- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
canım kaptanımmmmmmmmmmmmm teşekkür ederim <3 <3
Selam kızlar
Ben mezun oluyorum bugün nihayet
Kilom 62 maşallah bana lan
Maşallah toplam kaç kilo verdin ne kadar sürdü?Selam kızlar
Ben mezun oluyorum bugün nihayet
Kilom 62 maşallah bana lan
Kilo bildirimimi yapayım ,
Ex kilo :83
Güncel kilo :81,9
Fark:1,1
baklagil 1 tabak,sebze nişastalıysa 1 tabak,bamya kereviz vs ise sınırsız. salatada öyle. doyana kadar ye.yaaa kuzu sen vallahi süpersin.yedim bitirdim seni farkındayımama süper olmuş bu hafta böyle beslenicem full p.tesiden itibaren.haftasonu hep dısardayım ızgara salata geçiştiririm artık..baklagil ve sebzeyi bir tabak ve yağsız yiyorum salatayı istediğim kadar dimi?son sorum da su yulafı spor öncesi meyve rendeleyip pişirsem yemek diye olur mu sence?
valla 2 3 tabak salata ysem bayağı doyarım.
kızlar günaydın son bildiririmim 77 imiş ama tatil sonrası ben 78 80 dim..- 1,50 gitmiş sevindim.ama son bildirime göre artı tabi..haftaya da gidecek söz!
son bildirim 77,00
bu hafta 77,30
+ 300
Günaydın kızlar, yine yoğun bir günden merhaba,
kilo bildirimi yapıyım;
başlangıç : 73,8
bayram öncesi : 72,7
güncel : 72,4
fark : 0,3
daha çok gitmeliydi ama
canım keşke sporda sakatlasaydım çok salak bir şekilde yatakta dönerken ters bir hareket yaptımdikkat et cnm ben spor yaparken bileğimi sakatlamıştım..hala ara ara acıyo topuğum sızlıyo tabanlık kullanmıştım..spor yaparken dikkatli yapmak lazım..çok geçmiş olsun minnoş
ohh olsun az artı,güzel!kızlar günaydın son bildiririmim 77 imiş ama tatil sonrası ben 78 80 dim..- 1,50 gitmiş sevindim.ama son bildirime göre artı tabi..haftaya da gidecek söz!
son bildirim 77,00
bu hafta 77,30
+ 300
tamam,gel burayasen kovaladığında işe yarıyor kuzum bıkma benden nolarbu hafta dikkat ettim 1,5 kg gitti..spora da bir akşam gidebildim üstelik..bu hafta asılıyorum söz
canım olsun,kilo almadın, kalıcı kilo veriyorsun işteGünaydın canlar
Hemen kilo bildirimi yapıp kaçıyorum hastanedeyim anestezi ile gorusecez sünnet için
Bayram öncesi 70.300
Bu hafta 70.300
Sabit iki haftadır veremedim gitti ya offff....
canım regl 1 kiloya kadar ödem tutturuyor,haftaya çok daha güzel olacakGünaydın hayırlı cumalar kızları kilom geçen hafta 63.4 kg bu hafta 63.7. Maalesef regl olucam sistim komple
ApriL_2007 canım ben iki hafta kilo almış oldum listeden mi çıkarılacagim şimdi
ooo süpersinnnKilo bildirimimi yapayım ,
Ex kilo :83
Güncel kilo :81,9
Fark:1,1
canım zor koşullarda verdin hatırlatmak isterimGünaydın kızlar, yine yoğun bir günden merhaba,
kilo bildirimi yapıyım;
başlangıç : 73,8
bayram öncesi : 72,7
güncel : 72,4
fark : 0,3
daha çok gitmeliydi ama
canım keşke sporda sakatlasaydım çok salak bir şekilde yatakta dönerken ters bir hareket yaptımnasıl becerdim bilmiyorum ama kapı bile açamıyorum şu an. doktora gideceğim bugün.
ohh olsun az artı,güzel!
tamam,gel buraya
canım olsun,kilo almadın, kalıcı kilo veriyorsun işte
şimdi vücudu şaşırtma zamanı
baklagil 1 tabak,sebze nişastalıysa 1 tabak,bamya kereviz vs ise sınırsız. salatada öyle. doyana kadar ye.
yulafı sabahları yesen? yemek niyetine spor öncesi az gelir acıkırsın spordan çıkınca.
Eki Görüntüle 1888554 Eki Görüntüle 1888555
kızlar
ben 4 ayda tam 20 kilo verdim. before after yapmak isterdim ama maalesef bulamadım. bu kiloyu en çok belimden verdim
97 cm'den 73'e düştü.
kaptanımApriL_2007 ben biraz diyet molası yapayım diyorum. vücudum 20 kiloyu bir hazmetsin,alışsın ona. bir de kollarımı ve basenlerimi inceltmem,sıkılaştırmam lazım
bir süre kilo vermeyeyim,sporla sıkılaşayım. izne ayrılsam olur mu
kilo almadan,sımsıkı geleceğim söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?