Erkekler tuhaf gerçekten kendine baksan kabahat bakmasan kabahatcanım aynı durum bende de varhasta olunca motivasyonum da gitti spor yapmak da ciddi motivasyon istiyor. yarın sakat kolumla da olsa salona gideceğim en kötü eliptik falan yaparım biraz.
şu eşleri de anlamıyorum,sen çabalamasan,yiyip dursan burnundan getirir yeme yeme diye. kaç konu var bdv'de öyle. çabalayan eşe de destek yok,senin kıymetini bilsin bence!
canım sabah yap bence,daha etkili olacağını düşünüyorum.Kızlar benim oğlum 6.15 te uyanıyor 7 de okula gidiyor akşam 5.30 gibi okuldan geliyor
Ben sekizde ise gidiyorum oğlumu gönderip hazirlanyorum beste evde oluyorum
Videolarımi Flasha yukledim tvv den yapmayı planlıyorum
Sabah beste uyanip mi yapsam sporunu yoksa akşam yemekten sonra mı
Şöyle bir durum var yemekten hemen sonra yapamam sporu saat beklesem tv izlemek isteyecekler ben kalicam öyle telefondan da yaparım ama çok küçük ekran TV de kocaman alan da geniş salonda Ay bilemedim
Haklisin canım bekleme falan derken çoktan vazgeçmis olurumcanım sabah yap bence,daha etkili olacağını düşünüyorum.
akşam yemeğinden sonra 2 saat bekleyeceksin,enerjin olacak falan zor iş
aynen. ben sabahları uyanabilsem hayatta akşam yapmam.Haklisin canım bekleme falan derken çoktan vazgeçmis olurumhem sabah kimse ayağıma bulaşmaz tek başıma takilirim
Dimi ama ben uyaniyorum mecbur bir saat de kendim için erken uyanirimaynen. ben sabahları uyanabilsem hayatta akşam yapmam.
bence eşin baktıki zayıflayınca güzelleşiyorsun kıskanıyor bence ondan öyle yapıyorAynen canım yandım ben evet çok güzel olucam bir hayal kurabilsem yuruyus yaparken neler hayal ediyordum yine toplmam lazım kendimi .İlk kilo verme seruvenim bana birinin kilolusin demesiyle olmuştu yine bir gaza ihtiyacım var sanırım
Kızlar benim oğlum 6.15 te uyanıyor 7 de okula gidiyor akşam 5.30 gibi okuldan geliyor
Ben sekizde ise gidiyorum oğlumu gönderip hazirlanyorum beste evde oluyorum
Videolarımi Flasha yukledim tvv den yapmayı planlıyorum
Sabah beste uyanip mi yapsam sporunu yoksa akşam yemekten sonra mı
Şöyle bir durum var yemekten hemen sonra yapamam sporu saat beklesem tv izlemek isteyecekler ben kalicam öyle telefondan da yaparım ama çok küçük ekran TV de kocaman alan da geniş salonda Ay bilemedim
Zaten anlamıyorum ne bu kilo verme telaşı diyor :))bence eşin baktıki zayıflayınca güzelleşiyorsun kıskanıyor bence ondan öyle yapıyor
ben olsam sabah yapardım nasılsa kalkıyorsun erkensabah sporu daha etkili aslında hem daha enerjik ve dinç olmanı sağlar akşam belli bir saatten sonra spor önermiyorlar genelde geç saatte spor yapma uyku düzenini de bozuyormuş en uygun saatler sabha satteleri yada öğleden sonra 16-18 arasıymış en geç olarakta 8 de sporu bırakmak gerekliymiş
bence dene sonuçta bişey kaybetmezsinZaten anlamıyorum ne bu kilo verme telaşı diyor :))
Oybirliği ile sabah sporuna karar verildi o zaman
Evet ilk zamanlar zor oluyor ama sonra alışıyor vücut yapmak zorundayım spor yapmayinca diyetde yapmıyorum ikisi bir olacak bende başka türlü olmuyorbence dene sonuçta bişey kaybetmezsinben bir ara acayip gaza gelmiştim bir saat erken kalkıp leslie yapıp ise gidiyorsum ilk başta çok yoruldum iki gün sonra alışınca kendimi çok mutlu ve enerjik hissetmiştim o haftada iyi kilo vermiştim birde bence yapabilrsin
dün 20 kilo verişimi kutlamak için vegan bir cafeye gittik. bütün gün de dışarıda olduğum için saçmasapan bir menü oldu ama yazayım.
