Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ay evet çok zordu ama hep hareket halinde olunca uzerimdeki miskinlik kalktı :)) cin gibiydim akşam :)
Çok geçmiş olsun canım eskiden bir gün hasta olup kalkardim bende şimdi surunduruyor hasta olmaktan korkar oldum iyilesemiycem diye . Tüm düzen bozuluyor

Of Off kolay gelsin canım, evde her türlü tadilattan ben de nefret ediyorum. Istanbul da soğudu, artık öyle rahat yazlık kıyafetler hayal olcak gibi. Sen nerdesin ki?
Sağol canım evde çok zor gerçekten Ben Ordu dayim artık hırka ince mont zamanı geldi yazlık kıyafetlerle çıkmak mümkün değil

Sağol tatlım hastalığım da evin kokusunu aldı sanırım! İşteyken bir günde ayağa kalkardım:)))) belki de yaş ilerliyor diye de olabilir. Neysee sağlıklı günlere İnşaAllah hepimize bollll bol...

evet biraz öyle olmuş herkes dağıtmış bayramda hafiften bende dahil bakalım ya haftaya inşallah iyi birsonuç alırız dimi april bu arada sen listeye ne zaman gireceksin ya kaç kilosun haber ver bize

Canımmm valla bir haftadır hastayım daha düzelmedim. Son günlerde hiç tartılmadım. Zaten bu hafta ne yedim içtim bende bilmiyorum. Haftaya bakacağım, kaç kgum kaç ile izne çıkmışım? Listeye girincede hedefim en kısa zamanda mezun olmak olacak!!

Kızlar hu huu 5.olmak sizi yanıltmasın! Çünkü ikinci notayı da aldık yanii haftaya ilk üçe girersek çok iyi olur notalar silinir.

Sizden isteğim eğer olursa mümkünse herkes kilo versin artışla gelmesin olur mu beybiler. Hem kendi yararına hemde takıma başarılı olmalıyız her alanda dimi ama

inşallah ay benimde güya hedefim de off gel ya ben seni örnek almaya çalışıyordum menülerine bayılıyordum senin dön ne olur aprill ay bir video vardı ya aklıma o geldi tülayy geri dönn
al sana gelsin

Oyyyyy geliyorum geliyorum döndüğüne pişman olma koptum yaaaa!!hayyy sen çok yaşa emi...

Sağol canım evde çok zor gerçekten Ben Ordu dayim artık hırka ince mont zamanı geldi yazlık kıyafetlerle çıkmak mümkün değil

Gelmiş valla az önce dışarı çıktım ince bir hırka ile, biraz daha kalın bile olurmuş. Çabuk bitsin kııış, sevmiyorum kalın kalın giyinmeyi, gri gökyüzünü.

Bu hafta çok sıkı tutalım, kaçamak kesinlikle yasakladım ve işten ölü gibi gelsem de yürüyüşe çıkacağım.

Geçmişler olsun, kış hastalıkla geldi sana ama umarım ilk ve son hastalığı olsun bu kışın.

Ahhhh canım umarım, saolll bebeğim

Gelmiş valla az önce dışarı çıktım ince bir hırka ile, biraz daha kalın bile olurmuş. Çabuk bitsin kııış, sevmiyorum kalın kalın giyinmeyi, gri gökyüzünü.

Özellikle o puslu hava evvet tam kötü ruh hali sebebi napalım sabır artık başladı günler say say bitmez :))))))

Bu hafta çok sıkı tutalım, kaçamak kesinlikle yasakladım ve işten ölü gibi gelsem de yürüyüşe çıkacağım.

İşteee bu !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…