Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Erkekler tuhaf gerçekten kendine baksan kabahat bakmasan kabahat

Kızlar benim oğlum 6.15 te uyanıyor 7 de okula gidiyor akşam 5.30 gibi okuldan geliyor
Ben sekizde ise gidiyorum oğlumu gönderip hazirlanyorum beste evde oluyorum
Videolarımi Flasha yukledim tvv den yapmayı planlıyorum
Sabah beste uyanip mi yapsam sporunu yoksa akşam yemekten sonra mı
Şöyle bir durum var yemekten hemen sonra yapamam sporu saat beklesem tv izlemek isteyecekler ben kalicam öyle telefondan da yaparım ama çok küçük ekran TV de kocaman alan da geniş salonda Ay bilemedim

canım sabah yap bence,daha etkili olacağını düşünüyorum.
akşam yemeğinden sonra 2 saat bekleyeceksin,enerjin olacak falan zor iş

bence eşin baktıki zayıflayınca güzelleşiyorsun kıskanıyor bence ondan öyle yapıyor

ben olsam sabah yapardım nasılsa kalkıyorsun erken sabah sporu daha etkili aslında hem daha enerjik ve dinç olmanı sağlar akşam belli bir saatten sonra spor önermiyorlar genelde geç saatte spor yapma uyku düzenini de bozuyormuş en uygun saatler sabha satteleri yada öğleden sonra 16-18 arasıymış en geç olarakta 8 de sporu bırakmak gerekliymiş

Zaten anlamıyorum ne bu kilo verme telaşı diyor :))
Oybirliği ile sabah sporuna karar verildi o zaman

Zaten anlamıyorum ne bu kilo verme telaşı diyor :))
Oybirliği ile sabah sporuna karar verildi o zaman
bence dene sonuçta bişey kaybetmezsin ben bir ara acayip gaza gelmiştim bir saat erken kalkıp leslie yapıp ise gidiyorsum ilk başta çok yoruldum iki gün sonra alışınca kendimi çok mutlu ve enerjik hissetmiştim o haftada iyi kilo vermiştim birde bence yapabilrsin

Evet ilk zamanlar zor oluyor ama sonra alışıyor vücut yapmak zorundayım spor yapmayinca diyetde yapmıyorum ikisi bir olacak bende başka türlü olmuyor

Yazarsan giderim tatlım, seviyorum böyle yeni yerleri keşfetmeyi :)

Ben sadece gece yatmadan fırsat buluyorum artık kitap okumaya, ve romanları seviyorum. Bahsettiğim seri Debbie Macomber ın Cedar Cove serisi. Hayali bir kasabadaki insanların hayatlarını anlatıyor. Ama ben o kadar keyifle okudum ki sanki öyle bir yer var ve bir gün gidecekmişim gibi geliyor :) bu serinin ingilizcesi Türkiye ye gelmediğinden türkçesini bekliyorum mecbur.

Senin kitabı da merak ettim yarın alıp okumaya başlamayı düşünüyorum :) öyle keyifli romanları yazarsan sevinirim :)

@melegim66 napıyorsun nasılsın??

Kaç aylık oldu bebiş? Canımm özledim seniii :))))
Merhaba canimmmm ben artık doğurdum dogurcam. Beklemedeyim sen nasılsın bakim hamileliğim kendiliğinden iyi geçti şükür kilo falan da almadım pek bebis te iyi ismi Mehmet Akif olacak kısmetse :) iki bebeyle napcam bilmiyorum doğumdan sonra . Hepinizi öpüyorum
Iyi yapmışsın canım ya biraz evinin tadını çıkar spor yap alışveriş yap bakim yap :) bende artık düşünmüyor um çalışmayı iki çocukla zor zaten onlara baksam daha ne kocamiz ne getirirse o olsun rizkimiz çalışırken bir şeyimiz artması bosver. Sen hedefe ulasmistin değil mi doğumdan sonra kilo alirmiyim bilmiyorum bu kış bebeği olcak ya yermiyim acaba :) diğerinde yaz bebisiydi hızla zayiflamistim şu içmekten :) inşallah kolay geçer dediğin gibi canım korkuyorum çünkü ikisine yetisememekten çok sabır gerek. Darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah

Kızlar selam bol uykusuz ve saçma sapan beslendiğim bir hafta sonu geçirdim menülerimi yazayım; cumartesi
Kahvaltı:1 simit domates salatalık peynir
Akşam: alinazik (kuşbaşı be patlıcan be yoğurttan oluşan bir yemek)
Pazar günü;
Kahvaltı;1 simit domates salatalık peynir 6 zeytin 1 yumurta
Akşam:domates soslu kaşarlı 1 tabak makarna
Haftasonu gündüz Bebek uyuyunca ben de uyudum o yüzden sadece kahvaltı ve akşam yemek yedim arada 1-2 meyve de yedim uyanınca ağzıma attım erik felan ama inşallah bugün saatinde beslendiğim ara öğün yaptığım düzgün bir beslenme tarzına döneceğim , bir de akşam karbonhidratı keseyim diyorum daha hızlı veririm kilo inşallah

Büyük kaç yaşında? Benim de 25 günlük bir kızım var bir de büyük kızın var 3 yaş dokuz aylık benimkiler uslu kızlar ama bına rağmen uyku yüzü görmüyorum Allah yardımcın olsun Zaman'la düzelir inşallah benim içinde senin içinde :)

bugün ki menüm şöyle olcak

sabah 9,30 3 dilim hellim,1 domates,5 zeytin

öğle 12,30 3 dilim tavuk göğsü büyükçe 2 büyük tabak salata

ara 7 8 çiğ badem,sütlü nescafe

spor öncesi 17,30 ton balıklı salata

1,5 saat spor su 2 lt

Dünkü menüm;

Tüm gün dışarda olduğum için pek iyi gitmedi ama en azından az yedim.

Kahvaltı - 11:00 / 3 dilim peynir, 3 adet çeri domates, 1 salatalık, bira bal-kaymak, kızarmış hellim, 4 parça simit, 4 bardak çay

Öğlen - 15:00 / 1 kocaman fincan sütlü nescafe

Akşam - 19:30 / yarım hamburger (at binmeye gittiğimiz yerde salata vb hafif bir seçenek olmadığı için)

3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…