- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Bugün görmeye gittim canm ortama kedilere alışmış ama yine de çekingen bi tavrı var diğerlerinden kadınla da anlaşmışlar sanki biraz kusmus gibiydi eskiden olsa hemen biterdi yanımda bugün seslendim seslendim anca çıktı baya sevdim sevdim sonra ayrıldık ordan oraya ordan oraya yapınca daha mı kötü olur diye dusunuyorum facede yazma konusunda kararsız kaldım o nedenle ama cevremde yine de arayistayim daha iyi bi ev bulursam alicam ordn oglumuverirsin genetiğimizde yok zaten
dürüm pek olmamış ama şu koşullarda mecbursun değil mi
öğlen bir şey yememişsin zaten o yüzden bir şey olmaz. canım kediciği ne yaptın?
oyy canım! tamam menülerimi de yazmaya devam edeyim o zaman. korumada olacağım ama ona dikkat et.
ya bir ara bizim arkadaşlar ortada bu adamın taklidini yaparak dolaşıyordu o kadar içime işlemiş ki hala aklıma geliyor yaİlk defa izledim, ama harikaymış hakketten! Taktik güzel yalvarış harika :))))
Ben veririm kaptanim inşallah da gireriz ilk üçe ..benim bu aralar hicbisey yapmasam da patir patir gidiyor kilolar ictigim bitki çaylarının bağlıyorum metabolizma hızlandırıcı sankiKızlar hu huu 5.olmak sizi yanıltmasın! Çünkü ikinci notayı da aldık yanii haftaya ilk üçe girersek çok iyi olur notalar silinir.
Sizden isteğim eğer olursa mümkünse herkes kilo versin artışla gelmesin olur mu beybiler. Hem kendi yararına hemde takımabaşarılı olmalıyız her alanda dimi ama
Ben veririm kaptanim inşallah da gireriz ilk üçe ..benim bu aralar hicbisey yapmasam da patir patir gidiyor kilolar ictigim bitki çaylarının bağlıyorum metabolizma hızlandırıcı sanki
ya bir ara bizim arkadaşlar ortada bu adamın taklidini yaparak dolaşıyordu o kadar içime işlemiş ki hala aklıma geliyor yabencede taktik harika ama tülay geri dönmemişti sen öyle yapma
Ben veririm kaptanim inşallah da gireriz ilk üçe ..benim bu aralar hicbisey yapmasam da patir patir gidiyor kilolar ictigim bitki çaylarının bağlıyorum metabolizma hızlandırıcı sanki
Ondan da olabilir canm çünkü en dikkat etmediğim zaman bile kilo gitti benden tatlimi da hamurisini de abartmadan yiyorum ama almayip aksine veriyorum ..afrodit ne içiyorsun bana da söyle ya benim gitmyor sahsen doğumdan sonra vucut yenileniyor tüm hücreler vucuttaki kan deri falan ama doğum bir kadın için harika bir olay aslında metabolizmanda yenilenmiş bence ondan
Bugünkü menüm;
Sabah 10:30 / 2 dilim tam tahılı ekmek, 1 kk yağsız peynir, 3 çeri domates, 1 kocaman fincan naneli yeşil çay
Ara öğün 12:00 / 3 adet nektarin
Öğlen 14:00 / 1 kase mantar çorbası, 1 büyük kase kara Buğdaylı kayısılı yeşil salata, 1 bardak fesleğenli ayran
Ara öğün 17:30 / 1 adet probiyotik yoğurt
Akşam 20:00 / 1 kase mercimek çorbası
2,5 litre su
1 saat yürüyüş
75 le başladım canım toplam 10 kg verdimMaşallah toplam kaç kilo verdin ne kadar sürdü?
75 le başladım canım toplam 10 kg verdim
mucu hala alışamadım düşünüyorum takımda böyle biri var mı diye önce seni görünceTünaydın
Ctesi gününde süper bir menüharikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?