- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
dur bir şunu oku,sakin ol
belim kadar kolum var deadkollarım ve bacaklarım kalın. azıcık bölgesel çalışayım,sıkılaşayım. 20 kilo verdim yumuş yumuşum.
ayrıca takımı geri çekmeyeyim diye izne ayrıldım,mola verdim ama buradayım. hiçbir yere gitmiyorum
Benim ilk hedefim 65di canım ben işi sağlama almak için 62 63 yeter diye dusunmuyorum zaten 60 hiç istemedim yani kesin mezunum
Bende seviyorum hepinizi
Cok tatlisiniz kizlar. Inanilmaz yogunum kendimi yataga zor atiyorum. Isler de yetismiyor. Zorla aldigimiz bir belge vardi eksik evrak yuzunden bizi sistemden atacaklarmis cunku unutmusuz!! Tam dogum zamani! Idari isler muduru olarak tabi bu hata bana kaldi. Onu duzeltmeye calisiyorum baska seyler de var. Bbebis iyice sirazesi kaydi. Gecen gun yolda 1 saate yakin agladi susturamadik. En son benziklikte emzirerek gezdirdim sustu. Her gun tsrtikan ben tartilmaya vakit bulamadim 2 haftadir!
bayağı trip atmışsın keten'eAyyyy olay oldu gitmensen neymişsin be abi
Catlakk prensesim benim öyle yazmışız zamanında vaktin birinde,,yoksaa istersen 65 ol banana :)))))))) Tamam zaten kovduk seni git dahada gelmeeeee mezunumuz bizim
Ben biraz düşüneyim bakalımsen sevmeye devam et :)))))))
Oyyyyy ne çektin beee!! Dagatesim İnşaAllah 2017 iyi gelir sana
bayağı trip atmışsın keten'e
vallahi olay oldu buradayım demekten tüy bitti dilimde
ayy utandım amafitblack zaten bırakıp gideceğini sanmadığım için hiççç ısrar etmedim! Tam tersi olsaydı kafanı bayaaa sisirirdim zaten sensiz de artikkkk takım bir hiç.
Olmazsa olmaz kadrosuna hoşgeldin
Doğum yapalı 20 gün oldu kilom çok garip gün içinde 84 bile oluyorum sabah aç karnına 81,9 oluyor en az o rakamı gördüm heralde 40 gün sonra bu değişimler azalırOlsun canım bende kendi kafama göre yazdım :)))) ikisinide demiştin çünkü
sen de iyi ki varsııın
hiç sorma ben de 4 yıl önce 52 kiloydum. sonra her yıll kiloma kilo kattım. ama şimdi geri almamak üzere veriyoruz
Evet gitme sen ben hedefime ulaşama kadar burda kal beni motive ediyorsun hep yorum yazıyorsun mesajlarıma be aç kalmadan kilo veriyorsun senin menülerini okumak istiyorumayy utandım ama
hiç sizi bırakır mıyım,çok özlerim bir kereçok doğru düşünmüşsün kaptanım,zaten kolum iyileşsin sıkı spor bildirimlerimle buradayım.
takımı da hemen şey ettin aa oldu mu hiçhepimiz süperiz,en süper de sensin idolümsün
verirsin genetiğimizde yok zatenOyyy oy aynı şeyleri yaşamışız, ben de senin gibi verebilirim inş.
dürüm pek olmamış ama şu koşullarda mecbursun değil miListemiz yayınlanmış, hayırlı uğurlu olsun :) eline sağlıkApriL_2007
Umarım bizim de takıma katkımız çok iyi olur.
Mezun olan, hedefi yakalayanları ve çooook güzel kilolar verenleri tebrik ediyorum. Darısı başımıza.
Bu vesileyle menümü de yazıyım;
Sabah - 09:00 / yarım simit , 1 tk pınar beyaz
Ara öğün - 11:30 / 4 ad badem, biraz kuru üzüm
Öğlen - 14:30 / ızgara tavuklu dürüm, küçük kase salata, soda
Akşam - 21:00 / 2 adet etli biber dolma, 1 küçük kase yoğurt
2 lt su, 3 bardak naneli yeşil çay, 1 kadeh kırmızı şarap
öğlen bir şey yememişsin zaten o yüzden bir şey olmaz. canım kediciği ne yaptın?Kizlar dünkü menüm
Sabah peynirli tost
Çay
Öğlen yarım haşlama mısır
Bir avuç çiğ kuruyemiş
Akşam 6
Bir tabak mantı :) kızlar oğlum bu ara mızmız hiç kucaktan inmiyor temizlik yemek hak getire.. evde haziran ne varsa onu yapıyorum mecbur hazır mantığı pisirdim onu yedik dün 6kasik yedim sadece
Iki bardak çay
Suyum 2lt
Spor yok maselef
oyy canım! tamam menülerimi de yazmaya devam edeyim o zaman. korumada olacağım ama ona dikkat et.Evet gitme sen ben hedefime ulaşama kadar burda kal beni motive ediyorsun hep yorum yazıyorsun mesajlarıma be aç kalmadan kilo veriyorsun senin menülerini okumak istiyorum
akşamları ekmek yemesen daha süper olacakBizim takım kaçıncı olmuş?? Ben de menümü yazayım
Kahvaltı:yarım simit peynir 5 zeytin domates
Ara:1 muz
Öğlen:7 sarma
Ara:1 şeftali 3 erik
Akşam:1 tabak tonbalıjlı salata 2 dilim ekmek
verirsin genetiğimizde yok zaten
dürüm pek olmamış ama şu koşullarda mecbursun değil mi
öğlen bir şey yememişsin zaten o yüzden bir şey olmaz. canım kediciği ne yaptın?
oyy canım! tamam menülerimi de yazmaya devam edeyim o zaman. korumada olacağım ama ona dikkat et.
-dünkü menüm-
(hastane,iğne vs olunca sabahım akşamım şaştı)
12.00: 1 tabak istiridye mantarı, 1 büyük tabak bamya
15.45: 8 tane ceviz, 1 küçük muz
18.30: 3 tabak domates,1 tabak salatalık,biber,4 zeytin,2 incir ( @Merops gördü akşam yemeği çok komik oldu)
3 lt su
3 fincan yeşil çay
spor yok
Selam fıstıklar ben yeni kahvaltı yapicam dün evin tüm elektrik tesisatı değişti lojmanda olduğum için eskiydi yenilediler
Allahım ev inşaat alanına döndü gece 12 ye kadar temizlikle uğraştık çok yorulmuşum zaten işten gelip ise giriştik çok şükur halledebildik evde eşya olunca çok zor tadilat bugün çamaşır yikiycam bide koltuklarını silersem tamamdir hav çok soğuk burda
Selam fıstıklar ben yeni kahvaltı yapicam dün evin tüm elektrik tesisatı değişti lojmanda olduğum için eskiydi yenilediler
Allahım ev inşaat alanına döndü gece 12 ye kadar temizlikle uğraştık çok yorulmuşum zaten işten gelip ise giriştik çok şükur halledebildik evde eşya olunca çok zor tadilat bugün çamaşır yikiycam bide koltuklarını silersem tamamdir hav çok soğuk burda
Of Off kolay gelsin canım, evde her türlü tadilattan ben de nefret ediyorum. Istanbul da soğudu, artık öyle rahat yazlık kıyafetler hayal olcak gibi. Sen nerdesin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?