Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

((Geçen haftamızı bir hatırlayalım))

*** 1.TAKIM 482.ETAP ***ONUNCUSU

deadline (64.5/64.2/0.3/%0.47)
Merops (76.7/77/+0.3/%-0.39)
eclecticvegan (70/68.7/1.3/%1.86)
hedef kilosunu 55'e çekmek istiyor
Keten prenses (62.6///%)kilosu sabit
zensim ( 61.9/63.3/+1.4/%-2.26)
mucu60 (70.6/70.3/0.3/%0.42)

1.Takım Ortalaması: %0.017

ay evet ya
kolumda 2 gündür geçmeyen bir sıkıntı var,düzelsin spor+düzenli yaşama geçeceğim umarım!
ters bir hareket yaptım ağrısı geçmedi arttı hatta,yarın doktor yolu göründü

Geçmiş olsun canım incittin sanırım. Amann düzelmeden başlama! Benimde hastalık nedeniyle bu haftam hiç iyi geçmedi felakett düzensizdi!! Uykum da kaçtı yatakta iki saattir uyumak için debelenip duruyorum...

Geçmiş olsun canım incittin sanırım. Amann düzelmeden başlama! Benimde hastalık nedeniyle bu haftam hiç iyi geçmedi felakett düzensizdi!! Uykum da kaçtı yatakta iki saattir uyumak için debelenip duruyorum...
aynen benim de. papatya çayı falan da işe yaramadı,zombi gibi geziyorum.
umarım yarın güzel bir sonucumuz olur takımca

aynen benim de. papatya çayı falan da işe yaramadı,zombi gibi geziyorum.
umarım yarın güzel bir sonucumuz olur takımca

Olmayınca olmuyor kuzum evet. Hastalık zaten berbatt bir şey tadım tuzum yok. Hiççç!

Havalarda nasıl birden soğudu dimi ama?? Gerçi ben 5 gündür pek çıkmadım evden ama camlar hep kapalı belli ki dışarı fena evde bile üşüyorum. Senin oralar daha da soğuktur şimdi:)))

şu an yağmur yağıyor hatta :) bizim ev aşırı sıcak olur normalde ama ben şu an enn kalın kazağımı giymiş oturuyorum.
ara mevsim kalmadı valla direk soğudu!

Günaydın hayırlı cumalar kızları kilom geçen hafta 63.4 kg bu hafta 63.7. Maalesef regl olucam sistim komple
ApriL_2007 canım ben iki hafta kilo almış oldum listeden mi çıkarılacagim şimdi

Gunaydinnnnn hahaha yok canım ne çıkarılması devam devam haftaya daha güzel sonuçlar ile geleceksin buna eminim

*** 1.TAKIM 483. ETAP ***

deadline (64.2///%)
Merops (77///%)
eclecticvegan (68.7///%)
Keten prenses (62.6///%)
zensim ( 63.3/63.7/+0.4/%-0.63)
mucu60 (70.3///%)

1.Takım Ortalaması: %0.017

yaaa kuzu sen vallahi süpersin.yedim bitirdim seni farkındayım ama süper olmuş bu hafta böyle beslenicem full p.tesiden itibaren.haftasonu hep dısardayım ızgara salata geçiştiririm artık..baklagil ve sebzeyi bir tabak ve yağsız yiyorum salatayı istediğim kadar dimi?son sorum da su yulafı spor öncesi meyve rendeleyip pişirsem yemek diye olur mu sence?
valla 2 3 tabak salata ysem bayağı doyarım.

ay evet ya
kolumda 2 gündür geçmeyen bir sıkıntı var,düzelsin spor+düzenli yaşama geçeceğim umarım!
ters bir hareket yaptım ağrısı geçmedi arttı hatta,yarın doktor yolu göründü

dikkat et cnm ben spor yaparken bileğimi sakatlamıştım..hala ara ara acıyo topuğum sızlıyo tabanlık kullanmıştım..spor yaparken dikkatli yapmak lazım..çok geçmiş olsun minnoş

canım kaptanımmmmmmmmmmmmm teşekkür ederim <3 <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…