- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Dead hedef 60 ise 62 de mezun olunabilir mi??bu kilo alıp vermiş halim bence april buna şükrediyorum ben
bakayım hesaplayım geleyim bir april keten için soruyorusun demiDead hedef 60 ise 62 de mezun olunabilir mi??
bakayım hesaplayım geleyim bir april keten için soruyorusun demi
ApriL_2007 keten yarışmaya 75 le girmiş hedef 60 sa 63 kilo ve altında mezun olabiliyor yani mezun olabilir )
önemli değil canım bu arada listede doğru kontrol ettim paylaşabilirsin seninde eline sağlıkOhhh iyi süper cokkkkk çok teşekkür bebem :)))))
önemli değil canım bu arada listede doğru kontrol ettim paylaşabilirsin seninde eline sağlık
sen de iyi ki varsııınne güzel de moral veriyorsun, iyi ki varsın valla.
daha çoook vermem lazım. ben 54 lerden buraya geldim :)
fitblack neden izne ayrılıyorsun ben ne kaçırdım acaba bak gitme gidince kötü oluyor hani biz senle 55 olacaktık nr oldu hayallerimize
dur bir şunu oku,sakin olEki Görüntüle 1888554 Eki Görüntüle 1888555
kızlar
ben 4 ayda tam 20 kilo verdim. before after yapmak isterdim ama maalesef bulamadım. bu kiloyu en çok belimden verdim
97 cm'den 73'e düştü.
kaptanımApriL_2007 ben biraz diyet molası yapayım diyorum. vücudum 20 kiloyu bir hazmetsin,alışsın ona. bir de kollarımı ve basenlerimi inceltmem,sıkılaştırmam lazım
bir süre kilo vermeyeyim,sporla sıkılaşayım. izne ayrılsam olur mu
kilo almadan,sımsıkı geleceğim söz
Benim ilk hedefim 65di canım ben işi sağlama almak için 62 63 yeter diye dusunmuyorum zaten 60 hiç istemedim yani kesin mezunumOhhh iyi süper cokkkkk çok teşekkür bebem :)))))
Hedefim 62 ydi canımApriL_2007 keten yarışmaya 75 le girmiş hedef 60 sa 63 kilo ve altında mezun olabiliyor yani mezun olabilir )
Bende seviyorum hepiniziTamam canım, hemenn paylaşıyorum senide cokkkkk seviyorum
Canım ahh sadece sabır diliyorum. Tabiki gönül isterki olsaydı doğsaydı ama işte bazen nasip olmuyor Rabbim 'in bir bildiği vardır elbet ki vakti zamanı gelince herşey olacak hep umudunu yüksek tut. İnşaAllah güzel haberlerini yine burada alacağız
Gelelim menülerine güzel gitmiş canım sporuna da bayıldım
Çokkk teşekkürler kuzummmsizedeee iyi bayramlar sevgiler
Oyyy kolay gelsin umarım çabucak biter. Işık hızındakuzummm sen evdesin, biyerlere gitmeyecek miydiniz siz???
Gelir yakında özleyecek biziiiii hahaha:))))))
off of. neler olmuş ya!Cok tatlisiniz kizlar. Inanilmaz yogunum kendimi yataga zor atiyorum. Isler de yetismiyor. Zorla aldigimiz bir belge vardi eksik evrak yuzunden bizi sistemden atacaklarmis cunku unutmusuz!! Tam dogum zamani! Idari isler muduru olarak tabi bu hata bana kaldi. Onu duzeltmeye calisiyorum baska seyler de var. Bbebis iyice sirazesi kaydi. Gecen gun yolda 1 saate yakin agladi susturamadik. En son benziklikte emzirerek gezdirdim sustu. Her 1gun tsrtikan ben tartilmaya vakit bulamadim 2 haftadir!
Maşallah metabolizman süper-kilo bildirimi-
2 hafta önce: 68.700
bu hafta: 67.300
fark: 1.400
86,4 Can'ım ben yeni gördüm çok özür dilerimsiderolites tatlım başlangıç kilon 86.4 mü? 85 mi acil cvp.??
ben bozmuştum metabolizmayı aslında ama artık toparladımMaşallah metabolizman süper
86,4 Can'ım ben yeni gördüm çok özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?