Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yok diyetisyense gitmiyordum bir ara gitmiştim geçen yaz hamile kalmadan önce onun uyguladığı yeme sistemini uyguluyorum , 92 kilo ile soğuma girdim 31 ağustosta şuan 81,9 um 79 olurum diyordum hayal oldu

olursun cnm merak etme ne kalmış ki?ben de 6 ları görsem sinir oldum kendime :)

ben bi ara geçen sene gaza gelip çorba makinesi bile almıştım.1 kere kullandım sadece bidaha da kaldı öyle..içine istediğin sebzeyi atıyorsun ister çorba ister normal yemek yapıyorsun.yarım saat falan sürüyor gel gör ki tembelim :)

o zaman spordan önce işten çıkmadan 17,00 gibi yerim öğlen olan yemekten ya da balıklı salata falan.öğle yemeğini 12,30 gibi yediğim için ara da da 15,30 gibi badem,sütlü kahve falan yiyip içinde çok yemiş hissine kapılıyorum.17,00 olunca bişey yemeden spora gideyim diyorum..şöyle yapalım direk sen boşlukları doldursana benim için kuzum

sabah 9,30 kahvaltı :

öğle 12,30

ara 15,30 badem,meyve ve sütlü kahve fix bu

akşam yemeği 17,30 olabilir sonra spora gidiyorum zaten

spor 19,30 -21,00 arası

evde olmam 21,30 - 22,00 arası oluyor

kendime uygun programı yapamadım gitti fitblack helppppppppppppp :):):)

sabah 9,30 kahvaltı ((klasik kahvaltını yap kalsiyumlu vitaminli +1 dilim ekmek))

öğle 12,30 ((öğle yemeğini ye ekmeksiz))

ara 15,30 badem,meyve ve sütlü kahve fix bu(( işte bu öğünü sadece kahve iç tabi şekersiz yani,, tek çeşit seçenek var hangisini seçersen artık))

akşam yemeği 17,30 olabilir sonra spora gidiyorum zaten ((akşam yemeğini bu saatte mutlaka ye +1 dilim ekmek))

spor 19,30 -21,00 arası

evde olmam 21,30 - 22,00 arası oluyor

((Eğer aç olursan bir meyve yada bir bardak kefir yada bir bardak yoğurt pulbiberli gibi...))

kendime uygun programı yapamadım gitti
amsterdam12 dikkatine!!

tüy bitti dilimde!
çünkü diyet psikolojisinde,sağlıklı yaşamı benimseyince geçecek bunlar. alıştıracağım

Sana güveniyorum

Tüh ya sağlık sorunları çıkınca insan mecbur kalıyor işte. Ilgazcımada çok geçmiş olsun umarım kurtulur bu alerjiden. Üzülmek de haklısın canım ama elden bişey gelmiyor İnşaAllah seninde gönlünün rahat olabileceği bir sahibi olur kediciğinin

Yokkk niye isteksiz olsun zayıflık güzeldir kıskançlık çanları çalıyor bence tabiki bizdede oluyor öyle sorunlar plana uymamalar. Özellikle de ben hiç kafamda tasarladığımı hemen uygulamam. Günler geçer rahatım rahatttt

Tatlım sen yarın sabah tartıl kilonu yaz onunla önceki hafta arasındaki fark alınacak hiç canını sıkma sabit de olsan ok?

Kızlar merhaba nasılsınız :)

Teşekkürler iyiyiz sen nasılsın??

o halde bu hafta da çok verimli geçmeyecek gibi ama sonra sımsıkı asılır bu haftaların acısını öyle çıkartırsın.

amin ne diyelim, biz daha bebeği göremedik ki pipiyi görüp kestirelim :)

Canımmm İnşaAllah o günlerde gelecek sen hiççç merak etme.

salata ve nişastalı olmayan sebze yemeklerini sınırsız ye. allah aşkına bir ye artık 2 lokma geçsin boğazından,vitamin olacak vitamin!

