Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım 2 litreyken bile wc sıkıntısı var bende ve bir türlü alışmadı vücut. eve vardığımda kapının kilidini bile zor açıyorum

Doğru ya senin öyle bir sıkıntın vardı pardon canım eve gittikten sonra da yüklenirsin biraz o zaman yapabilirsen eğer

kızlar şu an ofiste sütlü tatlı partisi var, ve ben yemiyorum. bu bir ilk :)

Çokkk da iyi yapmışsın

bizimkiler de irmik helvası yapıyorlar yaaaaaaaaaa balık yemiştik nasıl canım istedi.ben de yemedim alkışlıyorum bizi kuzum

Bizim kızlara bişeyler oluyor süpersiniz kızlar

Merhaba güzel takımın güzel bayanları
Güzel dilekleriniz için teşekkürler... Gelen giden yoğun o yüzden yazamadım hiç... Amaaaa 69u gördüm bu sabah tartıda demek ki kosturmacada gitmiş kilolar

Rica ederim. güzel haberlerinin devamının gelmesini diliyorum

İnşallah bi de menüleri yazmaya firsatim olsa çok güzel olacak bu ara çok dengeli besleniyorum yoğunluğa rağmen

Ay ne güzel motivasyon artr o zaman :)
aynen canım sen sabahları bildir ben akşamları
Aynen öyle Hep dediğim gibi haftasonu en az 3 gün olmalı.
buna kesinlikle katılıyorum!
muz elma falan yiyebilirsin zaten spordan önce muz yemeyi öneriyorlar genelde
evet muzu çok yiyorum zaten,öyle yapayım
düzene girmişsinn
ohhh kurabiye çok sağlıklı böyle kurabiyelere can feda. şeker yok bence 3-5 falan da yiyebilirsin,yulaf faydalı bir şey,kuru meyveler falan. senin gibi hamarat olsam neler yaparım da

april ya bu konuda sana nasıl özeniyorum. ben tam bir gece kuşuyum,yıllardır da böyleyim. 3'ten önce uyuyamam. sabahları da geç kalkarım çok sağlıksız! hala alışamıyorum. nasıl yapacağım bir önerin var mı bu konuda?
o zaman ben hemen istifa etmeliyim :) haftasonu erken kalktığımda ben de daha bir enerjik oluyorum. günü yaşadığımı anlıyorum.
aynen diğer türlü gün hoop bitiyor! özellikle kış vakti.
bayıldım ben bu menüye çok çeşitli,doyurucu,hafif. harikasın.
sadece siyah çayı bıraksan mı acaba? çünkü su atımına da sebep oluyor,malum sebeplerden çok su da içemiyorsun dışarıda ben de öyleyim en son vapurda çılgınlar gibi wc arıyordum. sistit olmuş gibiydim,patlıyordum.
siyah çayı içme bence,onun yerine ıhlamur,adaçayı,rezene falan iç
Çokkk güzell menü sadece suyuda 3 litre yap tamamdır
aynen ama sonra dediği gibi köprüde koşarken haberlerde görebiliriz

kızlar şu an ofiste sütlü tatlı partisi var, ve ben yemiyorum. bu bir ilk :)
bizimkiler de irmik helvası yapıyorlar yaaaaaaaaaa balık yemiştik nasıl canım istedi.ben de yemedim alkışlıyorum bizi kuzum
kızlaarrrbeni de tatlı krizi tuttu,tahin pekmez yedim bayağı. ama sağlıklı olduğu için çok takmıyorum,ya da avunuyorum
kızlar menüm

sabah 9,30 3 dilim hellim peyniri,çay

öğle 12,30 1 palamut fırında bol sata 1 büyük tabak

ara 2 mandalina

akşam 20,00 5 ızgara çinekop bol salata

spor 1,5 saat

su 2 lt
sabah kahvaltısına bak bu nee,3 dilim peynir

Güzel dilekleriniz için teşekkürler... Gelen giden yoğun o yüzden yazamadım hiç... Amaaaa 69u gördüm bu sabah tartıda demek ki kosturmacada gitmiş kilolar
oyyy canım tebrik ediyorum! o 69'un mutluluğu tarif edilemez
6'lara hoş geldin
bir daha gitmeyiniz.

wuhuuu süper :) ben de 6 lı rakamları görmek istiyoruuuuum.

evet öyle yapacağım, gece uykudan kalkıyorum o zamanda ama olsun :)

tatlım sana söz verdik bu hafta gidecek o kilolar. kimse kaçamak yapmıyor di mi kızlaaaar?

ben her akşam diyorum ki yarın sabah 6 da kalksam rahatça hazırlansam ve vapurla gitsem. Sonra sabah son dakika uyanıp, 5 dakikada hazırlanıp, kendimi sokağa zor atıyorum. akşam 10 da yatsam kalkarım belki ama o zamanda evde sadece 2 saatim oluyor. off İstanbul çok yordun beni

sağol canım, bugün de menü güzel gidiyor, akşama da hafif bişiler bulmalıyım kendime. siyah çayı da artık sadece 1 küçük bardağa düşürdüm, o kadardan bir şey olmaz herhalde.

ahh benim wc sorunu dillere destan :) kendimi sokağa gezintiye çıkmış ev köpeklerine benzetiyorum bazen

aynen 1 bardaktan bir şey olmaz:) ama yeşil çayı arttır biraz,2-3 bardak iç bence.
Ben de yavaş gidiyorum canm beraber devam ederiz sana yetisim de ben
en geçç 1 aya yetişirsin,ben biraz arayı uzun tutacağım canım
Canm sen de güzel gidiyorsun görürsün ben de senin gibiydim vegan da öyleydi bak zamanla oluyor
aynen 4.5 ay önce 90 kiloyu görmüş biriyim ben kızlar
inşallah tatlım, ilk defa bu kadar net kafama koydum. umarım çabuk sönmez içimdeki hırs da veririm bu löpçükleri.
ben de diyet rekorumu kırdım normalde hiç bu kadar uzun sağlıklı beslenemezdim. sabah mısır gevreği,light süt,1 kk peynir diyetleri yüzünden hiç istikrar sağlayamıyordum.şimdi kafama göre yiyorum. sadece sağlıklı ve organik besleniyorum. bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…