canım kahvaltıyı daha erken yapabilir misin peki? sabah 07.00 gibi.diğer türlü gün içinde toplam olarak çok az yiyor gibi oluyorsun.üşeniyorum kuzum yaa bide şöyle bi sorun var bizim öğle yemeğini 12 12,30 gibi yemek istiyor ofistekiler.bende kahvaltıma domatesler yesillikler ekleyince öğlen acıkmıyorum.öğlen az yediğim de de akşama kdr spor da var tabi iyice acıkıyorum.kahvaltıyı böyle biraz es geçiyorum şu sıra yani :/ bugün güzel yaptım ama çok üşensem de.
ksjlkajdlkjsdkuzu sumak salatası dediğin ne sadece soğanla yapılan mı? öyleyse için yanmadı mı kızben de çok soğan yiyorum bide dün soğanları yedim üstüne spora gittim yürürken nefes almıyordum nerdeyse sşdlgjdfjkgdjkfh
1 yk kısır yiyen insanlara hayranım yagünaydın fıstıklar daha da fıstık olacaklar :)
dünkü menümle başlayayım;
Sabah 09:00 / kepekli ekmeğe beyaz peynirli domatesli tost, 1 bardak naneli yeşil çay
Ara öğün 11:00 / 2 adet galeta
Öğlen 13:00 / yarım dilim somon ızgara, 1 küçük kase yeşil salata, 1 dilim mısır ekmeği, 1 soda
Ara öğün 16:30 / 1 muz , 1 galeta , 1 bardak bargemotlu yeşil çay
Akşam 20:30 / 1 tabak yeşil mercimek, 4 adet mercimek köfte , 1 yk kısır , 1 kase yoğurt
2 lt su
yarım saat yürüyüş
1 yk kısır yiyen insanlara hayranım yaböyle bir irade olamaz
canım mısır ekmeğini ben de çok severim ama aylardır yemiyorum. eskiden üzerine nutella sürüp yerdimah gençlik.
Aynen benim de istedi yakısır olsa ben tenceresiyle yiyebilirim canım çok istedi yahu
1 yk kısır yiyen insanlara hayranım yaböyle bir irade olamaz
canım mısır ekmeğini ben de çok severim ama aylardır yemiyorum. eskiden üzerine nutella sürüp yerdimah gençlik.
kısır olsa ben tenceresiyle yiyebilirim canım çok istedi yahu
Aynen benim de istedi yasen de 6 ları görürsün kuzum bu arada inşallah
Inşallah canın ya Allah razı olsunR
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinHiç korkma bol bol dua et onu kucağına aldığında tüm ağrıları unutacaksin sağlıkla gelsin inşaAllah
Hiç kiona yemedim ama deneyecemo zaman kinoadan kısır yapın kızlar, hem güzel, hem sağlıklı
Günaydın fıstıklar bu sabahda sporumu yaptım çok şükür
Oğlumu okula gönderip dusa gireceğim
günaydın kızlar <3 ben kilo bildirimimi yarın sabahtan yapsam olur mu ki ? cuma evde olmayacağım akşam yolculuk var arada kaynamasın.inş az biraz da olsa gitmiştir :):)
kısır olsa ben tenceresiyle yiyebilirim canım çok istedi yahu
Aynen benim de istedi yasen de 6 ları görürsün kuzum bu arada inşallah
Kizlar kış gelmiş gibi hissediyorum bu gün kapuska yapıyorum sanki dışarıda kar var gibi geldi bi anda kış yemekleri başladı artık
Geldi gerçekten biz bu hafta kombiyi açmaya başladıkSüpersin
Tabiki yapabilirsin canımnereye yine???
Sisstttt kızlar kendinize gelin
Zaten geldi gibi bir şey ayaklarım üşümeye başladıkolay gelsin tatlım
ben dün 3 tabak yedim yakısır olsa ben tenceresiyle yiyebilirim canım çok istedi yahu
ayy değil mi son 3-4 gündür ben de direk böyle hissediyorum.şak diye geldi,baharı göremedim ben pekKizlar kış gelmiş gibi hissediyorum bu gün kapuska yapıyorum sanki dışarıda kar var gibi geldi bi anda kış yemekleri başladı artık
ayy çok güzel canım,mutlaka ye. ben bayılıyorum. şimdi iki çeşidini de aldımHiç kiona yemedim ama deneyecem
Sağol canım benimgünaydın canım senin bide oğlun mu var?bilmiyordum şaşırdım.maşallah taş gibisin
Hahah bende imrenerek bakıyorum az kısır yiyenlere bende iki tabak rahat yerim olunca1 yk kısır yiyen insanlara hayranım yaböyle bir irade olamaz
Sağol canım sayenizde valla buraya yazicam diye uyaniyorum yoksa alarmı kapatıp tekrar yatarim :))Süpersin
evet canım regl yüzünden oluyor, ben de saçmasapan şeylere ağlıyorum regl yaklaşıncaRegl olamadim bir türlü.Oyle sistim ki her yerim kaşiniyor sizliyor gerginliği de var.Ögle yemeğine eve gittim eşim evdeydi ymek falan hazirlamamiş agliyacaktim sinirden.Adamda şaşırdı yemek yapsa kızıyorum yapmasa kızıyorum.Bunlar hep bu regl yüzünden oluyor galiba
Neyse ben de deniiim eksik kalmiiimayy değil mi son 3-4 gündür ben de direk böyle hissediyorum.şak diye geldi,baharı göremedim ben pek
ayy çok güzel canım,mutlaka ye. ben bayılıyorum. şimdi iki çeşidini de aldımHomely_angel hem beyaz hem de kırmızı kinoa. kırmızıyı ilk defa deneyeceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?