Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım kahvaltıyı daha erken yapabilir misin peki? sabah 07.00 gibi.diğer türlü gün içinde toplam olarak çok az yiyor gibi oluyorsun.
ksjlkajdlkjsd adını bilmiyorum çok kafama göre yaptığım için ne yazacağımı bilmiyorum sumak salatası ile gavurdağ salatası arasında bir şeydi. içinde çeri de vardı ama. ceviz yoktu. yeşil biber de vardı,kaşık salatası gibi de,ama değil gibi de salata işte bol sumaklı,nar ekşili

1 yk kısır yiyen insanlara hayranım ya böyle bir irade olamaz
canım mısır ekmeğini ben de çok severim ama aylardır yemiyorum. eskiden üzerine nutella sürüp yerdim ah gençlik.

1 yk kısır yiyen insanlara hayranım ya böyle bir irade olamaz
canım mısır ekmeğini ben de çok severim ama aylardır yemiyorum. eskiden üzerine nutella sürüp yerdim ah gençlik.

ahh tatlım o kısırı ben bir tepsi yiyebilirim ama tuttum kendimi.

mısır ekmeğini de azıcık yedim balıkçı da masaya gelince. yemesem daha iyidi tabi.

Günaydın fıstıklar bu sabahda sporumu yaptım çok şükür
Oğlumu okula gönderip dusa gireceğim

Süpersin

günaydın kızlar <3 ben kilo bildirimimi yarın sabahtan yapsam olur mu ki ? cuma evde olmayacağım akşam yolculuk var arada kaynamasın.inş az biraz da olsa gitmiştir :):)

Tabiki yapabilirsin canım nereye yine???

kısır olsa ben tenceresiyle yiyebilirim canım çok istedi yahu

Aynen benim de istedi ya sen de 6 ları görürsün kuzum bu arada inşallah

Sisstttt kızlar kendinize gelin

Kizlar kış gelmiş gibi hissediyorum bu gün kapuska yapıyorum sanki dışarıda kar var gibi geldi bi anda kış yemekleri başladı artık

Zaten geldi gibi bir şey ayaklarım üşümeye başladı kolay gelsin tatlım

Kizlar kış gelmiş gibi hissediyorum bu gün kapuska yapıyorum sanki dışarıda kar var gibi geldi bi anda kış yemekleri başladı artık
ayy değil mi son 3-4 gündür ben de direk böyle hissediyorum.şak diye geldi,baharı göremedim ben pek
Hiç kiona yemedim ama deneyecem
ayy çok güzel canım,mutlaka ye. ben bayılıyorum. şimdi iki çeşidini de aldım Homely_angel hem beyaz hem de kırmızı kinoa. kırmızıyı ilk defa deneyeceğim bakalım

Regl olamadim bir türlü.Oyle sistim ki her yerim kaşiniyor sizliyor gerginliği de var.Ögle yemeğine eve gittim eşim evdeydi ymek falan hazirlamamiş agliyacaktim sinirden.Adamda şaşırdı yemek yapsa kızıyorum yapmasa kızıyorum.Bunlar hep bu regl yüzünden oluyor galiba

evet canım regl yüzünden oluyor, ben de saçmasapan şeylere ağlıyorum regl yaklaşınca kadın olmak çok sıkıntı. papatya falan iç,derin derin nefes al gerginlik gelince. evdekilere de yazık oluyor vallahi

Neyse ben de deniiim eksik kalmiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…