- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Allah bağışlasın canım maşallah kız çocuklara bayılıyorum :) büyüğüm 15 aylık olacak düşün ikiz gibi olacak işteBüyük kaç yaşında? Benim de 25 günlük bir kızım var bir de büyük kızın var 3 yaş dokuz aylık benimkiler uslu kızlar ama bına rağmen uyku yüzü görmüyorum Allah yardımcın olsun Zaman'la düzelir inşallah benim içinde senin içinde :)
Allah yardım etsin ben zombi gibiyim şuan çok zormuş 2 çocuk, bir de benimkiler yaramaz değil düşün yaniAllah bağışlasın canım maşallah kız çocuklara bayılıyorum :) büyüğüm 15 aylık olacak düşün ikiz gibi olacak işte
Allah yardımcın olsun benim oğlum zor büyüdü reflusu alerjisi falan var inşallah ikinci akıllı olurAllah yardım etsin ben zombi gibiyim şuan çok zormuş 2 çocuk, bir de benimkiler yaramaz değil düşün yani
Ayy canm tamamlamisin sen hamisligi.. hadi inşallah sağ salim kavusun minnaklaAllah yardımcın olsun benim oğlum zor büyüdü reflusu alerjisi falan var inşallah ikinci akıllı olur
Canm duzelince devam edersin sen... Önemli olan sağlık dikkat et kolunaahh ahh aynen,1 haftam kolum yüzünden çöpe gitti. bundan sonra tam gaz devam
canım ıhlamur yap öksürüğe birebir.Kızlar dünkü menüm
Sabah yarım pide
Bir bardak çay
Bitane salatalık
Öğlen yemedim
Akşam
Beş kasik taze fasulye
Bir dilim ekmek
Dort kaşık salata
İki lt su
Spor yoh :)
Bu arada deli gibi oksuruuom ben ya beynim cikcak yerinden bir ay olcak geçmedi off
aynen öyle canım,şimdi daha iyi gibiyim. 1-2 güne başlarım. ama spor yapmayınca aşırı mutsuz oluyorum onu fark ettim.Canm duzelince devam edersin sen... Önemli olan sağlık dikkat et koluna
Sagolasin canım inşallah bugünlerde bir doğum korkusu sardı beni hayırlısıyla kurtulsaydik artıkAyy canm tamamlamisin sen hamisligi.. hadi inşallah sağ salim kavusun minnakla
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinSagolasin canım inşallah bugünlerde bir doğum korkusu sardı beni hayırlısıyla kurtulsaydik artık
kızlaarrrbeni de tatlı krizi tuttu,tahin pekmez yedim bayağı. ama sağlıklı olduğu için çok takmıyorum,ya da avunuyorum
sabah kahvaltısına bakbu nee,3 dilim peynir
Günaydın fıstıklar bu sabahda sporumu yaptım çok şükür
Oğlumu okula gönderip dusa gireceğim
-bugünkü menüm-
sabah yok.
13.00: 2 tabak soya kıymalı ayşe kadın,1 tabak sumak salatası, 2 yk soya soslu mantar, 2 avuç kabak çekirdeği
15.15: 3 dilim tahin+pekmez sürülmüş tb ekmek
18.30: 2 tabak çeri+salatalık+marul, 3 tabak bol malzemeli kısır
4 lt su
2 fincan bitki çayı
1 maden suyu
spor yok.
Merhaba güzel takımın güzel bayanları
Güzel dilekleriniz için teşekkürler... Gelen giden yoğun o yüzden yazamadım hiç... Amaaaa 69u gördüm bu sabah tartıda demek ki kosturmacada gitmiş kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?