dedik ama yagmur bizi vurdu. Yine de guzeldi. Yarin kilomu bildiririm ama bir sure daha giremeyebilirim.
Ay kaç senedir su takimdayim bi aklımda tutamadım :)canım cumaları yapıyoruz:)
Sağol canm inşallah :/ yrin yapıyorum bildirimi :)Sana güveniyorum
Tüh ya sağlık sorunları çıkınca insan mecbur kalıyor işte. Ilgazcımada çok geçmiş olsun umarım kurtulur bu alerjiden. Üzülmek de haklısın canım ama elden bişey gelmiyor İnşaAllah seninde gönlünün rahat olabileceği bir sahibi olur kediciğinin
Yokkk niye isteksiz olsun zayıflık güzeldir kıskançlık çanları çalıyor bencetabiki bizdede oluyor öyle sorunlar plana uymamalar. Özellikle de ben hiç kafamda tasarladığımı hemen uygulamam. Günler geçer rahatım rahatttt
Tatlım sen yarın sabah tartıl kilonu yaz onunla önceki hafta arasındaki fark alınacakhiç canını sıkma sabit de olsan ok?
Teşekkürler iyiyiz sen nasılsın??
Canımmm İnşaAllah o günlerde geleceksen hiççç merak etme.
Hayyyy ağzına sağlık
Tatlım yarın sabah yapıyoruz ok?
Yinede öyle demeyelim bizzzaman sakınnn yok öyle bir şey kızlar!
-bugünkü menüm-
11.30: 1 tabak bamya,2 tabak soya soslu mantar,1 avuç kabak çekirdeği
15.30: 1 muz, 6 ceviz, 6 badem, 3 dilim tb ekmek, 14 siyah zeytin
18.00: 4 ceviz,10 çam fıstığı, 2 tabak bamya, 1 tabak soya soslu mantar
21.00: 1 muz
4 lt su
3 fincan bitki çayı
1 maden suyu
spor yok
ay evet yaGüne yemekle başlamışsın yine:))))) eee o kadar geç kalkınca böylee oluyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?