- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
canım 2 litreyken bile wc sıkıntısı var bende ve bir türlü alışmadı vücut. eve vardığımda kapının kilidini bile zor açıyorum
kızlar şu an ofiste sütlü tatlı partisi var, ve ben yemiyorum. bu bir ilk :)
bizimkiler de irmik helvası yapıyorlar yaaaaaaaaaa balık yemiştik nasıl canım istedi.ben de yemedimalkışlıyorum bizi kuzum
Merhaba güzel takımın güzel bayanları
Güzel dilekleriniz için teşekkürler... Gelen giden yoğun o yüzden yazamadım hiç... Amaaaa 69u gördüm bu sabah tartıda demek ki kosturmacada gitmiş kilolar
İnşallah bi de menüleri yazmaya firsatim olsa çok güzel olacak bu ara çok dengeli besleniyorum yoğunluğa rağmenDoğru ya senin öyle bir sıkıntın vardı pardon canımeve gittikten sonra da yüklenirsin biraz o zaman yapabilirsen eğer
Çokkk da iyi yapmışsın
Bizim kızlara bişeyler oluyor süpersiniz kızlar
Rica ederim.güzel haberlerinin devamının gelmesini diliyorum
aynen canım sen sabahları bildir ben akşamlarıAy ne güzel motivasyon artr o zaman :)
buna kesinlikle katılıyorum!Aynen öyleHep dediğim gibi haftasonu en az 3 gün olmalı.
evet muzu çok yiyorum zaten,öyle yapayımmuz elma falan yiyebilirsin zaten spordan önce muz yemeyi öneriyorlar genelde
düzene girmişsinnBugün ki menüm;
Kahvaltı:1 minik poaça domates salatalık büyükçe bir parça peynir 6 zeytin 1 haşlanmış yumurta
Ara:1 sade Türk kahvesi 2 kare bitter çikolata 2 erik
Öğlen:1 tabak zeytinyağlı kabak 1 kase yoğurt
Ara: 1 elma
Akşam : 1 kase yoğurt 5 kuru kayısı
ohhh kurabiye çok sağlıklıbugünki menüm
kahvaltı 9.00 1 yulaf ezmeli şekersiz kuru meyveli kurabiye tarif aşağıda kendim yaptım yarım çay bardağı süt süt bitmişti
öğle 12,30 salata bir tabak kuru fasülye 3 yk pilav
akşam 18,30 1 kase yeşil mercimek çorbası 2 kurabiye1 kase 2 kepçe kadardı
spor yok su içiyorum 5. bardak kaldı son üç
kurabiyemdede yumurta muz tarçın kabartma tozu yulaf ezmesi kuru meyve olarak kayısı kuru üzüm var
april ya bu konuda sana nasıl özeniyorum. ben tam bir gece kuşuyum,yıllardır da böyleyim. 3'ten önce uyuyamam. sabahları da geç kalkarımCanımmmm eşim işe gidiyor kahvaltı hazırlıyorum onu biraz daha görmek için kahvaltı bahaneveee bende erken kalkınca inan daha mutlu oluyorum. Mesela geçen hafta hastaydım saatlerim karıştı heppp mutsuz oldum böylesi daha iyi bence hemde eşime ayak uydurmuş oluyorum ve sabahın o huzuruna eşlik ediyorum
Heee bu arada çalışırken bende öyleydim şimdi severek uyanıyorum
aynen diğer türlü gün hoop bitiyor! özellikle kış vakti.o zaman ben hemen istifa etmeliyim :) haftasonu erken kalktığımda ben de daha bir enerjik oluyorum. günü yaşadığımı anlıyorum.
bayıldım ben bu menüyeDünkü menüm;
Sabah 09:00 / 2 adet galeta, 1 tane çilekli sek quark
Ara öğün 11:00 / 5 adet çiğ badem
Öğlen 12:30 / 5 yk etli beğendi, 1 yk yoğurtlu havuç, 1 yk kısır, 1 yk zeytinyağlı barbunya
Akşam 19:20 / maydanoz,roka,nane,domates ve nar ekşisinden oluşan bir orta boy kase salata, 2 dilim ızgara et
1 fincan yeşil çay, 2 fincan çay, 2 litre su
aynen ama sonra dediği gibi köprüde koşarken haberlerde görebilirizÇokkk güzell menüsadece suyuda 3 litre yap tamamdır
kızlar şu an ofiste sütlü tatlı partisi var, ve ben yemiyorum. bu bir ilk :)
kızlaarrrbizimkiler de irmik helvası yapıyorlar yaaaaaaaaaa balık yemiştik nasıl canım istedi.ben de yemedimalkışlıyorum bizi kuzum
sabah kahvaltısına bakkızlar menüm
sabah 9,30 3 dilim hellim peyniri,çay
öğle 12,30 1 palamut fırında bol sata 1 büyük tabak
ara 2 mandalina
akşam 20,00 5 ızgara çinekop bol salata
spor 1,5 saat
su 2 lt
oyyy canım tebrik ediyorum! o 69'un mutluluğu tarif edilemezMerhaba güzel takımın güzel bayanları
Güzel dilekleriniz için teşekkürler... Gelen giden yoğun o yüzden yazamadım hiç... Amaaaa 69u gördüm bu sabah tartıda demek ki kosturmacada gitmiş kilolar
Aynen canm 6ların mutluluğu bi başka güzel darısı 5lereoyyy canım tebrik ediyorum! o 69'un mutluluğu tarif edilemez
6'lara hoş geldin
bir daha gitmeyiniz.
