- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
tünaydınnnn
ben kitap okuyorum biraz ağlayarak ay çok etkilendim okuduğum romandantabi havanın kapalı olması arka planda duygusal balkan müzikleri varken normal olabilir ama kitapta güzel yani
siz ne yapıyrosunuz
Ben de hala mucu60 diye yazıyorum kullanıcı adınamucu hala alışamadım düşünüyorum takımda böyle biri var mı diye önce seni görüncetünaydın bu arada
İyiyim canım, sen nasılsın? Çoktandır bakmıyordum,bugün ben baktım sen mesaj yazmışsın. Eve alıştın mı,çalışmayı özledin mi? Mezun mu oldun? @keten prenses de mezun olmuş.Kutluyorum.Bende koşuşturma halindeyim.Çocukların okulu malum.
ya ben siteye üye olduğum zamandan beri deadline nım adımı değişirsem depresyona girerim bence zaten ben bişeylere bağlanan bir insanım karakter olarak daha iyisi olsada benim olandan vazgeçmem kolay kolay kendimde en sevmediğim özellik belkide beni her alanda kısıtlayan ama vazgeçemiyorum en küçük şeyden bile ki deadline dan başka bişey şu an düşünemiyorum o nedenle isim değiştirenler bana hep farklı geliyorBen de hala mucu60 diye yazıyorum kullanıcı adına
İyiyim canım, sen nasılsın? Çoktandır bakmıyordum,bugün ben baktım sen mesaj yazmışsın. Eve alıştın mı,çalışmayı özledin mi? Mezun mu oldun? @keten prenses de mezun olmuş.Kutluyorum.Bende koşuşturma halindeyim.Çocukların okulu malum.
ya ben siteye üye olduğum zamandan beri deadline nım adımı değişirsem depresyona girerim bence zaten ben bişeylere bağlanan bir insanım karakter olarak daha iyisi olsada benim olandan vazgeçmem kolay kolay kendimde en sevmediğim özellik belkide beni her alanda kısıtlayan ama vazgeçemiyorum en küçük şeyden bile ki deadline dan başka bişey şu an düşünemiyorum o nedenle isim değiştirenler bana hep farklı geliyor
tünaydınnnn
ben kitap okuyorum biraz ağlayarak ay çok etkilendim okuduğum romandantabi havanın kapalı olması arka planda duygusal balkan müzikleri varken normal olabilir ama kitapta güzel yani
siz ne yapıyrosunuz
mucu hala alışamadım düşünüyorum takımda böyle biri var mı diye önce seni görüncetünaydın bu arada
Tünaydın herkese :)
Merak ettim o kitabı canım, adı nedir? Ben de öyle keyifli bir şeyler arıyorum. Benim okuduğum serinin yeni kitabı gelmedi hala, kitaplık kaldım.
Ben de değiştirmek istemiyordum ama bana bizimkiler de mücü dediği için değiştirdimya ben siteye üye olduğum zamandan beri deadline nım adımı değişirsem depresyona girerim bence zaten ben bişeylere bağlanan bir insanım karakter olarak daha iyisi olsada benim olandan vazgeçmem kolay kolay kendimde en sevmediğim özellik belkide beni her alanda kısıtlayan ama vazgeçemiyorum en küçük şeyden bile ki deadline dan başka bişey şu an düşünemiyorum o nedenle isim değiştirenler bana hep farklı geliyor
Kaptanim benimki de afilli değil kiO isim bende de olsa değiştiremezdim. Çok klas duruyor ismin hasını yapmışsın daha ne olacakbende değiştirmek istiyorum fakat daha bulamadım öyle afilli birşey
Ben de değiştirmek istemiyordum ama bana bizimkiler de mücü dediği için değiştirdimbdv de felan konu açarsam deşifre olmiiimmm
Kaptanim benimki de afilli değil ki
Neme lazım millete sakız olmayalımHe heeee tabi ya bide orası var :))))) iyi yapmışsın
Seninki de çok içten geliyor bana abla sıcacıkBence şimdiki çok afilli
Neme lazım millete sakız olmayalım
Seninki de çok içten geliyor bana abla sıcacıkbenim paşa da nisan doğumlu seviyorum nisan ayını
Aynen herkes okuyorEvet bazen o kadar unutuyorum ki yazıyorum bişeyler sanki iki kişi arasında gibi ama oysaki tüm kamuya açık :)))))
Nisan güzeldirBizde ailecek Nisan ayına bayılıyoruz. Çünkü her güzel şeyimiz Nisan
Aynen herkes okuyorama güzel forumu seviyorum
tamam canım o zaman,imkanın olursa dürüm vs istediğinde yanına bol salata yap daha güzel olur.ama hep imkan olmuyor işte. buralardayımVericem vericem boyda uzun olunca böyle yarmagül gibi oldumSakın gitme bir yerlere bak sen dedikçe daha bir motive oluyorum,
Dürüm gibi değildi pek aslında, tam Buğdaydı hamuru ve paket serviste biraz ıslandığından çoğunu yemedim. İçindeki yeşillikleri filan yedim. Ama yine de sebze yesem daha iyi tabi.
aynen. senin şu an tabak tabak çiğ sebze meyve yiyememenin nedeni bu zamana kadar hep yüksek kalorili,az hacimli,az sulu şeyler yemeye alışmandan.başlarda ben de zorlandım. sebze ağırlıklı beslenirsen de olur,ben hem doymak için hem de kaloriyi denk getirmek için öyle yiyorum. bir de severek yiyorum yani,sevmek de önemli. yoksa hemen bırakır insan diyetiSenin menüleri uygulasam diyorum ama yok tatlım ben o kadar domates yesem ömrüm boyu bi daha yemek istemem. Ama en azından sebzeye dayalı öğünler oluşturabilirim.
aynen ya. sadece bir kere dedim,ayy hava ne güzel! en sevdiğim mevsim sonbahar,ne sıcak ne soğuk ohh ohhAyyy doğru tadilat fena oluyor. Sonrası güzel ama temizliği yer insanı sana kolaylıklar dilerim tatlım. İşten gelmiş bi kadına ise tam korkunç şeyler ama neyseki bitmişhava burada da çok soğuk direkt kış geldi o tatlı tatlı baharı daha yaşamadık ki
İlk defa yaz bitmesin dedim evdeyim ya :))))) soğuklar hava pusluluğu insanı karamsar yapıyor!
canım aynen! ikimiz de hemen iyileşsek,yordu vallahi.Tünaydın beybilerdaha yeni kalktım şu hastalık bütün dengelerimi bozdu!
sen arada kontrol et,alışmışsa evet alma oradanBugün görmeye gittim canm ortama kedilere alışmış ama yine de çekingen bi tavrı var diğerlerinden kadınla da anlaşmışlar sanki biraz kusmus gibiydi eskiden olsa hemen biterdi yanımda bugün seslendim seslendim anca çıktı baya sevdim sevdim sonra ayrıldık ordan oraya ordan oraya yapınca daha mı kötü olur diye dusunuyorum facede yazma konusunda kararsız kaldım o nedenle ama cevremde yine de arayistayim daha iyi bi ev bulursam alicam ordn oglumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?