- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
ay evet ya
kolumda 2 gündür geçmeyen bir sıkıntı var,düzelsin spor+düzenli yaşama geçeceğim umarım!
ters bir hareket yaptım ağrısı geçmedi arttı hatta,yarın doktor yolu göründü
aynen benim de. papatya çayı falan da işe yaramadı,zombi gibi geziyorum.Geçmiş olsun canım incittin sanırım. Amann düzelmeden başlama! Benimde hastalık nedeniyle bu haftam hiç iyi geçmedi felakett düzensizdi!! Uykum da kaçtı yatakta iki saattir uyumak için debelenip duruyorum...
aynen benim de. papatya çayı falan da işe yaramadı,zombi gibi geziyorum.
umarım yarın güzel bir sonucumuz olur takımca
şu an yağmur yağıyor hatta :) bizim ev aşırı sıcak olur normalde ama ben şu an enn kalın kazağımı giymiş oturuyorum.Olmayınca olmuyor kuzum evet. Hastalık zaten berbatt bir şey tadım tuzum yok. Hiççç!
Havalarda nasıl birden soğudu dimi ama?? Gerçi ben 5 gündür pek çıkmadım evden ama camlar hep kapalı belli ki dışarı fena evde bile üşüyorum. Senin oralar daha da soğuktur şimdi:)))
Günaydın hayırlı cumalar kızları kilom geçen hafta 63.4 kg bu hafta 63.7. Maalesef regl olucam sistim komple
ApriL_2007 canım ben iki hafta kilo almış oldum listeden mi çıkarılacagim şimdi
Ay çok sevindim nerden aklimda kaldiysaGunaydinnnnn hahaha yok canım ne çıkarılmasıdevam devam haftaya daha güzel sonuçlar ile geleceksin buna eminim
Ay çok sevindim nerden aklimda kaldiysa
Regl odemi olmasa bu haftada umutluydum haftaya söz iyi olacak
Sağol canım benimO zaman başarılar diliyorum şimdiden hadii koştur koştur
günaydın minnak kuşlaaarrr
yedin bitirdin beni
09.30: boll yulaflı,meyveli,sütlü kahvaltı / sebze veya baklagil çorbası / kinoa (meyve salatasına ya da normal salataya koy)/ domatesli zeytinli normal kahvaltı
12.30: sebze yemeği+2-3 tabak salata/ baklagil yemeği + salata/ çorba+salata (salataları yine tonbalıklı vs yapabilirsin)
ara: ok
17.30: öğlenin aynısı. sebze yediysen baklagil,baklagil yediysen sebze+ 2-3 tabak salata (ton balığı falan yok,yeşillik var. ıspanak,roka,tere vs)
21.05: (spordan çıkar çıkmaz!) 1 kare bitter+2 ceviz/ 1 küçük muz+light süt
/ veya oluyor aman dikkat.
bu kadarr
ay evet ya
kolumda 2 gündür geçmeyen bir sıkıntı var,düzelsin spor+düzenli yaşama geçeceğim umarım!
ters bir hareket yaptım ağrısı geçmedi arttı hatta,yarın doktor yolu göründü
ya bak tam dayaklıksın var ya
yine başlayacağım merdane ile kovalamaya
sabah 9,30 kahvaltı ((klasik kahvaltını yap kalsiyumlu vitaminli +1 dilim ekmek))
öğle 12,30 ((öğle yemeğini ye ekmeksiz))
ara 15,30 badem,meyve ve sütlü kahve fix bu(( işte bu öğünü sadece kahve iç tabi şekersiz yani,, tek çeşit seçenek var hangisini seçersen artık))
akşam yemeği 17,30 olabilir sonra spora gidiyorum zaten ((akşam yemeğini bu saatte mutlaka ye +1 dilim ekmek))
spor 19,30 -21,00 arası
evde olmam 21,30 - 22,00 arası oluyor
((Eğer aç olursan bir meyve yada bir bardak kefir yada bir bardak yoğurt pulbiberli gibi...))
kendime uygun programı yapamadım gitti
amsterdam12 dikkatine!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?