amin bebekim.Aynen canm 6ların mutluluğu bi başka güzel darısı 5lere
bizimkiler de irmik helvası yapıyorlar yaaaaaaaaaa balık yemiştik nasıl canım istedi.ben de yemedimalkışlıyorum bizi kuzum
Merhaba güzel takımın güzel bayanları
Doğru ya senin öyle bir sıkıntın vardı pardon canımeve gittikten sonra da yüklenirsin biraz o zaman yapabilirsen eğer
Çokkk da iyi yapmışsın
Bizim kızlara bişeyler oluyor süpersiniz kızlar
Rica ederim.güzel haberlerinin devamının gelmesini diliyorum
april ya bu konuda sana nasıl özeniyorum. ben tam bir gece kuşuyum,yıllardır da böyleyim. 3'ten önce uyuyamam. sabahları da geç kalkarımçok sağlıksız! hala alışamıyorum. nasıl yapacağım bir önerin var mı bu konuda?
aynen diğer türlü gün hoop bitiyor! özellikle kış vakti.
bayıldım ben bu menüyeçok çeşitli,doyurucu,hafif. harikasın.
sadece siyah çayı bıraksan mı acaba? çünkü su atımına da sebep oluyor,malum sebeplerden çok su da içemiyorsundışarıda ben de öyleyim en son vapurda çılgınlar gibi wc arıyordum. sistit olmuş gibiydim,patlıyordum.
siyah çayı içme bence,onun yerine ıhlamur,adaçayı,rezene falan iç
aynen ama sonra dediği gibi köprüde koşarken haberlerde görebiliriz
Ben de yavaş gidiyorum canm beraber devam ederiz sana yetisim de benamin bebekim.
sen benden önce gidersin,ben biraz korumada kalıp sıkılaşacağım.sonra senin peşinden gelirim
Canm sen de güzel gidiyorsun görürsün ben de senin gibiydim vegan da öyleydi bak zamanla oluyorwuhuuu süper :) ben de 6 lı rakamları görmek istiyoruuuuum.
Canm sen de güzel gidiyorsun görürsün ben de senin gibiydim vegan da öyleydi bak zamanla oluyor
İnşallah canm ama tek diyetle sadece kilo gidiyor spor da yapmamız lazım ki vücudumuz da sekillensininşallah tatlım, ilk defa bu kadar net kafama koydum. umarım çabuk sönmez içimdeki hırs da veririm bu löpçükleri.
aynen 1 bardaktan bir şey olmaz:) ama yeşil çayı arttır biraz,2-3 bardak iç bence.ben her akşam diyorum ki yarın sabah 6 da kalksam rahatça hazırlansam ve vapurla gitsem. Sonra sabah son dakika uyanıp, 5 dakikada hazırlanıp, kendimi sokağa zor atıyorum. akşam 10 da yatsam kalkarım belki ama o zamanda evde sadece 2 saatim oluyor. off İstanbul çok yordun beni
sağol canım, bugün de menü güzel gidiyor, akşama da hafif bişiler bulmalıyım kendime. siyah çayı da artık sadece 1 küçük bardağa düşürdüm, o kadardan bir şey olmaz herhalde.
ahh benim wc sorunu dillere destan :) kendimi sokağa gezintiye çıkmış ev köpeklerine benzetiyorum bazen
en geçç 1 aya yetişirsin,ben biraz arayı uzun tutacağım canımBen de yavaş gidiyorum canm beraber devam ederiz sana yetisim de ben
aynen 4.5 ay önce 90 kiloyu görmüş biriyim ben kızlarCanm sen de güzel gidiyorsun görürsün ben de senin gibiydim vegan da öyleydi bak zamanla oluyor
ben de diyet rekorumu kırdıminşallah tatlım, ilk defa bu kadar net kafama koydum. umarım çabuk sönmez içimdeki hırs da veririm bu löpçükleri.
ahh ahh aynen,1 haftam kolum yüzünden çöpe gitti. bundan sonra tam gaz devamİnşallah canm ama tek diyetle sadece kilo gidiyor spor da yapmamız lazım ki vücudumuz da sekillensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?