Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün görmeye gittim canm ortama kedilere alışmış ama yine de çekingen bi tavrı var diğerlerinden kadınla da anlaşmışlar sanki biraz kusmus gibiydi eskiden olsa hemen biterdi yanımda bugün seslendim seslendim anca çıktı baya sevdim sevdim sonra ayrıldık ordan oraya ordan oraya yapınca daha mı kötü olur diye dusunuyorum facede yazma konusunda kararsız kaldım o nedenle ama cevremde yine de arayistayim daha iyi bi ev bulursam alicam ordn oglumu

Ben veririm kaptanim inşallah da gireriz ilk üçe ..benim bu aralar hicbisey yapmasam da patir patir gidiyor kilolar ictigim bitki çaylarının bağlıyorum metabolizma hızlandırıcı sanki

Ben veririm kaptanim inşallah da gireriz ilk üçe ..benim bu aralar hicbisey yapmasam da patir patir gidiyor kilolar ictigim bitki çaylarının bağlıyorum metabolizma hızlandırıcı sanki
afrodit ne içiyorsun bana da söyle ya benim gitmyor sahsen doğumdan sonra vucut yenileniyor tüm hücreler vucuttaki kan deri falan ama doğum bir kadın için harika bir olay aslında metabolizmanda yenilenmiş bence ondan

ya bir ara bizim arkadaşlar ortada bu adamın taklidini yaparak dolaşıyordu o kadar içime işlemiş ki hala aklıma geliyor ya bencede taktik harika ama tülay geri dönmemişti sen öyle yapma

Oooo süperr o zaman

afrodit ne içiyorsun bana da söyle ya benim gitmyor sahsen doğumdan sonra vucut yenileniyor tüm hücreler vucuttaki kan deri falan ama doğum bir kadın için harika bir olay aslında metabolizmanda yenilenmiş bence ondan
Ondan da olabilir canm çünkü en dikkat etmediğim zaman bile kilo gitti benden tatlimi da hamurisini de abartmadan yiyorum ama almayip aksine veriyorum ..
Valla tek bi çay değil canm Yeşilçay kiraz sapı hibiskus sinameki falan daha bissuru çaydan oluşan bi karışım ablam vermişti icmiyorum diye artık ondan mı bilmiyorum düzenli de icmiyorum yani

Bugünkü menüm;

Sabah 10:30 / 2 dilim tam tahılı ekmek, 1 kk yağsız peynir, 3 çeri domates, 1 kocaman fincan naneli yeşil çay

Ara öğün 12:00 / 3 adet nektarin

Öğlen 14:00 / 1 kase mantar çorbası, 1 büyük kase kara Buğdaylı kayısılı yeşil salata, 1 bardak fesleğenli ayran

Ara öğün 17:30 / 1 adet probiyotik yoğurt

Akşam 20:00 / 1 kase mercimek çorbası

2,5 litre su
1 saat yürüyüş

Ctesi gününde süper bir menü harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…