3 çeri domates benim dişimin kovuğuna yetmezBugünkü menüm;
Sabah 10:30 / 2 dilim tam tahılı ekmek, 1 kk yağsız peynir, 3 çeri domates, 1 kocaman fincan naneli yeşil çay
Ara öğün 12:00 / 3 adet nektarin
Öğlen 14:00 / 1 kase mantar çorbası, 1 büyük kase kara Buğdaylı kayısılı yeşil salata, 1 bardak fesleğenli ayran
Ara öğün 17:30 / 1 adet probiyotik yoğurt
Akşam 20:00 / 1 kase mercimek çorbası
2,5 litre su
1 saat yürüyüş
vallahi ben uyuyordum,bugün öğle vakti kalktım resmen.Sisstttt herkes uyuyor mu hala???
Tünaydın millet
dün 20 kilo verişimi kutlamak için vegan bir cafeye gittik. bütün gün de dışarıda olduğum için saçmasapan bir menü oldu ama yazayım.
11.30: 10 badem
12.30: 4 dilim tb ekmek,13 siyah zeytin,1 muz
akşam kafede yiyene kadar; 6 badem,4 ceviz,2 kuru kayısı, 1/2 simit
19.00: 3 yaprak sarma,4 falafel+sos,1 tane mercimekli,patlıcanlı gül böreği,1 büyük tahinli keten tohumlu kurabiye
aranızda istanbul'da olan varsa lütfen şu kafeye gitsin bir gün! özelden yazarım ismini,reklam olmasın şimdi. resmen bayıldım çok özenerek yapıyorlar ve aşırı lezzetli
hangi seriyi okuyorsun merak ettim ben deli gibi kitap okurum da biri kitap demesin hemen öğrenmem lazım adınıTünaydın herkese :)
Merak ettim o kitabı canım, adı nedir? Ben de öyle keyifli bir şeyler arıyorum. Benim okuduğum serinin yeni kitabı gelmedi hala, kitaplık kaldım.
O isim bende de olsa değiştiremezdim. Çok klas duruyor ismin hasını yapmışsın daha ne olacakbende değiştirmek istiyorum fakat daha bulamadım öyle afilli birşey
seninki sıkıntıymış birde 60 ı koymuştun yanına hakikaten deşifre olma yüksek ihtimal iyi yapmışsın o zamanBen de değiştirmek istemiyordum ama bana bizimkiler de mücü dediği için değiştirdimbdv de felan konu açarsam deşifre olmiiimmm
bende nisanı çok severimSeninki de çok içten geliyor bana abla sıcacıkbenim paşa da nisan doğumlu seviyorum nisan ayını
ay istanbulda olsaydım valla isterdim gitmeyi birgün yolum düşerse sorarım sanadün 20 kilo verişimi kutlamak için vegan bir cafeye gittik. bütün gün de dışarıda olduğum için saçmasapan bir menü oldu ama yazayım.
11.30: 10 badem
12.30: 4 dilim tb ekmek,13 siyah zeytin,1 muz
akşam kafede yiyene kadar; 6 badem,4 ceviz,2 kuru kayısı, 1/2 simit
19.00: 3 yaprak sarma,4 falafel+sos,1 tane mercimekli,patlıcanlı gül böreği,1 büyük tahinli keten tohumlu kurabiye
aranızda istanbul'da olan varsa lütfen şu kafeye gitsin bir gün! özelden yazarım ismini,reklam olmasın şimdi. resmen bayıldım çok özenerek yapıyorlar ve aşırı lezzetli
Merhaba canimmmm ben artık doğurdum dogurcam. Beklemedeyim sen nasılsın bakim hamileliğim kendiliğinden iyi geçti şükür kilo falan da almadım pek bebis te iyi ismi Mehmet Akif olacak kısmetse :) iki bebeyle napcam bilmiyorum doğumdan sonra . Hepinizi öpüyorum
Merhaba canimmmm ben artık doğurdum dogurcam. Beklemedeyim sen nasılsın bakim hamileliğim kendiliğinden iyi geçti şükür kilo falan da almadım pek bebis te iyi ismi Mehmet Akif olacak kısmetse :) iki bebeyle napcam bilmiyorum doğumdan sonra . Hepinizi öpüyorum
hangi seriyi okuyorsun merak ettim ben deli gibi kitap okurum da biri kitap demesin hemen öğrenmem lazım adınıdün iki kitap bitirdim benim kitap okuma mevsimim sonbahar bir ayda en az 10 kitap okumuşluğum var
bu arada kitabın adı gitme gül yanakların solar rumeliden 1. dünya savaşı sırasında göçen göçmenleri anlatıyor romanda gerçek bir olaydan yazarın anneannesinin günlüğünden ve kendi hayatından oluşturmuş romanı ama çok etkilendim zaten elveda rumeli diye bir dizi vardı ya izlediğim ve beğendiğim nadir dizilerdendi birgün balkanları gezmeye gideceğim kafama koydum
gerçektenmi ilk üye olurken birden aklıma gelmişti çok amaçsızca çok içselleştirdim biri yolda deadline dese efendim derim
seninki sıkıntıymış birde 60 ı koymuştun yanına hakikaten deşifre olma yüksek ihtimal iyi yapmışsın o zaman
bende nisanı çok severim
ay istanbulda olsaydım valla isterdim gitmeyi birgün yolum düşerse sorarım sana
ay resmen kış geldi kızlar ya
bugün bütün kış itemleri var yanı başımda.
