Kesinlikle yapmalısın cin gibi oldum vallahi bugün iyi geçecek inşaAllahGüne enerji dolu başladın süpersinkahvaltıdan sonra bende yapacağım kıskandım
Günaydınlaaarrr :) akşam çok az yediğim için sabah aç uyanmamın mutluluğunu yaşıyorumGünaydınnnnn
Beybiler naber??
Günaydınlaaarrr :) akşam çok az yediğim için sabah aç uyanmamın mutluluğunu yaşıyorum
Senin dediğin gibi bir insanı fit olmak kadar Mutlu eden birşey yok, ben akşam çok yemek yediğim de sabah inanılmaz mutsuz uyanıyorum hem midem ağrıyor hem de suçluluk hissediyorumYaniii yemekle mutlu olmuyor insan işteeasıl mutluluk sonrasında :))))
a o yazarı beğeniyorum bende sarah jio da güzel onuda okuyabilirsin
muz elma falan yiyebilirsin zaten spordan önce muz yemeyi öneriyorlar genelde
hayırlı olsun
yaz canım öyle bir kural yok sonuçta hem yazarsan da iyi olur
Günaydınnnnn
Beybiler naber??
Günaydınnn, bu saatte nasıl uyanıyorsun canım sen? ben çalışırken kalkamıyorum o saat, 5 dakika dahaaa diye sürünüyorum.
Canımmmm eşim işe gidiyor kahvaltı hazırlıyorum onu biraz daha görmek için kahvaltı bahaneveee bende erken kalkınca inan daha mutlu oluyorum. Mesela geçen hafta hastaydım saatlerim karıştı heppp mutsuz oldum böylesi daha iyi bence hemde eşime ayak uydurmuş oluyorum ve sabahın o huzuruna eşlik ediyorum
Heee bu arada çalışırken bende öyleydim şimdi severek uyanıyorum
o zaman ben hemen istifa etmeliyim :) haftasonu erken kalktığımda ben de daha bir enerjik oluyorum. günü yaşadığımı anlıyorum.
Dünkü menüm;
Sabah 09:00 / 2 adet galeta, 1 tane çilekli sek quark
Ara öğün 11:00 / 5 adet çiğ badem
Öğlen 12:30 / 5 yk etli beğendi, 1 yk yoğurtlu havuç, 1 yk kısır, 1 yk zeytinyağlı barbunya
Akşam 19:20 / maydanoz,roka,nane,domates ve nar ekşisinden oluşan bir orta boy kase salata, 2 dilim ızgara et
1 fincan yeşil çay, 2 fincan çay, 2 litre su
hayırlı olsun canımm damatlığını da görün inşallahOldu da bitti maşallah bizeteyzeleri paşa sünnet oldu...
Günaydın kuzumgünaydınlaaarrr
Senin dediğin gibi bir insanı fit olmak kadar Mutlu eden birşey yok, ben akşam çok yemek yediğim de sabah inanılmaz mutsuz uyanıyorum hem midem ağrıyor hem de suçluluk hissediyorum
Çokkk güzell menüsadece suyuda 3 litre yap tamamdır
kızlar şu an ofiste sütlü tatlı partisi var, ve ben yemiyorum. bu bir ilk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?