kesin olursun. gerçekten düzenli yap,sıfır kaçamak diye düşün.yaaaaaaaaaa valla sen gidersen herşey bozulur gitme nolarrr..senin kilona ineceğime söz veriyorum..ocak ayına kadar 65 bile olurum belki doğum günüm hem en güzel hediye olur :):)
yapacağım sporda da ben seni örnek alıyorumspor çok işe yarıyor haftada 4 gün yapmalısın bence minnoş.belin incecik ideal kilona indiğinde tam taş beton olcaksın işte ne güzel.ince bel,geniş kalçalar.darısı başıma.çok aminama özletme sakın gel buraya yoksa whats up tan çıldırtırım seni söylim :):):)
sen de süpersin,koşuşturmacanın içinde nasıl da vermişsinsüppppppersin, tebrik ediyorum
azıcık kulağını çınlatalım değil miGelir yakında özleyecek biziiiii hahaha:))))))
Canm beni listeye lacak misin 63.9ile ayrilmisim güncel kilom 61.0Gelir yakında özleyecek biziiiii hahaha:))))))
Evet canım alacağımCanm beni listeye lacak misin 63.9ile ayrilmisim güncel kilom 61.0
59 canım.Homely_angel tatlım hedef 59 kg muydu? 62 mi acil cvp...
sen de süpersin,koşuşturmacanın içinde nasıl da vermişsin
59 canım.
april ben sabitimKızlar sizde bir kontrol edermisiniz? Eksik bilgi yanlışlık varsa düzeltelim benim beyin yandı :))))))
april ben sabitim
Afferim sana koskoca haftada sabittbi de yardımcı olacak tüüü tüüü sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?