11.30: 10 badem
12.30: 4 dilim tb ekmek,13 siyah zeytin,1 muz
akşam kafede yiyene kadar; 6 badem,4 ceviz,2 kuru kayısı, 1/2 simit
19.00: 3 yaprak sarma,4 falafel+sos,1 tane mercimekli,patlıcanlı gül böreği,1 büyük tahinli keten tohumlu kurabiye
aranızda istanbul'da olan varsa lütfen şu kafeye gitsin bir gün! özelden yazarım ismini,reklam olmasın şimdi. resmen bayıldım çok özenerek yapıyorlar ve aşırı lezzetli
hangi seriyi okuyorsun merak ettim ben deli gibi kitap okurum da biri kitap demesin hemen öğrenmem lazım adınıdün iki kitap bitirdim benim kitap okuma mevsimim sonbahar bir ayda en az 10 kitap okumuşluğum var
bu arada kitabın adı gitme gül yanakların solar rumeliden 1. dünya savaşı sırasında göçen göçmenleri anlatıyor romanda gerçek bir olaydan yazarın anneannesinin günlüğünden ve kendi hayatından oluşturmuş romanı ama çok etkilendim zaten elveda rumeli diye bir dizi vardı ya izlediğim ve beğendiğim nadir dizilerdendi birgün balkanları gezmeye gideceğim kafama koydum
gerçektenmi ilk üye olurken birden aklıma gelmişti çok amaçsızca çok içselleştirdim biri yolda deadline dese efendim derim
seninki sıkıntıymış birde 60 ı koymuştun yanına hakikaten deşifre olma yüksek ihtimal iyi yapmışsın o zaman
bende nisanı çok severim
ay istanbulda olsaydım valla isterdim gitmeyi birgün yolum düşerse sorarım sana
O alışiyor zamanla ama ben hala onun sesini duyuyorum sanki hiç alışamadım yokluğunasen arada kontrol et,alışmışsa evet alma oradan
Merhaba canimmmm ben artık doğurdum dogurcam. Beklemedeyim sen nasılsın bakim hamileliğim kendiliğinden iyi geçti şükür kilo falan da almadım pek bebis te iyi ismi Mehmet Akif olacak kısmetse :) iki bebeyle napcam bilmiyorum doğumdan sonra . Hepinizi öpüyorum
Iyi yapmışsın canım ya biraz evinin tadını çıkar spor yap alışveriş yap bakim yap :) bende artık düşünmüyor um çalışmayı iki çocukla zor zaten onlara baksam daha ne kocamiz ne getirirse o olsun rizkimiz çalışırken bir şeyimiz artması bosver. Sen hedefe ulasmistin değil mi doğumdan sonra kilo alirmiyim bilmiyorum bu kış bebeği olcak ya yermiyim acaba :) diğerinde yaz bebisiydi hızla zayiflamistim şu içmekten :) inşallah kolay geçer dediğin gibi canım korkuyorum çünkü ikisine yetisememekten çok sabır gerek. Darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallahAyyy canım ne kadar az kalmış! Maşallahiyi olmanıza sevindim. İsmi de çok güzelmiş. İki paşa annesi olacaksın keyfini çıkart geçecek bu günler bir bakmışsın kocaman olmuşlar ara ara uğra ses ver Canımmm özletme kendini
Bende iyiyim az kaldı işte hedefe takılmaca devamherşey bildiğin gibi işten ayrıldım bende dinleneceğim biraz bakalım...
Büyük kaç yaşında? Benim de 25 günlük bir kızım var bir de büyük kızın var 3 yaş dokuz aylık benimkiler uslu kızlar ama bına rağmen uyku yüzü görmüyorum Allah yardımcın olsun Zaman'la düzelir inşallah benim içinde senin içinde :)Merhaba canimmmm ben artık doğurdum dogurcam. Beklemedeyim sen nasılsın bakim hamileliğim kendiliğinden iyi geçti şükür kilo falan da almadım pek bebis te iyi ismi Mehmet Akif olacak kısmetse :) iki bebeyle napcam bilmiyorum doğumdan sonra . Hepinizi öpüyorum
Iyi yapmışsın canım ya biraz evinin tadını çıkar spor yap alışveriş yap bakim yap :) bende artık düşünmüyor um çalışmayı iki çocukla zor zaten onlara baksam daha ne kocamiz ne getirirse o olsun rizkimiz çalışırken bir şeyimiz artması bosver. Sen hedefe ulasmistin değil mi doğumdan sonra kilo alirmiyim bilmiyorum bu kış bebeği olcak ya yermiyim acaba :) diğerinde yaz bebisiydi hızla zayiflamistim şu içmekten :) inşallah kolay geçer dediğin gibi canım korkuyorum çünkü ikisine yetisememekten çok sabır gerek. Darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah
günaydın kızlar nasılsınız?p tesi sendromu yaşayan tek ben miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?