Hayyyy ağzına sağlık

Kızlar kilo bildirimi yapiyoruz mu bugün ? ApriL_2007

Tatlım yarın sabah yapıyoruz ok?

yiyende ölüyor yemiyen de fjdgdfjklgjdfoııopa

Yinede öyle demeyelim bizzz aman sakınnn yok öyle bir şey kızlar!

evet canım her yemeğe, çorbaya da et koyulmaz ki. sebzenin de bir tadı var di mi yani. ama eşim alışkın olduğundan onları yemek olarak görmüyor. mesela taze fasulye etsizse, onun için aperatif. çorbaya kıyma, pilava et suyu hep böyle görmüş evde. annesine göre etsiz yemek lezzetsiz olur. amaaa tabi bizim evde mis gibi olur :)

yeşil çayı ben de bol bol içtim bugün ama wc ile de çok görüştük bugün. yolda bakalım neler olacak :) hahaha haberlerde köprüde aarabayı bırakmış koşan kız haberi duyarsanız o benim demektir

bizde de kilolu kimse yok tatlım, biz boğazı kesersek tamamdır bu iş. ofis hayatımı da daha hareketli hale getirsem olacak bu iş.

yarın sabah tartı var bakalım neler olmuş

Amannn sakın koşarken de kötü olabilir sonuç

Selam kizlar epeydir giremedim. Telefon pek yanimda olmuyor halim de olmuyor acikcasi. Bir kac gun gezelim dedik ama yagmur bizi vurdu. Yine de guzeldi. Yarin kilomu bildiririm ama bir sure daha giremeyebilirim.

Selam kizlar epeydir giremedim. Telefon pek yanimda olmuyor halim de olmuyor acikcasi. Bir kac gun gezelim dedik ama yagmur bizi vurdu. Yine de guzeldi. Yarin kilomu bildiririm ama bir sure daha giremeyebilirim.

Evet özledik bebeğim seniii

İyi yapmışsınız ne güzel yağmurda da bir başka olur. Bekleriz canım uygun olduğun zamanlarda gell

yedin bitirdin beni
09.30: boll yulaflı,meyveli,sütlü kahvaltı / sebze veya baklagil çorbası / kinoa (meyve salatasına ya da normal salataya koy)/ domatesli zeytinli normal kahvaltı
12.30: sebze yemeği+2-3 tabak salata/ baklagil yemeği + salata/ çorba+salata (salataları yine tonbalıklı vs yapabilirsin)
ara: ok
17.30: öğlenin aynısı. sebze yediysen baklagil,baklagil yediysen sebze+ 2-3 tabak salata (ton balığı falan yok,yeşillik var. ıspanak,roka,tere vs)
21.05: (spordan çıkar çıkmaz!) 1 kare bitter+2 ceviz/ 1 küçük muz+light süt
/ veya oluyor aman dikkat.
bu kadarr

Son düzenleme:
evet ya etsiz yemeği yemek olarak görmeyen çok. ben de adanalıyım baba tarafım böyle. ama beni de annem alıştırdı sonra baktım kii sebzeleri daha çok seviyorum etin tadını veren şey de sebzeymiş dedim.
ofiste masa başı olmak cidden kötü,hareketli olmamız lazım. ben de o oturma işini sporu arttırarak çözeceğim artık.
offf o zaman daha feci bir sonuç olabilir di mi haklısın. amanın haberin manşeti değişti kafamda, çok feci
ahahaha
ama biz seni özledik daha sık gelmeye çalış

-bugünkü menüm-
11.30: 1 tabak bamya,2 tabak soya soslu mantar,1 avuç kabak çekirdeği
15.30: 1 muz, 6 ceviz, 6 badem, 3 dilim tb ekmek, 14 siyah zeytin
18.00: 4 ceviz,10 çam fıstığı, 2 tabak bamya, 1 tabak soya soslu mantar
21.00: 1 muz
4 lt su
3 fincan bitki çayı
1 maden suyu
spor yok

Sağol canm inşallah :/ yrin yapıyorum bildirimi :)

Güne yemekle başlamışsın yine:))))) eee o kadar geç kalkınca böylee oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…