film izliyorum,kalın kalın çoraplarım var,küçük bir ufo var odamda onu yaktım,sıcak su torbamı da aldım kolum için. mandalina falan yedim.
resmen kış bu
ayneeen! zaten mandalina kokusu direk kış demekAyy beraber gidelim, bende çok merak ediyorum Balkanları özellikle Makedonya taraflarını eşim oralı yaaa hep ağzımızda gideceğiz ama daha nasip olmadı. Kitabı da okunacaklar listeme ekledim bende okumalıyım bir Rumeli gelini olaraktan dimi ama
Evet süper nick! He heee bende öyle valla kendimi hep april zannediyorum. Hatta eşim bazen öyle sesleniyor
Hahaaaa sen yapmışsın artık olmuşo mandalina kokusu zaten varya mis gibi oluyor küçüklüğüne gidiyor insan o pazardan gelmelerimiz hepp aklıma gelir. Torbaların dışı ıslak :)))))
evet aynısı bende de var artı evde yalnızım sütlü kahve yanındada ağlayarak kitap bir kitap bir film şeklinde geçirdim haftasonunu battaniye ufo kışlık ev ayakkabılarım tamam ta valla kışay resmen kış geldi kızlar ya
bugün bütün kış itemleri var yanı başımda.
film izliyorum,kalın kalın çoraplarım var,küçük bir ufo var odamda onu yaktım,sıcak su torbamı da aldım kolum için. mandalina falan yedim.
resmen kış bu
evet bence görülmesi gerek gerçekten ciddi ciddi koydum kafaya inşallah gidebilirimAyy beraber gidelim, bende çok merak ediyorum Balkanları özellikle Makedonya taraflarını eşim oralı yaaa hep ağzımızda gideceğiz ama daha nasip olmadı. Kitabı da okunacaklar listeme ekledim bende okumalıyım bir Rumeli gelini olaraktan dimi ama
Evet süper nick! He heee bende öyle valla kendimi hep april zannediyorum. Hatta eşim bazen öyle sesleniyor
Hahaaaa sen yapmışsın artık olmuşo mandalina kokusu zaten varya mis gibi oluyor küçüklüğüne gidiyor insan o pazardan gelmelerimiz hepp aklıma gelir. Torbaların dışı ıslak :)))))
en sevdiğim haftasonu geçirme şekli işteevet aynısı bende de var artı evde yalnızım sütlü kahve yanındada ağlayarak kitap bir kitap bir film şeklinde geçirdim haftasonunu battaniye ufo kışlık ev ayakkabılarım tamam ta valla kış
evet bende dramın dibine vurdum birde kitapta ağla filmde ağla çok rahatladım şimdi kendimi mutlu mesut hissediyorumen sevdiğim haftasonu geçirme şekli işte
evet bende dramın dibine vurdum birde kitapta ağla filmde ağla çok rahatladım şimdi kendimi mutlu mesut hissediyorum
Merhaba kızlar nasılsınız
Benim canım sıkkınmotivasyonumu kaybettim bulamıyorum bir türlü düzenin kaçtı resmen ne spor ne diyet yapasim var eşim de sağolsun hiç destek olmuyor . Bugün yemek yaptı bol salçalı yağlı dedim beni sisirmeye mi gayret ediyorsun ne dese begenirsiniz ben sana zayıflama diyorum zaten
Regl olucam onunda etkisi var tabi gerginim iyice dellendim
ağlayınca ben de rahatlıyorum deadevet bende dramın dibine vurdum birde kitapta ağla filmde ağla çok rahatladım şimdi kendimi mutlu mesut hissediyorum
canım aynı durum bende de varMerhaba kızlar nasılsınız
Benim canım sıkkınmotivasyonumu kaybettim bulamıyorum bir türlü düzenin kaçtı resmen ne spor ne diyet yapasim var eşim de sağolsun hiç destek olmuyor . Bugün yemek yaptı bol salçalı yağlı dedim beni sisirmeye mi gayret ediyorsun ne dese begenirsiniz ben sana zayıflama diyorum zaten
Regl olucam onunda etkisi var tabi gerginim iyice dellendim
Aynen canım yandım ben evet çok güzel olucam bir hayal kurabilsem yuruyus yaparken neler hayal ediyordum yine toplmam lazım kendimi .İlk kilo verme seruvenim bana birinin kilolusin demesiyle olmuştu yine bir gaza ihtiyacım var sanırımDemek ki zayıflamanı istemiyor. Yandın sen! Canım herşey senin elinde, kendini toparlamak için biraz düşün tamam bugün istemiyorsan yapma yarın yaparsın hedefini düşün çok güzel olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?