Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dün ki menümü yazayım
Kahvaltı:5 zeytin 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir 1 dilim ekmek
Ara:2 sade Türk kahvesi 2 kare bitter çikolata
Öğlen:1 tabak kabak zeytinyağlı
Ara: birçok meyve yedim hatırlamıyorum muz kuru kayısı vs
Akşam:8 adet lahana sarması
Hiç beğenmedim haftaya iyi bir başlangıç yapacağım 79,9u görmem lazım

Dünkü menüm

Sabah : 09:00 / 1 kk beyaz peynir, 1 domates , 1 salatalık, 1 dilim karpuz
Ara öğün : 11:00 / 1 avuç çiğ kuruyemiş + 1 bardak yeşil çay
Öğlen : 12:30 / 6 yk nohut yemeği , 3 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurtlu havuç
Ara öğün : 16:00 / 8 adet çiğ badem + 1 bardak yeşil çay
Akşam : 19:30 / 1 kase sebze çorbası, 2 adet zeytinyağlı yaprak sarma, 2 adet yaprak sarma, 1 adet zeytinyağlı enginar

2,5 lt su
yarım saat yürüyüş

*** 1.TAKIM 483. ETAP ***

deadline (64.2///%)
Merops (77/77.3/+0.3/%-0.20)
eclecticvegan (68.7///%)
Keten prenses (62.6/62/0.6/%0.48)
mezun olmak istiyor
zensim ( 63.3/63.7/+0.4/%-0.32)
bluegreeneyes (70.3///%)
kilosu sabit

1.Takım Ortalaması: %

baklagil 1 tabak,sebze nişastalıysa 1 tabak,bamya kereviz vs ise sınırsız. salatada öyle. doyana kadar ye.
yulafı sabahları yesen? yemek niyetine spor öncesi az gelir acıkırsın spordan çıkınca.

kızlar günaydın son bildiririmim 77 imiş ama tatil sonrası ben 78 80 dim..- 1,50 gitmiş sevindim.ama son bildirime göre artı tabi..haftaya da gidecek söz!

son bildirim 77,00

bu hafta 77,30

+ 300

Neyse arada ki fazlalık gitmiş en azından bakk sözün söz haftaya neler olacak bakalım :)))))

Günaydın kızlar, yine yoğun bir günden merhaba,

kilo bildirimi yapıyım;
başlangıç : 73,8
bayram öncesi : 72,7
güncel : 72,4

fark : 0,3

daha çok gitmeliydi ama

Yoğun gününde kolaylıklar dilerim bebegimmmm süper gitmiss eksileri çok seviyoruz biz takımcak ne olursa olsun

dikkat et cnm ben spor yaparken bileğimi sakatlamıştım..hala ara ara acıyo topuğum sızlıyo tabanlık kullanmıştım..spor yaparken dikkatli yapmak lazım..çok geçmiş olsun minnoş
canım keşke sporda sakatlasaydım çok salak bir şekilde yatakta dönerken ters bir hareket yaptım nasıl becerdim bilmiyorum ama kapı bile açamıyorum şu an. doktora gideceğim bugün.
kızlar günaydın son bildiririmim 77 imiş ama tatil sonrası ben 78 80 dim..- 1,50 gitmiş sevindim.ama son bildirime göre artı tabi..haftaya da gidecek söz!

son bildirim 77,00

bu hafta 77,30

+ 300
ohh olsun az artı,güzel!
sen kovaladığında işe yarıyor kuzum bıkma benden nolar bu hafta dikkat ettim 1,5 kg gitti..spora da bir akşam gidebildim üstelik..bu hafta asılıyorum söz
tamam,gel buraya
Günaydın canlar
Hemen kilo bildirimi yapıp kaçıyorum hastanedeyim anestezi ile gorusecez sünnet için
Bayram öncesi 70.300
Bu hafta 70.300
Sabit iki haftadır veremedim gitti ya offff....
canım olsun,kilo almadın, kalıcı kilo veriyorsun işte
şimdi vücudu şaşırtma zamanı

kızlar
ben 4 ayda tam 20 kilo verdim. before after yapmak isterdim ama maalesef bulamadım. bu kiloyu en çok belimden verdim
97 cm'den 73'e düştü.
kaptanım ApriL_2007 ben biraz diyet molası yapayım diyorum. vücudum 20 kiloyu bir hazmetsin,alışsın ona. bir de kollarımı ve basenlerimi inceltmem,sıkılaştırmam lazım
bir süre kilo vermeyeyim,sporla sıkılaşayım. izne ayrılsam olur mu
kilo almadan,sımsıkı geleceğim söz

yaaaaaaaaa canımsın aşkımsın çikolata <3 <3 çok geçmiş olsun kuzum uykuda kol nasıl sakatlanır onu da çözemedim dikkatli ol

baklagil 1 tabak,sebze nişastalıysa 1 tabak,bamya kereviz vs ise sınırsız. salatada öyle. doyana kadar ye.
yulafı sabahları yesen? yemek niyetine spor öncesi az gelir acıkırsın spordan çıkınca.

zaten nişastasız sebze yiyorum genelde.snin dediğin gibi sınırsız yemedim için yesem kilo verirdim belki de :) deniyorum bu hafta bakalım neler olcak

canım maşallah sen incecik bi hatun olmuşsun bence de ara ver..ama 58 gibi falan duruyosun resimde sakın kilo alma..düzenli spor yaparsan taş gibi olursun vallahi helal olsun azmine hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…