Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tünaydınnnn
ben kitap okuyorum biraz ağlayarak ay çok etkilendim okuduğum romandan tabi havanın kapalı olması arka planda duygusal balkan müzikleri varken normal olabilir ama kitapta güzel yani
siz ne yapıyrosunuz

Tünaydın herkese :)

Merak ettim o kitabı canım, adı nedir? Ben de öyle keyifli bir şeyler arıyorum. Benim okuduğum serinin yeni kitabı gelmedi hala, kitaplık kaldım.

gulfuren canımmmm ablammm özledim seni napıyosun nasılsınız??
İyiyim canım, sen nasılsın? Çoktandır bakmıyordum,bugün ben baktım sen mesaj yazmışsın. Eve alıştın mı,çalışmayı özledin mi? Mezun mu oldun? @keten prenses de mezun olmuş.Kutluyorum.Bende koşuşturma halindeyim.Çocukların okulu malum.

Ben de hala mucu60 diye yazıyorum kullanıcı adına
ya ben siteye üye olduğum zamandan beri deadline nım adımı değişirsem depresyona girerim bence zaten ben bişeylere bağlanan bir insanım karakter olarak daha iyisi olsada benim olandan vazgeçmem kolay kolay kendimde en sevmediğim özellik belkide beni her alanda kısıtlayan ama vazgeçemiyorum en küçük şeyden bile ki deadline dan başka bişey şu an düşünemiyorum o nedenle isim değiştirenler bana hep farklı geliyor

İyiyim ablammm çok iyiyim. Desene kalp kalbe karşı yine alıştım bir ayı geçti yooo yook hiç özlemedim henüz. Ablacığım mezun olmadım evet prenses oldu. Biliyorum abla okul başladı sana güzel enerjiler, yavruularada başarılar dilerim

O isim bende de olsa değiştiremezdim. Çok klas duruyor ismin hasını yapmışsın daha ne olacak bende değiştirmek istiyorum fakat daha bulamadım öyle afilli birşey

tünaydınnnn
ben kitap okuyorum biraz ağlayarak ay çok etkilendim okuduğum romandan tabi havanın kapalı olması arka planda duygusal balkan müzikleri varken normal olabilir ama kitapta güzel yani
siz ne yapıyrosunuz

Oooo iyi okumalar ama az ağla! Duygusal meleğim

mucu hala alışamadım düşünüyorum takımda böyle biri var mı diye önce seni görünce tünaydın bu arada

Al benden de o kadar ! Hala alışamadım :))))

Tünaydın herkese :)

Merak ettim o kitabı canım, adı nedir? Ben de öyle keyifli bir şeyler arıyorum. Benim okuduğum serinin yeni kitabı gelmedi hala, kitaplık kaldım.

Bak ağlamış ama, keyifli değil :)))))

Ben de değiştirmek istemiyordum ama bana bizimkiler de mücü dediği için değiştirdim bdv de felan konu açarsam deşifre olmiiimmm

tamam canım o zaman,imkanın olursa dürüm vs istediğinde yanına bol salata yap daha güzel olur.ama hep imkan olmuyor işte. buralardayım
Senin menüleri uygulasam diyorum ama yok tatlım ben o kadar domates yesem ömrüm boyu bi daha yemek istemem. Ama en azından sebzeye dayalı öğünler oluşturabilirim.
aynen. senin şu an tabak tabak çiğ sebze meyve yiyememenin nedeni bu zamana kadar hep yüksek kalorili,az hacimli,az sulu şeyler yemeye alışmandan.başlarda ben de zorlandım. sebze ağırlıklı beslenirsen de olur,ben hem doymak için hem de kaloriyi denk getirmek için öyle yiyorum. bir de severek yiyorum yani,sevmek de önemli. yoksa hemen bırakır insan diyeti
aynen ya. sadece bir kere dedim,ayy hava ne güzel! en sevdiğim mevsim sonbahar,ne sıcak ne soğuk ohh ohh diye tavşanlar gibi zıplıyordum ki 1 gün mü ne sürdü
ben kışı,yağmuru da severim ama:)
Tünaydın beybiler daha yeni kalktım şu hastalık bütün dengelerimi bozdu!
canım aynen! ikimiz de hemen iyileşsek,yordu vallahi.

sen arada kontrol et,alışmışsa evet alma oradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…