Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ayyyy olay oldu gitmen sen neymişsin be abi

Benim ilk hedefim 65di canım ben işi sağlama almak için 62 63 yeter diye dusunmuyorum zaten 60 hiç istemedim yani kesin mezunum

Catlakk prensesim benim öyle yazmışız zamanında vaktin birinde,,yoksaa istersen 65 ol banana :)))))))) Tamam zaten kovduk seni git dahada gelmeeeee mezunumuz bizim

Bende seviyorum hepinizi

Ben biraz düşüneyim bakalım sen sevmeye devam et :)))))))

Oyyyyy ne çektin beee!! Dagatesim İnşaAllah 2017 iyi gelir sana

bayağı trip atmışsın keten'e
vallahi olay oldu buradayım demekten tüy bitti dilimde

fitblack zaten bırakıp gideceğini sanmadığım için hiççç ısrar etmedim! Tam tersi olsaydı kafanı bayaaa sisirirdim zaten sensiz de artikkkk takım bir hiç.

Olmazsa olmaz kadrosuna hoşgeldin

fitblack zaten bırakıp gideceğini sanmadığım için hiççç ısrar etmedim! Tam tersi olsaydı kafanı bayaaa sisirirdim zaten sensiz de artikkkk takım bir hiç.

Olmazsa olmaz kadrosuna hoşgeldin
ayy utandım ama
hiç sizi bırakır mıyım,çok özlerim bir kere çok doğru düşünmüşsün kaptanım,zaten kolum iyileşsin sıkı spor bildirimlerimle buradayım.
takımı da hemen şey ettin aa oldu mu hiç hepimiz süperiz,en süper de sensin idolümsün

ben de sıkıntıdan bugün 50 defa profili değiştirdim
hasta olmak böyle kötü işte yatağa mahrum kaldım termofor ile! acilde iğne yaptırdım,doktor 1 kas gevşetici+ ağrı kesici, 1 jel, 1 tane de yine güçlü ağrı kesici verdi ama inatla hap versiyonları içmiyorum bakalım ne kadar dayanacağım.

Listemiz yayınlanmış, hayırlı uğurlu olsun :) eline sağlık ApriL_2007
Umarım bizim de takıma katkımız çok iyi olur.
Mezun olan, hedefi yakalayanları ve çooook güzel kilolar verenleri tebrik ediyorum. Darısı başımıza.

Bu vesileyle menümü de yazıyım;

Sabah - 09:00 / yarım simit , 1 tk pınar beyaz
Ara öğün - 11:30 / 4 ad badem, biraz kuru üzüm
Öğlen - 14:30 / ızgara tavuklu dürüm, küçük kase salata, soda
Akşam - 21:00 / 2 adet etli biber dolma, 1 küçük kase yoğurt

2 lt su, 3 bardak naneli yeşil çay, 1 kadeh kırmızı şarap

Kizlar dünkü menüm
Sabah peynirli tost
Çay

Öğlen yarım haşlama mısır
Bir avuç çiğ kuruyemiş

Akşam 6
Bir tabak mantı :) kızlar oğlum bu ara mızmız hiç kucaktan inmiyor temizlik yemek hak getire.. evde haziran ne varsa onu yapıyorum mecbur hazır mantığı pisirdim onu yedik dün 6kasik yedim sadece

Iki bardak çay
Suyum 2lt
Spor yok maselef

Evet gitme sen ben hedefime ulaşama kadar burda kal beni motive ediyorsun hep yorum yazıyorsun mesajlarıma be aç kalmadan kilo veriyorsun senin menülerini okumak istiyorum

Oyyy oy aynı şeyleri yaşamışız, ben de senin gibi verebilirim inş.
verirsin genetiğimizde yok zaten
dürüm pek olmamış ama şu koşullarda mecbursun değil mi
öğlen bir şey yememişsin zaten o yüzden bir şey olmaz. canım kediciği ne yaptın?
Evet gitme sen ben hedefime ulaşama kadar burda kal beni motive ediyorsun hep yorum yazıyorsun mesajlarıma be aç kalmadan kilo veriyorsun senin menülerini okumak istiyorum
oyy canım! tamam menülerimi de yazmaya devam edeyim o zaman. korumada olacağım ama ona dikkat et.

-dünkü menüm-
(hastane,iğne vs olunca sabahım akşamım şaştı)
12.00: 1 tabak istiridye mantarı, 1 büyük tabak bamya
15.45: 8 tane ceviz, 1 küçük muz
18.30: 3 tabak domates,1 tabak salatalık,biber,4 zeytin,2 incir ( @Merops gördü akşam yemeği çok komik oldu)
3 lt su
3 fincan yeşil çay
spor yok

Selam fıstıklar ben yeni kahvaltı yapicam dün evin tüm elektrik tesisatı değişti lojmanda olduğum için eskiydi yenilediler
Allahım ev inşaat alanına döndü gece 12 ye kadar temizlikle uğraştık çok yorulmuşum zaten işten gelip ise giriştik çok şükur halledebildik evde eşya olunca çok zor tadilat bugün çamaşır yikiycam bide koltuklarını silersem tamamdir hav çok soğuk burda

Vericem vericem boyda uzun olunca böyle yarmagül gibi oldum Sakın gitme bir yerlere bak sen dedikçe daha bir motive oluyorum,

Dürüm gibi değildi pek aslında, tam Buğdaydı hamuru ve paket serviste biraz ıslandığından çoğunu yemedim. İçindeki yeşillikleri filan yedim. Ama yine de sebze yesem daha iyi tabi.

Senin menüleri uygulasam diyorum ama yok tatlım ben o kadar domates yesem ömrüm boyu bi daha yemek istemem. Ama en azından sebzeye dayalı öğünler oluşturabilirim.

Of Off kolay gelsin canım, evde her türlü tadilattan ben de nefret ediyorum. Istanbul da soğudu, artık öyle rahat yazlık kıyafetler hayal olcak gibi. Sen nerdesin ki?

Ayyy doğru tadilat fena oluyor. Sonrası güzel ama temizliği yer insanı sana kolaylıklar dilerim tatlım. İşten gelmiş bi kadına ise tam korkunç şeyler ama neyseki bitmiş hava burada da çok soğuk direkt kış geldi o tatlı tatlı baharı daha yaşamadık ki

Of Off kolay gelsin canım, evde her türlü tadilattan ben de nefret ediyorum. Istanbul da soğudu, artık öyle rahat yazlık kıyafetler hayal olcak gibi. Sen nerdesin ki?

İlk defa yaz bitmesin dedim evdeyim ya :))))) soğuklar hava pusluluğu insanı karamsar yapıyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…