Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canm geçmiş olsun

yaaaaaaaaa canımsın aşkımsın çikolata <3 <3 çok geçmiş olsun kuzum uykuda kol nasıl sakatlanır onu da çözemedim dikkatli ol
uykuda değil ya yatağa hoop diye zıplarkene böyle arada bana geliyorlar da
zaten nişastasız sebze yiyorum genelde.snin dediğin gibi sınırsız yemedim için yesem kilo verirdim belki de :) deniyorum bu hafta bakalım neler olcak
arada sırada ye bence. onlar da vitamin. havuç misilağ
canım maşallah sen incecik bi hatun olmuşsun bence de ara ver..ama 58 gibi falan duruyosun resimde sakın kilo alma..düzenli spor yaparsan taş gibi olursun vallahi helal olsun azmine hayranım
sağ ol minnoşum! incecik bir hatun değilim maalesef. bende bir kalça var allah senin inandırsın 107 cm kollar desen çok kalın. belim ince olduğu için zayıf gözüküyorumdur,geçen spor salonundaki bir kız da dedi hiç göstermiyorsun falan diye ama sıkı değilim. sıkılaşıp geleceğim,sen de o sırada benim kiloma gelirsin

-kilo bildirimi-
2 hafta önce: 68.700
bu hafta: 67.300
fark: 1.400

Tatlım,balım süper gitmiş yinee harikasın...

Bel süper gözüküyor eminim diğer yerlerde incelecek. Sana güveniyorum kuzum azmin zaferidir bu iştee 4 ayda 20 kg süper ötesi....

Tabiki canım izne ayrılabilirsin. Biraz ufak mola ver umarım da kilo almazsın mutlu gelirsin seni özleyeceğim tatlım balımmm...

evet kaptanım bir mola versem güzel olacak,azıcık hızlı verdim kilo almadan listede olacağım söz zaten buralardayım bırakır mıyım sizi

Aaa delimisin! :))))) tabiki hep gellllll gellllll istediğin gibi hareket et burada bebeğim senle olmak Zaten başlı başına heyecan verici bizeee

*** 1.TAKIM 483. ETAP ***

deadline (64.2///%)
Merops (77/77.3/+0.3/%-0.20)
eclecticvegan (68.7/67.3/1.4/%1.02)
Keten prenses (62.6/62/0.6/%0.48)
mezun olmak istiyor
zensim ( 63.3/63.7/+0.4/%-0.32)
bluegreeneyes (70.3///%)
kilosu sabit / mucu60 adlı üye nick değiştirdi

1.Takım Ortalaması: %

ayy bence ver hepsini şimdiden ara ermeden.. ama yine de sen bilrisin..
harika olmuşsun bebeğimm darısı başımıza

ayy bence ver hepsini şimdiden ara ermeden.. ama yine de sen bilrisin..
harika olmuşsun bebeğimm darısı başımıza
canım ya etim yumuşak. bu şekilde vermek içimi rahat ettirmiyor pilates falan yapıp inceleyim biraz. kilo almadan döneceğim söz

spor çok işe yarıyor haftada 4 gün yapmalısın bence minnoş.belin incecik ideal kilona indiğinde tam taş beton olcaksın işte ne güzel.ince bel,geniş kalçalar.darısı başıma.çok amin ama özletme sakın gel buraya yoksa whats up tan çıldırtırım seni söylim :):):)

çok sağol tatlım, şu an öğle yemeği yiyip bir yandan mesajlara bakıyorum. ancak fırsat oldu. evet gitsin ve geri gelmesinler de nasıl gidelerse gitsinler

-kilo bildirimi-

süppppppersin, tebrik ediyorum

-kilo bildirimi-

süppppppersin, tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…