- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ay evet çok zordu ama hep hareket halinde olunca uzerimdeki miskinlik kalktı :)) cin gibiydim akşam :)Ayyy doğru tadilat fena oluyor. Sonrası güzel ama temizliği yer insanı sana kolaylıklar dilerim tatlım. İşten gelmiş bi kadına ise tam korkunç şeyler ama neyseki bitmişhava burada da çok soğuk direkt kış geldi o tatlı tatlı baharı daha yaşamadık ki
İlk defa yaz bitmesin dedim evdeyim ya :))))) soğuklar hava pusluluğu insanı karamsar yapıyor!
Sağol canım evde çok zor gerçekten Ben Ordu dayim artık hırka ince mont zamanı geldi yazlık kıyafetlerle çıkmak mümkün değilOf Off kolay gelsin canım, evde her türlü tadilattan ben de nefret ediyorum. Istanbul da soğudu, artık öyle rahat yazlık kıyafetler hayal olcak gibi. Sen nerdesin ki?
Ay evet çok zordu ama hep hareket halinde olunca uzerimdeki miskinlik kalktı :)) cin gibiydim akşam :)
Çok geçmiş olsun canım eskiden bir gün hasta olup kalkardim bende şimdi surunduruyor hasta olmaktan korkar oldum iyilesemiycem diye . Tüm düzen bozuluyor
Kışlıklari çıkarayim diyorum herkes daha pastırma sıcaklari var diyor
iyi haftasonları 1. takım nasılsınız
evet biraz öyle olmuş herkes dağıtmış bayramda hafiften bende dahilİyiyiz sen nasılsın nasıl??
Deadline 5.olmusuz ama notayı da kapmışız
evet biraz öyle olmuş herkes dağıtmış bayramda hafiften bende dahilbakalım ya haftaya inşallah iyi birsonuç alırız dimi april bu arada sen listeye ne zaman gireceksin ya kaç kilosun haber ver bize
inşallah ay benimde güya hedefim de offCanımmm valla bir haftadır hastayım daha düzelmedim. Son günlerde hiç tartılmadım. Zaten bu hafta ne yedim içtim bende bilmiyorum. Haftaya bakacağım, kaç kgum kaç ile izne çıkmışım? Listeye girincede hedefim en kısa zamanda mezun olmak olacak!!
inşallah ay benimde güya hedefim de offgel ya ben seni örnek almaya çalışıyordum menülerine bayılıyordum senin dön ne olur aprill ay bir video vardı ya aklıma o geldi tülayy geri dönn
al sana gelsin
Tünaydın beybilerdaha yeni kalktım şu hastalık bütün dengelerimi bozdu!
Sağol canım evde çok zor gerçekten Ben Ordu dayim artık hırka ince mont zamanı geldi yazlık kıyafetlerle çıkmak mümkün değil
Kızlar hu huu 5.olmak sizi yanıltmasın! Çünkü ikinci notayı da aldık yanii haftaya ilk üçe girersek çok iyi olur notalar silinir.
Sizden isteğim eğer olursa mümkünse herkes kilo versin artışla gelmesin olur mu beybiler. Hem kendi yararına hemde takımabaşarılı olmalıyız her alanda dimi ama
ay ya nerden aklıma geldi bilmiyorum o video da bende kptum yineOyyyyy geliyorum geliyorum döndüğüne pişman olmakoptum yaaaa!!hayyy sen çok yaşa emi...
ay ya nerden aklıma geldi bilmiyorum o video da bende kptum yine
Geçmişler olsun, kış hastalıkla geldi sana ama umarım ilk ve son hastalığı olsun bu kışın.
Gelmiş valla az önce dışarı çıktım ince bir hırka ile, biraz daha kalın bile olurmuş. Çabuk bitsin kııış, sevmiyorum kalın kalın giyinmeyi, gri gökyüzünü.
Bu hafta çok sıkı tutalım, kaçamak kesinlikle yasakladım ve işten ölü gibi gelsem de yürüyüşe çıkacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?