- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Selam kızlar
Ben mezun oluyorum bugün nihayet
Kilom 62 maşallah bana lan
Canm geçmiş olsuncanım keşke sporda sakatlasaydım çok salak bir şekilde yatakta dönerken ters bir hareket yaptımnasıl becerdim bilmiyorum ama kapı bile açamıyorum şu an. doktora gideceğim bugün.
ohh olsun az artı,güzel!
tamam,gel buraya
canım olsun,kilo almadın, kalıcı kilo veriyorsun işte
şimdi vücudu şaşırtma zamanı
uykuda değil ya yatağa hoop diye zıplarkeneyaaaaaaaaa canımsın aşkımsın çikolata <3 <3 çok geçmiş olsun kuzum uykuda kol nasıl sakatlanır onu da çözemedimdikkatli ol
arada sırada ye bence. onlar da vitamin. havuç misilağzaten nişastasız sebze yiyorum genelde.snin dediğin gibi sınırsız yemedim için yesem kilo verirdim belki de :) deniyorum bu hafta bakalım neler olcak
sağ ol minnoşum!canım maşallah sen incecik bi hatun olmuşsun bence de ara ver..ama 58 gibi falan duruyosun resimde sakın kilo alma..düzenli spor yaparsan taş gibi olursun vallahi helal olsun azmine hayranım
-kilo bildirimi-
2 hafta önce: 68.700
bu hafta: 67.300
fark: 1.400
Eki Görüntüle 1888554 Eki Görüntüle 1888555
kızlar
ben 4 ayda tam 20 kilo verdim. before after yapmak isterdim ama maalesef bulamadım. bu kiloyu en çok belimden verdim
97 cm'den 73'e düştü.
kaptanımApriL_2007 ben biraz diyet molası yapayım diyorum. vücudum 20 kiloyu bir hazmetsin,alışsın ona. bir de kollarımı ve basenlerimi inceltmem,sıkılaştırmam lazım
bir süre kilo vermeyeyim,sporla sıkılaşayım. izne ayrılsam olur mu
kilo almadan,sımsıkı geleceğim söz
çok sağ ol canımCanm geçmiş olsun
aaa yok gitmiyorum ki
evet kaptanım bir mola versem güzel olacak,azıcık hızlı verdimTatlım,balım süper gitmiş yineeharikasın...
Bel süper gözüküyoreminim diğer yerlerde incelecek. Sana güveniyorum kuzum azmin zaferidir bu iştee 4 ayda 20 kg süper ötesi....
Tabiki canım izne ayrılabilirsin. Biraz ufak mola ver umarım da kilo almazsın mutlu gelirsin seni özleyeceğim tatlım balımmm...
çok sağ ol canım
aaa yok gitmiyorum kisadece listede olmayayım takılırım ben yine burada.
hatta acaba ben de spor bildirimi mi yapsam her günApriL_2007 olur mu kaptanım? menümü yazmayayım bence,çünkü çok spor yapıp çok yiyeceğim (sağlıklı şeyler) anca kilomu sabitlerim.
tamamdırAaa delimisin! :))))) tabiki hep gellllll gellllll istediğin gibi hareket et burada bebeğim senle olmak Zaten başlı başına heyecan verici bizeee
ayy bence ver hepsini şimdiden ara ermeden.. ama yine de sen bilrisin..Eki Görüntüle 1888554 Eki Görüntüle 1888555
kızlar
ben 4 ayda tam 20 kilo verdim. before after yapmak isterdim ama maalesef bulamadım. bu kiloyu en çok belimden verdim
97 cm'den 73'e düştü.
kaptanımApriL_2007 ben biraz diyet molası yapayım diyorum. vücudum 20 kiloyu bir hazmetsin,alışsın ona. bir de kollarımı ve basenlerimi inceltmem,sıkılaştırmam lazım
canım ya etim yumuşak. bu şekilde vermek içimi rahat ettirmiyorayy bence ver hepsini şimdiden ara ermeden.. ama yine de sen bilrisin..
harika olmuşsun bebeğimm darısı başımıza
uykuda değil ya yatağa hoop diye zıplarkeneböyle arada bana geliyorlar da
arada sırada ye bence. onlar da vitamin. havuç misilağ
sağ ol minnoşum!incecik bir hatun değilim maalesef. bende bir kalça var allah senin inandırsın 107 cm kollar desen çok kalın. belim ince olduğu için zayıf gözüküyorumdur,geçen spor salonundaki bir kız da dedi hiç göstermiyorsun falan diye ama sıkı değilim. sıkılaşıp geleceğim,sen de o sırada benim kiloma gelirsin
Neyse arada ki fazlalık gitmiş en azındanbakk sözün söz haftaya neler olacak bakalım :)))))
Yoğun gününde kolaylıklar dilerim bebegimmmmsüper gitmiss eksileri çok seviyoruz biz takımcak ne olursa olsun
April canım benım takımın listesını kontrol edermısın lütfen
-kilo bildirimi-
kızlar
97 cm'den 73'e düştü.
-kilo bildirimi-
kızlar
97 cm'den 73'e düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?