Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Allah bağışlasın canım maşallah kız çocuklara bayılıyorum :) büyüğüm 15 aylık olacak düşün ikiz gibi olacak işte

İyi akşamlar salı menüm
7.00 iki yumurta ile salata zeytin peynir salatalık domates bir dilim kepek ekmeği
12.30 bir tabak sebzeli güveç 3 kaşik bulgur pilavı
14.30 bir avuctan az leblebi
15.30 bir sade Türk kahvesi ince dilim bitter çikolata
16.30 bir fincan yeşil çay
18.30 soğanlı palamut buğulama 2 parça bol salata minik bir dilim kepek ekmeği
Bol su içtim devam ediyorum
Spor 45 dk leslie saat dokuz gibi ıp atliycam

-bugünkü menüm-
sabah yok.
13.00: 2 tabak soya kıymalı ayşe kadın,1 tabak sumak salatası, 2 yk soya soslu mantar, 2 avuç kabak çekirdeği
15.15: 3 dilim tahin+pekmez sürülmüş tb ekmek
18.30: 2 tabak çeri+salatalık+marul, 3 tabak bol malzemeli kısır
4 lt su
2 fincan bitki çayı
1 maden suyu
spor yok.

Bugün ki menüm
Kahvaltı;1 yumurta 5 zeytin 3 dilim ekmek peynir domates salatalık
Ara:1 sade Türk kahvesi 2 kare bitter çikolata
Öğlen:1 tabak kabak 1 kase yoğurt
Ara:1 top sade dondurma
Akşam:1 kase yoğurt 5 kuru kayısı

Kızlar dünkü menüm
Sabah yarım pide
Bir bardak çay
Bitane salatalık

Öğlen yemedim

Akşam
Beş kasik taze fasulye
Bir dilim ekmek
Dort kaşık salata
İki lt su
Spor yoh :)
Bu arada deli gibi oksuruuom ben ya beynim cikcak yerinden bir ay olcak geçmedi off

canım ıhlamur yap öksürüğe birebir.

kızlaarrrbeni de tatlı krizi tuttu,tahin pekmez yedim bayağı. ama sağlıklı olduğu için çok takmıyorum,ya da avunuyorum

sabah kahvaltısına bak bu nee,3 dilim peynir

üşeniyorum kuzum yaa bide şöyle bi sorun var bizim öğle yemeğini 12 12,30 gibi yemek istiyor ofistekiler.bende kahvaltıma domatesler yesillikler ekleyince öğlen acıkmıyorum.öğlen az yediğim de de akşama kdr spor da var tabi iyice acıkıyorum.kahvaltıyı böyle biraz es geçiyorum şu sıra yani :/ bugün güzel yaptım ama çok üşensem de.

kuzu sumak salatası dediğin ne sadece soğanla yapılan mı? öyleyse için yanmadı mı kız ben de çok soğan yiyorum bide dün soğanları yedim üstüne spora gittim yürürken nefes almıyordum nerdeyse sşdlgjdfjkgdjkfh

Merhaba güzel takımın güzel bayanları
Güzel dilekleriniz için teşekkürler... Gelen giden yoğun o yüzden yazamadım hiç... Amaaaa 69u gördüm bu sabah tartıda demek ki kosturmacada gitmiş kilolar

yaa maşallah kuzum darısı başıma..ciddi ciddi şu 6 lı rakamları görsem bildiğin göbek falan atarım ben heralde iki yıldır 6 yı ucundan bile görmedim de şsdgjdfklghkldfjgh

günaydın fıstıklar daha da fıstık olacaklar :)

dünkü menümle başlayayım;

Sabah 09:00 / kepekli ekmeğe beyaz peynirli domatesli tost, 1 bardak naneli yeşil çay
Ara öğün 11:00 / 2 adet galeta
Öğlen 13:00 / yarım dilim somon ızgara, 1 küçük kase yeşil salata, 1 dilim mısır ekmeği, 1 soda
Ara öğün 16:30 / 1 muz , 1 galeta , 1 bardak bargemotlu yeşil çay
Akşam 20:30 / 1 tabak yeşil mercimek, 4 adet mercimek köfte , 1 yk kısır , 1 kase yoğurt

2 lt su
yarım saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…